Hejsan ! Från och med idag , kommer jag att blogga på denna blogg . Förut var jag på fames.se , och även på nattstad , fast på ett annat konto . Vi får väl se om jag fortsätter att blogga här , vi hörs !

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Igår var jag hoss Jorud , och jag kom hem runt halv tio , så jag orkade tyvär inte skriva om ridpasset , eller över huvud taget . Så jag tänkte göra det idag istället . Jag kom dit runt halv 6 , mocka , fixa höpåsar + kraft . Sen ställde ut henne i gången och pyssla om . Började rida runt kvart över 7 / halv 8 . Jag och Nina (en i stallet) skritta till ridhuset . orud var ganska pigg redan påvägen dit , hon små sparka för att hon inte fick som hon ville . I ridhuset gick det uselt , hon var pigg , koncentrerade inte sig ett skit på mig , skakade med huved och var allmänt jobbig . Jag ger upp med henne snart .. sen när vi kom tillbaka fick hon sin mat , och kissa i stallgången , haha . Sen vid halv 10 kom min pappa och så åkte vi hem . Jag somna typ på direkten .. 

- Ponnyskrutt . 

Likes

Comments

Den här går om och om igen , tycker att den är väldigt fin , och skön att lyssna på ..


Likes

Comments

Hm , känns som om jag iallafall inte tar tag i bloggningen ;/ Men ska förbättra mig ! Promise . Ja , idag gick jag upp redan 8 , tack vare min kära katt som satt och lukta mig i ansiktet .. gulle . Och sen när jag väl hade vaknat till lite så var jag jätte pigg , så jag började blogga istället för att lägga mig igen . Ja , jag har ganska många inlägg på gång , blandannat om gårdangen ridning på Jorud. Vi hörs ! 

- Gullet här som väckte mig ! 

Likes

Comments

Bara 2 timmat och 10 minuter kvar , sen slutar jag och helgen börjar , woho ! Efter skolan blir det att dra till Ingeltorp - Jorud . Dagens träning kommer bestå av bomarbete ! Hon har inte tränat på det så mycket , så det ska bli kul att se hur duktig hon är :] Lillpluttan . Ja , jag skriver nog mer när jag kommer hem . Vi hörs ! 

- Lillsnuttan . 

Likes

Comments

Underbara hästar , jag älskar er över allt annat ! Man kan inte beskriva er med ord , det är för omöjligt .. Min kärlek till er är oändlig , jag bryr mig inte hur långt bort ni än är ifrån mig , eller jag från er .. Ni är min bästavänner , min lycka , mitt liv , mitt allt ! Varje gång man mår skit , kommer in i stallet så får man ett litet välkommnade gnägg , en varm , torvig mule i ansiktet . Humöret blir genast på topp . Min älskade små pållar , vi livet ut ! 

- Älskar er ! 

Likes

Comments

Hejsan ! Sitter i skolan och har stugtid . Alltså får man jobba vart och med vad man vill . Ganska chill faktist ! Nu har jag bestämt mig att jag kommer stanna på den här bloggen , då jag hade lite funderingar på att byta . Men ja , nu ska jag ta tag i denna blogg , vi får se hur lång det håller . Haha . Nae , men jag slutar snart så jag hinner inte blogga så mycket mer . Vi hörs ! 

- Arkivbild på pownin .

Likes

Comments

Hejsan ! Jag tänkte faktist ta och tipsa er om en nystartad hästblogg , den är verkligen jätte fin , så jag tycker att ni borde ta och kika in ! → http://islandekipage.blogg.se/ .¨

- Bästavän . 

Likes

Comments

Hejsan ! Redan torsdag , veckan har gott sjukt snabbt . Snart ska jag kravla upp mig från min sköna , varma och mjuka säng . Vilket jag helst av allt inte skulle vilja göra just nu .. men men . Skolan börjar som vanligt tio över 8 . Jag vet inte riktigt vad jag har för lektioner indag . Men det återstår att se . Nu ska jag inte babbla om det . Ni ska få fler inlägg senare , vi hörs sålänge ! 

- Jeffree :*

Likes

Comments