Header

Har bäddat ner mig i soffan med en go kopp te, med honung. En närproducerad honung från gården här intill! Bättre än så kan de väl inte bli 😉  Tobias var och köpte den när jag jobba sist, och då var den inte ens upphälld ännu. Så den blev upphälld när Tobias var på plats. Kan man få den mer färsk än så?

Har även börjat titta på en ny serie. Började bli lite mycket politiska åsikter i "last man standing" så kände för att börja se på lite annat.  Börjat titta på Grey's Anatomy med bla Katherine Heigl 😍 Gillar henne som skådespelare. Ni känner igen henne från tex "på smällen", "the ugly truth" och "lovligt byte"🖒 Har dock än så länge lite svårt för huvudkaraktären i serien Ellen pompeo. Men är bara på avsnitt 2 än så länge så hon kanske växer på mig.
Det jag kan säga än är att det är en sjukhusinriktad drama serie som min fru tipsade om! 🖒

Likes

Comments

Ni har säkert förstått att jag älskar julen! Tycker det är så mysigt! Älskar julpynt, tomtar, (gammaldagsa/klassiska) julmat, julgodis, stämningen!
Jag har även letat efter fina julstumpor dom senaste åren men inte hittat något som lockat mig... Men ååh titta vad jag hittat! Älskar den! köpt så barnen får varsin! tyckte den var så fin! Den klassiska gammaldagsa tomten! 😍😍 så jag vill ha de! Den är lite smal i "halsen" men ååh så fin! 😍 den är beställd från Dimoda

Likes

Comments

Jaaa 😍 så mysigt! Blev så glad i imorse när jag vakna och såg att det snöa! Starta lite julmusik här hemma och började sjunga med och längta ännu mer till julafton! 😍

Likes

Comments

Den växer verkligen som ogräs! Den är så maffig nu! Till och med svärmor har sagt att den är fin!
Den har även så många stängler med skott på. Försökte räkna dom i morse. Fick ihop det till 16 stängler åtminstone med massa skott på! Haha! Kommer ha ampelliljor i hela lägenheter sedan! Men vill att skotten ska växa till sig lite mer först!
Kommer väl bli att jag får skänka bort några till nära och kära! ♡♡

Likes

Comments

Denna trötta mamman säger nu godnatt! Satt och tittade på supernatural med älskling medans jag somnade sittande i soffan.. Vid 20:30.. Ja jag är en aning trött. Hade en tuff natt med töserna. Hoppas verkligen denna natten blir bättre! ❤
Hoppas ni haft en bra lördag och att ni får en fin söndag! 😍❤

godnatt på er!! Nu ska jag omfamna min kudde! 😍

Likes

Comments

Vi använder inte tv-kanaler, utan vi tittar via Netflix eller Viaplay

En komedi serie med Tim Allen. Jag gillar annat med honom bland annat den gamla serien "tummen mitt i handen/home improvment" Sen även lite långfilmer! Är i slutet på första säsongen och tycker ändå den är bra! Den har sina roliga stunder.

En serie som jag och Tobias tittar på! Vi har sett den en gång innan, men kommer dock inte ihåg hur långt vi kom då, kanske säsong 10 - 11 någonstans? haha! Tror dom håller på med säsong 13 nu. Nu är vi i mitten på säsong 6! Detta är en serie med genre: drama/Thriller/ Actionäventyr/ fantasy, som även har lite roliga tillfällen/kommentarer i sig. Två bröder som jagar övernaturliga varelser. Jag och Tobias älskar den!

En annan serie som jag tittade väldigt flitigt på ett tag, men nu blir det mer sällan, något avsnitt ibland, då och då. House! -Doktor Gregory House. En väldigt skicklig läkare med sitt team får ta sig an dom svårlösta och underliga fallen som ingen annan kan lösa! Som även har attityden på lite fel plats. Duktig doktor med taskig attityd, som inte alla klarar av!

Likes

Comments

Svårt att hålla koll på dagarna nu när mannen är sjukskriven. För er som inte vet så var min man inne på en blindtarmsoperation för 2 helger sen. Sjukskrivningen lider dock mot sitt slut, då han ska börja jobba på onsdag igen. Om jag ska vara ärlig så tror jag han kommer bli ytligare sjukskriven, han har en hel del tunga lyft på jobbet så..

Annars idag så åkte vi iväg en stund. Letade efter julstjärnor till flickornas rum! Hittade faktiskt på dollarstore, sen köpte vi lite annat. Och för att konstatera: JAA , Jag har julpyntat 🎅❤🖒
kunde inte hålla mig, sen har jag vart lite uttråkad!

Likes

Comments

Jobbat idag! ❤ Var ganska kul för det har rullat på hela dagen! Var väldigt mycket farsdag inspirerade tårtor och bakelser! 😍
Jag stod i köket idag igen men har även hjälpt till en del vid kassan! 🖒

Likes

Comments

Kan vara så vackert ibland!

Likes

Comments