Igår efter skolan åkte jag till smilla där vi först pluggade en stund och sedan åkte vi till gymmet. Körde ett rygg- och magpass igår så idag är det träningsvärk.

Har haft en riktigt dålig dag idag, körlektionen gick inte alls bra och har varit extremt trött hela dagen så det var skönt att bara komma hem och ta det lugnt efter mötet. Ska faktiskt snart gå och lägga mig för imorgon är det en lång dag

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag så var jag som sagt ute på Hönö för möte och detta mötet var med Bluechip vilket är ett företag som hjälper till att ordna stipendium för collage i USA vilket är planen att jag ska plugga på efter studenten.
Fick mycket viktig information och det kändes riktigt bra så nu är det bara det finstilta kvar. Spännande!!
Ni kommer självklart få följa min resa dit och där när det blir aktuellt!!

Likes

Comments

Fredag: Började dagen med att vakna upp bredvid Smilla och är nu påväg till min körlektion. Ska efter den hjälpa mamma att handla och sedan ska vi åka ut till Hönö för ett möte, mer om detta senare.

Lördag:
Inga planer mer än att passa min lillebror Benjamin medan mamma ska stå på loppis. Måste även göra klart lite inlämningar och plugga.

Söndag:
Årets första futsalträning, är så taggad!!! Sedan bär det snabbt av till Göteborg där jag ska kolla på IFK Göteborg - Östersund, har sett framemot denna matchen så länge.

Likes

Comments

Här är lite av det senaste jag gjort. Som ni ser är mest slingor vilket faktiskt är det flest människor vill göra nu, har även gjort en balayage (första bilden) vilket var till mitt fotoprojekt. Dessa bilder kommer självklart komma upp på bloggen längre fram!

Likes

Comments

Något som jag tycker är extremt viktigt är att faktiskt våga känna dig bekväm både med och utan smink. Jag vet att de flesta trivs bäst i smink och det gör även jag men jag ser absolut inga problem med att gå osminkad vilket är väldigt skönt. Sen vet jag även att många tycker det är väldigt stor skillnad hur man ser ut med och utan smink och det är ju klart?? Annars hade man ju inte sminkat sig om man skulle se likadan ut haha.
Jag tycker att alla tjejer och killar ska få gå med smink och utan smink om de vill.
You rock

Likes

Comments

I början av oktober kom vår kattunge Doris äntligen hem, hon har äntligen börjat vänja sig med vårt hus och med vår familj. Känns som hon trivs riktigt bra och vi är nöjda

Likes

Comments

Dagens frukost blev scones

Gick upp vid sju idag, skulle åkt med mamma till Kungälv då hon lämnar min lillebror på förskolan men med tanke på att han har hostat hela natten så blev det ingen skola och jag hade behövt åka till bussen 7.10 så valde jag att bara gå på frisörlektionen idag så passade på att baka scones och ska nu sätta mig och plugga!

Likes

Comments

Idag hade jag min första av fem dubbellektioner , vi tränade på dragläge, start i uppförsbacke, parkering och backa in på en parkering. Det gick över förväntan och jag längtar tills jag sitter där själv i bilen och med kortkort. Nu är det bara att plugga massa teori så man lär sig det mesta!

Likes

Comments

Vi ska ha ett fotoprojekt i skolan där vi ska färga och klippa. Olivia i min klass hade ingen modell och då ställde jag upp på kravet att mitt hår ska bli rosa isåfall! Detta är en ColorMask som kommer tvättas ut, alltså ingen permanent färg!

Likes

Comments

Har åkt på en förkylning, ont i halsen, huvudvärk, täppt i näsan och hostar. Så stannade hemma ifrån svenskan och praktiken idag. Har bara kollat TVD, badat och druckit ingefära te idag för att bli frisk så snart som möjligt.

Likes

Comments