Åh. Äntligen är jag påväg hem, fick skynda mig hem från skolan för att åka rakt till Södertälje och hämta ut mitt färdiga ID kort. Jag är ganska nöjd med den, blev inte så hemsk som jag trodde haha.

Hann ta lite små-fina bilder mesans jag var där; älskar Södertälje och deras byggnader. Det är så himla fint där... fina färger och härliga små fåglar som går bredvid en helt utan rädsla.

Ska dra till ICA med mamma strax och sedan laga något gott, är verkligen hungrig. Sen var maten i skolan inte så god... potatisen var överkokt, stursteken smakade inte så gott och brunsåsen hade en konstig konsistens. Jag är alltid tacksam för mat men idag var det ingen bra dag för matsalen. :/

Uppdaterar lite senare, puss. 💋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Åh. Älskar hur jag precis vaknat... inte alls förstört min sovrutin som jag lyckades hålla i en vecka eller något sånt? Har alltid haft sömnproblem, så länge jag minns iallafall. Det är svårt för mig att somna på nätterna, men otroligt lätt för mig att somna under dagen, men tror det beror på solen för det mesta. Idag var det ju en ganska grå och tråkig dag, så ahh.. kan ju förstå varför jag lade mig i sängen och somnade i mitt varma täckte efter typ ca. 5 minuter?

Vaknade inte för så länge sen, kanske 2 timmar sen och tog ett beslut att jag ville skriva ner något. Har varit så himla trött och skolfokuserad på sistone att jag glömt bort helt om min passion till skrivning. Ska försöka satsa lite mer på bloggen och skriva lite mer, har märkt att skriva ner mina tankar då och då hjälper mig ganska mycket. Men nu ska jag fixa lite te och sätta mig ner, kanske välja någon film på netflix eller så. Vi ses. <3

Likes

Comments

Jag vill släppa taget om mig själv just nu, det känns som om jag inte kan andas. Det känns som om paniken och stressen inte låter mig leva. Det känns som om mitt liv inte styrs av mig själv längre, utan av min omgivning. Jag vill ha semester, jag vill bort någonstans där ingen kan röra mig, jag vill någonstans där stressen inte hittar mig.

En plats där jag kan andas frisk luft och ha ett hälsosamt medvetande.

Jag vill andas, så mycket luft på jorden och i atmosfären men ändå kan jag inte leva tryggt. Jag kan bara inte, du som sitter och läser har nog ingen aning vad jag babblar om men jag mår inget bra. Det känns som om mitt liv håller mig vid nacken just nu och jag kan inte göra något åt det, jag är hjälplös och det gör mig arg. Jag vill lägga mig ner i sängen och kunna sova utan någon stress, jag vill inte oroa mig över skoldagen som kommer imorgon. Jag vill inte oroa mig om pengarna jag kommer behöva tjäna i framtiden, jag vill inte tänka på hur jag kommer ägna hela mitt liv på att vänta och jobba. Jag vill inte slösa min tid, vi lever så länge; 70 till 90 år. Men det är inte långt alls, tid existerar inte; d.v.s. att vår ålder eller de år som passerar är meningslösa. 1 år, 12 månader, 52 veckor, 365 dagar, 8 765,81277 timmar, 525 948,766 minuter, 31 556 926 sekunder.

Hur mycket av denna tid har jag lidit? Hur länge har jag fått vänta tills det blir bättre? Hur länge tar det egentligen? Jag vet inte hur mycket tid jag har här på jorden, så varför är jag tvingad till det jag inte vill, det är mitt liv; jag vill styra över det och vara lycklig. Men materialism har tagit över allt. Vill du vara lycklig får du ha pengar, för pengar är materia. Pengar ger dig en chans att vara lycklig, utan det så ska du gå i skola: du ska lyssna på människor du inte tycker om: du ska ägna 3/4 av ditt liv på grejer, jobb och människor du inte tycker om.

Det är i dessa moment jag verkligen inser att jag inte är lycklig och allt i mitt liv står inte till hur det ska, det finns inga ''normer'' när det gäller livet; det är en illusion som vi har skapat. Det finns inget rätt och fel, du får ingen handbok i händerna momentet det föds. Vi lever på en planet och styrs av andra människor, människor precis som oss. Men vad gör att en människa får styra över en annan? Jag vet seriöst inte vad jag babblar om, jag är trött; och det är svårt att hitta en människa som man kan spilla tankarna för. Därför gör jag det här på nätet där hundratals människor kan läsa; och kanske en identifierar sig i denna text. Kanske inte, kanske höjer du på ögonbrynet och mumlar ''what the fuck?'' för dig själv. Men det är lugnt med mig, peace out.

Likes

Comments

Så mycket man kan missa, har ju inte bloggat på en dag eller två. Följer massor av intressanta människor och vill inte missa något, så tar en tid innan jag scrollat igenom och kommenterat något. Vet att kommentarer är otroligt skönt och få, man blir så glad inombords av att en människa lämnar efter sig något!

Hade nationella prov i svenska idag, skrivdel C och bestämde mig att skriva en novell då jag har en brinnande passion för kreativitet och så vidare. Skriver då och då på min fritid vilket är verkligen avslappnande, sedan har jag ju bloggen där jag kan dela av mig med mina känslor och aktiviteter. Verkligen toppen! Om ni har läst min blogg tidigare så skrev jag att jag hade beställt broderimaterial, det var svårt att inte göra det liksom. Tröjor och jeans kostar så mycket när dom är broderade så valde bara att göra det för hand, mycket billigare men lite mindre effektivt. Dock är det ju kul och prova på något nytt.

Sen vet jag också att det är inte så himla snyggt eller hur jag ville att det skulle se ut, men det är min första gång jag provar på något nytt så jag får nöja mig. Planerar att lägga till massor av rosor och blommor, samt löv. Är verkligen taggad för resultatet, kommer visa är senare.

Är super taggad för helgen, har längtat så mycket!! Skolan har ju vart ett rent helvete på sistone, så det är ju skönt att man får vila sig ut innan nästa skolvecka börjar. Denna vecka har vart bra så pass och jag är super glad, imorgon så har jag något planerat. Förhoppningsvis... men vi ses senare sötisar! Puss å kram.

Likes

Comments

Jag är sååååååå trött. Har ingen ork i kroppen, vill sova och äta. Har lite ångest eftersom jag stoppade i mig marabou choklad och jag försöker äta nyttigt. Funkar inte riktigt för mig.

Har inte många planer för idag, ska dock leta efter klänningar till balen. Har redan beställt mina lösögonfransar från Ardelle som jag är jätte hypad över!! dom är så fina och endast 69 kr, ni får se dom om ett par månader men kan nog lägga ut en bild senare på förpackningen. Är för trött för att gå upp, ska nog ta en liten tupplur och ladda upp på energin så jag kan träna lite senare och fixa någon lätt lunch.

På tal om planer; en kompis fyller nu 22 och har blivit inbjuden till en fest. Saken är att jag har lagt av med att supa mig full och vill inte va i närheten av alkohol för jag vet att det alltid slutar illa. Har aldrig varit den nyktra personen på en fest så det borde bli kul å få se hur fulla alla blir. Kommer nog va mamman och hjälpa dom lägga sig <3 vart länge sen jag va på en fest också, brukade ju va ute hela tiden, söp mig full och rökte, sabbade skolan totalt och hade nog F i alla ämnen. Därför har jag börjat jobba nu på skolan och ändra på min livsstil. 😝 så vi ses lite senare, natti.

Likes

Comments

Instagram@rusikvale.b