Gooood eftermiddag!
Förlåt hörrni, eller egentligen har jag inget att säga förlåt över, för jag ska inte känna att jag behöver prioritera bloggen när jag inte mår 100%. Det är väldigt kämpigt nu bara & kände att jag ej hade ork till att samla kraft och skriva inlägg för då hade dem inte blivit bra heller.

Iallafall, nu sitter jag i bilen med mamma påväg hem från Malmö. Var nyss på möte med en designer från Paris/Milano och pratade om hennes kollektion osv om att jag ska vara modell för hennes kläder som hon syr. Så vi pratade lite om kontrakt och så. Hon tog även mått runt byst, midja och höft så hon vet vilken storlek hon ska sy så det passar mig. Vääldigt kul var det och min engelska sattes verkligen på prov, men det gick superbra.
Ska plåtas nu i veckan med en jättefin pälsjacka samt lingerie så jag publicerar bilderna här när de är redigerade och klara! Super taggad.

När jag kommer hem så ska jag svara på mail och tänka ut vad för gott jag vill äta till kvällsmat. Så svårt för känns som jag ätit alla vegetariska maträtter men hm, kommer säkert på något.
Har nästintill levt på havregrynsgröt med mandelmjölk de senaste dagarna, har haft sådan craving på det. Antar det är något ämne i havregrynen jag behöver eller så var jag helt enkelt bara sugen för det är gott? Behöver inte vara svårare än så;)
Vi hörs igen ikväll!
Kärlek

Anceschi Design
France/Italy

Outfit
Jacka- MQ
Tröja- Cué
Tights- Calzedonia (tog på mig svarta nylon)
Skor- Rizzo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments