Header

Riktigt längesen jag skrev här nu, idag är en sån dag eller natt när jag känner att det absolut inte hade varit fel att ha någon bredvid sig, en sån natt som är svårt att sova, tankarna snurrar i huvudet. Längtar tills jobbet börjat och man kan gå och lägga sig trött, riktigt utmattad så man slipper tankar.
Jag funderar på hur allt varit, vad man varit med om mycket, vad jag har sett saker som jag inte borde sett, hört saker som jag absolut inte borde vetat.. Och när jag satt där, så ensam jag kände mig, kändes som att jag var helt ensam, inte någon vid sidan om. Ibland kommer de tillbaka, tex som inatt.. Jag tänker på dem gångerna som jag verkligen mått dåligt, endast få människor som vet de, men för att de ska kännas bättre så skriver jag av de och ta dagen som den kommer imon. Riktigt jobbigt att jag verkligen blivit så ärrad som jag blivit. Men samtidigt så har de gjort mig så mycket starkare och jag har verkligen bevisat för mig själv att jag är starkare än vad jag tror.
Som jag fått höra i många år, tre jävligt sanna ord. - kåt, kär och sårad.
Så lär det nog alltid förbli i alla tider.


Jag är fruktansvärt glad att de finns människor som alltid funnits för mig, annars vet jag inte hur de skulle varit idag.. ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Dem är inte många som vet mycket om mig, jag har blivit sårad, jag har sårat, jag har mått dåligt och jag har mått bra. Jag har varit långt nere på botten men reste mig upp efter en tid! Och här står jag, med bra folk runt mig, folk som gillar mig för den jag är. Mycket har förändrats sen jag stötte på killar som leker. Därför tror jag inte på kärlek heller förrän någon skulle bevisa motsatsen, att kunna koppla bort känslorna, inte känna någon skuld till någon även om jag kanske gjort något dumt.. Vet inte vad som händer, men jag hoppas jag kan få svar jävligt snart !

Likes

Comments

Hej ! Det var ett tag sen jag skrev, men som sagt så använder jag bara denna för att få skriva av mig i stort sätt. Och det är precis vad jag tänkte göra nu.
För ca 2 år sen så mådde jag verkligen jääääättedåligt, jag började äta medicin osv, och för nästan ett år sen så vände allt, jag hamnade på benen igen. Men gjorde fruktansvärt dumma val, varför ta det man kan få när det är jakten som är rolig lixom ? Skit samma, jag ville bara skriva att Idag och en månad tillbaka har varit det bästa ! Jag har lärt känna nytt folk, umgåtts med världens bästa och festat med boysen ! Inte nog med det så har vi köpt husvagn med och i sommar blir det bara en massa festande med min bättre hälft! 💃🏼

Likes

Comments

när det finns problem finns problem i ens närhet, är det då jätte ovanligt att man försöker fly från dem ? vad ska man egentligen göra ? man vinner ju inget på att fly som man oftast gör.

varför inte bara ta allt med engång, att blivit sviken har gjort ont, men att bli sviken gång på gång är värre. det finns nog inte någon som aldrig blivit sviken på ett eller annat sätt, alla har vi blivit det även om man kanske inte är medveten om det.

när jag skriver är det ett sätt för mig att fly, allt kan man inte skriva om så öppet, det finns ju dem sakerna som är extra känsliga och personliga. men jag tycker att det är viktigt att kunna stå för hur man egentligen mår. det är inget jag försöker mörka, jag mår inte bra och har inte gjort det på säkert två år, förutom ca 4 månader då jag inte ens skulle kunna säga att jag någon gång mått dåligt. det fanns personer som visade mig att det är viktigt att finnas där även om man inte alltid är på topp humör hela tiden, det fanns dem som la ner sin själ på att berätta för mig att jag dög som jag var, att det var okej att må dåligt och att man ändå kunde umgås, fast genom att sitta framför tvn istället för att dra iväg någonstans och göra något och slippa träffa folk, för det gör gärna inte jag när jag mår som sämst. men alla har vi väl dåliga dagar och är olika. alla har vi våra egna anledningar till att må dåligt och lika så olika flykt vägar för att folk ska slippa se att man mår dåligt samt att det är nog inte bara jag som vill kunna fly från mina problem. jag är nog verkligen inte den enda.

man måste få älska livet, sig själv och folk runtomkring. så unna dig det.

Likes

Comments

det finns en del saker som man inte kan styra över, inte heller kan hjälpa. sättet mitt huvud fungera på är inte som andras, tankarna snurrar och skulle jag bli sårad så snurrar det massa sjuka idéer i mitt huvud, det är absolut inget jag vill. det är inget sätt jag vill leva på, därför har jag själv valt att göra en utredning, en utredning på mig själv, vem jag är och varför tankar snurrar i mitt huvud som dem gör. jag vill inte vara elak, jag vill inte heller ligga i min säng och vara rädd för mig själv. jag har inget stopp om jag väl börjar, mina impulser är något som jag mår dåligt över. jag kan dra ett exempel från förra sommaren när jag fick för mig att jag skulle upp till Göteborg för att go på bio, (precis som att det inte skulle duga inne i karlskrona), halvvägs upp kommer jag på att det var nog inte helt planerat. men hamnade i Halmstad, mitt på stan går jag och två kompisar till mig. vi gick aldrig på bio. bara som en sån grej.

jag vet inte om det kan vara så att det är allt från min uppväxt som har format mig till den jag är, men det ska inte hindra mig från att kunna jobba som det gör just nu. jag vill kunna gå till ett jobb varje dag, kunna skaffa mig ett hus med någon jag älskar osv, men just nu så hindrar allt mig från att kunna göra något överhuvudtaget.

livet har sina upp och ned gångar, men man får inte sluta kämpa för det. aldrig någonsin får man sluta kämpa.

det finns saker som gör en glad och det ska man ta vara på, oavsett konsekvenser. ärligheten varar alltid längst !

Likes

Comments

ibland undrar jag varför det blir som det blir, vad som är meningen med allt. detta kan vara bland den mest jobbiga dagen jag gått igenom, vet inte hur jag ska bete mig överhuvudtaget.

vad kan jag göra, varför är det som det är. det enda jag vill är att det för engångskull ska vara lugnt i mitt liv och att jag kan få må bra igen. men det är tydligen inte det som är meningen.

vad kommer hända med mig? tusen frågor men inga svar. jag undrar bara vad allt handlar om. vem ska jag vända mig till, vem ska jag prata med, jag vet verkligen ingenting. någon måste jag prata med, för detta pallar jag inte. att ha tusen frågor utan svar kan vara bland det värsta som finns.

Likes

Comments

​att allt kan vända på så kort tid, hade varit enklare att bara släppa det hjärtat känner och följa hjärnan, det kanske är det bästa alternativet. man vet ju inte förrän man testat inte sant ? komma in i vardagen igen och kunna göra det jag drömt om och bara skita i resten. någongång ska jag göra det!

Likes

Comments

Mitt liv. Med dig mår jag bra, av dig får jag energi, av dig blir jag lycklig och ledsen. Det bästa som finns är att vara med dig.

(Vet att jag pratar som min bil vore en människa, men det är kärlek och den är på riktigt)

Likes

Comments

Heeej !
Började dagen med att en fin vän satt på sängen och skulle väcka mig, konstigt nog så lyckades hon. Skulle behövt henne hos mig alla dagar i veckan tror jag ! Vi åkte till jobbet och slutade sen vid tre, inte helt fel att sluta lite tidigare. Åkte hem efter jag hämtat lillebror, ställde mig i duschen och käkade lite. Sen satte jag mig i bilen igen, körde hem felicia och tog ett par ord med Mimmi. Åkte till ett par kompisar och fick väl inte så mycket gjort eller sagt. Har man inte ångest så fixar det sig så att man får det.. Absolut inte frivilligt...
Imorgon blir det jobb igen, sen efter får jag se vad jag ska hitta på. Ta varje dag som den kommer, det blir lättast så.

Likes

Comments

Goddag på er alla !
Dagen har bestått av jobb, skönt! Blir även lite jobb resten av veckan. Nu har jag precis landat hemma efter att ha hämtat felicia, nu ska jag äta sen får vi se vad som händer ! 😘

Likes

Comments