Hej på er!

Japp har nu tränat i nästa 1 vecka efter att ha varit förskyld i 1 veckan efter Nacka games. Basketträningarna börjat bli bättre nu efteråt samt att mina hemmaövningar börjat komma in i rutinen igen. Visst känns det awsome men att träningsvärken gör sig påmind efter hemmaövningar är mindre okej. Jag gör situps med fri vikt samt situp med rotation med frivikt vet inte riktigt vad det heter men ser det som det. För jag kan inte hosta utan att magen gör ont. Ändå känns det skönt att ha träningsvärk då vet man att man har gjort något bra,

Det blir att fortsätta kämpa med träningen och kosten 3 dagar i veckan samt 2 pass dessa 3 dagar. För nästa vecka börjar våran liga säsong och jag måste vara igång för denna säsong så ,man får spela. Jag ser verkligen fra,m emot denna säsong, samt att det är kul att 2 färsking är med i A-lags truppen tummen upp fär det. 

Jag ska passa på att säga att nu på lördag så har våran ena sponsor (ICA Maxi Nacka) gjort så att vi ska ha nästan en hel dag hos dem. Det är väl lite av ett måste ,med tanke på att dem sponsrar hela klubben och inte bara oss i rullstolsbasketen. Självklart kommer jag att sitta där i 2 timmar om ni vill komma förbi för att hälsa och se vad vi har för sporter. Hoppas vi ses där och ha det fin tisdag!
​Kramar//Emelie

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Första träningen efter förkylningen gick väl bra! Jag vågade inte ta i allt för mycket men tränade så gott det gick. Det positiva att jag var taggad. Sen att jag råkade få en boll på örat det är en annan sak.

Vi hade även våran styrelse med ikväll som testade på. Framför allt att vi fick se vilka dem är. Vilket jag tycker är jättebra att dem kommer till varje gren i klubben.

Nu är jag på väg hem i alla fall, så det blir att lyssna på en dokumentär!
Kramar//Emelie

Likes

Comments

Cirka 1 vecka har jag varit borta från basket och ikväll så är jag tillbaka där jag ska vara. Pga att jag har varit sjuk och fyllt år så har jag inte kunnat träna. Det har verkligen varit konstigt, eftersom är så passa van att träna 3 gånger i veckan till inga. Eller som det nu blir 2 gånger denna vecka. Jag känner mig faktisk riktigt taggad måste jag säga.

Jag ska väl passa på att säga att jag kommer att vara med på tjejlägret, som hålls i Stockholm nästa månad. Detta tror jag kommer bli riktig bra faktisk. Många av tjejerna vet jag vilka dem är, och vissa är med i min klubb. Fast nu blir det bara tagga för träning ikväll.

Kramar//Emelie

Likes

Comments

Då var det över för detta år och vi i Nacka Grönt kom på en hedrande 2:a plats. Vi körde på och verkligen körde som ett lag. Jag tycker att både semin och finalen var riktigt 2 bra matcher om inte jämna. Speciellt i finalen som slutade i sudden där Göteborg vann.

Jag kommer ta med mig mycket lärdom från denna helg. Vi trodde inte att vi skulle hamna i finalen. Vi trodde att det skulle stå mellan Göteborg-Malmö då fixar vi
Nej nu är jag nästan hemma nu blir det fixa sig och käka.

Kramar//Emelie

Likes

Comments

Då var den absolut första matchen mot killarna. Som ni ser på bilden så blev det en jämt match. Det tog cirka 1 1/2 quart innan vi tjej gjorde dem första 2 poängen. Vi låg under ett bra tag innan vi började knäppa in och vann.

Nu bär det av hemåt och ladda om tills i morgon. med fler matcher. Våran första match är kl 10.15. Nu är det bara köra på.

Kramar//Emelie

Likes

Comments

Denna träning gick hur bra som helst, och första gången på cirka 1 vecka som jag kände mig på topp utan tröttheten. Att det var många tjejer med i kväll känns riktigt bra och kul för vi behöver verkligen mer tjejer. Jag hoppas att dessa 2 träningar blir lika bra som ikväll.

Japp, det är 2 träningar kvar tills Nacka Games. Äntligen har vi en första femma med bara tjejer. Vilket känns awsome och vi tjejer lär få bra med speltid. Visst har vi grabbar med i laget dels för byte bland annat. Nu får vi hålla tunmarna inför det komma akall.

Kramar//Emelie

Likes

Comments

Dagens träning gick faktiskt bra och mycket lärorik. Vi körde även lite tjejträning trots att vi bara var 3 tjejer så det gick bra. Jag glömde även så slå in koden till hallen pga att jag var riktigt trött.

Jag måste då säga att jag ser fram emot morgondagens träning. Sedan får vi hoppas på att det blir ännu bättre träning i morgon. Att jag längtar till Nacka Games det vet ni ju redan.

Kramar//Emelie

Likes

Comments

Jag skulle ha skrivit om detta i måndags men var helt slut efter träningen. Det är i alla fall inte långt kvar till våran turnering. På bilden ovanför ser ni för oss i basketen. Japp vi börjar redan på fredag kl 20 och kanske inte supertaggad på det. Bara att tänka positivt.

Som även ser har vi 2 Nacka lag som möts på fredag. Det ska vara ett lag med tjejer samt några killar. Medan det andra laget bara är killar vad jag förstod det som. Just nu vet jag inte villa som är Nacka vit eller Nacka grön. Det får vi vet det närmaste träningarna.

Om ni är intresserade av att komma och titta på några av våra sporter nästa helg, är det antingen i Nacka Sporthall eller Tollare bollhall. Nu blir det ladda batterierna till träningen kl 20.

Kramar/Emelie

Likes

Comments

Om exakt 2 veckor börjar våran tunering Nacka Games och då kommer denna hall på bilden vara i full fart med bara basket. Det kommer bli riktigt bra tror jag och vilket jag hoppas också.. Jag ser ju inte direkt fram emot att just spela klcokan 20 på en fredag. Vi i Nacka HI kommer att ha 2 lag med ett tjejlag (med några killar) så vi kan få ett ordentligt lag samt ett killlag. Vi möter i alla fall varandra i första matchen på fredag för att vi ska hinna med alla matcher till söndagens slutspelsmatcher, om 3 platsen och final matchen. 

Hur har då träningarna sätt ut denna veckan då?! Jo måndag och tisdags gick det faktiskt bra måste jag säga. Trots att jag hade ont i axeln. Medan igår gick träningen bra i början då axeln som vanligt gjorde ont och menar jag ont. Det blev så att jag tog 2 minuters paus för att den skulle få en chans att återhämta sig innan jag hoppade med igen. 

Jag fick tipset om att prata med en spelares pappa på måndag får att få lite mer tips om hur jag ska göra. Det jag vet är att jag ska stretcha efter varje träning helst varje dag. Det känns som det är någon muskel som ligger helt galen men är osäker. Jag tänkte försöka köra lite stretch idag för mina axlars skulle. 

Nu blir det i alla fall att vila axeln fram tills måndag och samt försöka stretcha hela helgen i cirka 5 minuter och hoppas på att det hjälper någolunda. Jag hoppas att ni får en riktigt bra helg om det gäller träning eller göra som mig vilohelg. 

​Kramar/E,melie

Likes

Comments

Denna veckans träningar har faktiskt gått bra samt att jag har börjat få ordning på stretchen efter tränngen och det känns faktiskt riktigt bra. Igår blev det dock 1 timme och 30 minuter bara eftersom att axeln strular/strulade som vanligt. Jag hoppas att det lägger sig så jag köra så länge som jag vill. Det får tiden utvisa, men jag tänker inte bli skadad innan säsongen knappt har börjat. 

Jag ser fram emot denna säsong och jag hoppas även fler A-lagspelare kommer också. Det får vi se hur många det kommer dem kommande veckorna. Nu blir det en helg med massa vila för framför allt axeln och hoppas den vill samarbeta med mig. 

​Kramar//Emelie

Likes

Comments