Jajamen, idag är det match mot Akropol I Rinkeby ungdomenshus ska bli riktigt intressant och se hur vi klarar av detta. Laget vi möter har fått tillbaka sina starka spelare och vi har många skadade. Vi har en riktigt bra som tur är inte är skadad. Det känns att vi 4 som kom upp i A-laget denna säsong måste prestera mer och bättre än vad vi har gjort annars. Vi har väl förlita oss på dem bästa.

Vi ska ändå vara positiva och ge dem en match mer kan vi ju inte göra. Tur att vi har minst 3-4 snabba spelare idagens match. Sedan får vi hjälp på sidan om det behövs av min (Emelie) sambo om vi behöver något, så kan vi spelare fokusera på matchen.

Nu blir det ladda för matchen som börjar 14.15. Kom igen Nacka kom igen!
Kramar//Emelie och Sarah

  • 0 readers

Likes

Comments

​Då har vi varit hemma nu ett par dagar efter Lundaspelen. Det var en mycket bra tunering om man frågar mig. Själva gruppsepelet förlorade vi 2 matcher och vann 2 matcher. Det bästa var att vi i Nacka var det enda laget som slog det danska laget vilket känns riktigt grymt, plus att vi slog Malmö morgon matchen på onsdagen. Vi hamnade 2 i tabellen, men tyvärr så blev vi utslagna i semifinalen mot Göteborg. 

Trots bra matcher så hade vi roligt framför allt inom laget vilket kändes riktigt bra. Samt att vi hade trevlig med Göteborg också eftersom att vi bodde på samma hotell. Nu har haft ett par lugna dagar efteråt vilket känns skönt och i morgon börjar tränings dagarna ordentligt efter jul och nyår. VIlket känns riktigt bra och vi får hoppas att träningarna går bra. Nästa A-lags match blir det i alla fall den 15 januari hos Akropol om vi inte minns fel. 

Nu hoppas man på det bästa den andra halvan av säsongen!!
​Kramar/Emelie och Sarah


 

Likes

Comments

Då är vi inne i 2017 och det är bara 1 dag kvar tills vi i utvecklingslaget åker ner till Lund, som tar cirka 5 1/2 timme. Vi blir borta 3 dag och kommer hem onsdag kväll/natt eftersom att vi bilar ner.

Vi får hoppas på bra resultat där ner och att vi klara det mesta. Man ska ju inte underskatta motståndarna. Lundaspelen är en tunering utvecklingslaget tränar vare år som vi har varit med.

Idag blir det i allafall packa ner det sista för min del (Emelie). Hoppas på att man kommer upp i morgonbitti.
Kramar//Emelie och Sarah

Likes

Comments

Vi kan väl börja skriva att i helgen vann A-laget våra 2 matcher inför jul och nyår så nu ligger vi på 2 plats vilket känns riktigt bra. Vi kunde inte få bättre uppehåll! Jag och Sarah fick rätt så mycket speltid i helgen vilket vi behövde ha inför Lundaspelen.

Ja, det är även 4 träningar kvar innan utvecklingslaget åker ner på tunering i Lund. Det är bara att vi kör på hårt på träningarna nu innan vi åker ner måndag den 2 januari. Japp, jag och Sarah är fortfarande med i utvecklingslaget också. Vi är ju nästan inne i A-laget, speciellt jag (Emelie som har lite mer matcher i mig). 

Men nu blir det fokusera till kvällen träning och hoppas på att ni får en trevlig dag där ute. 
Kramar//Emelie och Sarah

Likes

Comments

Om man ska backa tillbaka till söndagens match så blev jag helt kär i hallen vi var i. Just den matchen var väldigt lärorikt, fast jag (Emelie) fick en riktigt blackout och det brukar jag inte få. Resten av den matchen försökte vi komma ikapp så gott det gick men det funkade inte. 

Denna veckan har det varit riktigt bra träningar. Nu väntas bara det sista träningspasset i kväll för helgens 2 matcher mot Malmö och Göteborg i våran hemma hall. Det är bara lägga fokuset på att allting blir riktigt bra.

Kramar// Emelie

Likes

Comments

Jag ska väl börja säga det att vi har haft fullt upp med träningar och sedan på varsina håll. Det lär bli så att jag (Emelie), kommer skriva lite mer än vad Sarah lär göra. Vilket fullt förståeligt tänker inte gå in på mer på det.

Som sagt så har det varit rätt mycket med träningarna, dels för att en tunering är nästan månad. Sedan har vi fullt upp med våran basket liga. Nu på söndag bär det av ner till Norrköping för en borta match innan vi har 2 hemma matcher nästa helg. Sedan  blir det inte matcher förrän nästa år igen.

Vi hoppas ni har full förståelse för att vi inte skriver så mycket visa veckor.
Kramar/ /Emelie och Sarah

Likes

Comments

Jag kan nog säga för både mig och Sarah att vi har haft full fokus både på träningarna och utanför träningarna. Speciellt efter då jag (Emelie) har varit ner i Lund med A-laget där det blev 1 vint och 1 förlust. Det har inte varit så att vi inte har velat skriva men det har varit lite med basketstolen (för Sarah bland annat) samt att detta med träningar som jag skrev ovanför. Nu blir det bättring på detta!

Dem senaste träningarna har gått riktigt bra måste vi nog få säga. Det känns riktigt bra att det är mer spelförståelse och pik/skrinövningar för dem som inte riktigt kan detta. Men även skönt med att vi som kan detta ser till så att det sitter riktigt bra i ryggmärken.

Kramar//Emelie och Sarah


Likes

Comments

Då var det lite ett dygn kvar tills man ungefär är fram i Lund samt i hallen ungefär. Matchen börjar kl 15.00 och vi lär vara framme till 14 om inte tidigare. Jag (Emelie) måste upp redan 05.30 för att hinna både klä på mig och få i mig frukost sen är det ju bara att åka dit jag blir upphämtad.

Om jag inte minns fel kommer dem som jag ska åka med vid 07.30- 8.00. Fast jag hoppas att dem kommer lite tidigare men det får vi ju se i morgon. Om allt går snabbt och smidigt kommer resan ta 5 timmar och 30 minuter, så sammanlagt kommer jag sitta i en bil i 11 timmar kanske mindre kul.

Men nu blir det fokus till morgondagen. Jag får hoppas att ni få en riktigt bra helg där ute!
Kramar//Emelie


Likes

Comments

Jag ska väl börja säga det att det kommer mest bli jag (Emelie) som kommer sköta denna blogg ett tag tills Sarah kommer ihåg denna blogg och det. Jag kommer i stort sätt skriva för oss båda, så bli inte förvånade att jag skriver ut bådas namn i slutet av visa inlägg.

Den senaste veckan har vi/jag i alla fall haft fokus på träningarna, så har inte haft så mycket ork och tid för skrivandet efter träning. Jag hoppas på att det blir bättre med det. I helgen kommer A-laget åka ner till Malmö/Lund för att spela 2 matcher mot FIFH Malmö. Då kommer jag (Emelie) vara med i till dem matcherna mina 2 första borta matcher med A-laget, Jag hoppas på att Sarah kommer vara med så småning om.

Vi får hoppas att det kommer gå bra att åka fram och tillbaka plus på matcherna också, Som tur är vi inte riktigt där ännu, men om 2 dagar i alla fall sitter vi i bilarna ner. Vi får hoppas på en bra träning i kväll inför matcherna. Ni får ha en fortsatt trevlig dag där ute.

Kramar//Emelie

Likes

Comments

Då var dagens träning slut och trots att det gick sådär så fungerade det ändå. Som tur var det inte så mycket trafik då kunde man åka till träningen. Vi båda kan vara riktigt nöjda med våran insats.

Vi kan hoppas på att nästan träningen går mycket bättre. Sedan ska ju snabbheten bli mycket bättre. Nu blir det bara ladda om batterierna till måndag.

Kramar// Emelie och Sarah

Likes

Comments