Hej på er!
Förlåt för otroligt dålig uppdatering, men jag har inte riktigt haft tid, aja idag ska jag tävla på Bosse. Det är en dressyrtävling, så vi har läst på ett program med massa olika ridvägar och vi ska helt enkelt rida det så bra som möjligt.
De bedömmer:
•Ryttarens sits
•Balans, följsamhet, smidighet
•Skänkelläge- vinklarna
•Överliv, huvud och handställning
•Ryttarens hjälper, känsla och inverkan
•Samverkan och effektivitet av vikt, skänkel och tygelhjälper
•Effekten och inverkan på hästen/ponnyn, samt utförandet av programmet och de ingående rörelserna.
Jag är grymt nervös, eftersom att det är min första klubbdressyrtävling. Alla som är med är ju mycket bättre på att rida, så jag kommer att skämma ut mig liite grann.
Jag känner mig väldigt trygg vid hästen jag ska rida iallafall. Bosse. Han kan vara lite seg ibland och på dressyrtävlingar får man ju inte använda spö. Hoppas att han har en bra dag idag och blir lagom pigg tills vi ska rida.
Min tävlings outfit👇🏼

Dagens tävlings outfit:
•Kavaj: H&M, vet dock inte om den finns i butik då jag köpte den i sommras.
•Piké: Hollister
•Ridbyxor: CRW, helt vanliga vita ridbyxor
•Schabrak: Goldmedal
Tack för att ni läste dagens inlägg, ikväll kommer ett inlägg om hur det gick på själva ridningen👐🏼

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Först och främst vill jag be om ursäkt för att jag inte skrev igår, jag var sjuk och orkade typ ingenting. Och jag var sjuk idag med och kunde inte åka och rida. Och då har jag inte fått träffa älsklingen på flera dagar, jag saknar henne så mycket. Men jag har lyssnat på musik och poddcast hela dan idag och haft jätte ont i huvudet och har väldigt hög feber. Egentligen orkar jag knappt skriva det här inlägget men jag gör det för att det inte ska bli så dålig uppdatering. Jag tror inte jag kan gå till skolan imorgon heller, eftersom att jag har feber. Alltså jag är så rädd att jag ska missa något jätte viktigt, så om du går i min klass och läser detta kan du väll kika mig om det är något jätte viktigt jag mst göra eller om det ska vara något. Och min kik står i slutet av detta inlägg☺️ Men i helgen så ska jag till Norrtälje så då kanske jag kan skriva lite mer läsvärda inlägg ;)
Kik: fannnyys
Hoppas ni kommer tillbaks hit imorgon med ännu ett läsvärt inlägg🙌🏼

Likes

Comments

Hej!
Idag vaknade jag med 39 graders feber och det kändes som om jag inte kunde röra mig. Jag fick stanna hemma från skolan, och jag är grymt rädd att jag ska missa något jätte viktigt. Typ som NO-provet på Torsdag, jag hoppas iallafall att jag blir frisk tills då. Iallafall har jag spännderat hela min dag i sängen och lyssnat på podcasts och druckit brätt hett pepparmints te. ☕️📱
Men jag måste bli frisk tills ridningen och stallet på Onsdag. Annars har jag inte varit i stallet på en hel vecka eftersom att jag inte kunde åka dit idag och då får jag inte träffa prinsessan, usch nej. Mitt mål är att bli frisk tills på Onsdag😊
Aja, hoppas du kommer hit imorgon med ännu ett läsvärt inlägg😊

Likes

Comments

Hej!
Jag har skaffat en blogg nu, äntligen!🎉 Jag har haft blogg väldigt många gånger förut, jag tror jag skaffade min första blogg för 1,5 år sedan tyyp. 😊 Och jag tycker att det är skit kul att skriva om ridlektioner, skoldagar, betyg & annat skit. Här kommer jag att dela med mig av min vardag och annat som typ ridlektioner m.m.
Bloggen kommer att uppdateras varje dag med läsvärda inlägg.

Så imorgon börjar skolan igen och det är lite blandade känslor kring det. Eftersom jag inte trivs i skolan alls pga många anledningar. Och nu så ska jag och Ebba ut med hunden😊
Hoppas ni kommer tillbaka hit imorgon och läser morgondagens inlägg🎉

Likes

Comments