Vi lever ju alla i den stereotypa världen. Där vi går runt som robotar i ett kapitalistiskt sjukt samhällsystem. Där rika blir rikare, där fattiga bir fattigare. Där vi följer blint materialistiska mål och förlorar våran spirituella källa. 

Att vara en produkt av systemet och göra aktiva val är viktigt. Vill alla se fred, kommer fred växa. Vill alla agera, kommer stora aktioner ske, och då kommer en förändring.  Man skapar verkligheten av de handlingarna man gör.  Istället för passivitet och egocentrism i ett kapitalistiskt sjukt västerländskt samhälle - så kan våra aktiva val förändra världen för alltid och stoppa all världens ondska. 

Rätta mig om jag har fel, men SVÄLT och FATTIGDOM är kapitalismens fel! Det är det kapitalistiska klasssamhällets orättvisor som driver människor i döden!

 

 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

We are living in a world ruled by unbelivebly sick people . 


Likes

Comments

Denne vidrige, blodsbesudlade mördare, Bashar al Assad, diktator i Syrien, mördar sina egna landsmän som demonstrerar för frihet och demokrati!

Bashar al-Assad är lika mycket mördare som Muammar Gaddafi . 

En regim som mördar  och lemlästar barn är en djävulens regim, en regim som ska brinna i helvetet och alla som stöder en sådan regim förtjänar bara förakt.!

Regimen bryr sig inte om vartifrån du kommer och vem du är, de skiter fullständigt i integritet och rättigheter. Sen när man väl är inne i landet så kan man inte prata politik med någon. Varför? För att Bashars män är överallt, lyssnar på det du säger och fängslar människor utan rättegång. De som pratar politik helt öppet är civilpoliser som väntar på att du svarar eller kommenterar det de säger så att de fängslar dig. Det står i Syriens lag att säkerhetspolisen inte får ifrågasättas när de torterar, dödar eller arresterar människor.

NEJ, det blir inte bättre av att han styr ! Syrien  är en av de mest stängda regimerna i hela arabvärlden och styret  bygger på en centraliserad maktapparat med användbara och brutala säkerhetsstyrkor. 

. I realiteten är landet en diktatur som bryter mot de FLESTA grundläggande mänskliga rättigheter., En diktatur som håller tusentals människor i fängelse för deras åsikters skull!.

Förstår inte hur folk kan stödja en sådan MÖRDARREGIM, HUR`????HUR KAN MAN försvara ett statsskick som slaktar sin egen befolkning utan att ta hänsyn till något, utom den egna gruppens intressen???

DÖD ÅT BASHAR AL ASSAD OCH HANS REGIM!!!!!!

Lösningen för Syrien är att Assad avgår och folket fräschar upp de ruttnande lagarna för att tillsammans bygga den Syrien vi alla drömmer om !

  

Likes

Comments

 

 
Det är dags för dig att exponera sanningen om 11:e september 2001.
Dessa kallas false flags operations.
USA attackerade sitt eget land för att rättfärdiga kriget i mellanöstern.

 
2001. 11 September. Ett dåd gjort av av terrorister? Nej.


Det är ett dåd gjort av sjuka maktgiriga män. Män som vi aldrig kommer se.
Skyddade av en desillusionerade verklighet vi lever i.

"Varför attackera USA sitt eget land?"

Hitler tände eld på sitt eget riksdagshus för att väcka opinion och hat mot judarna.
Detta är alltså en medveten strategi för att lura folket och få deras stöd.
Medans de "högre männen" säger att de lovar trygghet.
Bush och company äger företagen som producerar vapen till krig.
Åter igen; offentliga uppgifter
De tjänar summor vi inte ens kan drömma om.

Deras vapenföretag gör vinst på skattebetalarnas pengar. Staten beställer vapen med vapen de fått "gratis" av folket. Vapenföretagen jobbar inte ideellt. De gör vinst.

De hade en plan om det redan 1962, Operation Northwoods.

Planen som framlades för President Kennedy av hans militära chefer för en fejkad terroristkampanj - komplett med bombningar, flygkapningar, flygkrascher och döda amerikaner - som skulle rättfärdiga en invasion av Kuba. Kennedy avvisade planen. Lite senare mördades han!

USA är ett kapitalistiskt land som gör allt för profit

Likes

Comments

Jag vet att arabvärlden är redo för frihet, demokrati och rättvisa. En sak är säker, arabvärlden är framförallt trötta på sådana som Hosni Mubarak, Zine abd din Ben Ali, Mahmoud Abbas, Kung Hussein, Bashar al Assad och kung Abdul bin Abdul Aziz och Ismael Haniya. Arabvärlden är trött på att fungera som ett schackbräde för världens stormakter där de enda vinnarna är kungafamiljer, korrupta politiker och militärer. Men för att uppnå de vackra idealen om mänskliga rättigheter och yttrandefrihet måste vi låta demokratin ha sin gång! 

 

 

Likes

Comments

När 3000 amerikaner dog i New York, då var det en tyst minut för dem, man startade krig efter krig för att ta hämnd för deras död, men vart är de tysta minuterna för alla offer för USAs krig? Tioutusentals oskyldiga, ja hundratusentals oskyldiga, har dött, allt för att USA inte bryr sig om andra än sitt eget folk.

Likes

Comments

Hemlöshet, krig, fattigdom, svält, sjuka ideal, ondska, hat, förtryck. 

The world needs a hero. Let it be us!!

Vi har sett hur världen förvandlats. Vi har inte agerat.

Vi har suttit där i vårt robotiska samhälle i våra tv-soffor. I våran västvärld .Vi har sett  Krig efter Krig och Mord efter Mord.

Så trött på alla dem, trött på materialism, trött på allas sökande efter kändiskap, trött på alla bloggerskor som sitter och testar "dagens outfit", trött på alla passiva människor som går där och funderar på vad de ska ha på sig för kläder till morgondagen, när det finns hundratals barn som inte ens har en tygbit att täcka sig med.

Vi behöver en revolution.

Du är högst delaktig och högst inblandad i denna tidsepok. Du må tänka att du bara är en individ. 

Men gemensamt är vi starkare än vårt kapitalistiska egocentriska system.
Det är upp till dig hur världen blir. För att bli en den av förändringen måste du förändra dig själv.

Så det är dags nu, varje dag, varje timme, varje minut så ekar lidandet på jorden.

Det finns 3 sorters människor idag, de stereotypa-robotarna, de passiva, och de som vaknat och vill förändra.

Allt handlar om pengar och makt.. Att folk dör bryr de sig inte om .

De är upp till vår generation att agera, exponera sanningen och förändra världen!

Vi kan bygga nånting mycket bättre än en kapitalistisk krigisk avskyvärd värld...

"Den kapitalistiska ekonomins samhälleliga kaos är enligt min uppfattning det verkliga upphovet till den ondska vi ser omkring oss idag. " -Albert Einstein

?

Likes

Comments

Miley Cyrus, Michael Jackson, Keri Hilson, Justin Bieber, Toni Braxton, Usher, Pink, Jamie Foxx, Celine Dion, Jennifer Hudson, Janet Jackson, Lil Wayne, Fergie, Akon, Kanye West, Snoop Dogg & Nicole Schwerzinger är bara några av alla världskända artister som ställt upp på att spela in en ny version av Michael Jackson och Lionel Richies låt ”We are the world” för katastrofen i Haiti. Detta är stort i mina ögon, när artiser gör något för att hjälpa och påverka världen. Mycket fint <3

Skänk en tanke genom att lyssna på låten !


Likes

Comments

Jag tror många börjar vakna upp och inser att det finns saker som är "larger then life".

Vi är inte menade för att leva i en egocentrisk kapitalistisk materiliastisk värld.
Vi är inte menade att indoktrineras i skolan 1/3 av våra liv och jobba resten av vår liv och sen pensioneras och sen dö.

Illuminati (de som styr världen) har gjort så att folk fortsätter jaga kändiskap, pengar, skönhet, glamour.
Istället för att t.ex förändra världen. Egocentriska mål enbart. Folk dör i krig o svält. Folk förlorar sina när o kära just nu.
Men vi klagar på tv-dosan. Vår värld har ju blivit helt sjuk.
26 000 barn dör av svält o vi Svenssons funderar på "va ska ja ha för mat till lunchlådan i morgon?"

Hade vi önskat samma sak om de fattiga vart oss?
Att våran mor och far dog, syster, barn dog i våran famn ikväll?
Tänk om din mamma dog i din famn ikväll? O du vet att folk kunde göra nått åt det!
Men många västerlänningar bryr sig inte utan går o spelar bingolotto eller annat trivalt stuff.


Vi ser stereotyperna dagligen. I löpsedlarna. 
Att leva upp till kraven i vårt västerländska system blivit så viktigt att det enda man bryr sig om är sig själv.

Att 1 miljard knappt har mat på bordet berör ju inte dem ?De är ju viktigare att synas i
Let's Dance...

?

Likes

Comments

- Vi lever i en värld där folk krigar för profit, olja och opium. Människor dör i krig överallt i världen. Men vapenindustrin gör vinst, oljan gör pamparna rikare och opiumet säljs på gatan av högt uppsatta poliser som är korrumperade.

- Vi lever i en värld där integriteten förminskas, FRA-lagen, IPRED-lagen, Patriot ACT, mänskliga rättigheter förminskas, och där demonstranterna slås ner av en utökad hänsynslös poliskår som skyddar makteliten.

- Vi lever i en värld där livsmedelsindustrin gör allt för profit, och sätter in tillsatser i maten som är skadliga för att den ska vara hållbar längre så de kan tjäna mer på det.

- Vi lever i en värld läkemedelsindustrin sänder ut bromsmediciner till fattig i Afrika medans samma medicin dödar dem, och istället för att hitta botemedel går sjukvården ut på att behandla inte bota.

- Vi lever i en värld där finanskrisen tagit nya höjder då pengar är skuld och tryckta av luft - men under denna tid så tar de högsta fallskärmsavtal på otaliga miljoner - medan ensamstående mördar, sjukskrivna, mfl får kämpa för ett par tusenlappar hos försörjningstöd och soc.

Hemlöshet, krig, fattigdom, svält, sjuka ideal, ondska, hat, förtryck.

Den här mänskligheten har blivit så fruktansvärt manipulerad och vidrig. Utan att förstå det själva.

Till er som förstår mig, massa kärlek för de. Bless all of you damn it.


Vi kan förändra världen, och vi kommer göra det.
Lidandet ska ta slut för de som behöver vår hjälp!

Likes

Comments