25 grader & strålande sol, vad mer kan man begära?
Det är iallafall så min dag varit här i Jönkan, en sommardag helt enkelt.
Började iallafall dagen med att köra lite teknik + skott i hallen för att mjukstarta min träning då jag inte är helt piggelin ännu. Visst flåset fick jag upp och pulsen gick spikrakt upp så jag får ta det lite lugnt någon dag till innan jag drar igår med full träning.

Men iallafall så höjdpunkten på dagen blev strandhänget med Hanna och Julie.
Vi tog oss till en av stränderna vid Vättersnäs och ja det var då inte många där så det var skönt för den vita kroppen man besitter är ju inte nådig..
Iallafall en behövlig dag ute i det gröna och soliga vädret.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår tog jag mig till vårdcentralen då jag inte känt mig speciellt mycket bättre och trycket över bihålorna blev värre men febern gick ner så ville se så allt var okej.
Två timmar senare och några blodprov + halsprov senare konstaterades det att jag inte har något virus och inte heller bihåleinflammation som jag trodde.
Så det är bara att vänta ut skiten men fick iallafall en nässpray som faktiskt hjälpt så nu hoppas jag att det snart är över.

Jag tog mig iallafall ut idag och närmare bestämt till XXL som har vänners-vänner dagar så passade på att köpa lite nya träningslinnen och bars så jag är redo när jag kan börja träna igen.
Så nu vill jag vara frisk så jag kan träna igen.

Likes

Comments

​Jag jobbar på att bli frisk men än kan jag inte säga det går framåt. 
Jag tog mig ut på en promenad till Willys förut och ja krafter har man då inte mycket av. 
Det blir mycket film nu på dagarna iallafall och just nu kikar jag på San Andreas och den måste jag bara rekommendera. Jag har bara sett halva än så länge men den är sjukt bra och nu ska jag fortsätta kika. 


Likes

Comments

​Det vart då inget snabbt tillfrisknande som jag hade hoppats på. 
Nejdå, jag blev sämre i torsdags och igår var jag ännu sämre, men idag är jag "bättre". 
Fått mig en rejäl omgång av någon form av förkylning med en släng av feber till och från men nu hoppas jag att det är påväg bort. 

Så, min helg blir inte allt för rolig utan jag ska försöka bli frisk så nästa vecka inte är förstörd också. 
Men hoppas ni andra där ute får en trevlig helg. 

Likes

Comments

Imorse så vaknade jag med lite känningar i halsen men jag tog mig ändå till gymmet och körde ett rätt snabbt core-pass. Kände inte av halsen något speciellt men igår på träningen var jag lite slö så antagligen är något på gång..
Iallafall så var det snabba ryck efter träningen då jag idag hade lovat mitt gamla jobb att hälsa på och säga hejdå då jag numera inte jobbar kvar där.
Alla barnen kastade sig nästan på mig när dem fick syn på mig så det var lite jobbigt att behöva säga hejdå men jag är rätt säker på att jag kommer tillbaka snart och hälsar på.

Planen för dagen var ju att träna med laget men jag fick se mig besegrad av halsen då det inte har släppt och det är ingen idé att pressa kroppen utan ikväll vilar jag och hoppas på att vara kry imorgon.
Så det har varit en eftermiddag med powernaps och honungs the.
Kan nog säga att det blir natten tidigt idag haha.

Likes

Comments

I fredags så var vi bjuda på Hv71's guldbankett och ja de har varit några slöa dagar efter det haha.
Det var iallafall supertrevligt och det var verkligen en toppenkväll. Är så tacksam att Hv satsar så på oss och inkluderar oss så som dem gör, inte alla klubbar som skulle låta sitt damlag dels få uppmärksamhet på herrarnas guldfest i parken eller få vara med på en guldbankett. Men vi har fått vara med på allt, och det har varit något utöver det vanliga.
Men nu är guldfirandet slut och vardagen är tillbaka, vilket är skönt på ett sätt samtidigt som denna vecka varit amazing

Likes

Comments

Denna lilla film slängde jag ihop efter vår lilla hyllning från knektaparken.
Så nu förstår ni kanske att man va lite nervös, haha.

Likes

Comments

Idag var det dags för boysen att få bli hyllade i Knektaparken, men de va inte bara dem som fick ställa sig på scenen inför 40.000 pers.
Nejdå, vi i damlaget fick allt gå upp där minuterna innan dem anlände och ta emot Jönköpings bornas extremt mäktiga applåder. Kan säga att den känslan var något utöver den vanliga och jodå vi var allt nervösa innan vi gick ut haha.
Men vi skötte oss fint och ja den upplevelsen kommer man bära med sig för livet.
Det var jäkligt kul att få stå där sen när killarna gick upp och wow vilken stämning det var.

Likes

Comments

​SM-GULD! 

​Vad mer behöver man säga, HV tog guldet tillslut i den 7:e och avgörande matchen och helsike vilken stämning det var! Är så glad att jag fick vara på plats och uppleva detta, vem vet när man får se "sitt" herrlag ta SM-Guld igen liksom. Det kanske aldrig händer så jag är extremt tacksam. 

Och matchen i sig var ju alldeles för spännande och jag trodde ja skulle få hjärtattack ett flertal gånger. 
Men när målet satt i övertiden så var det så rättvist och grabbarna förtjänade det där guldet det måste jag säga. 

Iallafall så fick vi i laget vara med på deras guldfest på Sliver och fyfasiken vilken rolig kväll man hade ihop med alla. Det vart en väldigt lång natt/morgon så idag är man inte så pigg för så mycket, även fast det är Valborg men vad ska man göra. 

Likes

Comments

Det blev en mys lunch på Olgas med Julie förut.
Var så himla gott så dit kommer man ju gå fler gånger. Var faktiskt första gången jag var där men hört så mycket om det så klart man var tvungen att prova. Och ja det gjorde man ju rätt i.

Det har varit en lugn torsdag så än så länge men ikväll blir det lite träning.
Idag var första morgonen som jag inte gick till hallen för att träna och de var rätt skönt att få en morgon hemma faktiskt. Men det ska bli skönt att röra på sig snart haha.


Likes

Comments