Tjena allisammans hoppas ni har haft en toppen dag eller rättare sagt har en toppen dag. Idag började dagen med att jag vaknade runt 11. Låg och slöade i sängen till typ 12. Sedan tog jag en kaffe. Efter det hämtade jag cykeln från min mamma då jag skulle på informations möte på tjustskolan. Då jag ska börja studera igen. hämtade upp min tjej kompis och sedan till den nya skolan. mötet gick bra gjorde en ansökan för två terminer. ska ju går me min broder så det kommer nog gå bra. Den här gången ska jag iallafall klara de 😂har sagt det förr men vill bli något. Nu är jag iallafall hemma. Ska åka och lämna min katt till min kusin sen då jag blivit allergisk. Så det blir bäst så ett bra hem och jag kan besöka han när jag vill. Har precis kommit hem typ. mötte upp alexandra på vägen och nu ligger pizzan i ugnen. Efter jag lämnat katten ska jag fixa lite här  hemma.  Så får man väl se vad som händer ikväll. Hoppas alla har och får en toppen dag/ kväll. Ta hand om er :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Tjena på er. Tillbaka igen till denna blogg. då jag glömt mitt lösenord på min nya.. Men den här bloggen kommer dock inte bara handla om hästar längre, då jag inte har någon häst kvar tyvärr. Men det kommer med tiden funderar på att skaffa häst igen. Men vi får se vad de blir med den saken. Bloggen kommer mest handla om mina dagar och om de hänt något speciellt. Som min andra blogg där handlade de om missbruk med mera. Självklart kommer jag fortsätta med det på den här bloggen också. När tiden kommer,då jag ska börja plugga igen. Men hoppas ni kommer gilla bloggen. så hörs vi ikväll ha de bäst <3

Likes

Comments

Hej på er alla. Det var ett tag sedan. Och det har hänt mkt. Jag har inte bloggat på denna blogg på länge. Har nämligen en ny blogg http://www.nattstad.se/jannicalarsson

Min foderhäst har även åkt hem till sin ägare så för tillfället rider jag inte. Men följ gärna min nya blogg så ska jag försöka hålla den uppe så gått jag kan :)


Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

  • Vet inte riktigt vart jag ska börja men ska försöka skriva så ni alla förstår. Finns nu väldigt mycket hat på internet. Finns många som får frågor på ask.fm. Att man är alkoholist eller att ens föräldrar är det. Får jag bara fråga er som ställer dom där anonyma frågorna. Gör ni samhället bättre genom att försöka att trycka ner folk. Människan du skrev till kanske har det svårt hemma? Börjar faktiskt bli jävligt trött på detta. Men du som skriver dom här anonyma frågorna, hur mår du egentligen? Vet du ens vad detta missbruket innebär. Jag ska nu förklara för dig så bra som det går. Ett missbruk innebär att den människan som är missbrukare kan haft det jobbigt i sin barndom, eller bara helt enkelt fastnat. Jag röker cigg. jag har ett beroende. det har alkoholister också. tänk dig in i deras situation. dom behöver en öl på morgonen för att må bra. det är ett beroende. Finns hjälp att söka men kan kan inte komma ifrån det om man inte har viljan själv. Finns barn som hjälper sina föräldrar. Jag är en av dom som får väldigt mycket hat om mina föräldrar. Men snälla asså spyr över dig. Tror du att jag valde mina föräldrar. Jag älskar både min mamma och pappa trotts att dom har ett missbruk. Får väldigt mycket frågor om att min mamma sitter i Stadsparken och super att jag borde skämmas. Får jag då fråga en sak? varför ska jag skämmas för det min mamma gör. Det är väl hennes val om hon vill sitta där. Men vi ungdomar kan sitta där och supa en fredagskväll vafan är det för skillnad mellan ungdomar och äldre? Visst min mamma gör sne steg men jag slutar aldrig tro på henne. Jag tror fortfarande att en dag så kommer hon komma upp till toppen bara hon vill själv. Samma sak om min älskade pappa. Han har arbetat han har kämpat! Visst det har gått väldigt fel för min pappa men han finns ju fortfarande där. Jag är glad att mina föräldrar lever. Man ska ta vara på det man älskar för en dag kan det vara försent! Jag kanske inte har haft världens bästa uppväxt men alla kan inte heller vara perfekta. Jag har fått mycket hjälp bot hos andra familjer. Jag är stolt över att jag har dom föräldrarna jag har trotts missbruket. Det är mitt kött och blod. åter igen till missbruket. Man kan inte hjälpa någon som inte vill och man kan hjälpa dom som vill. Missbruket är ett beroende och man väljer inte sina föräldrar tänk på det nästa gång du yttrar dig. Dom som inte levt med detta vet inte hur det är. Men till er som lever i detta eller levt i det kämpa på och tro! Det kommer bli bra!
    PS: fuck hatare ;)Likes

Comments

Nu var det dax igen!

en frågestund är beställd. bara att fråga på under denna bild!
Fråga är fri till alla!
Svarar med ett video inlägg!
klara färdiga gå!
👊

Likes

Comments

Saknaden är stor, vila i frid Lady Jarth <3
29.03.93 - 26.08.14
Min bästavän föralltid

Likes

Comments