1h 30 min hos läkaren och de har testat och testat stackars Alex en remiss till E-tuna för att göra ett prov på muskulaturen med elektroder är gjord, en remiss till Astrid Lindgrens barnsjukhus är skickad för att göra en biopsi på musklerna. Samt att läkaren utreder för 3 olika slags sjukdomar av de han ser, prover visat samt känner vid genomgång.

Vår kille är så sjukt strong samarbetar oavbrutet men kraften tar snabbt slut men hans humör trots allt på topp.

Nu fikar vi på sjukhuset för att sen möta pappa, lillebror och Fred på stan.

Ja vill skall iaf fortsätta ge ipren och få honom att va aktiv men vi måste få han att arbeta mer med sina armar och de får nog sjukgymnast hjälpa till med.

Lättad men orolig men vet att ja har den bästa läkaren och han kontakta kollega i Uppsala när han fann saker han inte hade räknat med. Så ja vi är i trygga händer och de kommer bli bra men vägen är lång.

Men nu fokuserar vi på skolan och vår resa sen tar vi detta

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Då var vi här och skall börja utredning av Alex värk.

Idag bara prover, test och prata lite men de börja med vikt och längd. Ja fick kolla flera gånger trodde ärligt att han va längre men nej 113 cm är han hade mätt själv då fick vi 117. Men ökat i vikt hade han iaf gjort lite så de va bra.

Andreas och Timothy åkte hem till Fred då gossen ej är 100% pigg bulle och kaka köpte vi med.

Likes

Comments

Max 2,5 Tim sömn denna natt.... Men nu när vi ej får sova längre då sover ungen hårt.

Ja blir en bra dag först sjukhuset och sen jobba 17-01.30 pigg imorgon nej och då jobbar Ja oxå 17-01.30

Likes

Comments

Fy fan va rädd man blir, är det dags igen för en ny våg terror brott?? Vår ena son blev så rädd att han är orolig för vår resa, vi får I te lämna hotell området ej gå på stan mm stackarn han e 12 år och så rädd. Jävla terrorister att förstöra va får de ut av detta??

Ligger och läser uppdateringar på nätet och känner flera som är i Barcelona samt släkt till mina vänner.

Hur skall man få barnen att va trygga efter ett sådant våld? Skall dem hoppa högt så fort de ser en lastbil?? Skall barn och unga behöva ha dödsångest?? Nä detta är så jäkla fel, vårt land, vår värld består mer och mer av grovt våld ett våld vi ej kan hantera och hur kommer de eskalera?? Ja är rädd men vi kan inte gömma oss och sluta leva trots att den känslan är rätt nära. Klart tankarna kommer komma på vissa platser men dem måste man dölja för sina barns skull.

Ja kommer dock följa utvecklingen av detta noga för att kunna ge mina barn den info de behöver för att lugna sig, ljuga för att mildra tänker ja inte men förklara och visa de skall jag. Detta effekt med e rädsla fick vi sist oxå då ville han knappt lämna vår lilla stad/ort/kommun.

Pray for Barcelona

Likes

Comments

Han vaknade pigg men humöret vändes snabbt och på riktigt grinigt humör. Gnällt och allt varit små sur hela tiden utom när han sov ca 2 Tim på dagen, nu när vi åt vägra han äta och pang så va feber tillbaka på plutten. Tur ja pratat med läkarna så morgondagens planerade saker blir uppskjutna men vi skall iaf dit träffa Läkaren och ta prover på Alex och göra röntgen blir senare i september ist. Skönt de då ja ej vill sova han när de finns risk att han bär på något.

Så bara inse 1 natt till med feber men nu skall ja jobba till ca 23 så Andreas får ta pipet ett tag.

Likes

Comments

Min lilla klimp ligger på min arm och sover tungt men så varm, han gnydde lite innan ja la mig o h då kröp han intill mig. Öppnat fönster och balkongen så vi får in frisk luft i rummet o h släkt all belysning för att slippa myggen.

2 natten med feber men ingen annan symtom alls, pigg till och från när Hannes var här men ville då bli buren eller va i lekfullt. Så otroligt mammig men han njöt av promenaden i vagnen iaf och va så nöjd.

Äter och dricker utan problem så är väl ingen fara men de är så typiskt för så här va det innan förra gången utlandsresa oxå. Då fick han feber och nässelutslag ist.

Men imorgon hoppas vi han är piggare ja skall iaf jobba 17-22.30 så Andreas får åka iväg på förmiddagen och träna och sedan mysa med sjuklingen på kvällen.

Ronja markerar vid Timothy hon pussar och gosar och sover gärna nära han gnyr han till då står hon där vid sängkanten direkt men upp i sängen vet hon att hon ej får vara. Men hon kollar till och ser till att ja reagerar, så duktig våra lilla hund är trots hon bara är 6 mån. Dem 2 är väldigt tighta och busar och leker och myser och Timothy får göra vad han vill ytan att hon bryt sig. Men hon släpper inte in vem dom helst utan de vaktas rätt bra.

Nu skall ja snart upp och ge medicin så får vi hoppas på god sömn i natt svårt dock då vi sovit redan 2 gånger idag......

God natt

Lite lek och lite gotte I vagnen med bästa filten. Då var kvällen räddad.

Likes

Comments

Va perfekt att ta en promenad efter en hel dag inne, feber på T och Alex haft värk och en diskmaskin som troligen gått till himlen så vi fått diska för hand hela dagen.

Men vid 19.30 tog vi hela klanen och gick ut. Träffa Hannes vid skate parken och sen gick vi via badhuset hem och släppte Ronja på ängen.

Mötte Simon och David vid slutet på promenaden. Men fick lägga på språng hem då myggen kom och ville anfalla Oss.

Timothy va lite piggare där I vagnen och vid parken då ville han testa åka skateboard med Hannes.

Hemma va de som att slå på en off knapp och Timothy blir jätte trött och gnällig. Så nu te och lägga plutt innan ja skall snagga Jeremy och sen softa I ren tvätthögen

Likes

Comments

Vacker kväll om något svalt, daggen över gräset var fin men så svår att fånga på bild.

Likes

Comments