Tällä viikolla on vasaran pauketta riittänyt.
Talovanhus saa kuistin osuudelle uuden katon.
Kelit ovat suosineet ja loppusuora häämöttää.

Kovin on roisin näköinen talon edusta remontin keskellä. Odotan jo innolla että saa laittaa sisääntulon keväisen kauniiksi!

Taitavien timpurien ja peltisepän käsissä homma hoituu!

Suunnittele blogisi - valitse Nouwin monista malleista tai tee omasi, "osoita ja napsauta" - napsauta tästä!

Likes

Comments

Meillä on lasten isosisko lomalla käymässä ja voi miten ihanaa on kun hän jaksaa leipoa!

Ei nimittäin kuulu ihan joka viikkoisiin tapahtumiin meillä!

Meillä nautittiin iltapäivällä aivan mielettömiä valkosuklaa kuppikakkuja!

NAM!

Tässä teille vielä ohje:

KUPPIKAKUT (noin 18 kpl)
2dl sokeria
5dl vehnäjauhoja
2tl ruokasoodaa
2tl vaniljasokeria
2 munaa
2dl juqurttia/kermaviiliä
1,5dl maitoa
1dl sulatettua normaalisuolaista voita
200g rouhittua valkosuklaata

Sekoita kuivat aineet eli sokeri, vehnäjauho, sooda sekä vaniljasokeri keskenään. Sekoita toisessa kulhossa märät aineet hyvin sekaisin eli munat, jugurtti, maito sekä voisula (jäähdytä voi sulattamisen jälkeen huoneenlämpöiseksi, ennen sen lisäämistä aineiden joukkoon). Lisää märät aineet kuivien aineiden joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Lisää taikinan joukkoon lopuksi rouhittu valkosuklaa. Laita paperiset muffinssivuoat muffinssipellille ja annostele taikina tasaisesti vuokiin, jätä noin 1/3 osa kohoamisvaraa. Paista 175 asteisessa uunissa n. 15-20 minuuttia. Kokeile kypsyyttä esimerkiksi tikulla ja paista tarvittaessa hieman pidempään. Älä kuitenkaan paista kuppikakkuja kuiviksi!

VALKOSUKLAAKUORRUTE
250g valkosuklaata
300g huoneenlämpöistä suolatonta voita
250g huoneenlämpöistä maustamatonta tuorejuustoa
n. 3dl tomusokeria
2tl vaniljasokeria
(elintarvikeväriä)

Sulata valkosuklaa mikrossa tai vesihauteessa ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Vaahdota huoneenlämpöistä voita noin minuutin verran ja lisää sitten jäähtynyt valkosuklaa voin joukkoon hyvin vatkaten. Lisää huoneenlämpöinen tuorejuusto ja jatka vatkaamista. Lisää sitten pienissä erissä tomusokeria koko ajan vatkaten. Lisää lopuksi vaniljasokeri ja värjää kuorrute halutessasi. Pursota tai lusikoi kuorrutetta jäähtyneiden kuppikakkujen päälle. Koristele haluamallasi tavalla!

Mukavaa viikonloppua!

Likes

Comments

Ruustinna halusi kauniin ja yksinkertaisen logon ja sen toteutti Mirka Both 

http://www.mirkaboth.com/

Likes

Comments