En bild som gör mig glad:

HAHAHHAHAHAH detta är typical jag 😂

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

En bild på mig och en kompis :Jag, Moa, Mannu och Viktor :)

Likes

Comments

Något jag aldrig glömmer:

Den dagen jag fick flytta hem. Jag hade bott hos 2 jourfamiljer under 1 år och jag hade sagt till soc att jag ville hem, men dom sa att det kunde ta tid. Så några dagar senare stod jag ute vid systemet i centrum med Hannah. Så ringer min lur, då är det min jourmamma. Hon ba "varför är du inte här och packar dina grejer? Jag och Göran ska åka till stugan så vi behöver din nyckel" jag ba "vad pratar du om?" Hon ba "ja, du ska ju flytta hem, har inte soc ringt dig?" Asso jag var så jävla glad. Så jag och Hanna typ sprang hem till mig och packade mina saker. Det är en av dom sakerna jag aldrig glömmer.

Likes

Comments

Mitt favoritband / favoritartister:

Asso jag är en sån person som kan lyssna på nästan vad som helst. Men mina absoluta favoritartister/band är Justin bieber, kartellen, när sebbe staxx kör själv och dani m. Det är mina absoluta favoriter.Likes

Comments

Såhär är jag som person:

Jag tycker inte att man kan svara på den frågan själv, enligt tammy är jag en slyna hahahha. Och enligt Hanna är jag.. 👇👇👇👇

Likes

Comments

Dethär vill jag har:

Han
Likes

Comments

En nytagen bild på mig:

Jag tar inte så mycket "selfies" så det här är typ dom senaste.


Likes

Comments

En bild från en tid jag saknar:

Jag har inte riktigt någon bild från just den tiden så jag skriver om den istället. Jag saknar 2012, det året jag träffade mina närmsta vänner och centrum tiden. Just det året hade jag så sjukt kul. Lixom sommaren 2012 träffade jag Hannah, Moa, Tammy, Hanna och Pontus. Dom blev mina bästa vänner och vi hade så sjukt kul tillsammans. Trots att jag och Hanna bråkade konstant haha. Asso det går inte att beskriva med ord hur mycket jag saknar den tiden. Sedan centrumtiden. Asso shit, så sjukt många minnen och det var alltid drama haha. Centrumhängarnas liv var som en fucking film haha, Asso och alla dom vännerna man träffade, trots att dom flesta var äckelpundare, det var så sjukt kul. Dom människor a gjorde fan mitt liv.

Likes

Comments

Hur jag fixar mig för en vanlig skoldag:

I typ 6:an till början på 9:an gick jag upp typ 3 timmar innan jag skulle till skolan bara för att sminka mig, platta håret osv. Men nu så typ går jag upp 10 min innan jag ska gå till bussen bara för att hinna klä på mig och borsta håret, sen är jag klar Lixom. Det finns Lixom ingen jag ska "klä upp mig för" i skolan, Lixom det är ju en annan grej när jag är på gården hehe.

Likes

Comments

En låt med många minnen:

Vet ej om länken funkar men annars så kan ni söka på youtube "fonky fresh - det bara e så"

Den låten lyssnade jag på hela sommaren och hösten 2012 för jag var så sjukt kär i en kille. Haha så sjuka minnen från den tiden. Det var den ända låten jag lyssnade på under 6 månader haha. Sedan när jag höll på att sluta gilla honom (eller jag blev tvungen att insé att han hade tjej och knappt visste vem jag var haha) så hade jag sjukt svårt att lyssna på den låten utan att typ bli på dåligt humör eller vilja börja gråta. Nu kan jag lyssna på den för den är så sjukt bra och så sjukt sann. Hannah, Moa, Tammy, Pontus, Hanna och Linn kraft.om ni läser detta så kanske du förstår vem det handlar om haha :)

Pusspuss 💕


Likes

Comments