Snart fyller yngsta 3 år men de smärtar när man kollar över vilken som kommer/kan/vill fira honom för inte är de långa. Men vi får väl göra det bästa med dem som finns men blir aldrig de där stora kalasen med släkten då inga kan delta samtidigt. Men han själv hoppas på tårta, besök, sen rabblar han dem han vill skall komma men många av dem han rabblar kommer ej att kunna delta pga olika anledningar. Blir samma i vår när de äldsta konfirmeras att de max blir 9-10 pers om inte våra vänner här nere stöttar upp där också.... Ja nog med bitterhet och försöka finna bästa lösningen för att göra sonen dag till den bästa.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vill höra saga och sova då säger han imorgon när klockan ringer är det direkt upp klä sig och äta sen tänderna sen skolan pappan. Så nu måste ja sova. Ja du rutinerna sitter synd bara att han ej vill ha helg utan bara gå I skolan för de är ju så roligt.

Märks han tar in massor satt i soffan titta I en bok många bokstäver känner han nu mera igen. Alla sina och sina syskons sitter. De va trögt I början men nu släpper det

Likes

Comments

Då har vi varit på kyrkans familjefrukost så trevligt och mysigt och gott. Bästa sällskapet av Skyler, Emmett, Tezz, Melwin och Vilhelm och en del andra föräldrar så klart. Lekt med tågbana, bilar och sjungit samt ätit lyxfrukost fast godast va nog Skylers Jordgubbar. Hem och möta en så glad Ronja som nu myser med Timothy på golvet och de ja myser och har sån glädje mellan sig.

Lite tvätta och greja måste göras oxå men de får bli senare för nu är det pappersgöra som gäller.

Likes

Comments

Redo för jobb i backen klädd i varsel ställ så vi ser han när mörkret faller. De blir rätt mörkt I backen och vill se han även om han bara är 2 meter bort. Självklart skall han testa skateboard oxå innan vi hoppar in i bilen exakt som Hannes skall han göra <3

Likes

Comments

Så söt, busig och trotsig men ack så snäll och lugn men vi har massor att öva och lära.
Men du är då ett glädje ämne i livet och familjens lilla sessa.

Likes

Comments