I dag har jeg vært på jobb så tannlegen så jobb, hektisk men det gikk bra. Jeg har vært på trening, dusjet og nå har jeg funnet dynen og kylling salat og skal se litt Netflix! Har jo begynt på en ny serie som heter Marvel`s Jessica Jones og jeg er helt hekta. Så det blir et par timer  med det før jeg legger meg, burde egentlig legge meg tidlig for jeg kommer meg aldri opp på morgenen før jeg går på jobb. Står alltid opp 10 minutter før jeg må dra. Det blir veldig hektisk da, men hva gjør man ikke for og se ferdig en serie, haha.

Ellers så har dagen vært ganske bra, håper dere har hatt en velykket og bra dag! Dere må gjerne også komme med forslag til blogg innlegg dere vil se.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

I dag tenkte jeg og avslutte kvelden med en aldri så liten smoothie! Jeg hadde ikke så mye hjemme men jeg klarte nå og mikse sammen noe. Jeg laget 2 stykker til lillebrødrene mine og 1 til pappa, og selvfølgelig meg selv da. Smakte veldig vellykket noe som den alltid gjør.

HER ER DET JEG HADDE I:

-Eple Juice

-Frosne Bringebær

-Frosne Blåbær

-Frosne Annanaser

-Skogsbær Joghurt (Får e trekker vanilje og heller ha skogsbær inni)

Ellers så har det vært en veldig rolig dag jeg har hatt besøk av søskenbarnet mitt og spilt litt WII med han, noe han synes var forferdelig gøy! Jeg har vel resten av dagen bare latet meg og sett på serie, har begynt på en ny serie kalt Marvel`s Jessica Jones, ganske bra til nå synes jeg. Men er dumt det bare er 1 sesong med 13 episoder.

Nå er jaffal planen og hoppe i dusjen, se litt mer på serie og deretter legge meg til og sove. Det er siste uka jeg jobber i morgen så jeg må være opplagt

Likes

Comments

Er noen små ting jeg fortsatt mangler og skal skifte ut men hær er resultatet så langt!

Likes

Comments

MÅNDENS HUDPRODUKT: Er Simple sin Kind To Skin Moisturising Facial Wash! Jeg har slitt en del med huden i det siste så mamma kjøpte denne til meg noe jeg er veldig, veldig glad for jeg kan allerede se forandring. Huden begynner og bli mye reinere og kvisene forsvinner. Jeg har jo sakt før at jeg sliter med tørr hud, denne hær føler jeg har hjulpet en del på det også. Den inneholder også vitaminer og er 100% såpe fri, den er også perfekt for sensitiv hud.

MÅNDENS SKJØNHET: Er disse to kostene i fra Real Techniques! Den oransje er deres powder brush og den rosa er deres blush brush. Kjøpte de for for 3 uker siden og har allerede falt for de, elsker de. De anbefales på det sterkeste.

MÅNDENS DRIKKE: Jeg har i det siste bare begynt og elske Mountain Dew, smaker som det kommer fra himmelen sånn bokstavlitalt. Smakte det for første gangen på blinken.

MÅNDENS TING: Er min nylig kommede almanakk! Bestilte den for 2 uker siden ca. den kom på Onsdag, er super godt fornøyd med denne. Jeg skal skrive et eget innlegg på denne, så her får dere en liten snikpeak på hvordan den ser ut. Har allerede presset inn planer for bloggen så det er bare og glede seg.

MÅNDENS SANG: Er sangen Sucker For Pain fra filmen Suicesquad.

Likes

Comments

I går var jeg på jobb først så gikk jeg rett på trening og deretter for turen til butikken. Jeg kjøpte meg en superchips og en ostepop, og vi kan ikke glemme sjokoladen. Når jeg kom hjem var det rett i dusjen så kom Malin. Vi var oppe til klokken 3 i natt og skrudde møbler. Det vil komme bilde når jeg er ferdig, vi la også alle klærne mine inn i klesskapet mitt. Det var det meg og pappa som skrudde opp og jeg er super fornøyd med det.

Grunnen til at det noen dager ikke har kommet blogg innlegg er det at jeg har ikke vært hjemme men jeg kan bare si at det kommer ikke til og skje flere ganger untatt vis jeg skal noe da men da får dere beskjed. Ellers vill jeg bare si at jeg har planlagt flere innlegg for dere, så det er bare og glede seg.

​Outfiten for i går var veldig chill, men sånn skal det være når man holder på og skr og være er drit ute!!

GENSER: Bikbok

BOKSE: ADIDAS

Likes

Comments

I dag har vi da væt på Ikea, tror vi var der rundt 3-4 timer. Vi reiste inn rett etter jobb og kom inn døren akkurat nå. Vi rakk heller ikke og spise middag eller kvelds så det ble en pølse på Helleland på veien bort og et horn på veien hjem.

Som dere sikkert viste hadde jeg planlagt denne turen i lang lang tid i forveien, alt forjeves kan jeg bare si med en gang. Når jeg kom inn hadde de ikke det klesskapet jeg skulle ha, sminkebordet var altfor lite og skuffeseksjonen jeg skulle ha var også for liten. Men jeg fant heldigvis ett enda finnere bord til og bruke til sminke. Det er faktisk et skrivebord men det er helt likt sminkebordet jeg skulle ha bare at det er større noe som er veldig bra. Ellers så fant jeg meg et mye finnere klesskap en det jeg hadde sett på, på nettet. Elsker det og det kommer til og bli veldig fint. Kjøpte også en annen type skuffeseksjon som jeg tror vill passe veldig bra inn. Jeg kjøpte også mye annet rart dill som jeg tror jeg vil vise dere i morgen.

Håper dere alle har hatt en fantastisk dag i dag!

Topp: Bikbok

Shorts: Cubus

Solbriller: Random butikk i Spania​

Likes

Comments

I morgen tar vi turen til Ikea etter planen, jeg har bestemt meg for noen bestemte ting som jeg skal ha.


Likes

Comments

Tenkte bare og gi fra meg en lyd kom akkurat inn døren hjemme etter og ha vært ute i hele dag på blinken! Jeg har jo lovt dere 1-2 innlegg om dagen og der har jeg klart og holde meg innen for, noe jeg er veldig stolt av. Dette innlegge hær der imot er jo nesten, neste dag da men bedre seint en aldri.

Jeg i dag i vært fall vært ute i rundt 14 timer så var godt og komme seg inn igjen til varmen, ble kaldt nå på slutten av dagen. Vi kjørte hjem rundt klokken 10 og kom inn døra for ca. En halv time siden. Deilig og komme hjem fra hotelle og rett inn i sin egen seng. Er man som jo sier "borte bra, hjemme best", haha.

Ellers så har jeg hatt en veldig fin dag og har kost meg mye med bra folk! Gleder meg allerede til neste år men håper selvsagt på bedre vær da! Nå har jeg tenkt og legge meg, har ikke blitt så mye søvn på disse to nettene så ser fram til en god natt søvn.

Håper dere har hatt en like fin dag som meg i dag!

Likes

Comments

Nå har vi kommet oss inn på hotellet igjen! Jeg har dusjet og tatt på meg en Adidas bukse og Calvin Klein. Martin kom videre så han skal konkurrere i morgen også. Så gleder meg til det. Være har ikke vært på topp i dag for og si det sånn, det har regnet og regnet. Vi hadde jo heldig vis VIP billetter så vi fikk sitte under takket.

Har ikke sovet noe i natt heller, siden det har vært så varmt inne på hotell rommet. Håper virkelig på en god natt søvn i natt da! Men her er noen bilder i fra dagen.

Likes

Comments