Om bare 2 dager (!!!!), reiser jeg til Spania med familien. Mormor og morfar har hus i Torrevieja, med eget basseng og hele pakken. Jeg elsker å være der nede, det er bare så fint! Vi har reist ned til mormor og morfar i så mange år på rad nå, at jeg føler meg som hjemme i den byen.

Får ikke dere bare utrolig lyst til å reise til syden nå? Altså, hallooo, se hvor nydelig!
Ord kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg til å komme ned dit, spise god mat, sole meg og ha litt kvalitetstid med familien. Jeg skal ligge å svi meg i solsengen, prøve å bli så brun som mulig på de 9 dagene vi skal være der.

Som dere ser, så koser jeg meg veldig når det kommer til mat der nede. Det er faktisk mye bedre å spise frukt der i varmen enn her hjemme uansett årstid, vet ikke hvorfor, men den bare smaker bedre haha. Det ser kanskje ut som om jeg er en skikkelig sunn person, men helt ærlig, så er jeg det stikk motsatte. I Spania er det vert fall vanskelig å ikke spise usunt, siden de har større utvalg av snop og digg enn det vi har hjemme.

Nå fikk jeg sinnsykt på donut's, ah.. Dette er faktisk noe jeg spiser ca. hver dag i Spania... ikke så bra for kroppen, men herreguud så gode de er! Det er rett og slett vanskelig å ikke kjøpe donut's når de koster 2 euro for 8 stk (!!), da klarer jeg ikke å motstå, hehe

Blir så digg med høstferie i morgen, har lengtet etter den i flere uker!
Hva skal dere i høstferien?♥︎

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Akkurat nå ligger jeg i sengen og skulle eegentlig ha gjort skolearbeid, men endte opp her.. Jeg er så lite motivert altså.
Vi har nemlig en tverrfaglig muntlig prøve på torsdag som jeg prøver å jobbe med. Vi har fått oppgavene, så må vi finne svaret på de og øve, øve, øve. Skoleåret begynte med at jeg var skikkelig motivert og nesten gledet meg til å begynne det nye skoleåret med en ny klasse, men nå har jeg mistet motivasjonen allerede.. jaja. Det viktigste er at skolearbeidet blir gjort så godt jeg kan, og fullført. Man kan jo ikke alltid være på topp og alltid få de beste karakterene. Det må jo være lov til å stresse ned litt av og til, og ikke jobbe så hardt med alle innleveringer, presentasjoner og prøver - mener nå jeg.

Om dere skulle lure, så går jeg Helse og oppvekst, barn og ungdom på videregående.

Nå sitter jeg vert all her å skriver mens jeg spiser litt frukt og rosiner. Kanskje jeg skal prøve meg på øvingen igjen, heh..

Likes

Comments

Min kjærlighet for Weheartit, den er stor. Det er så gøy å bare skrolle nedover og se på alle de fine bildene. Det er som terapi. Jeg finner så mye inspirasjon på denne nettsiden, og blir aldri lei. Jeg kan sitte i timesvis å bare se på alle bildene. mens jeg drømmer meg vekk.

Hvis dere vil sjekke ut brukeren min, så finner dere den HER


Happy sunday babes!

- bilder hentet fra weheartit.com

Likes

Comments

Det stedet jeg har mest lyst å reise til, må være New York. Den byen er bare helt nydelig. Bare se for deg at du sitter oppe i en av skyskraperne, og ser utover byen mens du spiser et skikkelig digg måltid- altså, hvor fantastisk! Jeg kjenner det kribler i kroppen bare jeg snakker om dette. Menneskene, byen, moten, maten og alt er helt annerledes enn hvordan det er her i Norge - vert fall Bergen. New York er noe jeg lett kan drømme meg bort i når jeg ligger i sengen å blar nedover på weheartit.

Jeg bor på landet, men må innrømme at jeg er en skikkelig byjente! Selvom det kanskje er mye bråk og støy, så er ikke dette jeg legger noe særlig merke til.

New York er vert fall et sted jeg absolutt skal og gleder meg å reise til.

- bilder tatt fra weheartit.com


Likes

Comments

Contains affiliate links

Høsten er noe av det gøyeste å kjøpe inn nye klær til. Dette er sesongen der man kan pakke seg inn i lag på lag, med gode, varme strikkegensre, skjerf og kåper. Dessuten, elsker jeg strikk og ull. Det er jo så varmt og deilig. Jeg er ikke typen som bruker så mye hodeplagg, så dermed har jeg utelukket dette. Men en basic lue eller et fint pannebånd kan også passe godt til alt det fine jeg har valgt ut.

Jeg vil si vi har kjent på høstværet en god stund nå i Bergen, så jeg har allerede begynt å kjøpe inn både ull og strikk. Det fine sommerværet var ikke noe vi kjente så mye på, her i Bergen dessverre...

Man våkner jo opp til en ny årstid hver dag nesten! Enten er det trist, vått og grått, eller så er det sol, varmt og blå himmel. Men høsten er jo en veldig koselig årstid da, det må jeg innrømme. Det er jo på denne tiden man begynner å drikke kakao, tenne koselige stearinlys, pakke teppet godt rundt seg om kveldene og ha flanell sengetrekk på både dynen og puten. Ah, herlig!


Ha en fin mandag mine fine.
Håper dere får en suuper uke!

Likes

Comments

Jeg elsker å spise havrepannekaker til frokost! Det gir meg energi og god samvittighet. Disse havrepannekakene går det ikke an å ikke like!

Oppskrift
1 egg
Ca. 4ss melk
Litt chiafrød (valgfritt)
Havregryn

Helt ærlig vet jeg ikke hvor mye havregryn jeg har oppi, jeg tar oppi helt til "røren" er blitt ganske fast og tykk. Så du kan helt selv velge hvor mye havregryn du vil ha oppi og hvor tykk du vil ha røren. Jeg pleier å ha på enten syltetøy eller banan, det er knallgodt!

Likes

Comments

I går var jeg og noen venninner på café hvor en annen venninne av oss jobber. Vi koste oss og holdt henne med selskap i halvannen time. Deretter gikk vi på senteret for å se litt, og etter ett par timer spiste vi mat på Hot Wok.

Dagens antrekk

T-skjorte - Holzweiler
Jeans - Junkyard
Sneakers - Adidas Gazelle

Håper dere får en fiin dag!

Likes

Comments