So today it wasn´t a funny day. Or yes sometimes it was fun but not like I can blog about it but I do it for you people who are reading this1 So first thing in the morning I did was check alla kpop stuff and then realize that I´m gonna be late for my class.... hurray:-/ My class begins at 8.15 am and it takes 20 min to get from my home to the school with bus. So I usually take 7.45 am buss and are in the class 8.00 am. But I when i finally come to earth and back to a human being i saw that the clock was 7.25 am and I had freaking 15 min to take my asma medicines, brush my teeth, have my "school clothes" on, eat breakfast and yeah all the stuff you do on the mornings. when I took on my shoes I realize that i missed the first bus and had to take the one which was 7.57 am and where at scholl at freaking 8.15 am!! So I tried to calm down myself and saw the bus coming. I took my card and blip it and sit down at a seat. In the end I saw my school building and plinged at the button and run like a drunk old man to the school. But the ground was so freaking icy so guess what happened? I slipped.... And where 1 min late. whoho. And then we had english class lol and i where bored out as hell. THEN WE HAD SPANISH CLASS AND I HEARD THAT WE ARE GONNA HAVE A SPANISH HOMEWORK ON WENSDAYYYYYYYY WHY .... Then we just had our lunch and had many boring classes. BUT ONE CLASS WAS CANCELED AND I DID NOT HAVE TO STOP AT 4:00 PM AND COULD GO HOME AT2.15 PM BUTTTT I WAS A GOOD FRIEND AND WAITED FOR MY GOOD FOR NOTHING FRIEND! GAHAHAH WHY DID I WAIT.? I COULD JUST GO HOME AND WATCH SOME KDRAMAS OR KPOP VIDEOS OR SEE LIVES ON V........

Well that was my day.. We will see if I have a funnier day tomorrow:) byebye

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag sprang allt vad jag kunde ge. Igenom alla buskar med taggar, över stenar allt. Klänningen var så irriterande så jag slet av underdelen så det gick lättare springa med. Men varför känns det som vakterna började komma ifatt mig? Jag kollade omkring och så konstig nog såg jag en stor träd som var ihålig. Jag kröp in och satt där och nästan håller andan för jag var så rädd att de skulle hitta mig.


Allt hände så snabbt.

Jag är en vanlig flicka som bor i Rom i Kejsardömets tid. Min namn är ovanligt. “Ceima Kranusa”. Alla kollar konstigt också på mig när jag går i byn. Alla kollar in i mina ögon som om jag var en häxa. Alla kallar mig “havs oceanens flicka”. Varför? På grund av de fula ögon som jag har. Havs grön-blåa ögon. De andra har bruna eller svarta men varför behöver jag ha de här ögonen? Och alla säger att jag ser inte ut som att jag är mammas barn. Ursäkta mig? Men min 16-åriga liv är ju lite spännande än mina bekymmer. Slaveri är väl inte roligt tänker alla huh?


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag skulle gå till marknaden och köpa ägg till mamma. Jag tog på mig en en svart lång tyg som täckte min ansikte.

-Jag går nu! Var det något mer att köpa än ägg, mamma? skrek jag vid dörren medan jag fixade tyget.

-Jag tror inte det gumman, men om det finns något du tror är värt att köpa gör det, sa mamma tillbaka.

-Okej, adjö , sa jag och gick.

Jag brukar inte säga till mamma eller pappa för den delen att jag går en snabb väg till marknaden. Det är genom skogen. Där alla romerska soldater brukar öva. Men jag brukar aldrig bry mig. Jag har ju snabba fötter så jag brukar aldrig se någon soldat. Jag såg glest marknaden. När jag gick in där så såg jag ägg försäljaren och betalade det snabbt och gick och kollade runt i marknaden i byn. Men sedan hörde jag en ljud som lät som häst steg. Ljudet blev bara starkare och starkare.Till slut såg man massa med soldater på hästar ridande in i byn. Men då hörde man en skott. Alla soldaterna tog upp vapen. Marknaden blev i panik, alla barn och vuxna sprang in i hus, skog och alla möjliga ställen som kunde hittas och gömmas. Jag stod där som en idiot och rörde inte en fläck. Tillslut var det en gammal kvinna som drog med sig till en hus där jag låg ner på marken och var knäpp tyst. Men männen i byn hade soldater också så de gick och tog på sig utrustning. Sen bara på en millisekund kunde man höra att de slogs.Skrik, förtvivlan,tårar, panik och blod. När jag kikade ut i fönstret så såg jag en 4-åring som stod och grät mitt på gatan. Ingen vågade gå ut och hjälpa den stackars pojken. Jag bestämde att jag skulle gå och hämta honom så han inte blir skadad. Jag la ifrån mig äggen vid en hörn och tog en sats och sprang ut. När jag var ute var hela marken dränkt av blod. Nä usch det här får inte pojken ha i sina minnen tänkte jag och letade vart han gick. Till slut såg jag han vid en hörn i en butiks stånd och lyfte upp honom och sprang. Axlarna sjönk ner, tröttheten växte, andetagen blev mer intensiva. Till slut såg jag det hus där jag var innan. När jag sprang såg jag en soldat stå där. Vänta.. är han byns soldat eller fiende? Men den sekunden fick soldaten ögonblick med mig och tog sin häst och svärd mot mig. Nehep det verkar som att han är vår fiende. Jag har aldrig sprungit så fort med en 20 kg 4-åring i ryggen förut. Något nytt tänkte jag medan jag sprang. Tillslut var vi i skogen. Vi satt där i minst 10 min till jag tyckte vi skulle gå tillbaka och se om det var över. När vi gick tillbaka till marknaden var det nästan bara bloddränkt i varje lilla hörn och hälften av folket som bodde i byn hade dött. Pojken kollade ivrigt och letar efter någon. Kanske hans mamma? Sen stod pojken tyst och kollade chockad på en kvinna som var dränkt med blod i magen.

-Mamma? sa pojken med en darrande röst och började få upp tårar och hikade.

---------------------------------------------------------------------------

Detta ägs av mig och jag har gjort den.

Kopiera helst inte detta.

Det här är min berättelse om Ceima i romariket

Hoppas att du har lust att läsa k.2

AV: Rumi

Likes

Comments

Nu ska jag skriva på svenska som ni ser. Om ni såg min förra blogg så råkade siffrorna på frågorna bli konstig , först kom 2 och när det var på fråga 20 kom nästa 7 -.- Men jag hoppas frågorna var roliga! Jo idag tror jag inte att det kommer hända så mycket mer än att kolla på kdramas och va instängd i en mörk rum heh.. Ibland känns det som att man inte har kontakt med världen riktigt...

Jo jag har en ide om att jag lägger upp berättelser som jag själv har skrivit i mina dokument^^ Alltså på svenska;-D Men jag kommer ändå skriva mer på engelska om kpop allt annat och blogga om vardagen- Jag älskar också att skriva berättelser om inte jag har nämnt det förut(?) Ibland kan de vara tro värdiga och ibland helt absurt haha. Från Romantik till skräck. Men de berättelserna är enbart svenska och inte engelska sorry T-T Men jag tror att jag kommer göra kapitel istället göra allt i ett.

Men det var det!Jag kommer blogga mer om det händer något kul i mitt liv. Hoppas att du inte hatar denna uttråkande sida och ses sen^^^^


Likes

Comments

2. Favorite guy group & bias? BTS- My Sugaaaaaaa ( MINE FOREVER)

3. Favorite girl group & bias? BLACKPINK IN YOUR AREA- Jisoo or Lisa I CANT CHOOSE~

4. All-time bias? MARK OFC BABY OR DONGHAE <33

5. Favorite maknae? Ehmm.. Yugyeom <333

6. Favorite leader? Sojin, Hyorin, B.I or JB its harrd to choose T-T

7. Favorite Japanese version of a song? BLACKPINK-Whistle (haha more that I liked the english ver. of the rap haha)

8. Best actor in Kpop? Apinks Eunji or Suzy from Miss A (SARANGHAE)

9. Best group on variety shows? Got7 or SHInee they make laugh every time XD

10. Best-looking? Ugh this is hard.. em Chanyeol(EXO), T.O.P(BIGBANG) Jinwoo(WINNER) Key(SIHInee,, but he looked hot when he had little longer hair..) DONGHAE (Super Junior)

11. Who would you date? ehm.. any of my bias would be great but i think Donghae or Mark would be good and smart boyfriend(lysm)

12. Favorite album? idk but i think BTS- Wings

13. Favorite solo artist? Male: Lee Gikwang or Jeong Sewoon Female: Jessi bby or Lee Hi

14. Favorite music video? Teen Top's To You

15. Favorite dance? Anything by Got7.(but I do like the dance from the battle with "see you dance like me too"heh..)

16. 2NE1 or KARA? 2NE1 OFC

17. SNSD or After School? SNSD HELL YA

18. f(x) or T-ara? F(X) dah

19. Big Bang or 2AM? oh no this is hard but Big bang then beacause I`m a big fan to T.O.P...

20. Dalmatian or TRAX? Dalmatian heh sorry TRAX

21. SHINee or 2PM? SHINee OFC SARANGHAE

22. CN Blue or SM The Ballad? SM the Ballad beacause of JINO GAHAHAHAH

23. Super Junior or B2ST? Super Junior DAHH

24. Yuri or Yoona? (SNSD) Yoona

25. Jonghyun or Key? Key my bby

6. Minho or Taemin? Minho hottie

7. Yoseob or Dongwoon? YOSEOB <33

28. TOP or G-Dragon? T.O.P my KINGGGGG

29. Kikwang or Hyunseung? HYUNSEUNG AND KIKWANG I CANT CHOOSE SRY

30. CL or Minzy? CL THE RAP QUEEN

31. Dara or Bom?I CAN'T CHOOSE But Bom...

32. Jessica or Tiffany? TIFFANY (HELLYA)

33. Sooyoung or Sunny? Sunny MY SUN

34. Yonghwa or Jonghyun? CN Blues Jonghyun right(?) then yeah

35. Siwon or Heechul? Heechul

36. Yesung or Donghae? DONGHAE LOVER

37. Leeteuk or Kyuhyun? Leeteuk

38. Funniest group of all? Twice i think beacause there stupidnest

39. Funniest person of all? ugh idk too hard

40. Do you have any Kpop posters? Yes BTS, BLACKPINK AND IM GONNA BUY MORE SOON JUST WAIT

41. Do you have any of the actual CDs? eHM NO its very hard to get them here in sweden or buy in internet

42. Have you ever been to a live concert? No.. but i want to

43. How did you get into Kpop? Found a BTS song and got stuck with it

44. What was the first song you ever heard? BTS- Just one day-

45. First group you knew about? BTS

46. First group you really got into? BLACKPINK

47. Did you like Kpop or dislike it when you first discovered it? I liked the song and i got into it and it ruinded my daily boring days lol

48. Is your current favorite group the first one you discovered? Hell yas! Loyality:-D

49. First variety/reality show you watched that had a Kpop artist in it? DAAH WEEKLY IDOL

50. First song/MV/pic/whatever that made you fangirl scream?BAEKHYUN -EXO LOVE GIVE IT TO HIM

Credit to the owner:-)

Hope you enjoy it!


Likes

Comments

Kello kpop-Lovers! I`m a normal girl who absolutley love the Kpop World. I myself are a Swedish person who have been intrested in kpop for 3 years soon 4. I`m gonna blog sometimes Swedish and sometimes English ( but I think I will write more in English) I will write about Kpop ofc ^^ and my daily life i guess (if something fun that happens) and little of manga, anime and kdrama, I love it but not as much as i love kpop. Oh right! If you don`t know what Kpop is, then it`s Korean music from South Korea. And it`s like heavens voice that have come to the earth, for me lol. So now I will tell you how I found kpop<3

So I was chilling at my room in the dark and checked out You Tube and saw "BST_Just One Day" 2014 some day idk when in that year. But that song did so I kind of got stuck in BTS (yay!) Then I began to "explore" a little more and found new songs and bands like: EXO, Girls Generetion, Apink, Super Junior, Sistar, Got7, Girl`s Day, Exid and much more ( I`m serious) And after that I found out there is Kdrama in this beautiful world:-D but before and even now I was a OTAKU. I love Anime and Manga... But I like Kpop even more ( sorry if someone dont like it) I mean seriously I watched or read till it was 3 am on the morning. But now i see variety shows or something else who is realeteded to kpop or kdrama (gahhah)But I had a hard time that year with my depression and with my family and friends.. heh.. But kpop kinda lifted away my thoughs (who was not good) and more so I think its a miracle that day and even now. Thats was my little boring normal stoty how i found out kpop XD.

So that was my first blog.-. Waaw I did it *smiles*


Likes

Comments