En klocka som fungerar kanon för min löpning. Kan verkligen rekommendera denna klocka . Jag ska beskriva lite av dennes funktioner för er.

Bli en bättre idrottare på löparbanan och i vattnet med Forerunner 735XT. Den här multisportklockan med GPS är till för idrottare som vill ha djupgående information när de tränar och tävlar.
Tack vare ett mindre format och ett bekvämt armband är 735XT är den perfekta klockan att förlita sig på under träningspasset och arbetsdagen. Den fungerar även som aktivitetsmätare och räknar dina steg, kalorier och sömn. Få de data du behöver för att slå gårdagens prestation.

Mäter pulsen vid handleden – cykla och spring utan att behöva använda pulsband
Avancerad cyklings-, sim- och löpdynamik för att registrera balans för markkontakttid, steglängd, kvot vertikal rörelse/steglängd och mycket mer.

Beräknar VO2-max, mjölksyratröskel, förutsäger tävlingstider och ger råd om återhämtning
Uppkopplade funktioner: smarta aviseringar , automatiska överföringar till Garmin Connect, live track och mer
Anpassa med kostnadsfria urtavlor, appar och mer från Connect IQ

Håll koll på #pricerunner där du kan få den här klockan till ett bra pris. Är så glad över att min man gav mig denna då jag hade en Garmin 235 innan å kan säga att denna är ett steg bättre :)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Stabilitet i alla väder Löparskon Stabilitet i alla väder Löparskon Nike shield är gjord för regnigt väder med en vattenavvisande yta. Stabilitet, stöd och responsiv Nike Zoom Air-dämpning finns kvar.

Löparsko med Nike Shield-teknologi i ovandelen som skyddar mot vatten och smuts. Reflexdetaljer ökar synligheten när du springer i mörker. Förstärkt gummisula ger utmärkt grepp i dåligt vänder. Dual Density-sula som minskar pronationsrörelsen och ökar stabiliteten. Cushlon mellansula och Zoom Air-enheten ger en responsiv och god dämp
Gör så att fötterna inte blir för varma. Fler fördelar: - Reflexer runt hela skon gör att du syns 

Jag har sprungit i dessa några gånger och för mig upplever jag att dom är hårda, lite för hårda för min fot och löpning. Formen på dom gör att foten sitter bra i skon men för hård vid landningen vid löpar stegen jag gör under mina turer.
Det blir att lämna tillbaka dessa iallafall och får köra andra skor men vilka har jag inte bestämt mig för ännu, så har du tips får du mer än gärna komma med ett förslag :)
///

Likes

Comments

En annan produkt jag testat i denna värld är löpar skor.... detta med skor har fascinerat mig på många sätt. Det är ju ett HAV av vetskap om alla olika märken modeller och inlägg och material. 

Herregud hur ska man veta att man väljer rätt? Vad är rätt och fel finns det? 

Frågar man i butik är det många försäljare knep , och ibland stöter man på riktigt okunniga människor i sin proffetion kan man tycka.

Man blir ju lite Chockad i dom situationerna när man förlitar sig på kunskapen när det är personer som arbetar med just löpar skor och är vid löparsko avdelningar i olika butiker.

Mina kunskaper har jag fått genom att prata mig fram läsa mig fram och diskuterat känslan i olika sko val.

Jag har läst boken Born to run som jag verkligen rekommendera er att läsa. För WOW vilken känsla i boken.

Denna sko jag valt att skriva om är fantastisk på alla plan även om den är uppbyggd för ren asfalt så har jag sprungit Trail lopp i dessa skor dom fungerar för min fot perfekt så jag kommer köpa flera av just den skon. Pass formen är stabil och man känner knappt att skon sitter på så pass skön är den.
Löparsko för såväl intervaller som långdistanslöpning på asfalt. FlyteFoam i hela mellansulan och gel i hälen för bra stötdämpning och respons. Nivåskillnad tå-häl: 10 mm.
Asics Noosa FF har en ovandel i sömlös mesh, som både andas bra och känns bekväm på foten.

Impact Guidance System (IGS) anpassar fotens rörelser och bidrar till ett mer naturligt löpsteg.

Yttersulan med WetGrip säkerställer bra grepp, både på torrt och vått underlag.

Specifikationer:
- Pronation: Neutral
- Ovandel: Sömlös mesh
- Innersula: EVA
- Mellansula: FlyteFoam (längs hela skon)
- Stötdämpning: Gel i hälen
- Yttersula: Wetgrip, gummi
- Reflexdetaljer
- Nivåskillnad tå-häl: 10 mm

Så är det någon sko jag rekommenderar så är det denna

Likes

Comments

Till en början ska jag säga att jag testar många olika byxor då jag börjat träna nu och älskar löpning.

Tidigare har jag gillat ”skins” dom tightsen är även dom compression i. Men de compremetar på ett ställe åt gången där de är mest utsatt under träningen.
Medan 2xu är hela . Första gången jag fått pröva den kraftigare tightsen och dom sitter Såå bra. Har stl S och är riktigt nöjd med byxan förutom lite stora att dra igenom foten där önskade jag att man kunde fått större elastiska egenskapen. Det hade räddat hela helheten i byxan.

Bra uppsugnings förmåga vid svett och värmer bra vid kyla...
helt klart värt priset jag fick köpa dom för 498kr normalpris (1010:-)

Likes

Comments