Godkväll älskade
Nämnde tidigare idag att jag kunde lägga ut bilder på vad jag fick i 18 årspresent och här nedan kommer mina presenter, lyckades dock inte få med de kläder som jag fick då det var så svårt att få en bra bild på dom. Därför så tänkte jag att ni får se de en annan dag helt enkelt. För då kan jag försöka ta riktiga bilder på de så man verkligen ser vad de är för kläder, blir så svårt att ta med mobilen ibland. Men alltså hur fina grejer fick jag inte?? Så himla gulliga alla är och de vart så mycket mer än förväntat! Mega super tacksam, nu ska jag fixa i ordning allting i mitt rum och läggq allt på rätt ställe. Puss & kram!!

Likes

Comments

Äntligen 18!!
Igår var det dags för mig att fylla 18 och har hela helgen blivit uppvaktad av både släkt och vänner och har haft det så himla bra. Förstår knappt själv att just jag har så fina vänner och familj runt om kring mig, så himla tacksam för allting. Har fått så fina presenter utav allihopa och det vart verkligen mer än förväntat och jag kunde inte vara mer tacksam.
Började helgen med att i fredags fira tillsammans med mina kära vänner i klassen och jag hade så kul, sen igår så var det min födelsedag och mamma kom in med frukost på sängen och paket. Efter de så var de dags att fixa i ordning sig för att få besök av släkten och även några utav mina fina vänner som skulle komma. Alltså wow vilken födelsedag jag hade! Maten mamma gjorde var så himla god, sällskapet var toppen och stämningen var dessutom as bra. Jag hade helt enkelt super kul och när klockan började bli kring elva så tog vi oss till stan för att dra ut på krogen. Även där hade jag jätte trevligt och avslutade min dag med lite mat på Subway haha.

Tanken är att jag ska försöka visa upp lite vad jag fått då de kanske är lite roligare än vanliga inlägg. Nu måste jag kila, kram!!

Likes

Comments

Godkväll lovies
Hoppas att allting är bra med er, det är bara bra med mig i alla fall. Äntligen helg!! Hur skönt är inte de? Har gått och längtat hela veckan och ser även fram emot den här helgen då imorgon väntas festligheter för att fira min fina vän Rebecca som fyllde 18 i måndags. Det ska bli jätte kul och ett plus på det är att även vädret ska leverera och solen ska kika fram enligt vädret i telefonen, så hoppas hoppas! Men dagen spenderas som vanligt i skolan och passade på att ta en god lunch på Coffe house tillsammans med favoriter och nu har jag precis kommit hem från min farmor och farfar efter en mysig middag hos dom. Nu är planen att kolla på någon film och sedan sova för imorgon väntas både jobb och festligheter. Puss och godnatt<3

Likes

Comments

Här kommer lite före och efter bilder på hur mitt hår blev och jag är så himla nöjd. Nu är det så mycket fräschare och jag slipper den hemska utväxten som gjorde att jag i stort sätt alltid såg flottig ut i håret. Men tänkte bara uppdatera er hur håret blev, nu ska jag mysa ner mig i sängen och försöker sova. Godnatt

Likes

Comments

Hej älskade ni
Befinner mig just nu hos frisören och slingar mitt hår så att jag ska bli lite blondare nu till våren och sommaren, de känns lite mer som mig och inte det fula grå/blonda håret jag har just nu haha. Så nu sitter jag med färgen i håret och fikar lite i väntan på att skölja ur färgen. Jag kommer att lägga ut lite före och efter bilder senare så ni kan se min lilla förändring hehe. Så efter detta ska jag ta en sväng på stan och köpa lite grejer och åka på Jakobs hockeymatch. Så uppdaterar er mer lite senare, kram!

Likes

Comments