I'll only stay with you one more night
And I know I said it a million times
But I'll only stay with you one more night


 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Kasta inte pärlor åt svin...

Att man aldrig lär sig...

Jag har låtit en person ljuga mig rakt upp i ansiktet, har vetat om de men förträngt de. Idag fick jag de svart på vitt. Jag ska aldrig mer tro på vad någon säger... Aldrig mer tro att jag är något speciellt och aldrig mer visa mig svag för någon som förtjärnar de som minst. Idag har jag insett att jag måste ta tag i mig själv, börja respektera mig sjäv innan jag dör ut innombords och blir som en trasdocka som alla göra vad fan dom vill med.

Jag ska vara stark, jag tog mig nästa hela vägen upp från botten, de har tagit mig många år och mycket tårar. Jag lyckades nästan men tappa kontrollen och lät personen sparka ner mig i skiten. Jag är på botten igen men ska ta mig här ifrån, ta mig upp igen så jag kan leva och älska mig själv, vara lycklig och våga ge.

Likes

Comments

Släpp aldrig in någon i ditt liv om du inte är säker på de, och kom ihåg att älska dig själv först innan du börjar älska någon annant. Det kan ta dig hela livet att ens försöka få ut personen igen.

 

Likes

Comments

Känslomässig närhet - Helvete vad jag är rädd för den.

Fysisk närhet - Ge mig, vill ha mer mer mer.

 

Är jag normal?

Likes

Comments

Ja alltså världen, shit vad bra liten den är... Han känner den som känner den som känner han och ja vad resulterar då detta i. Ops!

hur skall de gå......

 

Likes

Comments

Skrivet 2011-10-24

 Jag minns dig som igår... Aldrig ska jag ge upp, din doft, din charm finns kvar så starkt i mig. Att du påverkat mig på det sättet är otroligt, det känns som igår men de är flera år. Kan de vara så att vi hittar varandra igen? Jag vet inte vad jag ska tro, du lever med en annan och jag går här själv ännu. Precis som jag vet vad jag väntar på, precis som att de är meningen att alla dom andra ska lämna mig för att de är du som kommer tillbaka, du som aldrig lämnat mig helt.

Jag kan skriva om dig i massor. Jag kan drömma om dig inatt och de nätter framöver. Jag vet att jag aldrig kommer lämna dig. Jag vet vad vi gjort och vad vi delat. Jag har aldrig någonsin vart så här kluven men att jag blir hel igen kommer att komma. Jag har väntat sen dagen du sa de, att du lämnat mig för någon annan, de är fyra årsen och jg glömmer aldrig de där. Jag är glad att mina ben bär mig och att jag kan skratta. Jag vet att det bara finns en som dig och att jag kommer att vänta, du är inte den enda mannen i värlen, de finns tusen till som får mig att gå men ingen kan någonsin få mig att njuta och leva ut som du fått, jag hoppas jag inte väntar på dig förgäves. Ingen annan får mig att stanna, du gör så jag har förmåga att hoppas....

Skrivet 2012-12-09

Detta som jag skrivit för mer än att årsedan kvarstår innom mig, är det inte sjuk? Jag har träffat andra efter dig. Jag har fått känslor för andra men aldrig sånna känslor jag fick för dig. Hur kan jag ens skriva detta? Hur kan jag ens låta dig och vårt förflutna styra mig idag. Det är fem årsen du kom in i mitt liv. Fyra årsen du lämna mig men ändå är du kvar. Hur kan en person som du få syra mig, du som egentligen aldrig gjort ett skit för att få mig. Du som behandla mig som om jag inte betydde något. Jag kommer aldrig glömma alla ord, orden som var "hjärndöd" "idiot" "äckel" "pyko" och mycket mer. Minns gången jag kom hem från min resa från USA, då fick jag höra av min vän att du hoppats på att planet jag skulle åka med skulle krascha så du slapp se mig igen. Jag minns när du ignonera mig helt på en fest vi var på, när du gick därfifrån gick jag efter och ifrågasatte varför, då lyfter du upp mig från marken och lika fort så länger du ner mer igen, rakt i asfalten och sedan ner i ett dike. Det är bara en av många sånna tillfällen du använt våld mot mig. Du gick där ifrån, efter en timma ringer du och ber om ursäkt och säger att de inte var meningen att skada mig och att du tycker om mig, mitt svar är självklart det gör inget. Minns gången då din bästa vän och jag börja tjafsa och de sluta med att han knuffa ner mig på marken, där lång jag och då slänger han en cykel över mig, sedan drar han in mig i hans hus och sänger att jag ska träffa dig men jag vill inte och ber han släppa mig, han skiter i vad jag säger och släpar upp mig för han trappa. När jag träffar dig blir du arg och frågar varför jag gråter och frågar vad som hänt. När jag berättar blir du förbannad och skäller ut din kompis. Man kan ju ifrågasätta varför varför det var okej att du slog mig men inte han. Jag kommer heller aldrig glömma de som sårat mig nästan mest, då du vart med andra tjejer. Du har blånekat de totalt. Du fick mig att vilja tro på dina löngner som jag visste inte stämde. Det var lika jobbigt varje gång en vän till mig eller en vän till dig kom och sa till mig att du vart med någon annan och jag ville inte tro på de och försvara dig istället.

För ett och ett halft årsen träffades du och jag på min kompis fest. Det varför första gången jag träffa dig sen du dumpa mig. Det var skitjobbigt men jag losades som att jag fixa de. Du var skit full som vanligt och ville självklart knulla mig, du sa de rakt ut och så du höll på och prata om de vi haft och hur du kunde sakna vissa stunder och såklart som jag var van vid med dig så var de alltid sexet som stod först på listan. Du älskade att ha sex med mig och ja jag visste de och de var även ömsesidigt, du sa den här gånge att jag alltid skulle vara den bästa någonsin när det gällde sexet. Jag satt där med dig i soffan, la min tid på att prata med dig istället för att ha roligt på festen. Och ja vad var de vi prata om, jo om att du så gärna ville sätta på mig, du ville att vi skulle gå nån stan och göra de men så dum i huvudet är jag faktiskt inte. Du hade din tjej och jag hade min självrespekt den kvällen och sa nej och gick ifrån festen för att inte behöva ha dig i närheten av mig. Du var som en igel den kvällen, då jag skulle gå och tod i hallen och tog på mig mina ytterkläder så kom du och drog i mig och sa att jag inte fick gå och i så fall skulle du med på festen som jag skulle på. Det kunde du glömma, jag slet mig ifrån dig och drog därifrån. Jag tycker verkligen synd om din flickvän, du verkar behandla henne lika illa som du gjorde med mig. 

Det är sjukt av mig och tro att de kan bli vi igen. Hur kan jag vilja ta tillbaka någon som skadat mig så. Allt de som hänt mellan oss går inte att glömma och de har format mig till den jag är idag, de har format mig till att tro att alla är precis som du. Jag är så sjukt rädd för att bli behandla så igen och tror att någon annan kommer göra lika dant men jag är inte rädd för att ge mig in i en relation med dig igen och förmodligen gå igenom samma visa en gång till. Man kan undra varför, är det för jag inte älskar mig själv tillräckligt, för att jag inte respekterar mig själv och låter dig gå före mig själv. Jag vet inte och kommer väl aldrig få ett klart svar på detta.  

Likes

Comments

Det känns tryggt att luta sig tillbaka men otryggt med taken på att det bara varar för nuet.

Likes

Comments

Ge gott, få gott & tvärt om.

 

 

Ja de tror jag på.

Just nu känner jag mig otroligt god och då är de bara att vänta, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge höhö ;D

 

LIVET ÄR UNDERBART!

Likes

Comments