Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 46 readers

Likes

Comments

  • 48 readers

Likes

Comments

  • 48 readers

Likes

Comments

Bristande söndagsaktivitet slutade med att vi drog i gång med en förvandling av mitt vardagsrum. Spackla över gamla hål, täcka gamla märken i väggen och byta till en mysigare färg stod på planeringen. Tillsammans med min kusin så kunde vi åstadkomma detta. Nu återstår bara en rejäl torktid, tavlor, hyllor och gardiner. To be continued ...

  • 109 readers

Likes

Comments

8,6 kilometer i genom denna vackra stad i dag. Solen, utsikten och självklart aktiviteten gjorde mig gott och jag kan nu med bra samvete åka till jobbet och spendera resten av dagen inomhus(trots att jag helst inte).

Likes

Comments

Jag kände mig genuint glad i dag. Liksom nöjd. Detta trots att jag i går förtärde alkohol och att dagens törst var större än någonsin. Solen sken, hängde med knasiga vänner och jag premiärcyklade. DE NI!

  • 166 readers

Likes

Comments

Fredag, 10 maj, 2013 20:11

”Jag får panik, det kryper i hela kroppen och det känns som om jag måste göra någonting drastisk med mitt liv. Mitt liv är väldigt dumt, jag lever på hoppet av att jag en dag ska bli någon helt annan. Jag tycker inte om mig själv, jag har svårt att tro att någon faktiskt gör det.”

”Jag har alltid önskat att jag hade ett starkt inflytande på någon. Att jag hade en sådan där personlighet som absolut ingen kunde rubba. Jag önskar att jag visste precis vad jag ville i livet. Jag önskar.”

Min tanke med det här inlägget var att motivera mig själv och påminna mig om hur långt jag kommit. Att för varje dag som går så blir jag starkare som person och att jag håller på att hitta min rätta personlighet och plats i livet. Nu har jag suttit med datorn i 1,5 timma och resultatet, noll skrivna ord. Det visade sig vara lättare sagt än gjort att ge sig själv komplimanger så jag bytte taktik. Du som i jag. Du är bra.

Likes

Comments

Likes

Comments