Felfri runda på 50 cm vi har ju hoppat upp mot 70 på träningar men visste inte om han skulle klara den höjden en hel bana på direkten mycket glädjeskutt på framridningen men annars super fin😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har tagit paus nu ett bra tag pga mycket att göra och lite tid men nu ska de börjas tränas igen och Romeo ska jobba bort sommar magen. När han byggt rätt muskler fått in bra hopp teknik och tappat sommar magen så ska vi ta ut en sadelprovare/sadelmakare så om ni vet om någon bra så får ni gärna tipsa på mail eller i kommentarerna. Den 8/10 så är det pay and jump i stöcke så då ska vi eventuellt delta i 30 cm eftersom jag inte hinner träna upp hans rygg till högre höjd innan dess! Men annars så rullar allt på som vanligt! Ha det bra😊

  • 19 readers

Likes

Comments

Säljer allt detta pga för liten storlek allt är i storlek ponny
Glenn Gordon huva 200 kr oanvänd
Benskydd bak 65 kr
Börjes Tingsryd schabrak 100 kr oanvänd
Jacson Gear schabrak 50 kr
Finns i Umeå

Likes

Comments

​Igår blev kom Hovslagaren och klippte å raspade till hovarna så Romeo var snubblig men vi red en tur med Lettir å Malin körde skritt och trav vi hittade en ny väg som vi utforskade vi kom fram till ett träd som gott av på mitten å låg över vägen vi skulle testa att rida under jag red fram och kollade men det ve lite för lågt å skulle vända men då började Romeo gå under  iallafall jag släpades över kvisten och fick slänga mig av och ta fast Romeo han reagerade bra o blev inte rädd efter äventyret red vi på banan det gick jätte bra!

Likes

Comments

VARNING FÖR ULTRA SHIELD!

Nu när det är sommar och mycket mygg och andra ohyror så behöver hästarna ju skydd mot ohyrorna många använder ULTRA SHIELD. Ni som använder denna produkt sluta genast! Dom kan få rejäla utslag som är svåra och få bort, det sägs vara farligt för gravida kvinnor, innehåller giftiga ämnen och man ska absolut inte ha det på sig själv heller det är en produkt som är väldigt lockande men när vi fick låna det till våran ena häst Belitza så fick hon hemska utslag. Vi använder Nylanders tjärsalva (hästkräm) som ohyrorna hatar och som också ska funka till sommareksem har inte testat till sommareksem själv för att vi har klarat oss från det men den funkar som sagt perfekt som flug skydd och läker samtidigt alla små sår och hästen får en fin päls! På hööks går salvan på 159 kronor för 300 gram och det är verkligen värt pengarna så vill du ha bra skydd mot mygg och andra ohyror slå till direkt!

Likes

Comments

Idag var det små disigt väder och jag och mamma valde att rida ner Romeo och Belitza till stallet. Väl nere i stallet så tog vi och fin putsa dom och jag svampade av Romeo, rengjorde och fettade in hovarna och smörjde in Romeo med tjärsalva som är en mycket bra kräm som alla ohyror avskyr rekomenderar tjärsalva starkt.!

Likes

Comments

Idag tog jag och Romeo en skritt tur med Caroline och Rindi (Magic Blue Rindi ) Pigga hästar speciellt Rindi som var mest som en studsboll en tur på ca 40-50 minuter toppen dag!

Likes

Comments

Underbar dag i stallet varmt, fina och mysiga hästar vi tog en skritt tur i skogen på ca 30 minuter hästarna var i bra form och framåt Belitza gick som vanligt ifrån Romeo men hennes Trav steg och Romeo fick trava ikapp men annars väldigt bra och pigga hästar!

Likes

Comments

Idag har det varit en varm dag istallet vi tog upp Både Romeo och Belitza borstade och red 5 min i paddocken och en lång skritt tur i skogen både var pigga å glada😁

Likes

Comments

Första tävlingen för mig på hästryggen var ett bra tag sedan men det är ju alltid kul att titta igen gamla foton slutade på en andra plats på finaste Jolly av ca 10 startande :)

Likes

Comments