​Kanske har hittat lite mer ork till att spela igen. Får se ifall jag blir mer aktiv på SSO igen. Har iallafall varit inne en sväng idag och gjort lite uppdrag. Som ni flesta vet så har PF "upplöst" dock finns klubben kvar men den är inte aktiv. Jag gick dock ur PF innan detta beslutet togs pga många olika anledningar men den mest bidragande faktorn var väl att jag började tappa suget för SSO pga allt i mitt IRL liv. Så nu ser ni mig i min egna klubb Cute Vikings, orkar inte vara klubblös och bli spammad med klubbförfrågningar. 

/Ruth

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Mitt under levlingen så är det väl typiskt mig att råka trilla ner i vattnet och fastna där tills tiden tog slut.

/Ruth

Likes

Comments

​I veckan har jag och Thore haft en riktigt rolig temavecka i Western anda. I PF har vi Temavecka var tredje vecka. Gången innan hade vi Disneyvecka. Tycker det livar upp en del med temaveckor.. även om vissa event påminner om de vanliga som piffar man till dom lite och får in temat i eventet på ett bra sätt. 

/Ruth

Likes

Comments

​Då var det tisdag igen och en helvetes tisdag enligt mig. Håller på att ställa om dygnet totalt efter jobbhelgen och ska börja jobba imorgon igen... går sådär. Jag har varit en zombie i 2 dagar nu, kommer knappt upp ur sängen och har inte någon ork eller någon lust till att göra något. 

I klubben har vi nu en Western vecka och igår höll Ellie i en lektion i dressyr fast i Westernanda, ett riktigt roligt event och vi testade på en övning som kallades "lussebullen". Får hoppas resten av veckan är lika rolig. 

/Ruth

Likes

Comments

​Nu har vi haft shirehästarna och provat på dom ett litet tag. Vad tycker ni om er shire? 
Jag själv fastnade och blev förälskad med min vid första ögonkastet. Är supernöjd med hur bred och hög den är. Trodde inte alls den skulle vara såpass maffig som den faktiskt är. Den enda tråkiga nackdelen är tyglarna som alltid åker in i halsen på denna bjässen.. men så värt det ändå ;). 

/Ruth

Likes

Comments

Ska snart iväg och arbeta det näst sista kvällspasset för denna veckan. Det tråkiga med att jobba varannan vecka kväll och varannan vecka dag är att jag inte kan vara aktiv de dagarna jag jobbar kväll. Jag hoppas att alla fjädrar har en awesome vecka och att klubbmötet ikväll tar upp ifall vi skulle byta ngt i våran nya klubboutfit. 

/ Ruth

Likes

Comments

​Denna veckan har jag kunnat delta eftersom jag jobbat dagtid. Var riktigt roligt att kunna delta på alla eventen och även hålla i ett själv. Hoppas att ni andra fjädrarna också haft en kanon vecka. 

Nu blir det ännu en vecka med kvällstid för mig, så hinner tyvärr inte träffa er i veckan. Men hoppas eran Disneyvecka blir kanon bra. 

Kram / Ruth

Likes

Comments

Jag och Dawwe tog en levlingsrunda idag efter mitt event. Så nu är äntligen Thore i level 15. Tack för sällskapet vännen, är så mycket roligare att göra det tillsammans med någon. 

/Ruth

Likes

Comments

Igår höll Oliv i ett roligt event. Hon skickade en bild på kik på en disneykaraktär och så hade vi alla 3 minuter på oss att byta om och bli så lik den som möjligt. Jag kom på 2:a plats och Willow kom på 1:a plats. 

Efter eventet fotade jag i GÅD och det gjorde även Dawwe så vi passade på att mötas upp. Vi satt och fika på caféet i Fiskebyn också för att kolla i Global. Lina hittade en ny medlem igår och Beasås som jag nu kallar henne. 

/RuthLikes

Comments