Idag har jag jobbat med mina två projekt. Det ena handlade om sport och det andra om drömmar. Jag är väldigt nöjd med "hjärtat", det projektet tycker jag blev snyggt med färger och former. Jag hade lite problem att skriva ut bilderna, men till slut gick det bra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I förrgår red jag barbacka på Aafke! Det var jätteroligt! Hon var jättefin, dock lite skumpig när hon ökade galoppen så man fick hålla henne lite för att lyckas sitta kvar! Men annars gick allt bra som vanligt!
Imorgon planerar jag in depp dag på schemat. Efter skolan då... Det ska va skitväder och jag ska inte till stallet och har gjort alla läxor. Så det blir Netflix och vattenmelon, kanske köper jag lite mer god frukt och gör en fruktsallad? Jag får se iallafall hur jag gör:)

~Sanna

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering!!! Jag har bara inte haft tiden att sätta mig och blogga... Jag ska försöka bli bättre på att hålla uppdateringen! Just nu ligger jag på en klippa och solar. Skolan är igång som vanligt och det känns okej ändå:) imorgon ska jag till stallet! Får se vad jag gör då. Kanske rida barbacka?? Skriver mer om det imorgon:)

~Sanna

Likes

Comments

Ja, idag var det första skoldagen... Vi började 9.30 och slutade ca 11.20. Det var en väldigt chill dag och en ok start får man väl tycka. Imorgon är det någon slags samarbets dag där man gör grupper så tre i klassen är en grupp med tre från andra klasser och så fortsätter det så. Det var ganska roligt förra året men jag hoppas att jag kommer med någon jag kan "prata" med så det inte blir så pinsamt!
Ingen ridning idag iallafall. Jag ska rida måndagar, onsdagar och söndagar men red inte idag. Onsdag och Söndag på Aafke och måndag på Ess. Jag skriver mer imorgon hur det går och om jag dör av pinsamhet eller inte!

~Sanna

Likes

Comments

Orkar inte, seriöst... I över morgon så är det SKOLA! Jag börjar 8:an och den ska tydligen vara väldigt jobbig... Alltså med läxor och sånt... Men förhoppningsvis så får jag överskåp. Jag har haft underskåp i 7:an och nästan alla mina byxor är slitna på knäna för att man suttit på knä när man ska hämta böcker... Men men, Alltid bra med nya byxor!

Imorgon ska jag till stallet och rida Aafke! Hon är jättefin!! Sen är det stallmöte som jag måste va med på... Är inte det roligaste man kan göra dagen innan skolstart, men det går väl ganska fort! Det finns det fika så det lindrar lite! Ha en bra lördag kväll alla!

//Sanna

Likes

Comments

Tjenare tjenare! Skriver ännu ett inlägg där det är ganska sent... Jag har blivit en nattuggla! Jag sitter uppe varje kväll till 1 tiden! Jag måste skärpa mig för snart börjar skolan...
Idag red jag en ny häst som heter Aafke som är född 04 och är en Welsh cob! Hon är jättefin och väldigt snäll. Jag ska börja rida henne nu 2 dagar i veckan och så kommer jag rida Ess lite då och då för att sätta igång honom. Saknar Toddy men detta känns som att det kommer blir roligt och lyckat ändå! Imorgon ska jag rida Ess. Han har vilat ganska länge nu för han har haft problem med kotan, men nu är han under igång sättning igen! Skriver mer om det imorgon!

~Sanna

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte skrivit något nytt inlägg men jag har varit i Turkiet och kom hem idag och nätverket har varit kasst så... Men hoppas att ni överlever och jag kommer fortsätta som vanligt igen! I Turkiet var det sjukt varmt! Tror det var ca 45 grader i solen och typ 36 i skuggan. Och vattnet var inte ens svalkande... Det var väl en 30 grader eller så! Åh vad skönt tänker ni men det är lite jobbigt när det inte finns något att svalka sig med, bara en massa Cola vid strandbaren... Seriöst, jag var där en säkert 10 gånger per dag!! Vi hade All inclusive så det var gratis att hämta läsk och sånt.
Efter ett tag så började han i baren fylla ett Cola glas när han såg att jag kom mot baren! Jag blev typ stamkund där!!

Sen fanns det ett ställe bredvid där vi låg vid stranden där dem hade olika vattensporter, och där jobbade det massa snygga killar!! Vågade prata med dem faktiskt och dem var hur trevliga som helst!
Sen finns det ju lite mer otrevliga typer eller vad man ska säga, som strosar runt på stranden... En man i 35 års åldern med lite häng mage och sina tre lika "vackra" kompisar, kom fram till mig och fria... Fast inte sådär romantiskt med ring utan han sa att vi kunde gifta oss på kvällen och sedan kunde han ta med mig till Tyskland, och han var seriös.... Det var tydligen vanligt att gifta sig där vid 14-15 års åldern!!! Blir irriterad hur dem kommer in och tror att dem bara kan ta med en till ett annat land... Självklart sa jag ju nej... Men huvudsaken är att det finns många olika typer i andra länder helt enkelt!😂 långt inlägg men ni får lite bilder för att släta ut det hela!

~Sanna

Likes

Comments

Nu är Toddy lämnad och vi är påväg tillbaka. Han blev så glad över att träffa sina kompisar så det kändes ändå inte så hemskt efteråt. Men det kommer ändå kännas väldigt tomt utan honom! Men jag får gosa lite extra med Ess, min förra medryttarponny. Han är också en liten gose plutt!

~Sanna

Likes

Comments