Hej på er!

Jag kan börja säga att gårdagens träning gick hur bra som helst trots ont i handen. Det vara länge sedan det gick så här jättebra. Jag blev liksom motiverad på nytt, men tråkigt att jag inte kan delta i kvällens träning pga handen som jag har haft ont i över 1 vecka. Då känns det rätt bra att jag ändå tar en träning och låta handen återhämta sig. Ryggsmärtan kan jag faktiskt ta men min högra hand vill jag ändå vara försiktigt med. Dels för att jag är högerhänt och man måste ju använda sina hände i basket. Därutav att det inte blev någon träning. Om det kliar i fingrarna att få träna på måndag.

I alla fall gårdagens träning var väldigt bra och lärde mig nygammal teknik på basketstolen och även att jag inte ska passa så hårt utan lite lösare om det inte är långpass så klart, Jag hoppas att jag kan hantera mina passningar bättre hedanefter. Sedan att följa klagar och tar allt negativt personligt det tycker jag är lite överdrivet. Alla i laget är vinnarskallar. Men så fort något är arg så tar vissa det personligt. Jag sa även igår att ta inte det personligt. För det är inte riktat mot personen i fråga utan det kan faktiskt vara mot hela laget eller något annat.

I stora hela så lyckades alla hålla humöret uppe och visa respekt. Länge sedan folk visade respekt i laget vilket vi behöver. Samtidigt så lyssnade dem 2 som håller A.lagsträningarna mycket bra på nya förslag. Yes det är inte bara coachen som håller i träningen utan en annan spelare också. Det känns faktiskt bra att få lära sig från någon annan också. Dock saknar jag en spelare på träningen. En av mina 2 förebilder inom basketen. Jag hoppas att den personen kommer tillbaka. Jag tycker att vi köra väldigt bra tillsammans,

Jag fick även på nytt höra i måndags att jag har utvecklas jättemycket och det har jag hört från dem bästa i vårat lag också. Sedan är det riktigt kul att klubben/laget satsar på oss tjejer och att vi får egen träning. Nej, nu blir det att avsluta detta inlägg märker att det blir alldels för långt!

Kramar//Emelie

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Detta blir ett snabbt och kort inlägg ikväll! Gårdagens träning gick faktiskt rätt så bra trots ond handled samt att jag klanta mig när jag körde. Trots att vi var 5 spelare från början gick det bra för alla och sedan kom ytterligare 2 spelare. Det var en riktigt bra fart på alla och många bra övningar. För min del blev det dock bara 1 1/2 timme för min del pga taxi strul. Imorgon hoppas jag på att det blir att min ordinarie chaufför kör så man kommer i tid. Berättar eventuellt lite mer i morgon!
​Kramar//Emelie

Likes

Comments

//Hej på er!

Det var ett tag sedan jag skrev här och jag kan säga det har varit mycket för mig sedan tjejlägret. Jag fick väldigt mycket motivation sedan försvann den och sådär har det hållit på fram och tillbaka. Nu hoppas jag på det bästa! I morgon är det bortamatch mot Norrköping vilket blir min första borta match för denna säsong. Jag har inte kunnat följa med på dem tidigare borta matcherna, vilket känns tråkigt. Jag ser faktiskt fram emot i morgon och som tur slipper jag åka till hallen för att sedan åka tillbaka samma väg för att vi ska ta oss till Norrköping, Då blir jag uppplockad av coachen och en spelare från utvecklingslaget som får följa med och kolla.

Abropå tjejlägret så gick det faktiskt väldigt bra och jag lärde mig mycket. Framför allt mer lagarbete och att ALLA får vara delaktiga, Vilket jag hoppas på att vårat utvecklingslag förstår hur viktigt det är med dessa 2 saker i rullstolsbasket. Vi lärde oss väldigt mycket nytt och gammalt och visst var det mycket repetion men ändå lärorikt. Jag hoppas verkligen att laget tar tills sig det coachen har tagit från tjejlägret och ska lära ut,, Ja, han var faktiskt där och höll 1 träning. Det lär vi få se om laget är beredd för det.

Den veckan som har varit nu så har jag varit riktigt irreterad framför allt på måndags träningen. När minst 2 spelare inte vill eller ens bryr sig om lagspelet som är så viktigt, Jag var tvungen att be om ursäkt till coachen för mitt angerande och att jag vet att det var fel av mig. Samtidigt förklarade jag för honom varför jag blev irriterad och då förstod jag han mig samtidigt som han har sätt. Jag hoppas att allt blir bättre nu på träningarna!

Nej nu blir det se klart avsnittet och kanske 1 eller 2 avsnitt till innan jag tar och sover så man orkar upp i morgon!
Kramar//Emelie

Likes

Comments

Hej på er!

Just nu sitter jag i taxin och snart framme vid hallen. Denna gång är det tjejläger med bara baslet. Detta kommer bli en helt ny erfarenhet för mig, eftersom att jag inte har varit med tidigare. Jag hoppas på att det blir en bra helg.
Kramar//Emelie

Likes

Comments

Hej på er!

Sorry, för dålig uppdatering här och här precis kommit igång på den 2:a bloggen, efter 1 vecka med smärta i ryggen. Detta har orsakat att båda mina bloggar har fått vila pga detta. Nu hoppas jag på det bästa, eller vad säger ni?!

Gårdagens träning gick bättre än förväntat på dagen orkade jag 3 hemmaövningar utan att få ont. På basketen gick det där riktigt bra, trots känningar i ryggen. Jag hade faktiskt kunnat träna mer basket. Nu kan det bara bli bättre eller hur?!

Jag hoppas att alla basketträningar blir lika bra nu framöver. Jag ska ju vara med på tjejlägret för basketen, om 1 månad få vill jag att det ska funka. Nu är jag bara peppa men nu blir det dricka upp mitt kaffe.

Kramar//Emelie

Likes

Comments

Hej på er!

Japp har nu tränat i nästa 1 vecka efter att ha varit förskyld i 1 veckan efter Nacka games. Basketträningarna börjat bli bättre nu efteråt samt att mina hemmaövningar börjat komma in i rutinen igen. Visst känns det awsome men att träningsvärken gör sig påmind efter hemmaövningar är mindre okej. Jag gör situps med fri vikt samt situp med rotation med frivikt vet inte riktigt vad det heter men ser det som det. För jag kan inte hosta utan att magen gör ont. Ändå känns det skönt att ha träningsvärk då vet man att man har gjort något bra,

Det blir att fortsätta kämpa med träningen och kosten 3 dagar i veckan samt 2 pass dessa 3 dagar. För nästa vecka börjar våran liga säsong och jag måste vara igång för denna säsong så ,man får spela. Jag ser verkligen fra,m emot denna säsong, samt att det är kul att 2 färsking är med i A-lags truppen tummen upp fär det. 

Jag ska passa på att säga att nu på lördag så har våran ena sponsor (ICA Maxi Nacka) gjort så att vi ska ha nästan en hel dag hos dem. Det är väl lite av ett måste ,med tanke på att dem sponsrar hela klubben och inte bara oss i rullstolsbasketen. Självklart kommer jag att sitta där i 2 timmar om ni vill komma förbi för att hälsa och se vad vi har för sporter. Hoppas vi ses där och ha det fin tisdag!
​Kramar//Emelie

Likes

Comments

Första träningen efter förkylningen gick väl bra! Jag vågade inte ta i allt för mycket men tränade så gott det gick. Det positiva att jag var taggad. Sen att jag råkade få en boll på örat det är en annan sak.

Vi hade även våran styrelse med ikväll som testade på. Framför allt att vi fick se vilka dem är. Vilket jag tycker är jättebra att dem kommer till varje gren i klubben.

Nu är jag på väg hem i alla fall, så det blir att lyssna på en dokumentär!
Kramar//Emelie

Likes

Comments

Cirka 1 vecka har jag varit borta från basket och ikväll så är jag tillbaka där jag ska vara. Pga att jag har varit sjuk och fyllt år så har jag inte kunnat träna. Det har verkligen varit konstigt, eftersom är så passa van att träna 3 gånger i veckan till inga. Eller som det nu blir 2 gånger denna vecka. Jag känner mig faktisk riktigt taggad måste jag säga.

Jag ska väl passa på att säga att jag kommer att vara med på tjejlägret, som hålls i Stockholm nästa månad. Detta tror jag kommer bli riktig bra faktisk. Många av tjejerna vet jag vilka dem är, och vissa är med i min klubb. Fast nu blir det bara tagga för träning ikväll.

Kramar//Emelie

Likes

Comments

Då var det över för detta år och vi i Nacka Grönt kom på en hedrande 2:a plats. Vi körde på och verkligen körde som ett lag. Jag tycker att både semin och finalen var riktigt 2 bra matcher om inte jämna. Speciellt i finalen som slutade i sudden där Göteborg vann.

Jag kommer ta med mig mycket lärdom från denna helg. Vi trodde inte att vi skulle hamna i finalen. Vi trodde att det skulle stå mellan Göteborg-Malmö då fixar vi
Nej nu är jag nästan hemma nu blir det fixa sig och käka.

Kramar//Emelie

Likes

Comments

Då var den absolut första matchen mot killarna. Som ni ser på bilden så blev det en jämt match. Det tog cirka 1 1/2 quart innan vi tjej gjorde dem första 2 poängen. Vi låg under ett bra tag innan vi började knäppa in och vann.

Nu bär det av hemåt och ladda om tills i morgon. med fler matcher. Våran första match är kl 10.15. Nu är det bara köra på.

Kramar//Emelie

Likes

Comments