Kan säga direkt att jag ALDRIG någonsin kommer beställa kläder från Myprotien mer! Köpte ett par mjukisbyxor som jag faktiskt är nöjd över, två croptops som sitter relativt bra, två par leggings som var rena rama katastrofen! Fy bubblan vad dom satt helt värdelöst. Usch! Och inte nog med det! Ena paret bara fall sönder, dom kan inte varit sydda ordentligt i midjan så resåren sprack upp. Vågade knapp ta på dom utan att dom skulle gå sönder ännu mer. Dom andra leggingsarna var ju bättre på det sättet men dom var typ 4 stl förstora från vad som stod och det blev jag väldigt besviken över för dom var riktigt snygga!
Nog om det.

Det finns inget värre än när bekanta eller vänner skrattar åt ens beslut eller mål här i livet!
Mitt mål är att gå ner 15kg och vill helst göra det inom 3 månader, så alltså 5 kg varje månad.
Jag är fullt medveten om att det är väldigt mycket på ganska kort tid men det är inte omöjligt! Jag blir inte besviken på mig själv om jag inte klarar det och kommer aldrig ge upp eller låta någon annan trycka ner mig och få mig att tro att jag inte skulle kunna klara det! Eftersom jag är lite av en bitch så skrattar jag tillbaka och kör ännu hårdare! För jag ska fan bevisa att jag kan och motbevisa alla som tvivlar! Skratta bäst som skrattar sist.

Känner mig lite negativ idag men det har nog med kläderna att göra.
Gick en promenad med mamma tidigare idag och när jag kom hem käkade jag kvarg med hallon. Älskar hallon!
Nej nu ska jag hoppa på träningscykeln och cykla 1 mil!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag när jag vaknade hoppad jag direkt på träningscykeln och cyklade 5km. Efter det blev det en promenad på 8,5 km i detta underbara vårväder.
Vi var och kollade på en lägenhet idag också som vi ääälskar!! Den ska renoveras i början av maj, så vi flyttar in den första juni. Är så jävla lycklig över det! Vi har bott 2år nu i en pytteliten lägenhet ovanför min brors garage, så de är på tiden att vi får ett riktigt hem där vi trivs.
Om ett tag kommer några kompisar och ska grilla här med oss, så idag blir det en lugn kväll med god mat och bra sällskap.

Likes

Comments

Idag har jag varit mindre duktig. Har rökt alldeles för många vanliga cigg och för lite med el ciggen. Eftersom jag varit rökare ganska länge och för att rökningen har varit en jävligt dålig befrielse för mig så kommer jag inte kunna sluta helt direkt, jag måste trappa ner. Har väldigt lätt för mig att bli stressad och då har de alltid blivit så att jag stoppar en cigarett i munnen. Inte bara har jag rökt vanliga cigaretter för att de är svårt att sluta, utan jag tycker el ciggen är så fruktansvärt äcklig, dessutom får jag ont i halsen av den... Annars tycker jag den är bra!
Nog om det!
Idag har jag cyklat lite mer än 1 mil på min träningscykel och gick även en promenad till mamma, dit är det ca 2,7 km. Eftersom min lilla vovvsing Jaxx är lite rädd för bilar kände jag att det var perfekt att träna han att gå vid vägen samtidigt som jag fick lite motion.

Slänger in en bild också på vad jag åt till mellanmål. Inte det nyttigaste direkt men jävlar så gott det var!

Likes

Comments

Wihoo!! Min efterlängtade Waist trainer kom idag och jag är extremt peppad!!
Eftersom jag inte är en erfaren användare så kommer jag inte skriva så mycket nu om det, men när jag använt den ett tag och börja se resultat kommer jag gå in mer på varför jag använder den och vad den är till för.

Likes

Comments

Som rubriken lyder, vem är jag?
Mitt namn är Linn och den 14 mars 1996 ploppade jag ut på BB i Uppsala.
Jag lever med min älskade sambo och vår fyrbenta lilla bebis.

Varför starta blogg?
Jo! Jag har varit rökare i 7 år och känner du att det är dags att sluta! Pågrund av allt rökande har jag fått extremt dålig kondition och som barn älskade jag inget annat än att springa, jag sprang överallt och hela tiden.
Jag har länge varit väldigt onöjd med min vikt och eftersom jag har så dålig kondis har de hindrat mig från att motionera och gå ner i vikt.
Men nu har jag fått nog! Inte bara håller jag på att sluta röka utan jag ska även börja springa och målet är inte bara viktnedgång utan ska även klara att springa world run 2017! För er som inte vet vad world run är så kan ni gå in på WWW.wingsforlifeworldrun.com och läsa.

Skulle vara kul att hitta en vän på vägen som vill dela sina erfarenheter eller kanske att mina erfarenheter inspirerar någon annan till att göra något liknande.
Jag kommer försöka uppdatera dagligen ( kan inte lova något ) om vad jag äter, hur/vad jag tränar och även en del personliga saker, vad jag gör när jag inte tränar. Vill vara så äkta jag bara kan.

Med vänliga hälsningar
en oerfaren bloggare

Likes

Comments