Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

man har aldrig tråkigt i detta sällskap

Likes

Comments

nja nu tog ungdomarna in poolen... eller båten som de igentligen är

de små tycker hon är knäpp...

Likes

Comments

Nja skulle fylla på poolen men slutade med lek ist. Men nöjda är dem iaf så får va nöjd för det. Snart skall ja inta mitt morgon kaffe på balkongen och bara va en liten stund....

Sökt lite svar på nätet och känns som ja fått lite bra svar iaf.

Likes

Comments

Då fick man lite sovmorgon då och killarna som skulle på läger hade redan klivit upp och gjort sig iordning. Nu har dem dragit iväg och verkade laddade för dagen då de skall testa 2 nya sporter. orientering och friidrott för William Benjamin hade kanot och bandy.

Jeremy och Charlie var på gång att börja måla så även dem är det fart på. Alex är vaken men Timothy han sover sött ännu och Andreas ligger kvar brevet honom för går vi båda upp då vaknar han direkt.

ja njuter av de är lite ☀️ ute och bara njuter på balkongen. En kopp Kaffe skulle inte sitta helt fel här ute nu men de får vänta för nu vill ja bara njuta.

Vattna nyss mina blommor och tomater och vi gjorde ett experiment då Alex ville testa. vi hade löken kvar från vår ammaryllis och de har vi gett ny jord och nu har vi fått en stor fin knopp och massa nya blad så om någon vecka har vi säkert en ammaryllis på balkongen. Flera tomater har kommit ännu inte röda men många blir det och har 6 sorters olika 🍅 planter så blir intressant att smaka. Dock misslyckat totalt med min krusbärsbuske som vi har i en rejälkruka men den trivs nog inte för några bör får vi inte bara massa löv. men stor har den iaf blivit så kanske plantera ut den i Ryssbergen så den får leverera frukt/bär där ute ist.

Mina pelargoner skiner fint och doftar gott och balkonglådorna blommar för fullt. Ja lite frid inbringar det iaf här ute.

Likes

Comments

Jeremy och Charlie kom men gick strax efter för de skulle sova hos Fred där de idag varit och jobbat med att skrapa en carport som imorgon skall målas första gången sen målas igen 1-2dygn efter.

Här hemma är de fulltös med rätt dryga ungar och ja e sjukt trött.

Tvätten rullar, allt är vikt, Leksaker borttagna allt inför loppis är ordnat. Sen om de blir imorgon eller på torsdag de får morgondagen  visa. 

As trött och ingen lust idag att blogga så de får bli korta inlägg när känslan faller in.

Likes

Comments

Även liten älskar Frappe

Likes

Comments

Alla stora barn har dragit på sitt så här sitter man i soffan med bara de 2 små killarna. (skrev visst men posta aldrig inlägg)

Fred hämta nyss Jeremy och Charlie men redan 08.36 cykla Benjamin och William iväg på sitt sportläger. Men vilken sur jäkla start med reg🌧️ men vi får hoppas de avtar så de slipper ha detta väder hela dagen. Appen säger ⛈️ men de hoppas vi dem slipper då mina är något rädda för blixtar.

Vi skall hämta Medicin åt Alex idag och ja måste upp till bibblan en snabbis för att bet lägret.

Hämtat medicin, handlat presenter för de presentkort vi fick som återbäring på sportaffären. Nu en fika på McDonalds innan vi drar oss hemåt och Andreas mot jobbet.

Mamma behöver något för huvudvärken

Likes

Comments