Hej då var man här igen och igår gick man en runda på stan med en kompis och körde lite pokémon go som man inte gjort sedan knä operationen. Det känns fortfarande segt i knäna, men nu klarar man att gå med bara en krycka vilket är skönt för då vet man att det går åt rätt håll. Så när vi hade gått ett tag på stan så passerade vi en affär som heter Partaj. Det är Kristianstads roligaste affär enligt mig där de har allt ifrån shotglas till maskeraddräkter. Så vi gick in en runda i affären och kollade runt lite, och vad hittade man där om inte pokémon kuddar i form av Pikachu, snacka om att man blev glad!

Är dem inte sjukt snygga? hade gärna tagit med allihop men de kostade 199kr/st så jag fick nöja mig med en Pikachu kudde.

Haha min Pikachu kudde gör sig riktigt bra hemma i tv soffan och sen är den ju sjukt söt också! nu behöver man bara skaffa en till kudde som kan fylla ut den andra soffkanten.

​Här sitter vi jag och Pikachu kudden med ett leende på läpparna,slutet gott allting gott!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag blev det en tur till Sportmed och sjukgymnasten för att se hur det har gått med mina knän. Jag måste säga att det har skett en klar förbättring på bara några dagar då jag nästan kan komma runt med båda benen på en cykel, jag är riktigt glad och stolt över mig själv nu faktiskt. Det är alltid lika härligt att få den känslan att man klarar mer än man tror. Sen efter det drog jag och en kompis till stan för att käka. Det blev att vi satte oss på Espresso house dels för att man kan ladda telefonen där, men också för att de har sjukt goda mackor och jag älskar verkligen deras kaffe som den kaffedrickare jag är. Sen blev det en runda på stan och kolla lite i affärer men hittade inget speciellt så då beslutade man sig för att dra hem istället, så nu blir det bara att ta det lugnt och hänga lite framför soffan så får man se vad morgondagen har att erbjuda.

Likes

Comments

Hej alla läsare hoppas ni har det bra. Själv har jag precis opererat båda knäa efter att ha haft problem med knäna till och från i livet, så jag gjorde då en mer genomgående röntgen av båda knäna och läkarna hittade då en del fel som behövde rättas till. Jag kände också för egen del att jag måste göra denna operation, om jag ska kunna hålla på med löpning igen på tävlingsnivå. Så nu efter operationen av mina knän; får jag börja från ruta 1 igen och kämpa mig upp mot toppen. Men är det något som jag älskar i livet så är det tuffa utmaningar.


Likes

Comments

Hej och välkommen till min nystartade blogg som kommer handla mestadels om träning (löpning) och pokemon. Då undrar ni säkert varför göra en blogg om löpning och pokemon det hör ju inte ihop. Till det svarar jag varför inte, pokemon och löpning är en stor del av mitt liv så varför inte blogga om det då. Det var så jag kom på mitt blogg namn också jag slog ihop löpning +pokemon och fick namnet runningpikachu (pikachu är en huvudkaraktär i pokemon) och running som betyder springa eller i det här fallet löpning. Men jag hoppas ni läsare kommer vilja följa denna bloggen , för det kommer dyka upp en massa intressanta saker.

Likes

Comments