Header

Och detta är till er som undrar vad som har hänt i mitt liv senast. Jag har börjat på ridskola. Kände redan i början av sommarn att det var dags för något nytt pga av lite grejer som hänt, så nu är jag uppe i sadeln igen, dock på lite andra hästar. Men jag sköter om både Milla och Madicken lite då och då. Madicken har fått nya medryttare, jätte snälla, så nu får madicken ridas mycket mer och så får hon kanske komma ut på någon/några tävlingar framöver, vilket känns super.

Jag har ju oxå börjat skolan dock för ett bra tag sen, hehe. Men annars händer det inte mycket mer utan jag ser fram emot hösten och allting som kommer!

har bara gamla bilder men ska tvinga syrran att leka fotograf, hihi,

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det känns nästan liksom lite pinsamt att bara "nä, men nu ska jag börja blogga, skiter i vad andra tycker, blabalabla" och nästa stund bara "nä, vad ska folk tycka, jag ger upp".

Men jag vet inte vad andra ska tycka och tänka, men det är okej, för det kommer alltid finnas människor som kollar lite snett på en, och jag kan inte få hela världens befolkning tycka något, så jag ger upp med det redan nu och börjar istället fokusera på vad jag tycker! Och jag tycker det är kul att skriva och blogga,... men till en viss gräns dock. Det är inte kul när det bara blir ett krav, då är det bara ett BIG NO.

Så med lite eftertanke och många postiva kommentarer på bra blogginlägg så börjar jag igen. Inte på full tid då, men lite när jag känner för det och när det känns kul, för det ska det ju göra!

(G)OLDIE 

Likes

Comments

Är verkligen en sån person som vill resa jorden runt och se massor med coola platser, så här är mina topp 5 platser jag skulle vilja åka till:

1. Italien! Behöver jag säga mer än så? Maten, städerna, naturen, tja allt verkar lockande.

2. Usa! Drömmarnas land, haha, nä men vill så gärna åka ditt och skulle inte ha nått imot om jag fick bo där...hehe. Tänk på allt som finns där, städerna, kulturen, SHOPPING! 

3. Brasilien! Vill så gärna ditt, känner dessutom några därifrån, så...Varför inte.

4. Grekland! Älskar deras söta fina hus, och skulle gärna vilja åka dit!

5. Sist, men inte minst, Australien! Dom har så fina stränder!

Brasilien
USA
Grekland
Italien..

Likes

Comments

Idag har det varit en riktig chilldag. Började dagen 10 ich, med frukost och sedan chill framför datorn, slapp, slapp. Sedan så åt vi pannkakor. Efter det så målade jag naglarna, är verkligen ingen nagelmålare, haha. Men idag behövde jag lite omväxling, dock så blev det ett basic nagellack, genomskinligt med lite glitter och sånt. Men jag känner mig iallafall fin nu, hihi.

Ikväll ska vi iväg till ett par kompisar och ha "sleep over", hehe. Ska bli mysigt. Riktigt slut dock, men det ska ändå bli kul!

Nutella freak..haha :)

Likes

Comments

Jag är sjukt tråkig när det gäller listor. Jag skriver dom & följer dom i en eller två dagar, sedan ger jag upp. Men nu blev jag så motiverad att skriva en lista, Känner mig inte alltid på topp, därför känns det bra att ha en backup plan, om ni fattar. Här är den iallafall:

1. Börja träna, inte för att bli smalare eller nått, själv är jag nöjd med min kropp, dock så har jag alltid varit ganska tränad, men har tappat massor med kondis, så det skulle vara kul om jag fick till.

2. Sluta äta godis så mycket. Är ett riktigt godismonster, men det ska det få ett slut.

3. Tänka positivt om mig själv, har så lätt att bara vara negativ, men jag blir bara ledsen då.

4. Få mitt liv lite mer organiserat. Är väldigt spontan, och visst det kan vara bra, men det kan bli att man bara sitter hemma ramför datorn, för att man inte planerat något, hehe.

5. Tänka på andra. Har väldigt lätt att lägga fokus på mig själv, hur jag mår och hur jag ska göra för att jag ska det bra, men egentligen är det viktigt att jag tänker på andra, då tror jag att jag kommer må bra.


Likes

Comments