Header
  • Spotify
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Sister look a like! Blir förvånad varje gång över hur lik jag är min syster! Titta gärna in på hennes inredningskonto på Instagram, super fint och kreativt! Nice är att hon ofta har tävlingar där du kan vinna det ena och det andra, tips tips!
http://instagram.com/lifestyle_by_sanna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Söndagens bakishäng, fyra våningar upp i solen, vi rörde oss inte ur fläcken... Jag var kär och Simon var bakis!

  • 143 readers

Likes

Comments

I helgen nalkades vårbalen på Malmö Nation och det var galet roligt! Klänningen lånades av nationens sångförman Fanny, detta eftersom balen för mig blev en liten spontanare så hade jag inte tid att fixa en ny! Klackarna drogs på och sen dansade vi natten lång! Tyvärr tog jag själv inte många bilder men däremot fick jag ihop några från Eda.

  • 144 readers

Likes

Comments

Tröja - Zara, Väska - Zara, Linne - Zara, Skor - Isabel Marant, Tyllkjol - Gina Tricot, Mockajacka - Acne

Likes

Comments

I fredags överraskade en av mina bästa vänner mig och tjejerna genom att komma ner från Götet till Lund! Så vi bestämde oss för att gå till Klostergatan och äta Moules frites för att fira hennes besök haha! Moules frites är nog en av mina favoriträtter, så himla gott! Det var en urmysig stund med tjejerna! Efter middagen gick vi till ett ställe som heter Toyo och drinkade! Definitivt värt ett besök om man är i Lund! En toppen fredag helt enkelt men väldigt lugn än vad som annars brukar vara en fredag i Lund haha !

Likes

Comments

Tänkte ge er en liten rundtur hemma hos mig i min studentlägenhet i Lund! Stilen kan beskrivas som en Gammaldags Paris-känsla med inslag av moderna detaljer!
Älskar denna lilla pärla till lägenhet! Lägenheten är två våningar med ingång direkt från innergården, ifrån ett fönster kan man klättra rakt ut på ett tak! Taket har sol hela dagen i princip och är en riktig favorite spot de soliga dagarna!
Nästan alla möbler är fyndade på utförsäljningar och loppis! Ett tips är att köpa utställningsexemplar, i princip är dem helt fräscha och brukar vara hela och rena, men turen för oss är att dem säljs billigare!
Nu vill jag bara hitta en drinkvagn sen är lägenheten helt komplett!

Likes

Comments

När man letar och letar i ens mammas gamla garderob hittar man gamla läckerbitar från 70-talet som denna scarfen! Nu har jag använt den varje dag hela veckan hittills, som hårband, scarf runt halsen och som bälte! Finns något mer sätt jag kan använda den antagligen, för jag har helt kärat ner mig i den!!! Någon mer än jag som kan få fullständig flipp på ett plagg och använda det tills den är överanvänd haha!
Hoppas ni också har sol vart ni än är och att vårvädret ger er lite fräknar på näsan för här i Lund skiner solen och helt plötsligt fylls gatorna med folk! Man undrat ju vart alla gömt sig någonstans ?

Likes

Comments

INSTAGRAM