Nu har jag äntligen bestämt mig. Tänker börja blogga på Blogg.se igen! Men tänker ha kvar denna, tänker att det alltid kan vara roligt att gå tillbaka och kolla hur man tänkte och allt sådant.

Men nackdelen är att det inte funkar att ha å och ä där så det får bli ett helt nytt bloggnamn vilket är sjukt svårt att komma på ett. Dessutom är det inte många som är lediga. Tills dess innan jag har gjort det så kommer jag finnas kvar här på Nattstad.

Har ni några förslag på bloggnamn?

 

Gillar

Kommentarer

Livet går både upp och ner, likt en berg och dalbana, hemligheten bakom det är att veta hur man svänger. Började plugga i förmiddags efter det gick jag och la mig i sängen och somnade i över en timme. Jag var helt galet trött, tänk vad en förkylning kan göra en matt... Man orkar knappt göra någonting. Men efter den lilla sömnen fick jag i varje fall lite ny energi, åt mat, sedan gick jag ut på balkongen. Där träffade jag ett riktigt trevligt par som jag kunde tjöta en stund med. Haha, skulle egentligen pluggat men det gjorde jag i stället när vi avslutat vårt samtal. Kändes betydligt mycket bättre efter att jag fått frisk luft och gemenskap på samma gång. :)

Sitter här med en kopp te och Kapten röd spelas i förstärkaren. Helt okeej om ni frågar mig!

Hoppas ni mår bra denna tisdagskväll!
 

Gillar

Kommentarer