Alla kom i mål! Bara en skadad...Sarah som tog sig i mål på superbtid trots en stor blå fot och uppskrapat knä. Det värsta för henne var nog att 2XU kompressionsbyxorna fick ett stort hål. Så trist!

Taggade till tusen innan start.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Alla tog vi oss över bron! Otroligt vackert att cykla i San Francisco. Först längst kusten vid Fisherman's wharf, bort mot bron och över den. Är ni i San Francisco- HYR cyklar! Helt fantastiskt vackert! Log varje minut och villa aldrig dagen skulle ta slut.

...Hade ju inte min egen cykel som är som klippt och skuren för mig och väger nästan inget. Men det gick ändå. Lite otympliga när man är van med landsvägscykel men så klart värt det.

Likes

Comments

Linnea (aka Syrran) och Philip har ett hus söder om Barcelona. Vi tog oss ut varannan dag på löprundor. Det är dock så kuperat i området där dom bor att man är helt slut efter 3km. Men det blir som intervall träning. Jättebra för flåset att springa intervaller eller i backar. Lite dåligt för knäna bara, och särskilt i nedförsbackarna. Mitt tips är att försöka slappna av utför och det gör inget om tempot ökar. Det tar mycket energi att parera, hålla emot i nedförsbackarna.

...och varför ser Linnea oberörd ut efter sista backen?

Likes

Comments

Fem nöjda tjejer i mål

Målet var att komma under timman. Var inte i min bästa form men klarade det med nöd och näppe. Tyvärr hade vi anmält oss sent och hamnade i sista startgruppen! Big mistake! Sååå trångt 1a km, den tog en evighet. Förlorade massor med tid där.

Men efter Aborrebacken "terrorbacken" så insåg jag att jag hade en liiiiten chans att klara mig under timman. Så sprang sista km på under 5:01 snitttempo och kom i mål 59:54. De sista 300 m gick galet snabbt på ren vilja när jag såg den stora klockan ovanför mållinjen ticka!

Duktiga småtjejer som också springer. Stolta mammor!

Likes

Comments

Höll högt tempo första 3 km, hade sån energi, sprang mellan 4:53-05:11. Sänkte tempot bara för att jag tänkte att jag skulle orka de sista 7 km. De va tur för va bra trött sista 2 km. Så blev ett snitt på 5:39 per km på milen.

Jobbet fixade träningströjor med loggan "Smarter Marketing"

Likes

Comments

Om man springer mycket och längre sträckor så är det verkligen värt att införskaffa sig ett par kompressionsbyxor. Jag köpte gold edition 7/8 dels längd. Är inte särskilt lång och vill inte att de ska vara veckade nertill.

Älskar mina kompressionsbyxor i guld!

Premiärloppet blir Lidingöloppet - Rosa Loppet (smygtränar i dom nu bara)

Hade först köpt Under armour´s kompressionsbyxor men de var för långa så fick ge dom till Syrran.

Likes

Comments

En cykeltur med nya kläderna vi fick från jobbet.

Det finns nog ingen människa i hela världen som är snygg i cykelbyxor (de har en insydd vadderad "blöja" för er som inte vet) och trodde för några år sedan att jag ALDRIG i hela mitt liv skulle gå klädd i dom...men om man gör en klassiker så gör man. Efter första cykelturen endast 20 min lång på en racercykel (utan blöjbyxor) så har man så ont i rumpan att man aldrig kommer cykla utan igen. Här är det inga mjuka och breda damsadlar.

Min härlige svärfar köpte Isaacs cykel då han bytte upp sig. Men han köpte till ett gelesadelfordral till sin sadel. Så han kör med vadderade byxor (jag tror han har dubbla på sig), extra vadderad sadel och klagar sedan alltid i en vecka efter varje cykeltur hur ont han har i rumpan. Han är underbar!

Likes

Comments

Vi har precis klarat lidingöloppet 30km.
Trodde jag skulle dö sista milen. Alla hade pratat om Karins backe och Aborrebacken. I min stora förtvivlan trodde jag att jag va klar med dom båda innan dom börjat....ajaj vad visste jag.
Vill tacka alla underbara människor som står längs hela loppet och peppar oss galningar som gör detta!

Likes

Comments

Det var 13 grader i vattnet så de halverade sträckan pga kylan. Men vi får tillgodoräkna oss den som hela sträckan eftersom vi gör klassikern.

Hela familjen och släkten simmade idag!

Köpte i sista stund en neoprenluva. Typ en babymössa. Men den var så liten och det kändes som om den ströp mig hela simningen. Rekomenderas INTE! Vantarna va kanonbra. Strumporna va mest jobbiga! Våtdräkten superb!

Likes

Comments

Nu är jag redo för vansbrosimningen 👍🏽👍🏽
Köpte en Zone3 våtdräkt som jag tyckte va supersnygg!!!
Va lite osäker på strlk, det blev en small (ville helst ha en small/medium men proffsen i butiken sa att denna va bäst) hm får se om jag kommer kunna andas i den 😂den är så sjukt liten!

Åkte till decathlon och köpte strumpor och vantar i neopren med tanke på att det är såååå kallt i vattnet. Ligger på drygt 10C. Men nu är det sol och det hinner nog bli varmare i vattnet 😬

Likes

Comments