Kärlek, Charlie

Idag har vi varit hos BVC på 3 månaders koll! Blev vägning, kollade längd och lilla gubben fick sitt första vaccin. huga vad man tycker synd om hjärtat. han bara skrek till. dock bara någon minut. sedan var det bra. och har inte varit några problem idag, bara att han har varit lite mer gnällig än vanligt. men slapp febern iallafall! så det är skönt. men vi köpte med oss alvedon utifall. å det är ju bra att ha hemma också så.

Han väger nu 6360g och är 61.5 lång! min stora pojke! du växer så snabbt. SAKTA NER! :( haha! så liten men så stor ändå ju! imorgon hoppas jag på bra väder. för då ska det städas. försöka ta lite fina höstbilder på lilla charlie! vill säga gärna ha! det är så fint med hösten. med dom fina löven å allt !


godnatt på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

want want want

Likes

Comments

tur att jag har dig.

Likes

Comments

Kärlek

Tänkte dela med mig av min förlossning.

Av olika anledningar så fick jag beviljat igångsättning. Så den 25 Juli så fick jag min sista hinnsvepning. och därefter började mina värkar komma ondare och tätare. den natten sov jag typ 30 minuter. dagen efter så kom värkarna tätare och gjorde ondare. tills slut orkade jag inte längre med värken så vi åkte hem och packade. sedan for vi till Sjukhuset. tog en stund innan vi kom in. sedan fick vi veta att jag hade värkar 3-4 min mellan och var 1-2 min långa. så jag fick ett rum. blev uppkopplad med massa grejjer. efter några timmar så kopplade dom på dropp. och då började värkarna verkligen göra ont. så jag fick ta till lustgas. barnmorskan frågade gång på gång om jag ville ha EDA. men jag ville verkligen inte. så sa nej. hittils var det lugnt med lustgas. när klockan blev ca 06 så gjorde det så förbannat jävla ont så jag orkade inte med smärtan. jag hade spytt 2 gånger också. men lustgasen var nog ett av problemen också. haha! så då ropade jag in EDA:n. den verkade så bra, så jag kände ingenting. så jag försköt nog förlossningen lite pga av det. men det gjorde ingenting. hade så sjukt ont. somnade lite där också. sedan blev jag väckt av barnmorskan som ville kolla hur mkt jag hade öppnat mig. och då hade jag öppnat mig helt. och hon ville att jag skulle ligga på sidan. då hjärtfrekvensen hade börjat sjunka. blev inte bättre. så då fick jag stå på alla fyra (haha). och då blev det bättre. så fick jag stå ett jävla tag. inte den skönaste ställningen ska ni veta.

då hans hjärtfrekvens inte gick upp så kom läkaren in och ville checka läget. lilla charlie låg trångt och fick inte tillräckligt med syre. så han måste ut helt enkelt. men kunde inte komma ut av vanliga krysningar. så krysningar + sugklocka vart det. det var 9 personer där. barnmorskor, läkare.... och robin såklart! en barnmorska låg på min mage, andra peppade mig och jag krystade för hela fosterlandet. och usch vad obehaglig känsla det är att få använda sugklocka. läkaren fick lite panik, då han tappade greppet med sugklockan en gång. men sedan så! och typ tog det 20-30 min efter första krystarbetet. jag tyckte dock det tog längre tid. haha!

och ut kom charlie. hörde hans skrik direkt. då han kom ut med sugklocka så undersökte dom han direkt. efter det fick jag honom på mitt bröst. alltså jag var i chock. helt ärligt. visste inte vad jag skulle känna. allt var bara helt så overkligt. nu var han ute. charlie var ute. lilla livet som har varit i min mage i 9 månader. många tankar flög runt i huvudet. mitt hjärta var på högvarv. kärleken var enorm. går inte ens att beskriva. kände direkt att jag skulle göra allt för honom. allt. finns ingetning jag skulle göra för mitt barn.

vi fick fika och sedan ett rum på BB . för vi skulle få stanna i 3 dagar. var ju inte direkt det roligaste man har gjort. allt var perfekt med lilla killen. han var stark som en oxe enligt en läkare. och perfekt också enligt förlossningsläkaren. såklart han var det! men den underbaraste var att allt kändes så naturligt från start. kände aldrig någon känsla av att man inte visste vad man skulle göra. utan man gjorde allt bara. som om man var född till att vara mamma.

jag älskar dig Charlie ErikssonLikes

Comments

Nu börjar det verkligen bli kallt. jag som verkligen avskyr kyla! vill bara ha sommar sommar sommar! men vintern är ju underbar för barnen. så därav kan man ju stå ut!

iallafall så kom kusinen med sitt barn idag. så alicia fick leka av sig. nu ligger vi i soffan och myser. lilla charlie kollar på barnfilm också. lillfisen min! börjar bli så stor ... men imorgon ska vi ut i fina vädret. kanske blir norra berget :)

ta fina bilder på barnen! love to be a mom!

Likes

Comments

Bilder, Kärlek

Godnatt?

jag och min sambo har kollat på underworld. (bara älskar filmerna!!) så vi ska väl snart sova. då kanske ni tänker, såhär sent? ni har ju småbarn?! ja med dom sover hela nätter. vi har så tur! börjat planera dopet som är om en månad ca.. blir typ 30 pers.. känns så mycket. men det ska faktiskt bli jätte roligt.

tänk att charlie blir 3 månader på onsdag. helt sjukt ju! min fina pojke!!! 

Likes

Comments

Bilder, Kärlek

Idag har det varit en tröttsam dag. bokstavligt! varit tung i huvudet och trött som fan! även fast jag sovit mkt i natt och även sov med charlie innan middagen. hoppas jag inte är lika trött imorgon.. inte roligt alls. hade förstått om ja inte hade sovit så bra. men har ju en sådan snäll liten son, så jag får sova hela nätter.

om det är fint väder imorgon, tänkte jag ta lite fina bilder på Charlie . hösten är oerhört vacker faktiskt!


Likes

Comments

Bilder, Kärlek

Oj vad längesedan man var här! men sjukt roligt att läsa hur det var innan man fick lilla hjärtat! Känns som en evighet sedan man var gravid men samtidigt inte. för tiden går så otroligt fort. man vill att den ska stanna lite. för Charlie växer som bara den. och han är snart 3 månader gammal. lill hjärtat mitt!

dagarna går fort som tusan. min sambo ska snart ner till göteborg och jobba. tråkigt att det blir så långt. och blir att pendla. men man måste ha pengar när man har ett barn. och nästa vecka ska lilla charlie få 3månaders sprutan. undra hur han kommer att reagera. hoppas inte han blir sjuk... annars så har jag världens underbaraste son. så oerhört snäll hela tiden. vaknar en gång per natt. sover mycket. skriker aldrig, (utan när han är RIKTIGT hungrig eller trött).

imorgon ska man nog till mamma. min syster vill träffa lilla charlie. förstår henne. han är så fööör söt ! men nu ska jag se på någon film innan läggdags!

Likes

Comments

Så dålig på att uppdatera! men ska försöka att bli bättre! går in i v29 (28+0) på måndag. veckorna går så snabbt nu! helt sjukt ju! men jag längtar efter den dagen då våran prins kommer ut till oss! försöker föreställa mig hur det kommer bli, men det går inte riktigt. slutet av månaden så kommer barnvagnen och ska hämta babyskyddet. och babynestet ska fixas då också :)

nästa vecka ska vi iallafall till BM och sedan till förlossningen på information! tänk att jag snart går in i sista trimestern. 85 dagar kvar till beräknad ! gaaalet. jag ska bli MAMMA? hur sjuuukt är inte det? sjuukt awesome iallafall! 


Likes

Comments

Igår tog vi tåget till Uddevalla. Min sambo ska jobba för pappa. då det är nästan intill omöjligt att få något jobb där vi bor.. Jag är ändå sjukskriven, så det är bara roligt att få komma hit ner. Jag är född här. å har min halva släkt här.

Idag så började älskling tidigt och jobbade med pappa. dom skulle göra ett jobb i Göteborg. och skulle vara borta till rätt sent. så man är helt ensam idag.. planerar att vara kvar här fram till 11-12 Maj. sedan ska vi hem en snabbis och sedan ner igen! har inte bestämt mig för hur jag ska göra när det börjar närma sig till förlossning. jag vill vara nära min älskling. hm. ja vi får se :) hehe

Likes

Comments