​Hej igen allihopa! Nu var det ett litet tag sedan vi lade upp något här men det är för att vi har varit iväg på semester, inte hunnit blogga eller lägga upp bilder på instagram sååå ja. Men idag skriver vi bara lite om vad som händer om ett tag! 

Som vi har sagt ett tag nu ska Alice snart iväg på Ridläger, då ska Alice ha med sig alla våra samarbeten med lyckosmycken, änglar osv...Om ett tag kommer vi också kanske få hem något mer vi ska tävla ut så håll utkik! ;) Vi kanske också får hem lite mera samarbeten som vi älskar! :) Och som vi sagt tidigare så tar vi gärna emot samarbeten osv! Ni kan maila Alice, hennes e-post står i vår instagram -> @ryttareohest eller kan ni kontakta mig! -> @matilda.bredared@gmail.com. Eller kan ni bara kontakta oss på DM på instagram :) 

Har ni några idéer på nått som vi kan lägga ut? för vi har lite ide torka just här på bloggen. Men illafall var det allt vi hade att berätta idag haha! :) 

Kram Alice&Matilda <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Nu är vår tävling avslutad! stort grattis till @trollstigens_hoppkaniner ! <3 Vi försöker skicka iväg så snabbt det går! I framtiden kommer vi nog ha med samarbeten och tävlingar så håll utkik! ;) och jätte tack till @designtohorses som ville samarbeta med oss och tävla ut detta smycket :) Ni får gärna kontakta oss om ni vill göra ett samarbete. Men det var allt för oss idag!

kram från Alice&Matilda

Likes

Comments

Hej igen! Nu var det ett tag sedan vi uppdaterade här men men.....haha. Iallafall här kommer uppdateringen! :))
Just nu har vi en tävling där man kan vinna ett lyckosmycke från @designtohorses. Det är samma regler för att vara med som förra gången! :))
Snart ska Alice på ridläger också! Då ska hon ta med alla pannband, lyckosmycken osv...som vi har fått av samarbeten! Det längtar vi till! Snart kommer bättre och närmare bilder på alla saker vi fått av samarbeten! Dem kommer på instagram och troligtvis här. Men det var allt vi ville säga!
Kram Alice & Matilda <3

Likes

Comments

Hej igen! Igår hade jag (Alice) hoppträning med min häst Luca. Det gick bra och Luca var jätteduktig! Vädret kanske inte var på topp men som tur blev det iallafall inte regn. Det kommer snart en tävling jag och Luca ska delta i, så hoppas att det kommer gå bra :) På tävling kommer vi även fota, som ni själv klart kommer få se här på bloggen och även Instagram. Vi kommer även lägga upp lite närmare bilder på sammarbetet vi gjorde med en sida på Instagram! Dem är jätte duktiga och vi tycker verkligen att ni ska kika in deras Instagram. Dem heter @feap.lulea. https://www.instagram.com/feap.lulea/?hl=sv (länk så ni kan kolla in deras sida direkt)

Men det var allt vi ville säga idag. Matilda kanske inte kommer vara så aktiv för hon åker på semester nu i 2 veckor men sen kommer vi igång med vår Instagram och blogg.

Kram Alice & Matilda <3

Likes

Comments

Hej igen! I förrgår hade vi en mysig ute ritt i skogen, och med bra väder också! :) Sedan blev det att vi tog lite bilder också! <3 Bilden längst till höger är innan avramlingen! haha <3 Luca stegrade och sedan ramlade jag (Alice) av! haha :)) + Har ni några förslag på vad vi kan lägga ut på bloggen/våran instagram? för vi har lite ide torka! Skriv till oss isåfall! :)

Likes

Comments

Hej! Nu finns vi ( Alice&Matilda / @ryttareohest ) här också på Nouw :) Vi ville testa detta för det verkar vara roligt! För er som inte följer oss på instagram, gör det! För som ni ser i vår beskrivning har vi ett stort intresse för hästar och har sen tidigare en någorlunda stor instagram @ryttareohest. Men detta kommer bli roligt att driva en blogg! hoppas att ni kommer gilla den :)

Kram Alice & Matilda <3

Likes

Comments