Hej,

Det här är då mitt första inlägg, och då hade jag tänkt berätta lite mer om mig själv. Jag är en tjej på 17 år, som bor i Uppsala med min familj som består av min mamma, pappa och storasyster. Men jag har även två djur, hunden Boris och katten Frasse.

Det jag gillar att göra är nog att kolla på någon bra film, lyssna på musik och självklart gillar jag även att träffa mina vänner.

Jag går andra året på gymnasiet, jag valde handel på Praktiska för jag tyckte det verkade vara ett bra program. Vilket det är och jag trivs som bara den! Det som är så bra är att vi har mycket praktik, 3ggr/veckan just nu. Det som är så bra med mycket praktik är att man får lära sig en hel del om hur arbetslivet är. Man lär sig så otroligt mycket. Men det är också bra om man är skoltrött som jag. Jag har praktik på Din sko just nu och jag trivs verkligen jätte bra där och tycker det är hur roligt som helst.

Jag driver även UF (ung företagsamhet) med 3 andra personer. Jag hade det förra året också, vi sålde kepsar då, kan bara säga att det gick helt okej. Men i år tror jag att det kommer gå bättre, våran affärsidé är bättre och vi har nu en produkt som är lättare att sälja, förhoppningsvis!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments