Hej! På er hoppas att ni har haft det bra! Förlåt för att jag inte har skrivit något blogg inlägg på jätte länge, men det är för att jag har haft väldigt mycket i skolan och jag och Eddie har varit på tävling så det tänkte jag berätta lite om idag! Men först så ska jag bara säga en sak att jag ska börja med dagens fråga! Kommentera gärna vad ni tycker om det! Men nu till tävlingen! Vi tävlade lätt b:1 och lätt c:1 hopp. Vi blev nolla i båda och fick en andra plats! Hade tyvärr ingen bild på rosetterna den kanske kommer upp i morgon!
Men nu dagens fråga: vad är det högsta ni har hoppat? Mitt svar 1,52 typ😊

Likes

Comments

Idag var jag hos finaste Eddie. Han skötte sig jätte bra och jag fick till en liten skänkelvikning! Vilket var jätte kul! Efter skolan idag så hade jag tänkt att vi skulle rida ut en sväng men jag vill ändå att han ska hålla sig lugn även om vi är ute, för när man har galopperat så kan han bli lite het. Ha bra!

Likes

Comments

Eddie1232007

Hej! Och välkomna till min blogg! Jag är ganska ny här på nouw men jag hoppas att ni kan ta mig som den jag är!
Min blogg kommer att handla om min älskade Eddie och vad vi gör på dagarna, jag hoppas verkligen att ni tycker om det jag gör! för mig är Eddie mer än guld värt. Detta var ett väldigt kort inlägg men jag vill bara informera er om att jag finns här på nouw ha det så bra!

Likes

Comments