​Idag är det onsdag. En onsdag som en del människor kallar lill-lördag! Har inte riktigt förstått mig på den dagen men det kan vara för att jag inte riktigt känner för att gå ut och ta några öl. eller något annat i alkoholform (visst man kan dricka alkoholfritt men känner inte för det heller). Framförallt inte när man jobbar dagen efter.

Idag är det då en ledig dag från jobbet som innebär en dag med tvätt! Här där mamma bor så delar hela föreningen på tvättstugor. Men det finns en del lägenheter som även har tvättmaskin i lägenheten men jag bestämde mig för att tvätta min tvätt i tvättstugan. Idag var det en bra dag att tvätta, jag slapp nämligen städa torktumlaren och torkskåpet från den person som tvättade igår! Jag tror att det är första gången som jag faktiskt ärligt kan säga att jag slapp städa. Varenda gång man går ner och ska börja tvätta så tittar jag ALLTID i dessa för att se om det behövs en städning och VARENDA gång (förutom idag då) så har jag varit illa tvungen till det... Och de resulterar i att jag måste stressa (ibland skita i att vika) min tvätt för att själv hinna städa och fixa innan nästa person kommer.

Detta har alltså pågått så mycket att man satte dit lappar på torktumlaren och skåp där det står att man ska städa efter sig (finns även en lapp på tavlan i tvättstugan där de står att man ska städa) men på något sätt så känns det som att de bryr sig inte att göra det. Och det gott folk är irriterande...

Idag ska jag även mot Arninge för att titta lite på skor, vintern har nu kommit för att stanna och att gå i gympaskorna kanske inte är det bästa i detta väder! Varför jag åker till Arninge är för att där finns skopunkten och det är där jag brukar hitta skor för en bra peng. Och skorna i sig är väldigt bra också, och snygga för den delen!

Nu ska jag fortsätta att titta på glamour för att snart gå ner och hämta upp tvätten och förbereda mig för en tripp till Arninge! Ni alla får ha en TOPPEN dag och jag hoppas den blir som ni ville!! KRAM

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej där alla underbara människor! Just nu är jag i mitt rum och tänkte faktiskt blogga ifrån sängen! Snart är de även dags att sova, de är en dag imorgon med.

Jag är en person som emellanåt har de riktigt svårt att vakna till direkt på morgonen. Det är därför jag har ett antal (de ringer från då jag ska vakna tills då jag ska kliva upp) alarm för att jag verkligen ska komma upp!

Men på senare tid (då jag fick Trixie) så har jag faktiskt klivit upp nästan när första alarmet har ringt. Men det är ju för att min katt kommer och myser samt talar om att hon ska ha mat!! Men idag kan jag tala om att hon gav mig sovmorgon! Jag hörde alarmen men då mitt katt inte var där så snooozade jag väldigt mycket istället. Hade inte jag hört mamma komma in i köket den tid som hon gjorde (då Trixie gick och väckte henne istället för mig) så hade jag nog säkert vaknat 45 minuter innan jag skulle gå till bussen!

Nej nej nu får de faktiskt bli att krypa ner i sängen för lite kvälls mys med den bästa (Trixie) och lyssna på ljudbok tills man somnar! Ni får ha en underbar kväll ni som ännu inte tänkte gå och sova! Och ni andra som tänkte sova, godnatt fin fina människor!!

Likes

Comments

​Godmorgon alla pigga och förhoppningsvis glada människor! Idag är det måndag (tror det är en vecka sen jag skrev sist) och en nya vecka har kommit!

Jag sitter hemma hos min mamma (som jag bor hos just nu) och tittar på nyhetsmorgon! Ett morgon program som är väldigt bra. Idag tog det upp om White Monday!

Men vad är White Monday? De som har startat detta beskriver white monday som "en motpol till den köphets och konsumtionsbeteende som skapas med black friday" (Shopping- och readag). Detta är något som jag först nu hör om så jag har tyvärr inte så mycket information men det finns en hemsida om man vill kolla in den (Tror även de har en liten film också)!

Nu ska jag nog ta och byta om och städa lägenheten eller något. Ni får ha en underbar måndag (white monday) Kram på er!!

Länk till white monday hemsidan: http://www.whitemonday.se/

Likes

Comments

​God eftermiddag alla goa människor! Nu är det en ny vecka med nya äventyr!

Det är alltså måndag idag, en dag som förr i tiden inte var den första dagen på veckan. Men den historien skriver jag en annan måndag!

Sitter just nu och kollar på hem till gården! Tittade på Glamour innan men nu fick det bli hem till gården. Jag har även varit på gymmet tidigare. Idag fick det bli lite cykling och träning av HELA kroppen!

Nu kanske jag är tjatig men jag springer till gymmet fyra gånger i veckan. Jag valde att köra måndag, tisdag, onsdag och torsdag men kör inte samma sak varje dag. Vill inte tycka att gymmet blir tråkigt samtidigt så jobbar jag vissa dagar och då är det lättare att köra lite variationer på gymmet.

Sitter som sagt och kollar på Hem till gården! Men varför tittar jag på den serien tro? Jo för jag tycker den serien är bra.. Sen är det ett bra tidsfördriv på måndagar. Denna serien går varje dag på Tv4 men jag har valt att se veckans avsnitt på måndagarna då jag ändå är ledig (samma gäller även serien Glamour).

Nu ska jag fortsätta med mitt innan det är dags för en promenad ner till Täbban (Täby centrum) för lite shopping av mat! Ha en fortsatt riktigt fin måndag! <3


Likes

Comments

Nu är min jobbhelg avklarad! Sitter just nu på bussen hem..

Nu börjar det bli riktigt mörkt ute och allt fler blir påmind om att använda reflex men det är allt få som gör det.

Tror det var tidigare i veckan som jag satt på bussen från jobbet där bussen behövde tvärnita för att människor skulle kliva på (notera att jag jobbar ute på landet i Stockholm där ingen belysning finns). Busschauffören påpekar då att man ska använda reflex och personerna skyller på att de hade bråttom!! Han talat då om att man även kan använda lampan på mobilen (personen ska visserligen då ha en mobil)

Detta gör chauffören bara för att vara snäll men människor bara suckar och går därifrån!! Nu gör kanske inte alla människor det men en hel del faktiskt! Använder man ingen reflex/lampan på mobilen så åker antingen bussen förbi eller att en olycka händer!

Var rädd om er och kom ihåg att använda reflex alternativt lampan på mobilen när ni är ute och går/ väntar på bussen eller där lampor inte finns ❤️❤️

Likes

Comments

Som rubriken säger så är de fredagkväll och jag är på väg hem ifrån Medborgarplatsen där jag har varit och kastat mix (dart för er som inte vet)

Det har varit en rolig kväll faktiskt. Men jag kan även tala om att jag är heeeeelt slut!! Men jag är de på ett bra sätt!

Och denna helg väntas det jobb heeeela helgen. Jag tycker det ska bli skönt att jobba, hade jag inte haft en jobbhelg så hade det nog blivit en lugn helg iallafall för min del! Ibland så känner jag bara att få vara hemma med min mor samt min älskade katt och mysa! Orkar inte flänga runt hela tiden. Har haft de tillräcklig denna vecka *blink blink*

Men att få avsluta en fredag med härliga människor kan inte bli bättre! Nu ska jag fortsätta min resa hem för att sova!! Här kommer det två bilder ifrån en soluppgång och nedgång! Godnatt alla fina människor ❤️

Likes

Comments

Goddagens alla! Har precis fått i mig lite kvällsmat och snart blir de sängen. Men först ett litet blogg inlägg.

Idag har det varit en lugn Torsdag! Åkte till jobbet, jobbade och åkte hem. Finns egentligen inte så mycket att skriva faktiskt. Kan då ta och skriva om dagen torsdag som snart är över.

Torsdag är den dagen som är mellan onsdag och fredag. Det sägs att enligt en äldre uppfattning är torsdag den femte dagen, men när internationell standard infördes 1973 räknades torsdagen som veckans fjärde. I Norden är torsdagen uppkallad efter den fornnordiska åskguden Tor och på latin är den kallad dies Jouis som betyder Jupiters dag.

Det sägs även att man i Norden jämnställde Tor med de romerska gudarnas konung, Jupiter.

Detta var bara en liten information om Torsdag! Hoppas ni får en fortsatt trevlig torsdag! Imorgon är det ÄNTLIGEN fredag!

Likes

Comments

​Godmorgon alla morgonpigga! Idag är det onsdag och även idag är det mycket på mitt lilla schema!

För typ ett halvår sen köpte jag en klocka på Ur&Penn. En klocka som jag verkligen är förälskad i!! Visst, det är inte den värsta dyra klockan men en klocka som är snygg behöver faktiskt inte kosta skjortan!

Men åter till min köpta klocka. Jag hörde av mig till min syster för att kolla om hon visste hur mycket det skulle kosta att byta glas hos dem. Mitt glas på klockan var nämligen repigt. Så repigt att man knappt kunde se mitten på klockan. Efter mycket skrivande till varandra så tyckte hon att jag skulle gå till Ur&Penn för att kolla med dem hur mycket det kostar.

Efter ett gympass på gymmet så åkte jag till Täby Centrum och gick in i butiken och frågade om glasbyta och kostnad. Butiksbiträdet sa då till mig att det är bättre att köpa en ny klocka. Då frågade jag om det fortfarande var bättre att köpa en ny klocka fast man har trygghetsavtalet? Jag kan säga att det var tur att jag hade detta trygghetsavtal.

Ett trygghetsavtal (den räcker i ett år) är en försäkring som gäller skada. Är det så att klockan fått en skada (Min var repig) så behöver man bara betala mellan 50-70 kr för att det ska laga klockan (mitt fall är det byte av glas).

Så köper ni en klocka på Ur&Penn och det frågar om ni vill ha trygghetsavtalet så ta det! Man vet aldrig när ens klocka går sönder och man slipper köpa en ny!

Likes

Comments

Godmorgon alla goa människor! Idag är det tisdag och det är mycket som sker på mitt lilla schema idag!

Jag satt igår kväll och läste på aftonbladet.se och kom in på en artikel om melodifestivalen. En artikel som fick mig att kanske titta på melodifestivalen, iallafall när denna kändis uppträder! Hör och häpna så kommer Mendéz (var rätt stor när jag var liten) att ställa upp i Melodifestivalen! Klart man nu mååååste titta på detta musikevenemang! Melodifestivalen har inte varit i mitt intresse att titta på då jag kände att det inte riktigt var min grej att följa men nu kan jag bara inte missa det!!

Nu är det dags för lite frukost innan man ska ta sig till jobbet! Ha en underbar dag!!

Likes

Comments

​Godkväll alla läsare! Sitter just nu och tittar på debatten mellan våra partiledare på tv4!

Idag har varit en riktigt bra måndag! Började dagen med att besöka gymmet i Vallentuna och gick på bandet i 5 km. Det tog bara 55 minuter att gå. Förut tyckte jag inte alls om att gå till gymmet men nu besöker jag Fitness24 fyra dagar i veckan!!

Sen har jag inte gjort så mycket faktiskt. Varit hemma med katten för en gångs skull skulle nog hon säga. Men sen fick jag en idé att ta mig till Täby Centrum för att köpa lite smycken och de bästa med att gå till en butik som ska flytta är att det har massa REA! Jag ääälskar rea framförallt på saker som är lite dyra!

Som jag började mitt inlägg så sitter jag just nu och tittar på debatten mellan våra partiledare på tv4! Just nu debatterar dem om skolan! Det kom in på privatskola och alla vet ju att det röda inte är så för detta med privatisering! Jag kan säga att jag har gått på en privatskola! Och jag ÄLSKADE den skolan, man hade riktigt bra kontakt med ALLA lärare på skolan samtidigt som rektorn förblandade sig bland eleverna!

Men jag har lagt ner att ens försöka mig på detta med politik, jag säger bara vad jag tyckte var bra/ är bra och sen lägger vi ner den diskussionen! Nej, nu är det dags att krypa ner i sängen med katten och försöka sova, imorgon är det tisdag och det innebär jobb!

Likes

Comments