Header


Nu ska jag krypa ner i sängen och titta på ett avsnitt av top model Sverige har missat några avsnitt.
Ha en bra kväll😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

CommentsVar tvungen att köpa lite nya ansiktsprodukter idag, öppnade badrumsskåpet och såg att allt är slut nu! Haha och jag kan verkligen inte leva utan ansiktsvatten och mina sminkborttagningar. Så fick be pappa skjutsa mig in till stan och detta fick jag med mig hem. De ska bli kul och testa några av produkterna då jag inte har haft dom för.

Likes

Comments


De var ett tag sedan man shoppade och jag kan säga att de kliar enormt mycket i fingrarna just nu. Hade ju varit trevligt med några tusenlappar i fickan.
De här på bilden är saker jag verkligen vill ha just nu. Totally love it!

Likes

Comments


Jag satt inne på DMretros hemsida igår kväll and guess what i find? Grymt snygga avslutnings klänningar. Vill beställa dom 2 högst upp love it!
Ni borde gå in och titta in deras snygga kläder till bra priser. DMretro.se

Likes

Comments

Hej, igår var jag "sjuk" från skolan för att jag skulle åka upp till Dalarna med pappa, jag ska vara här hela påsklovet riktigt mysigt.

Idag vaknade jag 7 haha helt sjuk tidigt! Vi har varit i Rembostugan idag och tog en fika och glass med familjen. Sedan har vi åkt bil lite överallt och tittat runt osv.
Tråkigt inlägg iknow men kände att jag behövde uppdatera lite ;)
Likes

CommentsYes tänkte slänga ihop ett tränings inlägg. Jag har tidigare sprungit ute men jag slutade vilket var väldigt dumt för att det är så sjukt svårt att börja igen. Det är så svårt att få dom här rutinerna att man ska ut och springa. Men efter påsk ska jag verkligen pusha mig själv att springa. Jag gör det för att känslan efter ett pass är grym och att man vill ju ha en fin kropp till sommaren. Vill även skaffa gymkort men ska nog börja med att spring och ta en sak i taget! Jag har märkt att man inte ska köra på för mycket i början utan att man börjar lugnt. Japp så efter påsk blir det andra bullar!

Brukar ni träna eller går ni på någon sport?

Likes

Comments