Idag har det varit underbart väder, å till råga på allt så har jag haft permis i några timmar å underbaraste familjen ställde upp så jag fick komma hem!

Har lekt med syskon barnen, klappat på djuren, å så klart rökt en jävla massa cigg i solen! Livet lekte helt enkelt, å jag hade ingen ångest den var som bort blåst ☺!

Sen så klart var jag tvungen att åka tillbaka till helvetet på jorden. Ja för det är just så jag känner över avd. Det där med att va inlåst det vänjer jag mig aldrig vid.

Så ångesten kom som ett brev på posten, men jag har hanterat den. Så lite stolt över mig själv är jag.

Nåt påtagligt ikväll har varit att jag faktiskt är på en psykiatrisk avdelning en blandad sådan alla diagnoser å även missbruk.
En person med grov adhd sprang runt med en förvirrad farbror i rullstol. Farbrorn skrek fortare fortare, å fort de gick de!! höll på å garva ihjäl mig.
Sen vid kvälls maten så var det en tant med psykos som bara sjöng om Jesus å att hon skulle gifta sig med han. å Halleluja halleluja! Fick även då skratt attack.
Sen kommer tanten med tvångstankar å hon bara skriker rakt ut å skriker å skriker. Sen kom grabben som har at  (avtändning från nån drog). å slår i väggarna. så de var minst sak kababalik å så sitter det en stackars tjej med anorexia å försöker äta mitt i allt!

Ja vad ska man säga man får uppleva mycket här. Hoppas de blir lugn natt så jag får sova. å så hoppas vi att det blir en lika fin å bra dag i morgon.

kramar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hitta mer bilder! Vi kom ju till o med så långt som till tävlungsbanorna!
Saknar dig redan nåt enormt! ❤

Likes

Comments

Idag är sorgens dag, finaste underbaraste Bobban har vandrat över till andra sidan. Är så tacksam att jag fick permis å vad med dig till slutet!
Tack för all glädje å allt du lärt mig!
Må du vila i frid! ❤

BILD BOMB PÅ VACKRASTE!

Likes

Comments

Tja!
Här ligger jag med personal 1 m ifrån mig. jo för de har fått stränga order om att inte tappa uppsikten över mig det minsta.
Har lyckats med 2 självskador under tiden jag haft vak!
Har alltså svalt 2 grejer.  Ena fastna i matstrupen å de fick gör gastroskopi å putta ner den i matsäcken för det var för farligt att plocka upp..
Å nu har jag 3 farliga grejer i magen. å de opererar mig inte en gång till. . inte i nuläget iaf.
men kan knappt gå å röra mig för då får jag så ont..
men de är ju rätt åt mig.
undrar bara hur de kommer bli om jag nån gång kommer hem.
Men läkarna säger att de är bara å vänta för förr eller senare så går matsäcken sönder. å då opererar de..
Bra prognos de här.

Men säger bara en sak, får ni för er å självskada er, svälj inte nåt de ger såna jävla konsikvenser..
Så bank in i min hjärna lyssna på mina ord nu!!

Luddigt inlägg. men har så mycket ja vill skriva men ingen ro..

Likes

Comments

Ja jag är en misslyckad idiot, ett psykiskt instabilt missfoster!
Ja de är så jag känner mig, fast jag vet att jag är sjuk. Men har så svårt att acceptera de!
Jag vill va som alla andra, leva ett normalt liv, skaffa familj o allt de där..
Men de är så långt borta..
Å jag vet att jag har en underbar familj o vänner. Men när jag är inlagd så glömmer jag lixom bort det. suget över att göra mig illa tar över.
Jag tänker lixom att ja är inte värd å leva. Jag är värd att skadas å ha ont de är rätt åt mig..
Så ett suecid försök i söndags, å en självskada idag. ja va ska man säga hade nästan klarat mig i en vecka utan nåt.. Men så hörde jag med patienter prata om tramatiska saker för mig i söndags. så fick tillbaka min ptsd som håll sig lugnt väldigt länge.. å vips så orka ja inte leva längre. tro mig ja kämpa kämpa i jävla många timmar sen gick de inte längre..
men personalen rädda livet på mig.
å så blev de vak i 3 dagar. 3 dagar med fruktansvärd ångest. å saken blev ju inte bättre av att jag såg en viss person i måndags en som har gjort mig illa å han får inte jobba på avd när jag är här. Men tro fan han var här ändå..
så då blev ju ptsd ännu värre. å så idag när jag vart utan vak har jag bara tänkt på han att han kan komma närsom helst å så.. haft en helvete dag. å så vid middagen så fick jag panik å svalde en kniv. å ville svälja mer men personalen hindra mig..
så nu sitter jag här med vak igen å en kniv i magen.
ja de är fan rätt åt mig. Hoppas jag kan somna snart å att jag får ny kraft till i morgon å orka kämpa vidare..

Likes

Comments

Ja jag är på gång!
känner mig stark å att ja vill leva.
även om de inte är en dans på roser!
panik ångest attack dagligen, men de är för att jag står i mot.
jag tar inte de där glaset å krossar de å skär sönder mig, jag tar inte skosnörerna och hänger mig i gaderobs dörren, jag sticker inte vid rök utgångarna å tar en intox eller hoppar från en bro.
även om min hjärna säger åt mig att göra allt detta, så säger nåt i mig stopp.
så skade fri från allvarliga självskador/ självmordsförsök i 24 dagar klapp på axeln till mig.
Även att mitt körkort är taget, och jag kommer va tvungen att ta bort min bästa häst vän. så har jag fixat allt detta.

Kan ju inte säga att personalen här har hjälpt mig, de snarare själper mig.
Detta har jag nåt fram till för jag har en sån fin familj o vänner. Tillsammans är vi starka!

Läkar samtal i morgon, hoppas på att jag får börja komma hem på permis så jag kan slussas ut från de här helvetet stället!!!!

Likes

Comments

Älskade Bob, livet är så orättvis. Snart ska du slippa ha ont. Älskar dig av hela mitt hjärta!

Veterinär besöket idag gav inga positiva besked. Tårarna tar lixom inte slut. Hoppas innerligt jag kan åka hem å säga hej då iallafall!

Likes

Comments

Min kropp lever, mitt hjärta slår, lungorna de andas, men mitt psyke, ja det har jag tappat nånstans på vägen...

Likes

Comments

Ne de blir ju inte det..
I tisdags natt vakna jag upp, jätte yr illamående å toa nödig. Sprang ut på toan, å bad om en spy påse. Sen kräktes ja å kräktes de tog lixom aldrig Slut fyllde nästan en hel kräk påse. men de var inte vilket kräks som helst, det var BLOD. Först klar rött, å sen svart kaffe sump aktit,  alltså gamla blod. Å huvet de snurra, så jag gav påsen till personalen , å sprang in till sängen å la mig. Fick en ny påse å fortsatte kräkas liggande, sen minns jag inte mycket mer..
Men ner till akuten for de med mig, å där vart de kababalik,  mitt blod tryck var farligt lågt. Å de fick inte dit nån nål.. tillslut lyckades de med det, å tryckte i mig dropp.. sen piggna jag till lite. 
De trodde mitt operations sår hade gått upp, så det blev il fart med ambulans till akuten i linköping.

Å väl i linköping så konstatera de att på operation så hade de sätt 3 magsår, så de trodde de var nån av dem som gått upp. blodtrycket börja bli bättre å hp 115 så ok ändå.
Men blev inlagd på kava igen med slang i näsan å nått dropp för magen å vätske dropp. låg där hela onsdagen sov mest för jag var så Slut. på onsdag kvällen  tog de den slangen i näsan iallafall, för hade börjat kräkas ut av den.
Sen låg jag natten med alla dropp sov som en gris. dagen efter tog de blodvärdet igen å då låg de på 84. Å de bara du får åka tillbaka till avd så tar vi nytt blodstatus på måndag.
Å tillbaka blev det å yr i skallen är jag kan knappt sitta upp ännu värre gå.. konstigt att de inte gjorde nåt när det var så lågt. men är väll bara å lita på läkarna.
nu blir de säng liggande resten av den här dan..
ja det blev lixom inte som jag tänkt mig men bara å ta nya tag!

Likes

Comments