Visst ser jag cool ut med min killes hoodie & handskar?

Så.. Boxning var sporten jag testade på idag!

Jag var super taggad på att testa på boxning, då jag faktiskt har tyckt det har varit kul att boxas på idrotten osv. Har även gått boxnings pass på gymmet och har även tyckt det var roligt. Tyckte därför det var dags att prova på boxning på en riktigt klubb. Så jag & några tjejer testade på en tjejgrupp i Helsingborg.

Det var blandade tankar om dagens pass. Jag tyckte det var ganska tråkigt, & tyckte det var ett ganska konstigt upplägg av träningen. 20 min hopprep som uppvärmning & resten av träningen var i princip att lära sig 3 steg som var enkla, med lite styrka inblandat, alltså "grunderna". Det kunde man liksom lära sig på 15 min. Jag hade förväntat mig mittsar, slå säck & utmana varandra. Var redo på att ta ut mig själv, men riktigt så blev det inte. Men, jag tänker ge det en chans till nu på fredag, då tränaren sa att det blir mycket slå säck & mittsar, vilket jag faktiskt är ute efter. Jag vill lära mig slåss & jag vill bli en bra boxare. Så på fredag får vi se hur det ser ut, annars byter jag nog grupp till den blandade gruppen, där både killar & tjejer tränar i hopp om mer utmaning.

I vilket fall som helst var det skönt att börja röra på sig & få igång kroppen. Har varit otroligt slarvig med träningen men det ska ändras nu i samband med skolan. Därför hade jag tyckt boxning på kvällarna hade varit perfekt! Nu ska jag ta en dusch och plugga lite matte.

/S

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Obligatorisk selfie på skoltoan

Denna onsdagen har gått snabbt den också. Är nu hemma och pluggar lite matte & ska försöka bli klar med läxan. Ska även spåna vidare lite på UF så långt jag hinner! För ikväll ska jag & några tjejer testa på en ny sport, ska bli super spännande. Kommer dock bli hur tufft som helst, speciellt för mig som är väldigt otränad haha. Men jag ser fram emot det, & jag kommer berätta mer om det i nästa inlägg.

/S

Likes

Comments

I år ska vi driva ett eget företag. Jag och mina tjejvänner har bestämt att driva UF tillsammans. Jag är så himla taggad på att driva ett eget företag i 2an med mina bästa vänner. Det finns vissa som tänker att det är idiotiskt att vara med sina absoluta bästa vänner i UF. Jag tyckte lite så i början också, men har ändrat min åsikt & jag ska berätta varför.

Att driva ett företag i ett helt år innebär så sjukt mycket jobb & spendera mycket tid med de människorna man är med. Därför gäller det att man trivs med människorna man driver med och kan verkligen vara ärlig till 100%. För att få fram en bra idé innebär det massor med diskussioner och så vidare, helt enkelt säga allt man tycker. Jag & mina tjejvänner som nu driver detta tillsammans känner varandra till 100% & vi säger alltid våra åsikter, vilket är BRA. Vi kan diskutera utan att börja bråka, vilket är det viktigaste. Alla kan inte det, utan det slutar med bråk osv. I värsta fall kan det leda till att man splittras.

Det är klart vi kommer bråka, MEN det gör alla. Alla kommer ha diskussioner & bli lite irriterade på varandra ibland. Men för mig är det viktigaste att man TRIVS med varandra, kan vara 100% ärliga med varandra och HA KUL! De tjejerna jag driver med är mogna och är inte personer som håller i bråk länge vilket vi vet sedan innan. Vi kan hålla i irritationen i högst 2 min, sen är allt som vanligt igen. Dessutom så blir vi mer som kompanjoner när vi jobbar tillsammans än mina bästa vänner. Och det älskar jag verkligen med vårt lilla gäng.

Jag och tjejerna har otroligt delade åsikter, men vi kompletterar varandra så otroligt bra vilket gör att vi kommer fram till en bra idé. De är så otroligt smarta och intelligenta tjejer. Jag trivs så otroligt bra att driva med mina bästa vänner och vi kommer ha så roligt tillsammans. Men som sagt, detta fungerar inte för alla. Alla kan inte driva med sina bästa vänner, men vi är så otroligt lyckligt lottade att vi i tjejgänget kan förvandla varandra till kompanjoner istället för bästa vänner när stunden verkligen gäller. Det finns personer som hade bråkat med sin bästa vän FÖR mycket, och om man är medveten om det innan så är det självklart att man inte ska driva ihop.

Vissa vill inte driva med folk man känner alls, utan vill hitta nya personer och lära känna de & vissa vill driva med sina vänner/ bästa vänner. Det gäller att hitta både för- & nackdelar för att få fram vem man vill driva med & vem man trivs med. Som sagt är det väldigt individuellt.

För er som står inför detta valet så tänk hur du själv är som person. Hade du & din bästa vän kunnat driva ett företag tillsammans? Kommer ni ta allt personligt? Det kan vara ett svårt beslut för vissa, & lätt för vissa. Men i slutändan kommer det bli super bra och jag ser framemot ett fantastiskt år!

/S

Likes

Comments

Contains affiliate links

Gina Tricot har verkligen fått in SUPER SNYGGA grejer! På senaste har jag tyckt att Gina inte har de kläderna som faller mig i smaken, men nyheterna är ju to die for. Underbart fina kläder, ska verkligen klicka hem något av ovanstående!

Likes

Comments

Är precis hemkommen från en ganska kort måndag. Började 10 med spanska & slutade 3. Trodde inte vi skulle ha vår sista lektion, men en vikarie skulle hålla i mattelektionen. Pappa hämtade mig på skolan & nu ska jag sitta hela eftermiddagen med matteboken framför mig. En mindre rolig måndag helt enkelt.. matte är inte en av mina bästa sidor så att säga.

Morgondagen kommer dock bli otroligt spännande & roligt. Mer om det imorgon! Nu ska jag rå plugga matte.

/S

Likes

Comments

Likes

Comments

Kvällen började vid 6 hos Hannah som skulle firas då hon fyllde 17 i onsdags. Grattis min fina vän! Vi åt en super god middag, umgicks & hade det allmänt skoj hela kvällen. En himla bra kväll med super fina tjejer!

Mina finaste vänner <3

Födelsedags-prinsessan <3

2 födelsedags-brudar <3 Grattis till både Hilda & Hannah!

Likes

Comments

Likes

Comments