Nu hade jag fått in pulsen och viljan att öka själv känslan. Jag förde diskussioner med tjejerna på centret. Dom Gav mig inspiration och glädje. Jag kände mig så positiv till att jag skulle lyckas förstå allt vad det handlade om. Jag insåg att hjärnan och kroppen va två olika delar i sitt sinnesbruk. Jag förstod att ofta var de kroppen som ville men inte hjärnan så jag överlista de hela med att ALLTID ha tränings kläderna på mig direkt , då fick jag inga ursäkter utan tvärt om jag fick feeling på komma iväg. Extrem fabriken fick mig att förstå att styrka int va min grej men ändå hade jag den ju inom bords. Jag var ute å gick rundor, jag sprang turer i skogen jag åt frukost lunch mellanmål och middag korrekt . Åt åt hela tiden kändes de som och alltid vatten flaskan med mig. Vi är inne i mars månad och de kändes bra även med medicinsk yoga. Jag hade ett mål att springa vår ruset med en tjej från itrim. Kändes kul att träna för detta men även min man hade sett till att vi skulle springa skärholms loppet :) de skulle bli min premiär .... här gällde de att ligga i ... med mat och hållning

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu skulle jag då börja min resa, jag var sjukskriven pga panikångesten,sorg, utmattning, blodtrycket .
Jag Fick en bra psykolog , läkare som följde upp mig ... å mitt val va ju då även att ha itrim vid min sida. Jag fick samtala om min sorg och bearbeta den med min psykolog, han tog ett steg i taget i sorgen... de kändes bra att få prata ut om den. Stora tårar trillade ner för min kind men de va skönt att få prata och fp proffetionell hjälp.första dagen på itrim kändes bra, jag fick instruktioner om hur cirkel träning fungerar och att de va viktigt att vara med på works shops (föreläsning) dom hade under tidens gång. 2017 va mitt år då jag skulle gå ner mina 25kg. Fokusens de samt komma igång med rörelse. Tillsammans med psykolog och läkare . Jag fick även hjälp av en sjukgymnast eftersom jag hade smärtor i rygg å nacke .... hon gav mig medicinsk yoga det var fantastiskt. Nu va jag på gång mot ett friskare liv.....vissa dagar ville jag bara kräkad på maten jag skulle äta medans andra dagar kände jag mig såååå nöjd. Moroten va för mig att de va minus på vågen
👊🏻😁 jag rörde på mig , varje dag hade jag rörelse på schemat å strikt diet  och hade i tankarna att en dag ska jag sluta äta detta men bibehålla vikten som jag skall försöka nå. De va ofattbart . Vadå skulle jag klara av -25kg 

Likes

Comments

Varför valde jag att ta ett beslut den 3 januari 2017? Vad var de för något som fick mig att just DÅ av alla år som gått att ta de avstampet från de liv jag tidigare levt?
Jag hade arbetat hårt å länge å jag arbetade dygnet om både efter avslutat arbetstid i mina tankar ,hemma där planerade jag utan att ha någon annan att bolla idéer och tankar med.... drömde om jobbet... De gjorde att alla andra saker inombords fick kapslas in som en bubbla som sprack. Jag hade blivit utarbetat å på de stressen som gett påslag med förhöjd blt och jag glömde saker. Jag kunde åka iväg utan att komma ihåg vart jag va på väg osv ... min sjukdoms förlopp kunde lett till en stroke om jag inte tog hjälpen nu. Å cancern skulle sprida sig. Bli mer sjukligt att jag kunde faktiskt lämna livet här.

Detta vart droppen. Jag ville leva jag vill ju se mina andra barns uppväxt att bli vuxna å lämna hemmet å klara sig själv. Jag ville nå mina drömmar att få resa med familjen någon gång.

Min man följde me mig mot Itrim, jag hade prövat så mycket genom mitt liv som nultrilett , viktväktarna,utesluta socker, Lchf, tränings former så som gym kort ett antal (sats, atic, puls&träning, torvalla simkort, kick boxning, spinning , fotboll , ridning) men alltid alltid stannat av å gått vidare. Jag har alltid hatat att springa , kag har alltid alltid känt mig tjock och värdelös och alltid försökt prestera för att vara bra på något å få bli accepterad. Men nu äntligen förstår jag vad de är jag behövde. Jag behövde någon som trodde på Mig som peppa mig som fick mig att känna mig värd något. DET gav Itrim mig.md hjälp av en analys satt jag där p grät då resultaten inte va så bra. Men ”Hej Åsa” de här fixar vi eller hur .... ja jag beslutade att ta deras hjälp en proffetionell hälsocoatch som skulle leda mitt arbeta med mig själv. I helhet. 


Tacka gudarna för att jag valde steget ....,,,, fortsättning följer#nouw30daychallenge

Likes

Comments

Mina ambitioner för framtida inlägg skall handla om mitt liv som Running girl. Från att varit en soff sittande njutare med promenader som fått blt mediciner och att leva kroniskt med en cancer och att faktiskt fått bort 25kg plus blt mediciner att försvinna ... å älskar löpning på 1 år. Hur gick de till? Skall försöka förklara från början till idag... under 30 dagar :)

nouw.com/nouw30daychallenge

Likes

Comments

Så himla sköna. Dom drar åt där de behövs.
2XU PTN Mid-Rise Compression Tights är en efterföljare till den bästsäljande 2XU Compression Tights. Den nya PTN 2XU Mid-Rise Compression Tights erbjuder alla fördelar med kompression i en ny siluett med högre midja. En bredare linning i powermesh för ökad komfort med en jämn samt strömlinjeformad midja. Graderad kompression som ger bra stöd för de större muskelgrupperna och bra andasfunktion.

Jag tycker dock att midjan inte alls är så hög som påstås vara i denna utgåva ... så de va ett litet minus för de. Jag älskar höga midjor på tights så dessa får bli mer gym tränings tights

Likes

Comments

Har nu testat speedcross 4 av märket Salomon. Första intrycket är att dom verkligen sitter åt mot foten jämförelse med Asics spik skorna som jag har . Snörningen är toppen med att man kan pilla in flärpen under plösen så den slipper hänga å dingla under löpturen. En annan sak jag upptäckte är att dom inte alls känns tunga som jag trott tidigare med tanke på kraftiga dobbar under. De som va lite obehagligt i början va att de va så åtsittande rund foten så jag hade känningar vid fotvalvet och runt framfoten . Hoppas de släpper senare ju mera jag tränar i dom.

Annars verkar detta vara en bra sko som är stabil för att vara en Trail sko. Dock bör man tänka efter vilket underlag man ska springa med dem då hårdare ytor kändes dom vingliga men så fort marken va lite fuktig och lätt, så greppade skon bättre .

Likes

Comments

Har fått äran att testa en pannlampa av märket LED Lenser h7.2 Pannlampa. Med ert tryck lyser den upp rätt bra men trycket du 2 gånger då lyser den upp otroligt mycket i mörkret i skogen när du springer Trail. Det enda negativa va väl att jag kände lite tyngd känsla i bakhuvudet pga batteri på huvudet. Kommer definitivt köpa en tillbaka denna lampa så mannen och jag har en varsin.

Likes

Comments

Resorb Sport är en vätskeersättning, berikad med magnesium som blandat med vatten återställer kroppens förluster av vätska, salter och mineraler som kan uppstå i samband med fysisk ansträngning. Magnesium som bidrar till att minska trötthet och utmattning.

Innehållet av denna produkt är följande


Glukos, surgörande medel (citronsyra), surhetsreglerande medel (trinatriumcitrat), natriumklorid, kaliumklorid, kalciumkarbonat, magnesiumoxid, smörjmedel (polyetylenglykol), arom (citron, lime), klumpförebyggande medel (kiseloxid), sötningsmedel (sackarin).

Ingen här förpackningen finns 10 små påsar av dosering. Lätt att ta med å smakar faktiskt bra.

Har precis startat att använda den så om de är bra eller dåligt kan jag inte direkt svara på men hoppas snart kunna beskriva effektens funktion .

Likes

Comments

Eftersom jag nu använder min blogg mest till produkter så tänkte jag ändå tacka året som gått. Och välkomna 2018:) ett nytt härligt år med värdefulla erfarenheter och lärdomar framför mig.
Året som gått har jag gjort en hälsoförändring . Hittat min livs stil där jag känner att jag kan fortsätta med. Från att faktiskt hatat all form av löpning till att ÄLSKA den
🙌🏻👊🏻❤️🙏🏻 ett antal  kg minus på kroppen å mediciner jag kunnat sluta med pga av hälsoresa :)

Nu till mitt nya fortsatta liv min bucketlist 2018

När våren kommer skall jag ut å resa en vecka till Grekland , där ska jag se mig om på alla möjliga ställen å springa varje morgon innan barnen vaknar.

Jag ska springa ett lopp med milen den distans som jag aldrig har sprungit på lopp. Just nu funderar jag på vilket sådant lopp jag ska anmäla mig till. Har du något förslag?
Jag vill se till att under helgen är vi alla i familjen samlade att uppleva naturen mer tillsammans som familj ge varandra tiden att umgås utan sociala medier.

Jag vill utvecklas i min styrka i kroppen samt bli mera vig i kroppen. Jag kommer ta hjälp av pt på itrim. Jag vill få bättre teknik i min löpning och jag vill  förstå min kapacitet .

Jag vill besöka olika museum för att förkovra mig.
Jag kommer plugga ett ämne i taget för att få nå mitt allra största mål genom mitt liv.

Likes

Comments

Vad kan en resa säga dig? En resa i dig själv där du möter många hinder. Du stannar upp du ramlar av spåret , du reser dig upp igen , förhinder som du måste ta dig igenom eller bara släppa taget.
Dina val du gör är de endast DU som kan göra.
I min blogg handlar de om att jag testar olika produkter inom träning och löpning Som jag  skriver en recension om.

 
Jag startade en hälsoförändring 3 januari 2017 där jag gick ner 25kg  och fick lära mig om hälsan , mat intag hur jag ska tänka för en livslång hållbarhet. Jag har lärt mig att de handlar inte om att träna träna utan helheten.både mat och träning i kombination.
Jag har prövat Lchf, viktväktarna, Cambridge mm med viktnedgång men gått upp allt igen efter de varit klart. Nu har jag förstått mig på vad de hela handlar om, hur jag ska förhålla mig till livet och hälsan tack vare mig själv men även ”itrim” @itrimsverige.

Har du problem med livet , hälsan och vikten rekommenderar jag Itrim om du behöver hel hets stödet

Likes

Comments