Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det har varit en rätt händelserik vecka med utbildning för nya jobbet samt jag gick bredvid på dagcentret jag ska börja jobba på om ungefär en vecka så inte haft nån "fritid" som man haft i flera månader haha. 
Det ska väl bli skönt att börja jobba igen men ganska sjukt att jag inte jobbat sedan 21 oktober förra året.. 
Men det ska bli roligt med något helt nytt och ja lön ska bli skönt att få igen haha. 

Iallafall så träningen i veckan har gått bra, igår tog jag en vilodag då en i laget tog studenten så var och kollade när hon sprang ut sedan tog jag mig till A6 och fick mina naglar midsommar fina. 

MEN, imorse hände något riktigt riktigt roligt. 
Var uppe som vanligt och tog mig till gymmet för ben/core träning och alla övningar kändes kanon så gjorde några hopp och knät kändes kanon så tänkte jag måste utmana lite. 
Så boxen åkte fram och jag gjorde mina första boxjumps sedan oktober och det kändes kanon! 
Och inte nog med det så gjorde jag en 2x8 på 100kg i benpressen också så kan säga att det går bra nu. 

Så en riktigt bra start på dagen och nu ska jag ta mig till stranden för att få lite sol. 

Likes

Comments

Återigen ett lite uppehåll härifrån då vardagen tagit lite tid, som vanligt.
Det har varit mycket träning och på toppen på det var jag och mamma i Oslo en sväng.
Men nu är jag tillbaka i Jönköping och det är måndag och det är dags att komma in i rutinerna igen.

Denna veckan ska det hinnas med endel då jag om två veckor drar igång med mitt sommarjobb så i veckan ska jag på utbilding samt träffa mina nya kollegor osv.

Ikväll ska jag även på avslutning på mitt gamla jobb och vi ska spela golf. Haha wow det var så längesen att jag knappt kommer ihåg hur man spelar men man får hoppas man kan leva på lite rutin och styrka haha.

Det får bli en bildbomb här någon dag med massa bilder från Oslo men vill ni se några kan ni ju kika in på min Instagram.

Likes

Comments

​Den roligaste helgen för året är nu men för min del förstördes denna helg redan den 23 oktober förra året.. 
Snackar givetvis om Summerburst i Göteborg som gick av stapeln igår och som ja för min var årets höjdpunk men tack vare min knäoperation var det alldeles för riskabelt att ta sig dit.. 
Så igår vart det bio istället för att inte sitta och kika alldeles för mycket på Snapchat haha. 
Jag och Julie såg Baywatch och den var riktigt rolig så den måste ni se om ni vill skratta lite. 

Får bli en liten återblick från SB förra året med två sköna chics! 


Likes

Comments

Hittat ett nytt favoritställe att äta lunch på, nämligen Hälsokällan här i Jönköping.
Supergott, supernyttigt och bara supermysigt.
Jag, Fanny och Hanna tog en lunch där igår och det var verkligen kanon, så rekommenderar starkt att alla testar som har vägarna förbi.


Likes

Comments

​Ibland får man för sig att spontant åka någonstans och ja den lilla spontaniteten infann sig i lördags morse.
​Inte direkt så det vart världens spontanaste destination då jag åkte hem till mamma och pappa haha.
​Men ja jag åkte hem till dem bara över helgen för vädret var kanon och dem var i sommarstugan så jag passade på att få en natt där. 

Men lika snabbt jag kom hem lika snabbt åkte jag nästan, men jag hann förbi Karlskoga och bästa Frida och lilla Oskar så det var trevligt. 

Vardagen var ju tillbaka lika snabbt i måndags och ja dagarna har bara rullat. Jag är i gymmet på förmiddagarna, åker hem och fixar/äter och åker tillbaka till hallen på eftermiddagarna haha. 
Jag försöker verkligen träna så mycket jag kan nu innan mitt sommarjobb drar igång så därför lägger jag nästan alla vakna timmar på träning just nu. 


Likes

Comments

​men också dåliga dagar för bloggen, haha. 
Ja va ska man säga, det har varit kanon väder nu i flera dagar + att jag har kommit igång med träningen som vanligt så tiden har liksom inte funnits till att uppdatera. 
Men det har hänt mycket sedan sist, eller inte mycket kanske men mamma kom hit i söndags och stannade tills tisdag så vi fixade massa saker och hängde bara. 

Sen så har det som sagt varit sol så jag har legat på stranden nästan varje dag + hunnit med träning på förmiddagarna och kvällarna så dagarna liksom bara går. 
Har endel bilder från dagarna som gått så blir en bildbomb här sen. 

Likes

Comments

25 grader & strålande sol, vad mer kan man begära?
Det är iallafall så min dag varit här i Jönkan, en sommardag helt enkelt.
Började iallafall dagen med att köra lite teknik + skott i hallen för att mjukstarta min träning då jag inte är helt piggelin ännu. Visst flåset fick jag upp och pulsen gick spikrakt upp så jag får ta det lite lugnt någon dag till innan jag drar igår med full träning.

Men iallafall så höjdpunkten på dagen blev strandhänget med Hanna och Julie.
Vi tog oss till en av stränderna vid Vättersnäs och ja det var då inte många där så det var skönt för den vita kroppen man besitter är ju inte nådig..
Iallafall en behövlig dag ute i det gröna och soliga vädret.

Likes

Comments

Igår tog jag mig till vårdcentralen då jag inte känt mig speciellt mycket bättre och trycket över bihålorna blev värre men febern gick ner så ville se så allt var okej.
Två timmar senare och några blodprov + halsprov senare konstaterades det att jag inte har något virus och inte heller bihåleinflammation som jag trodde.
Så det är bara att vänta ut skiten men fick iallafall en nässpray som faktiskt hjälpt så nu hoppas jag att det snart är över.

Jag tog mig iallafall ut idag och närmare bestämt till XXL som har vänners-vänner dagar så passade på att köpa lite nya träningslinnen och bars så jag är redo när jag kan börja träna igen.
Så nu vill jag vara frisk så jag kan träna igen.

Likes

Comments