Header

Helgen kommer att bestå av praktik och teater och förhoppningsvis mys med min pojk. Kan säga att jag inte är jättesugen på att gå upp 5.00 på en Lördag då man annars brukar sova. Direkt efter praktiken imorn blir det att tagga för den näst sista föreställningen. Kommer att hålla igång hur många timmar som helst imorn och kommer att vara helt slut på lördag kväll. Söndagen kommer att bestå av en gnutta sömn och ett kvällspass på praktiken. Och sen så börjar en helt ny vecka igen. Går det bra om vi pausar lite?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Man hinner verkligen inte med längre. Tiden bara flyger iväg! Det är banne mig julafton om mindre än en månad ju! Sjukt. 

Har fortfarande praktik och det går jättebra! Men som vanligt har jag varit sjuk och missat tre dagar. Inte förvånad längre kan jag säga. 

Idag har jag varit duktig som har pluggat teori och börjar lära mig mer och mer för jag ska ha mitt jäkla körkort! Nu måste lilla jag göra mig i ordning för ett kvällspass. 

Ha en mysig eftermiddag/ kväll!Likes

Comments

Är sjuk igen... Hostar som jag vet inte vad, snuvar och har sprängande huvudvärk. Förstår verkligen inte hur jag kan vara sjuk så ofta?! Har ju som sagt prakitik och jobbar kväll idag. Men funderar på att åka dit någon timma och sedan åka hem för jag mår verkligen inte bra. Ska sjunga på ett dopp på lördag plus att vi har föreställningar i helgen så måste vila och dricka ton med te! Hoppas ni mår bra i alla fall! 

Likes

Comments

Helgen bjöd på en föreställning, middag med Simons släktingar och vänner och några öl på pitcher´s. 

Föreställning gick hur bra som helst och publiken var ju helt klart bäst! Stående ovationer av alla i slutet! Underbar känsla! Och jag är sjukt stolt över Simon med tanke på hur duktig han är! Efter föreställningen gick jag, Simon och hans familj och vänner ut och åt. Riktigt mysigt! Efter middagen gick jag, Simon och hans vän vidare till Pitcher´s och satt där tills det stängde. 

Och idag är det Måndag igen! Men jag tror att denna vecka kommer att gå enormt fort! 


Likes

Comments

"Beatrice, babe, jag vet hur gärna du ville se denna fantastiska man i somras: Håkan Hellström! Men du kunde inte gå pga jobb o pengar osv... men jag hoppas att detta kan vara en liten tröst iaf; om du vill följa med mig den 15 december och uppleva detta? Puss på dig :)  tihi"

 

Simon frågade mig på sms om han kunde göra mig lite gladare, så jag sitter och väntar på något gulligt sms så ser jag att han har taggat mig i någonting på facebook. Tänker att han har taggat mig i något roligt foto, vi brukar nämligen göra det ibland vilket vi säkert inte är ensamma om. Men så ser jag att han har skrivit detta till mig. Jag hoppar ärligt talat upp ur min säng och dansar och får världens största leende på mina läppar! Han vet verkligen hur man gör mig enormt glad! Simon är verkligen hur underbar som helst och ja shit, det går verkligen inte beskriva hur mycket jag tycker om honom! ❤

Likes

Comments

Yes, praktiken började igår och jag har enormt kul! Jag är alltså på urologavdelningen på KSS och får  ta hand om patienter som en vanlig undersköterska. Så dessa fem veckor kommer säkert vara riktigt roliga! Ska passa på att läsa massa körkortsteori! Nu ska lilla jag kolla på lite vänner, snacka med pojken, duscha och sen SOVA! 
Likes

Comments