​Gårdagens träning gick hur bra som helst trots att min axel strejkade och jag fick nästa panik.. Det är bara att köra på men det är skönt att basketen är igång. I morgon ser jag verkligen fram emot tjejträning där vi tjejer i laget för spela ihop oss och det. För det kan verkligen behövas att vi får göra det. Jag hoppas att ni som tränar att det går bra för er. 

​Kramar//Emelie

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Då är det äntligen dags för första basket träningen ikväll som jag har längtat efter denna dag. Japp även denna blogg av mina 2 kommer vara aktiv nu. Det känns ändå konstigt att fixa träningsväskan inför ikväll för att åka iväg och träna, samtidigt så känns det faktiskt riktigt skönt att basketen är med i mina rutiner igen. Denna vecka blir det 5 träningspass basketen samt mina 2 sista träningspass med min intruktör. Som tur gäller det bara denna vecka sedan trappar jag ner till 3 gånger i vecka samt hemmaövningarna. 

I morgon får jag både strech- och hantelävningar som jag ska göra. Jag har fortfarande inte gjort mina strechövningar varje dag. Jag får inte in det i min rutin och jag vet att det är viktigt. Kosten och träningen fungerar som det ska och jag har inte gått upp i vikt heller utan pendlar mellan 2 vikter. 

I alla fall om jag nu ska återgå till rubriken så är dagen D här. Det kommer bli riktigt bra att komma ut på plan och träna det man verkligen älskar. Nu hoppas jag på det bästa ikväll!
​Kramar//Emelie

Likes

Comments

Då har vi både meckat och haft träning, som jag har saknat basketen och hallen. Det lindrade faktiskt min abstinens måste jag ju säga. Nu måste jag bara vänta 1 månad och 19 dagar cirka innan säsongen. Jag är mer än redo för detta.

Kramar//Emelie

Likes

Comments

Snart blir det att åka mot Nacka och hallen för både rullstolsmeck och träning. Kanske det lindrar min abstinens lite. Det negativa är att ryggen bråkar som jag vet inte vad. Det är väl bara bots ihop eller nåt. Jag får i alla fall köra ett basketträning under uppehållet. Ni får ha en fortsatt trevlig kväll där ute!

Kramar//Emelie

Likes

Comments

Nu tar denna blog lite ledigt men jag kanske gör något inläg hur det går med mina hemmaövningar. Annars börjar jag skriva igen här 21 augusti. Det känns ju lite bättre att skriva här när basketsäsongen är igång igen, eftersom att denna blog handlar just om rullstolsbasket. Under tiden kan ni ju följa min andra blog http://nouw.com/mylifeandmyhistory som handlar om min vardag och lite grann så. Jag hoppas ni har överseende med att denna blog tar en liten paus ett tag.

Kramar//Emelie

Likes

Comments

1 år emellan dessa 2 bilder och jag är riktigt nöjd med allt jag har gjort. Jag gör bara denna resan för min egna skull. Jag låter bilderna tala för sig själv.
Nu blir det titta på Sagan om ringen på 12 och nej jag kan inte få nog av dessa filmer.

Ha det bäst
Kramar
E

Likes

Comments

När man verkligen inser att det är den absolut sista basketträningen och man känner sig absolut inte redo för det då känns det faktiskt mindre okej. Visst kommer jag att utföra andra träningar men basketen är som mitt andra hem där jag tillbringar väldigt mycket tid. När man verkligen inser att ens del av sin rutin försvinner så blir lite kaos i alla fall i mitt huvud.
Nu blir det i alla fall ladda batterierna till den absolut sista basketträningen för denna säsongen innan uppehållet. Ni får ha en riktigt bra solig måndag där ute.
Kramar//Emelie

Likes

Comments

Snart blir det ut i solen för att träna lite grann på mina skott med sambon. Målet är att vi ska göra detta varje kväll i 30 minuter efter i morgon. Då passar vi på att börja redan idag. Sedan känns det ju bra att att jobba på solbrännan också. Sedan får vi se hur länge vi är ute idag.

Jag ska väl passa på att berätta att igår blev 2 träningspass för min del. Först blev det hemmaövningar och sedan blev det en promenad i värmen och solen. Jag hade hoppas på promenad idag också men känner lite grann att värmen och uppförsbackar inte går hand i hand. Nu blir det i alla fall dricka upp mitt kaffe innan jag gör något annat.

Kramar//Emelie

Likes

Comments

​Yes. idag har jag först och främst varit vaken sedan 07.15 för att komma igång igen med mina rutiner så det var har varit riktigt skönt att dem är igång efte allt skit. Jag har även hunnit göra 4 hemmaövningar också och det känns faktiskt riktigt bra. Nu är det bara vänta tills jag ska åka mot kvällens näst sista basketträningen för nästa vecka är den absolut sista, innan uppehållet. Om jag kommer få abstines då vi inte har basket. Från att ha gått från 3 träningar i vecka och matcher nästan varje helg till 1 gång i veckan till snart till inga alls känns ju sådär. Jag hoppas att uppehållet går ännu fortare så jag slipper vänta hur länge som helst.

Denna uppehåll blir det träna varje torsdag kl 10 med instruktör samt få in både hemmaövningar och långpromenader. Vi får se hur bra det går, men man kan ju hoppas på det bästa vilket fall som helst. Nu blir det i alla fall ta det lugnt för ungefär om någon timme blir det att börja med middagen och det innan man åker. Jag hoppas ni får en riktigt bra dag därute så hoppas jag att jag orkar skriva ett inlägg senare. 

​Kramar//Emelie

Likes

Comments

Jag kan väl börja med att säga trevlig nationaldag på er alla. Om ni har vägarna förbi kungsan så vid 17-tiden om jag inte minns fel så kommer det gå ett tåg där, i alla fall så börjar det där och avslutas uppe vid skansen. Alla idrottsklubbar som har fått svenska fanan av våran kung kommer att gå den. Som vanligt går våran klubb Nacka HI den, och jag har valt att inte medverka pga min rygg eftersom att den värsta streckan är backe vid skansen. Jag hoppas att jag hänger med nästa år istället.

Idag blir det bara att umgås med sambon och våran kisse. Jag tänkte även försöka köra lite hemmaövningar idag som jag inte gjorde igår, för att få lite träning i alla fall. Jag hoppas på det bästa. Jag hoppas även att ni får en trevlig Nationaldag därute och att ni tar hand om varandra.

Kramar//Emelie

Likes

Comments