Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag rensa vi lite och jäklar va kul att hitta lite gammalt i lådorna. Oj va vi engagera massa tid där på golfbanan flera dagar i veckan och de va då vi första gången vi upptäckte Ryssbergen vi gick dit och titta på backen. Dec detta år börja vi I Ryssbergen. Tänk va tiden gått fort och va stort allt blev då vi va en familj som alla tog gröntkort samtidigt.

Ja de va tider de inget ja ångrar men inget ja längtar åter till.

Likes

Comments

De blev en heldag åkte strax efter 06 och nu är vi i Nyköping. Vi har fyndat en del och ätit, fikat, trängts och åkt rulltrappor, hiss mm ja de vart en bra dag men ack så trött ja är. Shoppa gör mig vanligtvis stressad idag oxå men hjälp va jobbigt de va att de va så stort gick ju vilse. Tur man har telefoner och kan Ringa varan för ja gick åt helt fel håll och leta efter en jäkla hiss och tog helt fel.

Men bilen full och lite fynd på net on net blev de oxå dock ej julklappar utan till hemmet så nu jäklar skall de städas där hemma😂😍

Hem packa ur bilen, lämna bilen, hämta Ronja och lösa stackars barnvakten som varit med barnen sedan 07 tiden och jadu va de gjort vet ja ej mer än 2 Tim i parken, möblerat om, byggt bilbana men nöjda verkar de då va. Tänk att bästa Fred ändå är 72 år och så sjukt pigg som orkar va med 3 barn hela dagen så grymt tacksam att vi har han. Snart åker han bort i hela 3 veckor och ja vet att barnen kommer sakna han grymt mycket men han om någon förtjänar att få resa bort då han är en klippa för alla.

Likes

Comments

Skitiga barn är lyckliga barn eller vad är det man säger ..... Kul har dem och ja låter dem ärligt hållas lite kort går allt att tvätta bort och de är inga vinterkläder dem skall ha att åka skidor i utan bara användas för slit och släng.

Likes

Comments

Ligger brevid min plutt som tok hostat konstant sedan ja la honom. Fått i han vatten, slemlösande och nässpray och nu på dubbla kuddar så sover han äntligen och sista 10 min inte hostat alls. Men kan jag sova då tro?? Nä Andreas snarkar och Timothy låter så snorig. Regnet knäpper mot bläcket utan för fönstret och ja alla ljud gör mig galen. Va beredd på att lägga mig på soffan med Timothy så Andreas och Alex skulle få sova ostört men då sluta han hosta ist.

Får väl roa mig med att titta på tradera, blocket, Aftonbladet mm så man blir trött igen.

Likes

Comments

Idag har vi inte hunnit mycket mer än hund promenad och varit till jobbet och nu hemma. Liten har nu feber och jobbig hosta så nu sover han på soffan.

Så pigg imorse men snuvig och hostig men vips så kom febern.

Ikväll jobb men bara några timmar. Sen hemma med min lilla febriga plutt och de andra killarna. William skall iväg med Fred OCH Benja iväg med David, Hannes och Simon och åka skridskor

Likes

Comments

Tisdagen alltså igår var vi på kyrkis och lekte, fika och sjöng. En plats där Timothy verkligen gillar att va på.

Så de får verkligen bli att vi går dit varje tisdag då han verkligen leker loss där. Han deltar i sångstunden och sjunger blir inte tyst som på öppnis.

Ja på eftermiddagen fick han låna min telefon ja då blir de så här på kameran och lagt ut dem på min messenger hade han gjort oxå. Tänk va de kan de små liven.

Likes

Comments

I måndags mådde ja skit när denna tappra kille fick panik vid blodprovstagning men bästa personalen va så lugna och tålmodiga och gav han tid. Trots att han tyckte de va läskigt så titta han på nålen och mer svår att hålla blev han. Men de fick sina rör och han fick lite små saker som tröst. Vi åkte förbi leksaksaffären och köpte 1 sak åt han de var han värd.

Men allt den dagen tog slut på mig. All info från läkaren, allt de gjorde och kom fram till allt de såg som ej samband med remuatism eller psoriasis utan de vill leta mer för de stämmer inte. Alltså de räcker nu vill ej ha de så här.

Han själv förstår mer än vi tror och ja är så rädd att han skall bli bitter och deprimerad av allt. Han vill åka skidor, hoppa och studsa och springa inte va still och ha ont.

Man än så länge är han glad bitvis men otroligt lättirreterad. Men inte konstigt med all smärta.

Likes

Comments

Haft lite tunga dagar så ej orkat bloggat men nu så skall vi se om de går igen

I söndags va vi bjudna på julbord med sambons jobb hela familjen drog iväg och hundvakt hade vi oxå ordnat.

Gott, mysigt och trevligt va de. Killarna superduktiga och iaf 3 åt som hästar.

Timothy va modigast med att smaka och de va nog på allt utom sill och lutfisk och revbensspjäll då kött ej är nått för han.

Glögg tyckte han va så gott.

Trötta va vi alla efter

Likes

Comments

Ritar och dricker kaffe och bara ta det lugnt. Mys <3

Likes

Comments