Okej det är inte ett år IDAG men om några dagar. Och jag vet att just du hatar sociala medier & det här "livet är perfekt" men jag måste bara få dela med mig av detta direkt från hjärtat.
För ett år sedan idag skrev vi massa och planerade våran promenad som blev fyra timmar lång, efter den satt du & jag ihop kan man säga. Vi är så olika men ändå så lika. Vi kompletterar varandra på ett bra sätt. Ibland gör du mig galen med din överskottsenergi men det är aldrig en tråkig stund, du får mig att skratta tills jag får ont i magen. Du gör mig helt enkelt till en bättre person & trots mina brister så älskar du mig som bara du kan göra, det är äkta. Då jag trodde minst på kärleken kom du in i mitt liv & bara tog mig med storm. Jag vet att ingenting kan vara perfekt men för mig är VI perfekt trots dåliga stunder ibland. Vilka minnen vi har fått under detta år tillsammans, jag har för första gången i mitt liv plockat svamp, tagit i en gädda & skjutit med ett gevär bara för att allt du gillar att göra, gillar jag också sålänge det är med dig, jag vill uppleva allt med dig. Jag hoppas på många många fler år för jag ser mitt liv med dig och det är bara så det är och det skönaste med det är att du pratar om framtiden med mig med ett stort leende, ingen rädsla alls och det är det som får mig till den lyckligaste tjejen.
Länge leve vi lyckliga älskling.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Fick reda på att tentan jag inte klarat än är i december precis innan jag åker utomlands, så hårdplugg nu. Massa tankar i huvudet, hur ska det gå, MÅSTE klara det nu för att återuppta mina studier. Det som är jobbigt är att känna press men ska plugga som en idiot nu då detta är något jag vill.

Juste, var och hämta en basker eller vad man nu kallar det, hos mamma, som jag haft ända sen jag var 14 år. Det är ju mode igen haha. Jag tycker det är så snyggt nu på hösten men såfort något är mode så har ju ALLA det och går runt med, aja jag tycker det är snyggt sen skiter jag i resten.

Något som stör mig är vad falska folk är, trodde vi växt Ifrån det att vara falsk när man blir äldre och säger rakt ut till personen istället. Jag spyr, får höra en massa skit om en person sen helt plötsligt dagen efter är de bästisar, vad fan? Sånna människor är bara bye bye. Snackar man så om en så snackar den antagligen så om mig också och alla andra. Antingen finns man vid en persons sida och säger rakt ut till just den personen om man har något problem med den eller så håller man käften. Skönt iallafall att man märker så fort när människor är falska.
Jag vill bara ha ärliga & positiva människor i mitt liv.

Jag kommer inte blogga så mycket om mina dagar & vad jag gör längre utan mer om jag tänker på något speciellt eller vill ta upp något jag har i tankarna. Har ju så mycket sociala medier så hinner ej med haha.
Puss&kram.


Likes

Comments

Jag kan inte beskriva hur stolt jag är över denna människa. Som du kämpar varje dag med allt. Du är en sån fin människa som vill andra väl & jag vet att du en dag kommer ha klarat alltihop och hittar livet du förtjänar. Du är värd att behandlas som en prinsessa. Önskar du visste hur fin & fantastisk du är. Att du såg dig själv genom mina ögon. Du är så stark, ingen människa förtjänar att gå igenom det du har gjort. 
Kram min vän, jag tror på dig ❤️

Likes

Comments

Hej och godmorgon! Ligger fortfarande i sängen, haha tröttaste människan på denna jord tror jag 😴 kan sova hur länge som helst utan problem.

Iallafall, denna helg har varit lugn, i fredags efter jobbet åkte jag & Mattias till pappa för att äta lite god mat, farmor och min bror var där också, supermysigt!
Igår åt hjärtat och jag mysfrukost innan jag skulle träffa Frida, vi åt hemmagjorda hamburgare innan vi gick vidare till hockeymatchen här i stan. De förlora tyvärr som de gjort varje match, inte blev det bättre för att vi var där heller, haha men älskar att kolla hockey så gör mig inte så mycket.

Har ju varit alla Helgona denna helg också då man ska tända ljus vid gravarna men jag har faktiskt ingen som gått bort som stod mig nära förutom gammelmormor och så men henne kommer man ju knappt ihåg. Känns skönt att inte ha någon så nära som gått bort än.

Just det. Statt här i min stad, en krog som har gått i konkurs, vilket är så tråkigt, så många minnen därifrån och folk får säga vad de vill men det var kul att dra dit ibland & dansa och se folk, speciellt om det var en bra artist. Får hoppas det kommer ny ägare och öppnar. Nu finns de bara pubar kvar men inget ställe man kan dansa på, Karlskoga får ju inte dö ut. Visst kan man ju dra till Örebro men då måste man helst fixa skjuts för att slippa buss. Vad ska alla 18åringar göra? Aja nog om det.

Har inte glömt bort youtube haha, Arissa är i Paris just nu men kommer komma en ny video inom kort, för er som följer 😉 så roligt också att folk kommer fram ute och säger att det är kul att kolla på oss. TACK 🙏🏼 därför är de kul att fortsätta när det uppskattas. 

Ska ta mig upp och fixa frukost sen ska jag träffa Thea ikväll och mysa, välbehövligt då vi inte setts på ett tag. Kram 

Likes

Comments

Hej & happy halloween!
Igår blev det festligheter men herregud vilken kväll, allt blev så spontant. Skulle först göra något med Arissa som blev sjuk sen blev även Emelie sjuk så trodde inte det skulle bli något men då ångra sig Emelie så vi körde ändå haha, åkte till henne för att fixa oss med lite sårtatueringar och sånt, fixa lite litet bara då vi inte hade fixat något. Sen åkte vi till Ellinor för att fördricka lite innan vi åkte vidare till Patrik som hade fest så blev lite beerpong innan Arissa faktiskt blir sugen på Statt så hon hämtar oss på festen. Haha det blev alltså Statt som jag sa tvärnej till från början men aja det blev kul 😂 vi dansa rövarna av oss och sket i omgivningen, behövligt! Hur det kan bli, två sjuka som sen bara "yolo nu festar vi". Men spontant är bäst som jag sagt tidigare! 😉
Idag mår jag sådär, väldigt seg då det var länge sen jag festade sen sist men men 🙈 en är ju inte ung längre.

Kram hoppas ni haft en bra helg. Nu ska jag dö i soffan med mat framför en serie!

Likes

Comments

FREDAG! Sitter på jobbet och har rast, vill bara att tiden ska gå så man får ta helg!
Igår efter jobbet åkte jag till Linnea som bjöd mig och några tjejer på tacos, såååå trevligt var det! Och gott såklart, tacos går alltid hem 🌮

Har inga direkt planer för helgen faktiskt. Jag och Arissa ska väl göra något tror jag sen har jag pratat med Emelie också så får helt enkelt se vad som händer, det blir inte utgång i Karlskoga iallafall. Så trött på Statt så jag spyr men Örebro kanske eller bara lugn hemmafest! Spontant blir bäst! 😉
Är halloween ens i helgen? Eller nästa? Haha bryr mig inte direkt heller för "firar" inte det så. Ska nog inte klä ut mig heller då jag inte haft tid att fixa något.
👻 Vi hörs, hoppas alla får en bra helg! Kram

Likes

Comments

Jag tror inte det är många som förstår vad jag känt och känner om detta. Många uppfattar mig säkert som ytlig och fjäskig och det är inte alls så det är. Jag har i hela mitt liv kämpat med att försöka hitta mina äkta vänner som verkligen är äkta genom hela livet. Det är väl en del av livet att finna rätt vänner. Jag har varit för snäll och haft många "festvänner". Glidit ifrån många vänner och sedan hittat tillbaka. De vänner som betyder allra mest i livet tror jag är dem man lär känna i yngre dagar som varit med en genom livet och sett en växa som människa, som känner en ut och in. Jag har kämpat med att finnas till för alla och försökt gett min tid till alla vänner men det funkar liksom inte, man måste ge tiden till de som verkligen förtjänar det. Jag har kan man säga gett min tid till "fel" människor. Jag har gjort allt för många vänner, brytt mig mer om dem än mig själv, skyddat de mot allt men sedan blivit kastad i soporna som att vänskapen inte betydde något och självklart tar det på en. Jag är en väldigt omtänksam person som bryr mig så sjukt mycket om mina vänner. De vänner jag har idag är faktiskt de som varit med mig ett längre tag genom livet och sett mig växa till den jag är idag. Såklart har man även funnit nya vänner som jag verkligen kan säga med handen på mitt hjärta är äkta. Det är som att de "nya" har känt mig genom hela livet & det är sjukt imponerande. Det jag vill komma till helt enkelt är att jag är ingen fjäskig person jag vill bara ge mina älskade vänner all bekräftelse och kärlek de förtjänar och jag vill även hinna med att umgås med de vänner jag har idag. Jag försöker verkligen. Jag har mina äkta vänner idag och är så tacksam.
Den personen som förtjänar min kärlek i detta inlägg är Naima. Hon har funnits vid min sida i 4-5 år någonting. Vi har gått igenom allt tillsammans, glädje, svek, missuppfattningar, bråk, allt ni kan tänka er. Vi har glidit ifrån varandra där vi knappt pratat med varandra på en lång tid. Under den tiden vi inte pratade fanns hon fortfarande kvar i mitt hjärta, alla våra minnen. Kan inte ens ta upp ett då det är så många. Ingen är perfekt men man vet när en vän som man behöver i sitt liv inte finns där. Det känns tomt. Något fattas liksom. Idag är Naima gift och bor i London. Jag är så lycklig för henne, det är som att det är jag som gjort allt det. Jag vet vad hon har velat detta så mycket genom livet. Du lyckades hjärtat. Du lever din dröm. Du fattas i Sverige men vi ses ändå när du är på besök och jag hälsar på dig. Jag skäms att jag inte medverkade på ditt bröllop eller på din möhippa men du vet innerst inne att jag är så stolt över dig. Idag är hon tillbaka i mitt liv och jag kommer aldrig släppa henne. Trots allt vi gått igenom så behöver vi varandra. Älskar dig och älskar er mina vänner, ni vet vilka ni är. Kärlek till er. (Långt inlägg blev det) 🙈❤️

Likes

Comments

Hej! Igår på dagen var jag hos Arissa för att spela in en ny video, den blev lite rolig (haha). https://youtu.be/x55z4Z2nlm8

På kvällen åkte jag & Mattias till pappa och karin för mat och bubbla lite i spat, jättemysigt!

Jag tänkte bara säga att i dessa videos jag & Arissa gör är vi verkligen oss själva till 110%. Jag kan vara lite trög och säga korkade saker ibland & det är sån jag är. Tycker också det är kul när många säger att vi är roliga att titta på och att de vill se mer, det värmer i hjärtat. Sen har vi säkert dem som stör sig också men det skiter vi fullständigt i sålänge vi har roligt. Hade det varit jag för två år sedan typ hade jag ALDRIG i hela mitt liv vågat mig på detta men idag är jag säker i mig själv och vågar helt enkelt bjuda på mig själv på ett annat sätt. Har accepterat mig för den jag är.
Vi får se vad nästa video har att erbjuda. Kan bli någon slags storytime med våran uppväxt eller liknande. 

Kram.

Likes

Comments

Yeeeeey äntligen fredag! So happy!

Sitter hos mig och trycker popcorn och glass och kollar på idol med min finaste Cassandra ❤️ så välbehövligt, det märks så väl när vi varit ifrån varandra för länge! Saknat ihjäl mig efter henne! 

Inga planer alls denna helg och det är så skönt att bara kunna vara och göra de man vill för stunden 🙌🏼
Kollar lite om nästa helg då det är halloween, sugen på en hemmafest utan krogen, då krogen suger! Tänk en grym fest med grymt folk! Får se vad det blir helt enkelt.

Ha en trevlig helg alla. 

Kram!

Likes

Comments