Heeej allesammans där ute, hoppas ni har en bra dag för det har jag här hemma, sol, hästlukten & sommarlov, rent ut, helt jävla fantastiskt!

Jag har haft lite olika bloggar innan, kanske började när jag var 11 år & nu är jag 13.
Men har bara raderat, och raderat, och raderat alla om och om igen. För jag har inte riktigt vetat poängen med att blogga? Liksom, vad bloggar man om egentligen?
Varje gång jag startat en blogg har titeln varit:
Mitt liv.
Sen har jag bara skrivit på dagligen, ex "idag var jag & shoppade med farmor, idag så åt jag denna glassen såå god!"
Jag har aldrig liksom gjort något speciellt, eller visat upp det speciella.
För egentligen om alla erkänner, vem vill helt plötsligt bara läsa en i början RANDOM persons liv, om vad den köper och sånt om den inte har nån speciell detalj? Jo familjen, eller kanske tillochmed släkten.

Men jag har kommit till en punkt i livet, där jag känner att det passar perfekt att skriva av mig, att kunna visa mitt liv på ett annat sätt , att blogga, men jag har som en utgångspunkt att gå efter & det är mina hästar.
Min blogg kommer handla om hur jag, Isabelle som är en tonåring, lever ett hästliv, hur hela min hästresa kommer gå men även mina tankar & vardag kommer vara inblandat.

Men jag tror min blogg kommer skilja sig lite , jämfört med andra hästbloggar, att den har något annat lite speciellt jämfört som andra bloggar kan ha något speciellt.

Om ni vill följa mitt liv, hästliv här men även styling, hundar, katter, fix & makeup , fotboll och annat i vardagen så tycker jag ni jättegärna få göra det!

För jag vill ha en blogg och uppnå ett mål på, inte att jag ska bli känd och få massa småfans haha, men att iallafall 1 läsare är bättre än ingenting, sen får vi se om ni där ute gillar det.
De spelar ingen roll om jag skulle nånsin bli känd för bloggen eller inte, för huvudsaken jag tycker de är roligt & brinner för det & inte brinner för själva statusen, de är då man kan bli känd.

Så, välkommen hit! ❤️

Likes

Comments