​Idag har jag hunnit med att köra lite hantlar och om någon timme blir det att åka till basketen. Japp, skönt med dubbla träningspass. Framför allt är det skönt att jag får in hantelövningarna samma dagar som basketen igen. Nu hoppas jag på att mina andra hemma övningar kommer igång igen också, nu när jag har fått motivation. 

Sedan kosten går bra om jag inte glömmer att kliva upp. Som idag blev det torsk till middag mums på det måste jag ju säga. Nu blir kan det bara bli bättre och nu kör jag bara på. Om ni inte har något bättre för er nästa lördag, så kom till fryshuset och se våran uppvisningsmatch vi kommer att ha.

​Kramar//Emelie

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Som ni kanske märker jag inte nya bilder med basketen men dem bilderna jag har får funka. Jag har inte skrivit här på ett tag, har både haft fokus med träningen samt har lite annat kommit i mellan. Men träningarn efter påsk har gått riktigt bra för både min del och basketens dels. Igår fick vi reda på att vi inte har träning nästa vecka på måndag, pga av att det är 1 maj. Ja, jag kommer få abstinens men skönt att det börjar bli lite mer lugnare med basketen. 

Men dessa träningar vi har hunnit haft har i alla fall gått riktigt bra och inga konstigheter med det. Nu blir det att fokusera på dem 2 träningarna som är kvar för denna vecka och hoppas att dem fungerar lika bra. Jag hoppas att ni får en riktigt bra dag trots regn och snö.
​Kramar//Emelie

Likes

Comments

​Japp. igår körde jag dubblapass med träningen först med hantlarna innan middagen och sen var det ju veckans första basketträning. Om det var skönt att ha basketen igen, och dock är det ikväll veckans sista basketträning men nästa vecka är det tillbaka till 3 gånger i veckan. Jag kommer få abstines under uppehållet, och tur man har basketbollar hemma. 

I alla fall blev det 2 pass igår vilket känns idag kan jag ju säga. Samtidigt har jag börjat komma igång med hantlarna igen vilket känns riktigt skönt. Nu kommer det även bli lättare med frukost, hoppas på lunch och middagen, eftersom att sambon har börjat plugga. Ja, jag har slarvat lite men det i alla fall back on track med både träningen och kost igen. Nu kör jag på med det jag älskar och det som jag går ner i vikt av. 

Jag hoppas ni får en riktigt bra dag där ute!
​Kramar//Emelie

Likes

Comments

​Ikväll är det dags för basket igen efter långledigt pga påsken. Jag kan då säga att det kommer bli jäkligt skönt att komma tillbaka och köra igen. Jag iaf behövde ledigt men kanske inte såhär långt ledigt från basketen. Det slutade med att jag togt fram våra 2 basketbollar här hemma och pumpade dem. Saknar man och är man rastlös då haha?!

Ikväll är det M och J´s pappa som håller träningen. Jag hoppas på att det blir mycket fart. Jag vet samtidigt att J´s pappa är bra på att se till att det inte är vattenpaus så enkelt tack för det. Samtidigt vet jag att det bli en bra träning då. Det behövs för märker jag att det går för långsam då kommer jag att hoppa av. Jag är där för att träna inte för att ta vattenpaus var 5:e minut.

Nej, nu blir det i alla fall tag för träning ikväll!!!
​Kramar//Emelie

Likes

Comments

Då var 3 platsen till oss i Nacka och guldet till Akropol så ja vi Stockholms lagen fick 2 bra platseringar.

Kramar//Emelie

Likes

Comments

Igår gick faktiskt träningen hur bra som helst utan att ryggen svek. Det var verkligen en sådan träningen jag behövde ha innan lördagen. Nu får jag hoppas på att detta håller i sig framöver.

Idag blir det en skön vilodag och ladda om batterierna tills i morgon. Det kan behövas det också. Nu blir det att fixa sig innan man ska iväg.

Kramar//Emelie

Likes

Comments

Okej kanske inte världens bästa bild men får duga just nu. Nu drar vi igång första träningspass i basket för denna vecka. Jag får hoppas att det 3 bra träningar innan den absolut sista matchen nu på lördag. Japp, vi spelar om 3:e platsen och att bronset kommer till Nacka.

Om ni har vägarna förbi Norrköping och Stadium Arena, så kom och kolla på 2 riktigt bra matcher i rullstolsbasket. Både brons- och finalmstchen går samma dag.

Kramar//Emelie

Likes

Comments

Gårdagens träning gick huvsat bra i alla fall för min del. Dels var jag sjukt trött med tanke på att våran katt väckte mig runt 4-5 tiden 2 dagar i rad så var inte riktigt med i huvudet. Sedan vill jag ju ta i men samtidigt så när ryggen har krånglat den senaste veckan på träningarn, då vill jag ju inte riktigt ta i heller med tanke på att vi har bronsmatchen kvar. Annars tycker jag att träningen gick hur bra som helst alla var med och gjorde sitt bästa. Nu ska det bli skönt med några dagars ledigt från basketen fram tills måndag då det är fullt fokus igen på dem 3 sista träningarna innan match.

Jag känner att jag vill inte förvärra ryggen och bli skadad inför den absolut sista matchen då kan jag ju inte spela. Jag kommer ta med mig så mycket denna säsongen alla bra träningar och alla lärorika matcher jag har varit med på. Jag ångrar inte att jag verkligen tog det kliver. Samtidigt är det skönt att få helgerna fria här snart och umgås både med sambo och mer med familjen. Det krävs ju mycket tid till basketen om man verkligen vill satsa inom den sporten, då får man göra lite uppoffringar.

Det som jag kommer ta med mig är min utveckling från denna säsong. Jag hade inte klarat detta utan folk runt omkring mig som stöttar mig när det gäller. Nu blir det i alla fall full fokus och avsluta ligan på topp det finns inget annat. Vi ska knipa 3:e platsen framför Malmö.

Kramar//Emelie


Likes

Comments

Efter att jag kände mig lite nere och på dåligt humör på korkade kommentarer, så blev ändå träningen väldigt lyckad. Det är väldigt skönt med repetition av pikarna. Det behöver sitta i. Just därför kör jag med utvecklingslaget, just för att ge mig repetition. Då sitter det i ryggraden lättare.

Nu är jag i alla fall på g hem för att vila upp ryggen. Jag hoppas att morgondagen träningen går lika bra. Sen att ryggen orkar till 21.30, det lär jag ju märka. Jag hoppas att ni får en riktigt trevlig kväll!

Kramar//Emelie

Likes

Comments

I går blev det förlust och kommer inte riktigt ihåg hur det blev med poängen. I alla fall så spelar vi om 3 platsen som blir innan finalen i Norrköping. Yes vi spelar om 3 platsen i Norrköping och jag ska säga det att deras arena är en av de finaste och fräschasde jag har sätt. Sambon åker med igen då och hjälper till vid sidan av vilket vi kan behöva. Då kan vi spelare fokusera på att ta 3.de platsen.

Gårdagens match tyckte jag ändå var riktigt bra och det vi verkligen lyckades med var anfallet vilket känns riktigt bra. Det brukar vi inte lyckas med sådär jättebra men igår som sagt så lyckades vi trots att vi bara var 5 spelare. Japp, jag skrev rätt hela 5 spelare, som spelade riktigt bra.

Nu blir det i alla fall ladda om till nästa helg och vara med på dem sista 6 träningarna som är kvar, innan denna absolut sista matchen i våran liga. Efter det blir det träningar fram till mitten av juni ungefär. Nej, nu blir det ladda inför ikväll och vakna till liv ordentligt.

Kramar//Emelie


Likes

Comments