Hej på er alla fina bloggläsare!

Jag tycker verkligen att det är jätte roligt att jag har fått så många följare på bloggen trots att jag inte har uppdaterat något sen i våras! Anledningen till det har varit att jag inte har vetat vad jag ska uppdatera om och att jag har prioriterat Youtube före bloggen. Men nu ska jag försöka starta igång bloggen igen och uppdatera om tävling/träning och annat som faller mig in :) Men nu ska jag fixa lite med bloggen så det blir finare och lättare att hitta på!

Ha en fortsatt bra dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår var jag och Mary iväg på vår första lokala tävling! Vi red en LE bed.A och en LD bed.A0-A0.

I LE:n nollade vi hela banan tills efter sista hindret. Hon hoppade av konstigt på sista hindret vilket gjorde att jag tappade balansen/kontrollen och vi missade mållinjen. Tråkigt misstag men vad missade jag, en rosett. Inte hela värden! Det är känslan som räknas!

I LD:n nollade vi allt, både grund och omhoppning och tog andra platsen (2 sekunder från vinst)! Tänk att komma 2:a i sin första lokala tävling tillsammans med en häst man har ägt i ca 2/2,5 månader. Helt sjukt!! 😱🎉 Hela rundan kändes jätte bra. Avstånden satt för det mesta och vi tyckte det var roligt båda 2! Det finns ju fortfarande saker att jobba vidare på men gud vad mycket vi har åstadkommit redan! 😍 Man kan seriöst inte ha en bättre häst än Mary! Hon är en på miljonen! Vi fick iallafall en blå rosett och en plakett! Om ni visste hur mycket och länge jag har drömt om att vinna en plakett och rida ärevarv! År av drömmar har jag klarat på 2 månader tack vare Mary 💖 Jag kan inte tacka henne nog!

Om ni vill se en video från tävlingen så ligger det uppe en tävlingsvlogg på min youtube kanal, "Hanna Isaksson"! 😊 Sen så måste jag även tacka pappa som skjutsade och Lukas, min kompis, som hjälpte mig på första tävlingen! 🙏🏼

Likes

Comments

Efter en lång bloggpaus så är jag äntligen tillbaka! Ridningen, hästarna och allt var bara skit men nu är jag tillbaka på banan igen och är mer taggad och motiverad än jag någonsin har varit tidigare!

Som titeln lyder så har jag skaffat en ny ponny 😀 Mary-D heter hon och är ett 7 årigt d-ponny sto. Hon är en korsning mellan fullblod och Welsh. Hon är verkligen helt perfekt för mig! Egen motor och älskar att hoppa! Så vi ska ut på tävlingsbanorna framöver! Vi ska ev. starta vår första lokala redan i slutet av månaden 🙈Jag har hittills startat ett km med henne som gick i LE, eller det var en deltävling av ett km, som vi vann! Så har en bra känsla inför de framtida tävlingarna! 💗 Tävlingsrundan kan ni se på youtube.

Hoppas ni tycker att det är roligt att jag börjar blogga igen så får jag önska er en fortsatt trevlig dag trotts det som hände i Stockholm!

Likes

Comments

Hej på er!

Idag kom äntligen mitt schabrak! Jag köpte det begagnat genom ett sida på Facebook då just detta schabraket är svårt att få tag på och har gått ur sortimentet. Men asså, how cute?! 😍 Schabraket kommer då från equiline och är från deras hello kitty kollektion. Jag har på riktigt aldrig sätt något sötare schabrak! Detta kommer jag absolut använda som tävlingsschabrak! ❤️ Jätte bra att man kan köpa begagnat även fast det inte känns så säkert alla gånger.

Ha en fortsatt trevlig dag! ❤️

Likes

Comments

Här kommer några juliga bilder från när vi julpyntade stallet i helgen. Det blev riktigt bra tycker jag och hästarna verkar hålla med! :)

Likes

Comments

Detta är då Dukka, eller Dukka frá Minni-Borg som hon egentligen heter! 💓 Hon är ett islandssto på 27år. MEEEN hon är super pigg och fräsch för sin ålder. Hon är mamma till Engla. Dukka är iallafall VÄRLDENS snällaste häst. Snäll i all hantering och inte rädd för NÅGOT! Men trots sin ålder kan hon hitta på lite hyss ibland!😉 Hon älskar att bli ompysslad och att rida ut med andra i skogen. Hon är väldigt pigg i ridningen och busar ibland om du är en erfaren ryttare. Annars kan inprincip vem som helst rida på henne! Perfekt läromästare! Hon är inte så jätte social annars och vill inte att man håller på att peta för mycket i ansiktet på henne. Men om man jag med sig godis så blir hon tvärt om 😂💞 Även hon kan ett trick, "le". Tyvärr har hon problem med exem så det blir väldigt jobbigt för henne på sommaren. Så hon måste alltid ha på sig sitt exem täcke och huva. Annars kliar hon bort all man och svans. Dukka är så himla underbar och jag älskar henne sjukt mycket 💞

Bild: Lina Green

Likes

Comments

Detta är då Mario, eller Super Mario som han egentligen heter. Han är den första hästen jag har ägt. Han är iallafall en valack på 18 år och är en korsningsponny mellan halvblod och Welsh. Han är 147,7 cm i mankhöjd (har jag för mig iallafall) så han är alltså en maxad D-ponny. Mario är en väldigt charmig,rolig, och social häst som älskar att gosa och äta mat. När han får godis så gör han gärna tricks t.ex "puss" och "le". Han är jätte snäll men samtidigt en VÄÄLDIGT envis häst!! Han är dessutom otroligt vacker!!😘 I ridningen är han extremt seg. Han blir piggare när han kommer ut i skogen. Han kan väldigt mycket men saker måste finslipas. Jag älskar honom otroligt mycket!! ❤️❤️

Bild: @jensensphoto (på instagram)

Likes

Comments