View tracker

Lyckans dag då Jens och jag blev föräldrar till en perfekt liten pojk.
Hade aldrig kunnat föreställa mig hur det skulle vara, bli eller kännas, men nu är lilla Aron en del av vår familj, kan inte tänka mig något bättre!
Det är verkligen som de säger - vi lever i vår lilla bubbla, och har gjort i snart två veckor nu, inte särskilt mycket utifrån som engagerat min tankeverksamhet.

Den lilla grabben mår finfint, och som om inte det vore tillräckligt är han fantastiskt snäll och tillfreds med det mesta.
När det väl var dags hade han brådis att komma ut i stora vida världen, vilket resulterade i en hetsig ambulansfärd till förlossningen. Väl på plats var allt klappat och klart på 8 minuter...


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Redan hunnit hända en del, kan väl konstatera att det är lite mer effektivt än när en annan ger sig på sånt här - och tur är väl det!

Likes

Comments

View tracker

Imorgon drar renoveringen igång av detta rum, eller ja, jag påbörjade väl den för en halv evighet sedan då jag började riva ner tapeten. Vi fastnade dock ganska snabbt och det har nu sett ut på detta hemska vis alldeles för länge.
Det är väggar och taklist som ska få sig en makeover, resten behåller vi som det är, jag tippar på att det kommer bli ett ordentligt lyft och stor förändring ändå.

Likes

Comments

Vi har alltså kommit en bit in i "sista" veckan av graviditeten, 5 dagar till beräknat datum.
Samtidigt som hjärnan varit inställd på detta länge känns det helt otroligt att det kan sätta igång närsom.
Det känns ungefär som att magen ska spricka nu, uppenbarligen är det ont om plats där inne och jag känner mig ganska klar med detta lilla "förarbete" nu..
Känns dock konstigt att försöka påstå att vi skulle vara redo eller väl förberedda inför det som kommer att förändra vårt liv totalt!

Försöker sysselsätta mig så gott det går om dagarna - Begav mig dedär 20 milen upp till syster igår, fick bland annat nya vinterhjul på bilen och det hanns med en kvällstur till Gekås. Eftersom att jag inte vet eller riktigt kan föreställa mig vilka tecken jag ska vara uppmärksam på är det lite smått skrämmande, tänk om värkar och dedär drar igång om en timme, eller nu, eller kanske nu. Tror att jag ska hålla mig lite i hemtrakterna nu tills den här ovissheten är förbi.

Likes

Comments

Gårdagen satte sina spår, en heldag i trädgården med häckklippning gjorde mig verkligen påmind om att kroppen faktiskt inte är vad den brukar.
Jag är så himla tacksam att jag hade ett gäng hjälpsamma personer som valde att spendera hela sin lördag här för att hjälpa till, vilket jäkla slit med den där megahäcken. Vi kämpade på tills det var kolsvart ute, vi såg tillsist inte ett dugg och ändå blev inte häcken helt färdig. 
Vaknade idag upp som halvt invalid och kände mig genomsjuk, när jag väl tagit mig upp ur sängen spenderade jag halva dagen i soffan - halvsovandes.
Jens kom hem från jobbet och lyckades på något vis dra med mig till maxi, som ett vrak masade jag mig runt bland hyllorna.
Väl hemma fick jag världens chock när jag lunkade genom hallen och in i nästa rum, där hade jag ett annat underbart gäng som dukat fram världens lyxfika med presenter och ballonger i taket, babyshower! Jag blev så överraskad och rörd, min energilösa kropp fick sig en kick och vaknade till liv fortare än kvickt. Så fint hade ni fixat i vårt stökiga kaos, och jag hoppas inte att någon får mardrömmar inatt av vraket som kom hem och joinade er..

Eftermiddagen fick mig att inse att det idag är 1 månad till beräknat datum.. Fortfarande en märklig och lite overklig känsla när jag tänker på att jag och Jens ska bli föräldrar!

Kommer somna med världens tacksamhetskänsla efter denna helg, förhoppningsvis sova extra gott också så att jag är i form för att åka till jobbet imorgon!

Likes

Comments


…Är väl ungefär vad som väntar oss, förstår inte riktigt vart tiden tar vägen – som vanligt.
I vilket fall är det nu sisådär 2 månader tills jag och Jens (förhoppningsvis) blir föräldrar till en liten knodd, en ganska häftig tanke.
Någonstans kan man väl ana vad som väntar, men ändå har man ingen aning, kan man uttrycka sig så?

Bra mår jag, men jag har aldrig någonsin varit så trött, matt och orkeslös som jag är just nu. Svårt att ens försöka beskriva.
Jobba tänker jag fortsätta med så länge det bara går, och under tiden ska jag försöka ta tillvara på mina sista veckor som egoist.

Fortsatt finns det ungefär 100 projekt kvar i vårt kära hem, men saker och ting får liksom ta sin tid. Jens spenderade vår semester som invalid och jag hann väl inte heller vara överdrivet produktiv under tiden, målade om ännu ett turkost rum och dessa är nu ett minne blott. Små små framsteg..

Likes

Comments

Har förhoppningar om att vi ska kunna dra igång renoveringen av finrummet, matrummet eller vad man nu bör kalla det, snart!
Har lite smått börjat kika på matgrupper, vill ha ett riktigt stort bord där vi kan sitta många, men var hittar man en snyggt sådant!?

Stolar är ju också något att fundera en stund på...

Likes

Comments

Helgen är äntligen här och den var lika välkommen som vanligt!
Idag blir det smörgåstårtskalas -nytt ord dagen till ära.

Lite hus- & hembilder, som vanligt...

Likes

Comments

Fortfarande grått, trist och färglöst ute 🌿
Gårkvällen spenderade vi dock i trädgården, solen var ju trots allt framme. Vi klippte och sågade grenar både här och där, Jens klättrade högt upp i valnötsträdet och sågade - jag höll på att få en hjärtinfarkt!

Likes

Comments

Idag hittade vi ett brev till Sniff i brevlådan, och vilket innehåll 💚

Passar även på att visa Sniffens nya favoritplats, hon har tillverkat sig en egen hängmatta av gardinen 😂 Här landar hon varenda kväll intill oss soffhängare!

Likes

Comments