Måndag och man drar igång!
Tjenare, dags att dra igång måndag den 4e Januari! Har haft lite jobb idag och man har försökt pustat ut nu hemma med kaffe och annat!
Dags att faktiskt dra igång träningen på riktigt nu! Idag kör vi ben, med bl.a. Lårpress, vadpress, knäböj och utfall! Allt med tunga vikter och försöka få ut så mycket som möjligt av benen! 8 x 3 kör vi idag!

Det är bara och köra tills man måste sätta sig och gråta! Sen ska jag äta rejält med mat efter detta! Taggar för det!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vad händer på förmiddagen?
Jag vet faktiskt inte, haha! Nej men idag har jag chillat hela förmiddagen, även försökt dragit lite redigering på film lite snabbt och ska försöka få upp min Chillday - League of legends, som även är på svenska då jag spelar tillsammans med en god vän! Vi lirar lite League of legends, snackar och har det trevligt!

League of legends i sig är väldigt uppdaterat sen sist jag spelade, man gör på annat sätt nu, de har gjort om champs och det känns så mycket svårare nu än vad det gjorde när jag spelade förut! Man kommer inte ihåg allting heller från när man lirat själv! Jag har inte tittat på så mycket streams heller nu för tiden, då man knappt har tiden för det! Men man kanske ska försöka bege sig och snickra lite för att inte vara så lat :)!

Likes

Comments

Onsdag - Det närmar sig nyår
Ja, nu är det nära nyårsafton, imorgon smäller det! På fredag vaknar vi med ett helt nytt år! 2016, hur har erat 2015 varit egentligen? Varit bra eller dåligt? Gjort saker ni länge velat, eller kanske bara slappat och tänker göra alla saker 2016?
Detta år har varit ett av de bästa år för mig faktiskt, aldrig mått så bra som jag gjort detta år! Jag har fått jobb, jag har påbörjat mitt körkort! Det är 2 saker som står mig oerhört nära! Jag fick epilepsi runt 2008 och det har hindrat mig från att ta körkort, men har äntligen fått godkänt att ta mitt körkort, så det håller jag på med just nu!

Efter att ha varit arbetslös i en del år, så har jag även fått jobb, det är helt underbart! Tiden går så fort när man jobbar! Men jag har haft ett år jag lärt mig oerhört mycket om träning, vilket är så himla bra! Jag har tränat, jag har haft uppehåll! Och den 25e december började jag igen med träning då jag fann tid för det! Så nu är det bara att köra 2016 träningsår! Allt är redo, inget kan bli kaputt!

Likes

Comments

Jobb och träning!
Tjenare, idag har man jobbat sin dag! Blev en hyffsat bra dag faktiskt med jobbet, men var rejält slut efter när jag kom hem!
När jag väl anlände i hemmet, så vart det lite choklad fast jag ska försöka hålla mig ifrån just choklad, just choklad är så farligt att äta tycker jag! Haha, man får såna finnar och det är verkligen sant.. Jag som trodde det hela var en myt!

Choklad, sedan kaffe efter det för att bli lite piggare, vilket inte hjälper mig för jag var tusan lika trött efteråt! Men sedan träna jag benen idag, har nyligen faktiskt satt igång med träning efter uppehåll i några månader, så körde hyffsat lugnt även fast det blev tunga vikter idag!

Efter träningen är det gainer som gäller, som finns på bilden bredvid! Gainer pro är enligt mig väldigt bra till priset det håller! Och det har funkat på mig tidigare vet jag! Jag är en person som har svårt att öka i vikt, och därför tar jag sådant för att det ska ens röra sig på vågen! Annars står jag bara still, spelar ingen roll hur mycket mat och godis jag äter, det står verkligen still! Vatten och gainer hjälper mig oerhört!

Detta har varit en del av min dag än så länge, jag hoppas på nått spännande ikväll! Dags att hiva i sig lite vatten! :)
Likes

Comments

​Summera dagen!
Tjenare igen, nu är det dags att krypa till kojs och jag tänkte summera denna dag, egentligen borde gårdagen också vara med i det!
Igår bar det av till en god vän jag inte träffat på länge och där pratades det mycket både om nya och gamla tider! Helt underbart var det och somnade där även!

Men idag vakna jag, vi glodde på tv och åt, sedan bar det av hemåt och här har jag mest haft chillsöndag eftersom imorgon börjar jobbet igen! Men jag har väl mest lyssnat på musik, ätit, spelat gitarr och bara haft det chill!
Dagarna har varit bra som attans och gör gärna om det igen! Nu är det dags att sova, så återkommer imorgon igen! Godnatt 😊

Likes

Comments

Vad har jag egentligen beställt?

Ja, vad har jag egentligen beställt? Jag har ju beställt jackan som finns på bilden, den jackan verkar helt underbar och jag får även hoppas att den är underbar och inte för liten! Den ser så perfekt ut!
Vad mer, ja jag har ju beställt nu äntligen ett USB-minne som verkligen behövs, visserligen tog jag 64 GB men varför inte satsa när man ändå håller på? :D

Jag har upptäckt när man handlar och man tittar runt, så blir det så mycket onödigt skräp som man råkar köpa för det "kan" vara "roligt" att ha. Roligt i ett par dagar sen är det över, men jaja! Så får det bli ibland, det ska svida ibland!

Likes

Comments

Snön har kommit
Äntligen har snön kommit! helt fantastiskt! Men personligen tkr jag det hade varit bättre om snön kom före julafton eller vad säger ni? Hade varit mycket skönare att ha en vit jul än vitt efteråt bara! Men nu kommer den iallafall och det är väl huvudsaken?

Vad gör jag nu? Inte mycket faktiskt, kom nyss hem och just nu dricker kaffe och bara tar det lugnt, imorgon är det arbete igen som gäller! Men jobbar bara 3 dagar denna vecka iallafall och jag börjar 10.00 de dagar 😁 Underbart!

Likes

Comments

Vad gör man nu?
Tjenare, sent inlägg, varit lite seg faktiskt! Men idag har jag tillbringat hela dagen med en underbar vän som man inte träffat på så länge, och nu är det dags att sova faktiskt! Mer inlägg kommer imorgon om idag och om imorgon!
Slänger upp en liten bild på mig bara för att 😊

Likes

Comments

Starta dagen


Då startar vi dagen med lite proteinpulver, Kreatin och vatten! så kör vi fil med pulvret idag för mer mättande effekt 😁
Så startar jag min dag iallafall!

Likes

Comments

Godmorgon vänner

Tjenare, nu har man äntligen vaknat till, runt 9 slaget! Men man är så sjukligt trött idag, men har laddat upp med kaffe så det ordnar sig snart hoppas jag! För den andra delen så har man sjuk träningsvärk i armar, men det är bara underbart! Det känns att man har slitit! Mer av det tack!

Har suttit och tittat på träningsredskap som jag vill beställa, både stepbräda, riktigt bänkpress, och boxningssaker på nytt igen :)

Lägger även upp det senaste från min youtube-kanal, va gärna in och titta! Hjälp mig genom att prenumerera :)!​

Likes

Comments