Header
Ali Reza Haidary

Den här låten hittade jag på Spotify och trots att den är norsk men låter ändå bra.

lyric:

Det var så mye rart som frista
Når du merka at det brista
Og du bynte å gå lei
Vi hølt sammen hele tia
Og det var så lenge sia
Det var spennende og nytt

Da du var så betatt ta meg
Da je enda var spennende for deg

[Chorus]
At je elsker deg vet du at je gjør
Dæ forandrer jo ingenting fra før
Dæ er en grunn tel dæ
Kjærlighet er mer enn forelskelse

En forelskelse gir ingen garanti
Kun et håp om et liv førr evig tid
Livet har vist meg det
Kjærlighet er mer enn forelskelse

Sjølstendighet var dæ du trengte
Frihet tel å kunne lengte
Ætter en å dele livet mæ
Det var så grønt på andre sia
Vi hølt sammen hele tia
Men du bynte å gå lei

Og du var så betatt ta meg
Da je enda var spennende for deg

[Chorus]
At je elsker deg vet du at je gjør
Det forandrer jo ingenting fra før
Dæ er en grunn tæl dæ
Kjærlighet er mer enn forelskelse

En forelskelse gir ingen garanti
Kun et håp om et liv før evig tid
Livet har vist meg dæ
Kjærlighet er mer enn forelskelse

Så om ingen kæn erstatte dæ som var
Går du på en blindvei
Du har noe som ingen andre har
kom tælbasjat tæl meg.

[Chorus]
At je elsker deg vet du at je gjør
Dæ forandrer jo ingenting fra før
Dæ er en grunn tæl dæ
Kjærlighet er mer enn forelskelse

En forelskelse gir ingen garanti
Kun et håp om et liv førr evig tid
Livet har vist meg dæ
Kjærlighet er mer enn forelskelse

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Folk vill egentligen vara med ett gäng som där känner de sig trygga och nöjda. Men grejen med gänget är att det reflekterar vilken typ av person du är. Folk aldrig frågar dig om din personlighet. De kollar noga på ditt utseende och med vilka du umgås.

En viss del av våran personlighet bildas av våra kompisar. Meningen med att vara med ett gäng är att man ska trivas och synas trevlig.

Likes

Comments


Idag hade jag sutit utanför skolan i en park i närheten. Efter en stund kom en tjej och slog sig ner på den andra bänken precis emot mig. Jag var försjunk i den låten "brinner i bröstet". Tjejen verkade vara ensam. Jag föreställde mig att jag sitter intill henne och så kom jag plötsligt på en FRÅGA! Hur skulle man egentligen börja prata med en främning?

Alltså nuförtiden man kan inte känna sig bekvam när man sitter någonstans och någon från ingenstans kommer och sitter bredvid. Det enda man vill säga är "Stick härifrån". Idag kan man inte ens ha en enkel konservation med någon som man inte känner. Vad gör det så facuking svårt...?

I alla fall vågade jag inte nära mig henne  för jag var rädd för hur hon skulle reagera på det. oavsett hon verkade vara intresserant

Skulle hon se mig som en random kille som vill bara haffa? Eller skulle hon se mig som en skön person som är intressant?

Ibland måste man stanna i sin värld och inte invadera andras värld.

Likes

Comments


Det regnar kraftigt ikväll och jag känner mig mitt i ett stormigt hav som bär mig till ingenstans. Regnet rinner ner på mitt ansikte och döljer att mina tårar. Ingen går förbi och hållplatsen är öde och låter som tystnaden innan storm. Det är vått överallt och inga bilar går förbi. Bussar kommer var tionde minut.

Plötsligt ringer min mobil och då tar jag den fram mot min mun ock skriker “Du får aldrig ringa mig igen. Jag ska aldrig hänga med dig. Du är knäpp. Det är slut.“ Så trycker jag på den röda knappen utan att säga något mer. Bussen hem kommer. Jag går snabbt förbi alla platser till sista raden och orkar inte att se om någon sitter på bussen. Vi brukade att gå förbi alla passagerare till den sista raden. Vi kunde se att de höll på att glo på oss. Det drev dem till vansinne att se oss ihop.

Äntligen hemma! Ingen bryr sig om mig eftersom de vet att jag har varit hos dig ikväll. Det är mörkt i rummet och man hör ingenting. Jag kan inte sova eftersom jag sett din ömtåliga kropp naken i duschrummet. Vi var alltid så nära, men ikväll kände jag mig extra supernära dig. Bara några steg bort från dig. Men vi är bara vänner och du kanske inte älskar att vara annorlunda. Jag behöver att ta några sömntabletter för att kunna sova inatt.

Ljuset kommer in genom fönstret och värmer min rygg. Jag ligger på sängen och hör något. Det verkar som min mammas röst. Hon ropar mitt namn från nedanför trappan. Ingen bryr sig om tecknet som hänger på dörren “Jag sover, stör mig inte“. Mamma brukar att väcka oss så här förutom sin enda dotter. Jag går vacklande nerför trappan till köket att äta frukost.

Omkring bordet i köket sitter mamma och pappa. Då sätter jag mig på den stolen som står nära spisen. Jag gäspar djupt medan jag håller på att göra en ostmacka. “Oh Shit! min mun! den luktar lika illa som igår“. Jag är fortfarande lite bakfull. Efter några minuter ringer det på dörren. Mamma öppnar dörren och ser dig stå där nere ett steg bort från trappantill dörren. Hon bjuder dig att komma in. Sen kommer du in och hälsar på pappa. De ser förvånade ut. Du brukar inte komma så tidigt till mig. “Allt är bra med dig?” säger du så lågt att bara jag kan höra det. Det var en bökig natt eftersom vi drack för mycket. men jag befann mig på fel väg trots att allting så att jag kände var rätt. Jag viskar det samma och ler mot dig. Vi går ut tillsammans till Liseberg.

  • 43 Readers

Likes

Comments