I går blev det förlust och kommer inte riktigt ihåg hur det blev med poängen. I alla fall så spelar vi om 3 platsen som blir innan finalen i Norrköping. Yes vi spelar om 3 platsen i Norrköping och jag ska säga det att deras arena är en av de finaste och fräschasde jag har sätt. Sambon åker med igen då och hjälper till vid sidan av vilket vi kan behöva. Då kan vi spelare fokusera på att ta 3.de platsen.

Gårdagens match tyckte jag ändå var riktigt bra och det vi verkligen lyckades med var anfallet vilket känns riktigt bra. Det brukar vi inte lyckas med sådär jättebra men igår som sagt så lyckades vi trots att vi bara var 5 spelare. Japp, jag skrev rätt hela 5 spelare, som spelade riktigt bra.

Nu blir det i alla fall ladda om till nästa helg och vara med på dem sista 6 träningarna som är kvar, innan denna absolut sista matchen i våran liga. Efter det blir det träningar fram till mitten av juni ungefär. Nej, nu blir det ladda inför ikväll och vakna till liv ordentligt.

Kramar//Emelie


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Då väntar den sista semifinalen mot Dolphins idag. Vi sitter just nu i bilen på väg till Norrköping. Jag har inte direkt några förhoppningar på denna match. Det var mycket som saknades i förra matchen. Det blir bara motivera sig och hoppas på att allting går betydligt bättre denna match.

Ha en bra söndag!
Kramar//Emelie

Likes

Comments

​I hela 7 år blir det i år som jag har jobbat på att lära mig nytt om rullstolsbasketen samt med mig själv, och det har jag lyckas med, speciellt denna säsong. Det trodde jag aldrig att jag skulle göra eller att nå så mycket på 1 säsong. Jag arbetar fortfarande med mig själv och basketen, vilket jag måste samt att jag måste hela tiden utvecklas för att bli bättre spelare. Jag kämpar fortfarande med både vikt och kost för att det ska fungera med basketen vilket jag måste kämpa med hela tiden.

Om jag nu ska återgå till rubriken så har jag ju kommit långt som jag skrev ovanför. Jag har lärt mig så mycket om just rullstolsbasket. Det känns även kul att folk som har/är i svenska lanslaget ser min utveckling. Ja, vi har faktiskt minst 1 i laget och en annan som brukar träna med oss 1 gång i veckan. Samt 1 som har/är inblandad i svenska landslaget. Dessa har verkligen märkt min framgång i min utveckling, vilket får mig att kämpa ännu mera och bli ännu mer duktigare. 

Just denna säsong har jag varit med i 3 tuneringar 2 med utvecklingslaget och 1 med A-laget vilket jag inte trodde att jag skulle följa med på för något år sedan. Sedan att jag tackar jag till våra A-lags bortamatcher det trodde jag inte heller för något år sedan. Samt att min uppgift på planen blir bättre. Jag kommer ta med mig så mycket efter denna säsongen. Jag hoppas även att jag blir kvar i A-laget nästa säsong. Det är bara hålla tummarna samt ha fokus på resten av matcherna som är kvar nu.

Ha en fortsatt trevlig fredag kväll!
​Kramar//Emelie


Likes

Comments

Då var jag äntligen på väg hem från träningen. Trots att våran tränare inte var där och bästa M höll träningen, så blev det en riktigt bra träning. Alla körde på hur bra som helst. Nu blir det ladda upp inför sista träningen innan sista semifinalen nu på söndag.

Kramar//Emelie

Likes

Comments

Ja, var första semifinalen avklarad och tyvärr blev det förlust. Det var som väntat men tyvärr missade vi mycket lätta skott, som ska sitta. Sedan förstår jag besvikelsen av en spelare och han var väldigt besviken. Då gäller det för oss andra att peppa som aldrig för.

Nu blir det att vi måste vinna nästa match och hoppas att vi tar in allt vi behöver för att nå finalen. Nu blir det titta på film 8ch ta det lugnt.

Kramar//Emelie

Likes

Comments

Träningen började faktiskt väldigt bra trots känningar vid ryggen. Det höll i cirka 1 timme innan ryggen inte orkade längre. Då var det bara att avsluta träningen och ta en dusch.

Sedan blir jag less på människor som inte förstår hur ont jag kan få. Jag kan till och med få riktigt ont när jag håller igång en hel dag, Då fungerar inte ens medicinen. Det tycker jag är tråkigt att vissa bara inte vill förstå. Samtidigt ska jag inte behöva förklara mig heller.

Fast i stora hela tycker jag att vi alla som var där var riktigt grymma. Att vi kämpade tillsammans och inte en och en. I morgon hoppas jag att medicinen fungerar och att jag kan träna fullt ut.

Ha en trevlig kväll!
Kramar//Emelie

Likes

Comments

Då var det dags för semifinal 1 nu på lördag och visst är det skönt att komma till semin, MEN vi möter inga mindre än Norrköping igen. Jag som inte hade hoppas på att vi skulle möta dem men nu är läget som det är och då är det bara köra på. Det innebär även att dessa 3 träningar att man måste köra på ännu hårdare så att allt stämmer tills lördagen. Jag hoppas att vi kommer att en riktigt bra trupp nu på lördag igen. Sedan att man missar några timmar av sambons dag det får gå denna gång. Viktigt nu att man är med så vi får en bra platsering.

Jag hoppas på det bästa och att hela laget håller en god ton. Samt att vi tar med oss från gårdagens match och gör det misstagen till något bättre och lär oss av dem. Nu blir det att ladda inför träningen ikväll och kämpa på. Ni får ha en riktigt trevlig och solig måndag där ute. Jag hoppas kunna skriva efter träningen!

Kramar//EmelieLikes

Comments

Idag var det säsongens sista gruppspelsmatch och det var jämt idag trots förlust mot Norrköping. Vi hade en stor trupp idag på 11 st. Det var skönt att se våra bästa spelare i första 5.

Jag trodde inte att jag skulle få så mycket speltid som jag fick men det fick jag. Sista på uppvärmningen, var första femman sedan jag och I, medan dem andra fick passa på sidan. Sedan att jag fick hoppa in någon minut i första 5, var för att en av två som jag ser upp till inte var med på det pappret som dem hade.

Om jag ska skriva om min egna insats då var det bättre denna gång mot Norrköping. Dels hade jag mer fokus på matchen än på ryggen (jag inte alls kände av under spelets gång). Synd bara att jag inte fick till passen till T som var helt fri.

Nu blir det att vänta och se vilka Jimmy möter i semin. Hoppas inte på Norrköping igen. Nu blir det ta det lugnt innan man tar och sover.

Kramar// Emelie

Likes

Comments

Igår gick träningen riktigt bra måste jag säga. Jag lyckades återigen hålla färgen och bita ihop när en vis person hånskrattar mig i ansiktet igen. Som tur kunde jag fokusera på träningen, men meddelande våran tränare och berättade att jag hade, tagit till mig hans råd.

Det blir att fokusera på dem 2 sist träningarna, innan sista gruppspelets matchen. Ju mer bra träningar jag får desto bra är jag på match. Strax blir det att sova för att orka med morgondagen.

Kramar// Emelie

Likes

Comments

Idag blev det förlust igen kom inte ihåg hur det slutade. Jag kan säga att ingenting stämde i början, utan det började stämma mot slutet istället. Jag kom in i matchen försent då det var 5-10 minuter kvar. Då lyckades jag faoula och ta bort dem, samt göra 2 poäng.

Nu blir det det ladda om för sista gruppspelet matchen nästa söndag, mot just nu Norrköping. Jag hoppas då inte att vi möter dem i semin. Det får tiden utvisa! Nu blir det vila både rygg och kroppen.

Kramar// Emelie

Likes

Comments