RESA

- att lämna Sverige bakom för att i flera månader leva ur min ryggsäck på andra sidan jordklotet.

SPARA PENGAR

- spara pengar så att jag skall kunna ta mig iväg på resan. Dvs, undvika lockvaror vid kassan och pressa ner mitt ”vill ha begär”.

SPRINGA MINST 1 LOPP

- att springa minst ett lopp. Anmälan till Color Obstacle Rush är redan gjord då jag fått det i julklapp av min syster.

BLOGGMÅNAD

- Att under en månad lägga upp vardagliga inlägg på bloggen, dvs en följ min vardag månad.

PHOTOSHOOT

- Medverka eller göra en egen photoshoot. Är DU duktig på foto och smink? Let me know

SLUTA BRY SIG

- sluta bry sig om vad andra tycker och göra samt skriva precis som jag vill.

LYFTA UPP

- lyfta upp mig själv och våga tro på vad jag vill och vad jag kan åstadkomma.

10 KILO

- återgå till min normalvikt och åter kunna komma i mina vanliga kläder som jag fått lägga på hyllan.

MORGONPROMENAD

- gå på morgonpromenad i minst 3 främmande städer.

BLI HÖGSKOLEBEHÖRIG

- göra klart de två sista ämnena jag har för att sedan vara högskolebehörig.Likes

Comments

Jag bara måste ge en shoutout till personligalmanacka.se som får mig att motiverat ta mig vidare i år 2017. Gå in och forma din almanacka precis som du själv vill ha den. Jag valde att sätta min största dröm på kartan ✈. som motivation för framtiden! Välkommen 2017!


Likes

Comments

Något luddigt så lämnar vi 2016 bakom oss och tar ett stort kliv in i det nya året. 2017 du är så välkommen!

Likes

Comments

Efter min semestervecka och Västervik så var det återigen dags för mig att återvända till arbetet. Det skulle dock inte dröja så länge innan jag kunde roa mig igen och denna gång på Skogsröjet i Rejmyre. Bra musik, vänner, dryck, kebabtallrikar och en trång husvagn. Dä ä livet dä!

Nästa stopp på årets lista en en färd till Stockholm tillsammans med Aktivgänget. Shopping, träning, Ice-bar och tapas hade kvällen att erbjuda innan vi avslutade genom att göra egna drinkar i hotelllobbyn.

Nästa resa och också den sista i år är en familjeweekend till Warszawa och Polen. Hotellets rum kom att visa sig vara större är lägenheten här hemma, sevärdheterna blev granskade och vi tog oss runt mestadels till fots. Detta en väldigt enkel och underbar resa när vi bara fick chansen att umgås.

Kvar på året hade vi en halloweenfest, julborskryssning till Mariehamn och en julfest med jobbet. Tyvärr har jag inte mycket bilder från detta så återigen avslutar jag med några av de bilder som tagits under julveckan.

Likes

Comments

Fyra dagar efter att vi lämnat USA så var det redan midsommar. Denna helg innehöll Polustuståget, midsommarlunch, sommarväder och en sväng om till Max Rogers på dansbanan i Grytgöl. Förutom detta så han jag också med ett par timmar på jobbet. Fullt upp igen!

Redan två dagar efter midsommar så var det dax för våran nästa aktivitet, något som jag längtat efter sedan sist jag lämnade förra året. BRÅVALLA FESTIVAL. No words needed!

Efter en veckas återhämtning i från Bråvalla så var vi bjudna på bröllop mellan Klara och Robin Cornefelt med en härlig avslutning på Hugo's uteservering där solen låg på under hela eftermiddagen. Det bjöds på amerikans buffé och dryck vilket gick precis i min smak.

När vecka 29 anlände så var det dax för mig att få min enda semestervecka som denna gång skulle spenderas i husvagnen på Lysingsbadets camping. Jag och Rasmus for ner och spenderade dagarna liggandes i den stekheta solen innan vi fick sällskap av lite fler vänner som tillsammans med oss skulle avsluta veckan på Löga beachparty.

Likes

Comments

2016 skulle precis som alla andra år, bli mitt. Vill du veta hur det blev? Följ historien nedan 👇.

Första januari skiljde sig inte något avsevärt i från tidigare år. Pizzan var beställd, soffan var bäddad och huvudvärken var på sin plats. Nyår tog ut sin rätt!

När huvudet äntligen slutat banka var det dags att hoppa på den största utmaningen jag ställts inför. Den fjärde januari började jag på min nästan sex månaders långa diet inför Alströmerpokalen och bikinifitnessscenen. Tre dagar tog det innan jag hoppade av. Jag valde att prioritera om och fokusera på framtiden.

Januari månad kunde sedan erbjuda ett nytt extrajobb på Aktiv Hälsocenter och en början på resan mot en fullständig kursplan via komvux. Trots fullt upp på jobb och studiefronten fanns det alltid lite tid över till nöjen som t.ex. Den femte mars när det var dags för det årliga promillespelet där jag och Elin kunde placera oss på en sjätteplats. Vi äger!

Näst på nöjeslistan kom att bli en färd till huvudstaden Stockholm där jag och Rasmus bodde på Grand Central Scandics minsta hotellrum, spenderade dagarna på Tyngre classic 3 och åt kebabtallrik i sängen. Bara en vecka efter detta väntades en vecka vid poolen i Turkiet. All inclusive tog ut sin rätt och hem efter denna vecka kom vi några kilo tyngre.

Väl tillbaka i Sverige så var det snart dags för Finspångs Stadslopp(som jag otroligt nog klarade mig igenom levande), en tur till Dansbanan Hasselbacken och ett studentfirande i stekande hetta. Helgerna var fullproppade med aktiviter men här tog också min studietid slut för denna termin och jag kunde nu släppa allt som hade med uppsatser, redovisningar och ointressanta böcker att göra.

Nog för att jag gillar att ha helgerna fulla med aktiviteter men det är alltid skönt att ta en paus i livet. Detta gjorde vi genom att ta med husvagnen till en stuga i skogen där vi under ett par dagar kunde njuta av naturen, basta, grilla god mat och njuta av en kall cider utan någon tillgång till rinnande vatten eller el.

Den 12 juni var det dags för mig och min systers familj och fly landet för att hälsa på min systerdotter som bor och jobbar som au-pair i USA under två år. De bodde på hotell och jag på ett hostel där jag delade rum med ytliggare tre till, vilket var en ny upplevelse för mig men något jag tyckte var väldigt spännande då jag hade roomies i från USA, Thailand och Tyskland. En underbar resa helt enkelt.

Likes

Comments