1 år emellan dessa 2 bilder och jag är riktigt nöjd med allt jag har gjort. Jag gör bara denna resan för min egna skull. Jag låter bilderna tala för sig själv.
Nu blir det titta på Sagan om ringen på 12 och nej jag kan inte få nog av dessa filmer.

Ha det bäst
Kramar
E

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

När man verkligen inser att det är den absolut sista basketträningen och man känner sig absolut inte redo för det då känns det faktiskt mindre okej. Visst kommer jag att utföra andra träningar men basketen är som mitt andra hem där jag tillbringar väldigt mycket tid. När man verkligen inser att ens del av sin rutin försvinner så blir lite kaos i alla fall i mitt huvud.
Nu blir det i alla fall ladda batterierna till den absolut sista basketträningen för denna säsongen innan uppehållet. Ni får ha en riktigt bra solig måndag där ute.
Kramar//Emelie

Likes

Comments

Snart blir det ut i solen för att träna lite grann på mina skott med sambon. Målet är att vi ska göra detta varje kväll i 30 minuter efter i morgon. Då passar vi på att börja redan idag. Sedan känns det ju bra att att jobba på solbrännan också. Sedan får vi se hur länge vi är ute idag.

Jag ska väl passa på att berätta att igår blev 2 träningspass för min del. Först blev det hemmaövningar och sedan blev det en promenad i värmen och solen. Jag hade hoppas på promenad idag också men känner lite grann att värmen och uppförsbackar inte går hand i hand. Nu blir det i alla fall dricka upp mitt kaffe innan jag gör något annat.

Kramar//Emelie

Likes

Comments

​Yes. idag har jag först och främst varit vaken sedan 07.15 för att komma igång igen med mina rutiner så det var har varit riktigt skönt att dem är igång efte allt skit. Jag har även hunnit göra 4 hemmaövningar också och det känns faktiskt riktigt bra. Nu är det bara vänta tills jag ska åka mot kvällens näst sista basketträningen för nästa vecka är den absolut sista, innan uppehållet. Om jag kommer få abstines då vi inte har basket. Från att ha gått från 3 träningar i vecka och matcher nästan varje helg till 1 gång i veckan till snart till inga alls känns ju sådär. Jag hoppas att uppehållet går ännu fortare så jag slipper vänta hur länge som helst.

Denna uppehåll blir det träna varje torsdag kl 10 med instruktör samt få in både hemmaövningar och långpromenader. Vi får se hur bra det går, men man kan ju hoppas på det bästa vilket fall som helst. Nu blir det i alla fall ta det lugnt för ungefär om någon timme blir det att börja med middagen och det innan man åker. Jag hoppas ni får en riktigt bra dag därute så hoppas jag att jag orkar skriva ett inlägg senare. 

​Kramar//Emelie

Likes

Comments

Jag kan väl börja med att säga trevlig nationaldag på er alla. Om ni har vägarna förbi kungsan så vid 17-tiden om jag inte minns fel så kommer det gå ett tåg där, i alla fall så börjar det där och avslutas uppe vid skansen. Alla idrottsklubbar som har fått svenska fanan av våran kung kommer att gå den. Som vanligt går våran klubb Nacka HI den, och jag har valt att inte medverka pga min rygg eftersom att den värsta streckan är backe vid skansen. Jag hoppas att jag hänger med nästa år istället.

Idag blir det bara att umgås med sambon och våran kisse. Jag tänkte även försöka köra lite hemmaövningar idag som jag inte gjorde igår, för att få lite träning i alla fall. Jag hoppas på det bästa. Jag hoppas även att ni får en trevlig Nationaldag därute och att ni tar hand om varandra.

Kramar//Emelie

Likes

Comments

​Som det står i rubriken 6 träningar 3 dagar denna vecka, och jag visst är det mycket men så skönt. Eftersom att detta var sista veckan med 3 kvällar i veckan med basketen så var det bara att passa på. Sedan känns det ju väldigt bra att få in det i ryggraden med hemmaövningarna så jag kan fortsätta nästa vecka. Jag skulle ha tränat i helgen men valde att vila kroppen så jag kan fokusera på träningarna på vardagarna.

Nästa vecka blir det 1 basketträning och det gäller fram till midsommar som jag har skrivit om tidigare. Jag kommer kämpa med hemmaövningarna och kosten nu när basketen snart tar slut. Sedan från den 29:e juni blir det upp tidigt för träning kl 10 med instruktör. Det kommer kännas väldigt skönt att träna under sommaren måste jag säga. Detta ger mig pepp till mina hemmaövningar, och jag hoppas på lite mer sol och värme så jag kan ta en til långpromenad igen. Då hoppas jag att inte axeln krånglar för nu har den sköt sig ett bra tag.

Jag kommer tycka att det kommer bli hur konstigt som helst att inte träna onsdagar och torsdagarna utan bara måndagarna. Japp, tror mig jag kommer hinna få abstines tack för att jag har basketbollar hemma. Nej, nu blir det fortsätta se på tv samt byta värmeljus. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll! 

​Kramar//Emelie

Likes

Comments

Kvällens träning kunde absolut inte bli sämre utan den blev riktigt bra, om inte lite bättre än så. Sedan att jag började se fåglar är en annan sak. Det var så klart värt att åka mot träningen idag. Ha en fortsatt trevlig kväll där ute!

Kramar//Emelie

Likes

Comments

Då var det äntligen måndag och jag får återgå till basketträningen igen. Synd bara att denna vecka är den absolut sista veckan med 3 träningar innan man går in på dem sista veckor med 1 träning innan midsommar. Vad jag kommer sakna dem här träningarna så ni annar inte. Men men nu är det måndag och jag får fokusera på basketen ikväll och det är det som räknas.

Jag har hunnit med lite hemma övningar som biceps, triceps och plankan. Ja, jag kan köra plankan kan jag lite svårt med fötterna ibland men det funkar. Jag har hunnit med frukost och middag, så det lär bli en kopp te med en macka senare när man kommer hem. Jag hoppas att denna kväll slutar på topp på basketen.

Kramar//Emelie

Likes

Comments

​Denna vecka blev det bara en träning för igår åkte utvecklingslaget ner till Göteborg för tunering. Ja hade så klart åkte med min som sagt ligger denna tunering i samband med Elitloppshelgen. Då väljer jag faktiskt Elitloppshelgen före allt som har med basket att göra. Jag kompiserade faktiskt gårdagens basketträning med en skön långpromenad med sambon, så fick i alla fall träning igår haha. Nu blir det att vänta till nästa vecka för dem 3 sista träningarna innan vi går ner till 1 gång i vecka fram till midsommar innan vi gör uppehåll. 

Denna säsong har gått väldigt fort måste jag ju säga. Jag har verkligen varit med om mycket, haft mycket matcher samt att jag har lärt mig mycket om mig själv. Jag hoppas att nästa säsong att jag är med i vårat A-lag igen vilket jag tror och hoppas på. För att just denna säsong har jag verkligen utvecklas vilket jag har hört från många erfarna inom rullstolsbasketen. Samt att en annan tycker att det är kul att spela med mig på plan. 

Nu blickar jag framåt och inget ska stoppa mig ifrån min dröm!
​Kramar//Emelie

Likes

Comments

Gårdagens träning blev bara 1 timme och 20 minuter. Jag brukar kunna köra full träning men inte igår. Jag började få känningar i axel för varje minut jag rullade. Istället för att lägga full fokus på träningen gick fokusen på axeln. Jag vet att jag valde helt rätt att avsluta träningen, innan axel blev värre. Jag vill absolut inte skada axel och vara borta en tid från basketen och träningen.

Dessutom har jag haft samma problem med samma axel tidigare. Då har jag bara kört på, som har slutat med att jag har haft ont upp i nacken. Men denna helg blir det mycket vila för axeln så den blir bättre. Jag ska be sambon massera lite lätt och det kanske hjälper.

Kramar//Emelie

Likes

Comments