Header

Idag är det sista inlägget på 3 veckor då jag ska till Tyskland och Holland! kram pp er. kan vara kontakt bar på facebook och mail!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Som jag har sagt förut så skulle jag ha haft internet men det blev inte så, men nu har jag internet igen.

Jag har i alla fall haft det bra, jag har käkat glass, ätit på restaurang och shoppat. Det jag har shoppat kommer jag att lägga upp här på bloggen inte på Youtube, eftersom att jag tycker att det inte lättare här på bloggen. Den kommer inte vara världens bästa kvalitet, för att jag har inte skaffat något bra program för att redigera. Så om ni har något bra program så får ni gärna kommentera det här nere.

Hej så länge....!❤

Likes

Comments

Nu sitter vi i husbilen på väg mot Söderköping, Det kommer upp bilder från både SM och Söderköpings centrum, där vi kommer att fika/shoppa. Vet inte så mycket vad jag sa säga just nu. // Hej så länge...❤

Likes

Comments

jag längtar tills pappa kommer hem och mamma kommer med husbilen så vi kan ta oss ner till Söderköping, där pappa ska skjuta SM. Ja kommer att ha med min dator i alla fall, jag sa ju förut att jag inte kommer att ha något internet, men nu visar sig att vi kommer att ha med oss vårat nät så jag kommer at kunna ta med mig datorn. Imorgon får vi se om jag hinner att skriva något, för att pappa kommer at skjuta imorgon och på söndag. Så den ända dagen ja är kontakt bar är på lördag då jag kommer att går runt och shoppa/fika lite. Vi får se om jag hittar något som jag vill ha iså fall kommer det en bild på vad jag har köpt.

Kanske kommer ett litet inlägg i kväll då vi är på väg mot Söderköping. //Hej så länge! ❤

Likes

Comments

Tjena på er, idag ska jag, Ida och pappa till Farmor och Farfar, för att fira Farfar.

Jag kan också passa på att säga att jag ska vara uppe i Rättvik och Leksand på Classic Car Week, nästa vecka jag kommer att vara där några dar men inte hela veckan, än så länge har jag inte fått veta vilka dagar vi åker men jag skulle tippa på torsdag till onsdag.

Vi hörs och störs!

Likes

Comments

Har ingen aning om vad jag ska skriva, men jag kan väll passa på att säga att jag ska till Söderköping i helgen för att min pappa ska skjuta SM i krutpistol, jag åker torsdagkväll och åker hem söndagkväll, så det är några där nere som ser mig ä det bara att komma fram. jag ska också fika, shoppa och äta glass, om jag köper något ska så kan jag göra en liten haul eller m jag lägger ut en bild, vi får se men i så fal så blir det inte mycket jag köper.

Jag kommer nog inte ha världens bästa internet och datorn kommer nog inte att få följa med så dom kommer jag bara kunna skriva lite små inlägg från mobilen, och under då pappa skjuter kommer jag inte att vara kontakt bar både på instagram, bloggen och andar sociala medier. För när dom står där och skjuter så måste det vara alldeles tyst för att dom ska kunna vara koncentrerade.

Det blev ändå något jag skrev om, men hej så länge. ❤

Likes

Comments

Har precis kommit hem efter att ha hjälpt mamma på jobbet, har fått suttit i kassan och tagit emot kunder. Det har mest varit jag, Mamma, Ida och Hole. Jag och Ida bakade blåbärspaj och till blev det marsansås. Just nu sitter och ritar lite bara för att ha något att göra. imorgon blir det Södertälje tror jag med någon kompis om det inte blir att jag åker till Södertälje, så går jag över till våran granne Tony och spelar lite.

God natt på er alla underbara människor! ❤ 

Likes

Comments

Heej, Idag händer det inte så mycket, vi ska gå ner till våran granne och fika lite. Sedan ska mamma åka och jobba och då blir jag själv med min lillasyster. Så det händer inte så mycket idag, får se om jag kan fixa en video idag för det blev ingen igår, jag var alldeles för trött.

hej så länge!

Likes

Comments

Äntligen har jag fått träffa mamma, jag har saknat henne jätte mycket även hatt hon bara har varit borta i typ 5 nätter.

Tänkte lägga upp en video åt er snart, för nu har jag min andra dator.

Hej så länge!

Likes

Comments

Tjoho... Det är tråkigt att vänta, jag vöntar på att mamma ska komma hem så jag får träffa henne...!

Likes

Comments