Gårdagen satte sina spår, en heldag i trädgården med häckklippning gjorde mig verkligen påmind om att kroppen faktiskt inte är vad den brukar.
Jag är så himla tacksam att jag hade ett gäng hjälpsamma personer som valde att spendera hela sin lördag här för att hjälpa till, vilket jäkla slit med den där megahäcken. Vi kämpade på tills det var kolsvart ute, vi såg tillsist inte ett dugg och ändå blev inte häcken helt färdig. 
Vaknade idag upp som halvt invalid och kände mig genomsjuk, när jag väl tagit mig upp ur sängen spenderade jag halva dagen i soffan - halvsovandes.
Jens kom hem från jobbet och lyckades på något vis dra med mig till maxi, som ett vrak masade jag mig runt bland hyllorna.
Väl hemma fick jag världens chock när jag lunkade genom hallen och in i nästa rum, där hade jag ett annat underbart gäng som dukat fram världens lyxfika med presenter och ballonger i taket, babyshower! Jag blev så överraskad och rörd, min energilösa kropp fick sig en kick och vaknade till liv fortare än kvickt. Så fint hade ni fixat i vårt stökiga kaos, och jag hoppas inte att någon får mardrömmar inatt av vraket som kom hem och joinade er..

Eftermiddagen fick mig att inse att det idag är 1 månad till beräknat datum.. Fortfarande en märklig och lite overklig känsla när jag tänker på att jag och Jens ska bli föräldrar!

Kommer somna med världens tacksamhetskänsla efter denna helg, förhoppningsvis sova extra gott också så att jag är i form för att åka till jobbet imorgon!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


…Är väl ungefär vad som väntar oss, förstår inte riktigt vart tiden tar vägen – som vanligt.
I vilket fall är det nu sisådär 2 månader tills jag och Jens (förhoppningsvis) blir föräldrar till en liten knodd, en ganska häftig tanke.
Någonstans kan man väl ana vad som väntar, men ändå har man ingen aning, kan man uttrycka sig så?

Bra mår jag, men jag har aldrig någonsin varit så trött, matt och orkeslös som jag är just nu. Svårt att ens försöka beskriva.
Jobba tänker jag fortsätta med så länge det bara går, och under tiden ska jag försöka ta tillvara på mina sista veckor som egoist.

Fortsatt finns det ungefär 100 projekt kvar i vårt kära hem, men saker och ting får liksom ta sin tid. Jens spenderade vår semester som invalid och jag hann väl inte heller vara överdrivet produktiv under tiden, målade om ännu ett turkost rum och dessa är nu ett minne blott. Små små framsteg..

Likes

Comments

Har förhoppningar om att vi ska kunna dra igång renoveringen av finrummet, matrummet eller vad man nu bör kalla det, snart!
Har lite smått börjat kika på matgrupper, vill ha ett riktigt stort bord där vi kan sitta många, men var hittar man en snyggt sådant!?

Stolar är ju också något att fundera en stund på...

Likes

Comments

Helgen är äntligen här och den var lika välkommen som vanligt!
Idag blir det smörgåstårtskalas -nytt ord dagen till ära.

Lite hus- & hembilder, som vanligt...

Likes

Comments

Fortfarande grått, trist och färglöst ute 🌿
Gårkvällen spenderade vi dock i trädgården, solen var ju trots allt framme. Vi klippte och sågade grenar både här och där, Jens klättrade högt upp i valnötsträdet och sågade - jag höll på att få en hjärtinfarkt!

Likes

Comments

Idag hittade vi ett brev till Sniff i brevlådan, och vilket innehåll 💚

Passar även på att visa Sniffens nya favoritplats, hon har tillverkat sig en egen hängmatta av gardinen 😂 Här landar hon varenda kväll intill oss soffhängare!

Likes

Comments

Blev drinkvagnen äntligen klar och sjukhus-feelingen är ett minne blott.
Nu ska bara rummet där den ska stå också få sig en makeover.. Man kommer antagligen aldrig blir "färdig" som husägare.

Likes

Comments

Nu börjar det likna något i detta rum!

Likes

Comments

Två mycket trevliga plagg som kom hem för några veckor sedan!
"Kappan" har redan hunnit vara med om en del.. Får se om tillfälle ges för att inviga klänningen snart. Kan eventuellt vara så att den är snyggare på galgen än på mig 😁

Likes

Comments

Imorgon ska jag roa mig med att fylla på med saker i detta rum, och även återskapa lite ordning bland mina kläder. Alltså den roliga delen av renovering 👍🏻

Delar med mig av en hemnet-bild, och lite påväg-bilder. Ska försöka få till en bättre efter-bild imorgon.
Är så glad att vi sparade visningsbilderna från hemnet 😄

Likes

Comments