Header

Har sen ett tag tillbaka börjat lyssna på gravidpodden. Om man har Gravid appen på mobilen så finns gravidpodden i appen! Tycker det är ganska avslappnande och informativt att sitta och lyssna på faktiskt! Dom pratar om allt och inget, sex och samliv, att spricka, förlossnings förberedelser, kejsarsnitt.. osv! ☺

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag blir våran lilla mimmis 6 månader! ❤❤ Tycker hon blivit så duktig!

🐾 nästan helt rumsren, hon har svårt att hålla sig just när hon busar mycket! Men visar för det mesta att hon behöver ut!
🐾 Promenader går bättre och bättre 👍(Dock orkar inte denna tjockisen gå hur långt som helst istället 😂)
🐾 Freja älskar henne ❤  Mysa, busa, krama, det är allt Frejas lilla vovve!

Vi kommer nog dock få köpa lite kläder till henne nu i vinter då hon fryser jätte lätt! Så svårt med storlek osv då hon är blandras 😅 Någon som har något bra tips?

Likes

Comments

Har en app på mobilen som hjälper mig med nedräkning till vissa datum! Har nog gått lite crazy med den 😂 men några datum:

20 Dagar kvar: Havandeskap/Graviditets penning! Så skönt,  känns dock väldigt långt bort just för tillfället! Då jag är sjuuukt trött, känner mig helt slutkörd! 😕

80 Dagar kvar: Beräknad ankomst för bebis 😍 och att Freja ska bli storasyster 😍 så mys ❤

200 Dagar kvar: FLYTTA!! Vill så gärna flytta nu.. Är så trött på vårat boende just nu! Så det känns som en evighet kvar..

Likes

Comments

Vet inte vad jag ska tycka om denna dagen! Vart väldigt fram och tillbaka i känslorna, stress och så fruktansvärt trött..

Vaknade imorse med heltät näsa.. yaay!! Började må bättre, det varade i kanske 2 dagar, men än så länge känner jag dock inte av någon bihåleinflammation, men ska försöka förebygga det så gott som möjligt!

Annars idag har jag vart hos mvc, mätt magen, lyssnat på hjärtat, kollat mina värden! ☺ Dåligt järnvärde!  Annars såg allt bra ut. 😘👍💕 Fick med mig mamms också!  💕

ikväll hade jag även tvättid... super kul! Springa i alla trappor 😑 så gött för fogarna!

Men nu ska jag sova! Godnatt 😴❤ Bjuder på en bild från en av promenaderna med mimmi! ❤ Hösten är här! 🍁🍂

Likes

Comments

Oj! Redan 70 % har gått av graviditeten. ❤❤ Bara 30 % kvar 😲 Kan inte annat än att säga att tiden går fort 😂
Mår väl ganska bra för övrigt, mina foglossningar kommer och går, sen har jag sendrag från helvetet vissa nätter att jag nästan vaknar av tårar för det gör så ont! 😕 men annars så 👍😂 
I veckan är det även rutinkoll hos mvc ☺ 👍

Likes

Comments

Idag är det ingen vanlig dag, idag fyller min kära far 50 år!!

Det var middag för far idag, mamma hade förberett lite "Italiensk buffé" Super god mat! Jag fixade efterrätten från jobbet 😉 Pappa var inte super glad för valet av text på tårtan "Grattis Gubbe" 😂 Var en riktigt mysig kväll med mycket goda skratt, en dotter som var superlycklig med allt busande! Även två vovvar som fick leka av sig rejält!

Likes

Comments

Jobbat idag!  Helt mör i kroppen nu då jag började tidigare idag! ☺

Har ni ätit många kanelbullar idag? 😘Själv hade jag hoppats på en bulle med mjölk 😉 men fick aldrig 1 idag 😕

Likes

Comments

Vet inte riktigt vad jag ska tycka om denna dagen, haft en jätte svår Freja, där inte mycket har vart bra, trött och gnällig.. 😧

Vi gick ner till förrådet idag också, lämna ner min gamla dammsugare, då jag fått en ny av Tobias 😂 Sen tog vi med lite annat bröte också! Då passade jag på att faktiskt ta upp lite av bebis kläderna som jag hittade, som Freja hade när hon va bebis! Alltså omg! 😍 Har min prinsessa vart så liten?

För övrigt mår jag bättre också! 👍 Kokade upp en egen saltlösning och gjorde en näs sköljning! Då jag hade dunder ont igår 😢 tänkte va fan, kan testa! Och det hjälpte! 👍 Men äter fortfarande tabletterna jag fick 💊 och ska göra det i en vecka!

Likes

Comments

Igen... Hade problem med bihåleinflammation även under första graviditeten.. Då det är lättare att åka på bihåleinflammation när man är gravid för att slemhinnorna i näsan svullnar!
Trodde jag var på bättringsvägen då jag vart lite små förkyld, men så fel jag hade, blev 10 x värre istället..
Sökte dock aldrig vård första gången,  ringde 1177, pga av att de var kväll/helg och då kokade jag upp egen saltlösning och hällde i näsan.. det funkade susen! 👍 Men denna gången tog jag tummen ur och sökte vård,  fick tid hos en doktor idag!  Då fick jag höra att jag har "rejäl bakteriell bihåleinflammation". 😑😷 Fick ut penicillin och någon slemlösande medicin! ( köpte med saltlösning/nässpray och Alvedon också..)

Känns seriöst som jag blivit slagen i ansiktet då de gör såpass ont, höger överkäke gör värst ont, som även strålar ner i tänderna.. lite ont i underkäken... har svårt att äta till och med, så min matrutin är inte det bästa just nu! 😕 Sen har jag ont i huvudet, höger sida av ansiktet ( kinden, nedanför ögat) 😢

Hoppas jag blir bättre snart! Får försöka kurera mig under helgen. 💊 Blev sjukskriven från jobbet idag,  doktorn tyckte jag skulle vara hemma en vecka! 😅 men vi får se hur det går.

Det som känns okej, är att bihåleinflammation i sig OFTAST inte smittar till bihåleinflammation utan är ett vanligt förkylnings virus! ☺

Likes

Comments