December 2017 är här och det blir en stor skillnad på årets kommande veckor jämfört med förra året.
Går in i 1års månaden sedan det mesta hände med mitt knä och att december 2016 vart bästa månaden är det väl på sin plats att december 2017 också blir årets bästa månad. Dock svårt att slå oktober då jag kunde spela min första match igen men hoppas iallafall på en mildare julafton och trevligare nyår utan några kryckor och smärtstillande. 

Så glad 1 advent och må snön komma nu. ​​​​​​​

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Jag har då inte haft någon rolig vecka alls kan jag väl börja med å säga. 
Förra helgen så hade match både lördag & söndag så spenderade såklart hela helgen i hallen. Men efter matchen på söndagen så kände jag att kroppen inte alls kändes bra och på måndagmorgonen vaknade jag upp med feber och en rejäl förkylning.
Så ja, jag har legat nerbäddad hela jäkla veckan och igår kom mamma hit och vi tog oss ut i Black Friday madnessen som var här och det var första gången på hela veckan jag var ute.
Jag är fortfarande förkyld, hostar och snorar men ingen feber iallafall så imorse tog jag mig till hallen och cyklade lite för att få upp pulsen lite. 

Så jag har inte haft det så roligt men nu hoppas jag på att va på bättringsvägen på riktigt.
Imorgon så är det match borta mot LHC så hoppas jag inte blir sämre utan att jag kan hänga med och kolla på tjejerna. 

Annars så var som sagt mamma här en sväng och som jag la ut för ett tag sedan har jag fyndat massa ramar så idag(thank you black friday) har jag beställt MASSA posters!!
Ska bli så kul med lite nya tavlor här hemma, mina väggar är så tomma, men inte länge till!! ​​​​​​

Likes

Comments

​I torsdags förra veckan så gjorde jag min första dag på Kålgårdsskolan och vem kunde ana att man glömt så mycket av skolan. Och då var jag bara med ettorna, haha. 
Jag jobbar där även hela denna vecka så jag hoppas på att snappa upp hur allt funkar så det är lätt att hoppa in när det behövs utan att känna sig helt Lost.
Men det är absolut roligare än jag trodde, jag har dragit mig lite för att vilja jobba på skola men det är faktiskt roligt. Klart man saknar förskolan lite och alla småttingar men lite skönt med lite äldre barn också. 


Likes

Comments

Ber om ursäkt för lite dålig update men så blir det ibland när man inte har jättemycket att berätta om.
Det har som vanligt varit träningar, lite jobb och i fredags spelades det match vilket gjorde att gårdagen var helt förstörd för jag var så trött.
Kan väl säga man inte riktigt är van vid att spela match en fredag kväll 20.00 när man först ska köra bil ensam i lite mer än 1h och efter matchen ska man sätta sig i bilen igen för att köra hem.
Som sagt, inget man direkt är van vid så tog lite mer på kroppen än jag hade trott.

Annars så händer det inte mycket i livet för tillfället.

Likes

Comments

1 år har gått sedan den där gråa höstdagen i Leksand.
När jag skadade mitt knä 2011 hade jag inte mycket hopp då allt bara blev helt fel och jag gav upp kampen att komma tillbaka till hockeyn då jag inte fick den hjälp jag behövde förens 1 år efter skadan.
Den här gången, i samma stund som olyckan var framme och jag kände exakt samma känsla som första gången, bestämde jag mig.
Jag bestämde mig för att jag ska tillbaka, vad det än krävs.

Det har varit mycket blod, svett och tårar men framför allt en frustration att det gått för långsamt vissa perioder. Jag har haft ganska höga krav på mig själv i min rehab och när man blivit tvungen att sakta ner har frustrationen tagit över även fast man innerst inne vet att man inte kan göra allt i 110. Och det har varit min största prövning kan man säga, att hålla sig själv tillbaka när man egentligen bara ville framåt.

Men nu står jag här, 365 dagar efter den förbannade dagen, den förbannade matchen och den förbannade rehabträningen, som en vinnare.

Jag lyckades åstadkomma det jag ville, jag lyckades komma tillbaka i spel innan årsdagen, jag lyckades hålla viljan vid liv att komma tillbaka och jag lyckades återigen komma tillbaka från en helvetes skada.

Det har hänt mycket under detta året som inte har med hockeyn att göra just för att mitt enda fokus har varit hockeyn. Men någonstans måste man välja vart sitt fokus är och för mig har det varit hockeyn i 365 dagar, vilket många tycker är sjukt men för mig har det varit det viktigaste.
Jag skulle aldrig ha förlåtit mig själv om jag hade gjort denna resa halvhjärtad med fokus på 100 grejer samtidigt och inte få chansen att få komma tillbaka på mina villkor.

Men nu står jag här, på exakt den platsen jag vill, som en vinnare över mig själv.

Likes

Comments

​Söndag och helgen är nästan över. 
Det har varit en väldigt lugn helg då jag i fredags spelade match med Troja i Trollhättan så vi kom hem väldigt sent så det var en seg lördag kan man säga.
Matchen iallafall gick kanoners och återigen spelade jag hela matchen, lyckades faktiskt göra mitt första mål för säsongen och ja det kändes väldigt bra. 

Idag så blir det återigen en lugn dag, ska till hallen och kolla på tjejerna som spelar sin 4:e match denna vecka. ​​​

Likes

Comments

2016.10.23
Dagen då jag spelade min sista hockeymatch och dagen då jag slet av mitt främre korsband + skadade ena menisken.
357 dagar av en enda längtan, att kunna spela match igen.
Och vet ni vad, igår gjorde jag min första match sedan skadan och det var precis som jag aldrig varit borta. Det är rätt sjukt hur ”normalt” det kändes och hur bra det kändes.
Jag spelade med Troja vilket är laget vi har ett samarbete med och tanken var att jag skulle matchas in sakta men säkert men pga massa sjukdomar slutade de med att jag spelade hela matchen, utan att vila ett enda extra byte.
Hade inte kunnat tänka mig spela en hel match sådär första matchen men ingen smärta, inget obehag, ingenting kändes så en hel match var absolut inga problem.
Jag är rätt stolt över mig själv att återigen klarat av en 10 månaders lång rehab period och att kunnat spela match efter bara 10 månader då de flesta rekommenderas spela efter 12 månader. Det är tur man är lite sjuk i huvudet och har en sån jäkla drivkraft när det kommer till träning, för utan den viljan hade jag inte varit där jag är idag.
Jag har fortfarande en liten väg kvar tills jag får göra comeback i HV tröjan, men skam den som ger sig och inom kort ska #91 va på isen igen.

Likes

Comments

Då var helgen förbi och det har varit en helg helt i hockeyns tecken. Det har nämligen varit "prova-på-hockey" enbart för tjejer runt om i världen. Jag och Selma var i Nässjö i lördags och då stod 14 tappra tjejer på isen och vi hade fantastiskt roligt. Vi busade, skojade och visade den roligaste sidan med hockey och alla tjejer verkade va supernöjda och de såg ut att trivas på isen.

Igår så intog vi Kinnarps och då var vi många fler från laget och tur det då 45(!) härliga tjejer kom och visade att intresset verkligen finns för att spela hockey. Det var väldigt roligt igår med och upplägget var som i lördag, visa den roligaste sidan av hockeyn och bara få vara en förebild för någon timme. Det är extremt kul att få visa upp den sporten man själv älskar till så unga tjejer som förhoppningsvis kommer stå där vi står idag om bara några år.

Likes

Comments

Imorse så "sprang" några av oss från Hv71 det så kallade "morgonloppet" som gick runt Munksjön i förmån för Världens barn. Det var en väldigt fin morgonrunda då solen sken och det var en perfekt höstmorgon helt enkelt. 
För min del så va detta min första löprunda ute på 1år och jag ska inte ljuga om att det känns i kroppen. 1år av enbart cykling sätter sina spår men det var riktigt kul att kunna vara med och bidra även fast löpsteget inte var det bästa. 

Imorgon ska jag och en i laget till Nässjö för att åka lite skridskor med tjejerna där och på söndag så är det Girls hockey Day så då finns vi på isen i Kinnarps. 
Helgen är alltså uppbokad och jag ser fram emot att se alla tjejer va på isen och få prata lite med framtidens stjärnor. 

Likes

Comments