Nu är 2017 igång och skolan har börjat igen. Jag har inte speciellt mycket som kommer att hända i år utan det kommer troligtvis vara ett helt vanligt år. Jag och Romeo ska försöka ta oss ut på tävlingsbanan och börja resan inom hoppningen. För första gången har jag även ett mål med året och det är att hoppa 1 meter. Med träning och världens snällaste ponny tror jag att det kommer gå super. 2016 har varit ett bra år med nya kompisar i ridsporten och utanför. Jag har utväcklats väl med min ponny och vi har fått ett band som inte kommer att brytas. Men nu taggar vi ett nytt år med förhoppningsvis mer kompisar inom ridsporten och på fritiden. Tack för i år alla vänner 2017 Väntar ett helt nytt år och nya upplevelser.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mys kväll. Jag började dagen med att fara till stallet och fylla hö, vatten och sedan så rensade jag min bås på grejer jag aldrig använder. Dom la jag i stallets gemensamma fråd för saker som inte används ofta. På tisdagar tar jag ju även han om Lettir som delar samma hage. Belitza hade lyckas ta av sig två stycken broddar på bak vilket är märkligt för alla vi hästägare vet att broddar sitter där dom sitter.Jag tog upp honbom och borstade och satte på han ett täcke för att det skulle bli regn ikväll. Efter det så for jag och mamma å åt julbord på ikea vilket var väldigt gott och rekommenderas starkt. Vi hade bokat tid för att fixa nya pass inför Karibien eftersom våra går ut för tidigt det gick snabbare än väntat så vi hann ta en titt in på granngården också. Vi hittade inga häst saker vi behövde men vi köpte katt sand. Nu sitter jag här hemma med en kopp oboy med polka och ska se en serie som heter Bron som är en späntade deckare. Ha en bra kväll!

Likes

Comments

Jag tog en tur med en häst som heter Lettir och som stor i samma hage som Romeo. Det gick bra och det tog ca 1 timme. Mycket trav och lite galopp för min del. Romeo klarade av sin största rädsla att gå i vatten vi stötte på 3 långa breda vattenpölar som tog upp hela vägen. Romeo tog sig igenom alla tre även om de va ett tunt lager knastrande is över dom. Han var riktigt fin och gjorde inga hyss riktigt stolt😃

Likes

Comments

Jag har nu fått börja sköta en unghäst i stallet som heter Miss Money Penny!
Jag passade på att borsta henne och börja binda ett band med henne när hon stod inne i boxen på kvällen när hon kan va stark å han sin egna vilja när man ska leda henne så jag passade på och borsta och Box mysa med henne så hon ska börja respektera mig och min närvaro det gick bra!

Likes

Comments

Felfri runda på 50 cm vi har ju hoppat upp mot 70 på träningar men visste inte om han skulle klara den höjden en hel bana på direkten mycket glädjeskutt på framridningen men annars super fin😊

Likes

Comments

Säljer allt detta pga för liten storlek allt är i storlek ponny
Glenn Gordon huva 200 kr oanvänd
Benskydd bak 65 kr
Börjes Tingsryd schabrak 100 kr oanvänd
Jacson Gear schabrak 50 kr
Finns i Umeå

Likes

Comments

​Igår blev kom Hovslagaren och klippte å raspade till hovarna så Romeo var snubblig men vi red en tur med Lettir å Malin körde skritt och trav vi hittade en ny väg som vi utforskade vi kom fram till ett träd som gott av på mitten å låg över vägen vi skulle testa att rida under jag red fram och kollade men det ve lite för lågt å skulle vända men då började Romeo gå under  iallafall jag släpades över kvisten och fick slänga mig av och ta fast Romeo han reagerade bra o blev inte rädd efter äventyret red vi på banan det gick jätte bra!

Likes

Comments

VARNING FÖR ULTRA SHIELD!

Nu när det är sommar och mycket mygg och andra ohyror så behöver hästarna ju skydd mot ohyrorna många använder ULTRA SHIELD. Ni som använder denna produkt sluta genast! Dom kan få rejäla utslag som är svåra och få bort, det sägs vara farligt för gravida kvinnor, innehåller giftiga ämnen och man ska absolut inte ha det på sig själv heller det är en produkt som är väldigt lockande men när vi fick låna det till våran ena häst Belitza så fick hon hemska utslag. Vi använder Nylanders tjärsalva (hästkräm) som ohyrorna hatar och som också ska funka till sommareksem har inte testat till sommareksem själv för att vi har klarat oss från det men den funkar som sagt perfekt som flug skydd och läker samtidigt alla små sår och hästen får en fin päls! På hööks går salvan på 159 kronor för 300 gram och det är verkligen värt pengarna så vill du ha bra skydd mot mygg och andra ohyror slå till direkt!

Likes

Comments

Idag var det små disigt väder och jag och mamma valde att rida ner Romeo och Belitza till stallet. Väl nere i stallet så tog vi och fin putsa dom och jag svampade av Romeo, rengjorde och fettade in hovarna och smörjde in Romeo med tjärsalva som är en mycket bra kräm som alla ohyror avskyr rekomenderar tjärsalva starkt.!

Likes

Comments

Idag tog jag och Romeo en skritt tur med Caroline och Rindi (Magic Blue Rindi ) Pigga hästar speciellt Rindi som var mest som en studsboll en tur på ca 40-50 minuter toppen dag!

Likes

Comments