View tracker

Jag kan nog säga för både mig och Sarah att vi har haft full fokus både på träningarna och utanför träningarna. Speciellt efter då jag (Emelie) har varit ner i Lund med A-laget där det blev 1 vint och 1 förlust. Det har inte varit så att vi inte har velat skriva men det har varit lite med basketstolen (för Sarah bland annat) samt att detta med träningar som jag skrev ovanför. Nu blir det bättring på detta!

Dem senaste träningarna har gått riktigt bra måste vi nog få säga. Det känns riktigt bra att det är mer spelförståelse och pik/skrinövningar för dem som inte riktigt kan detta. Men även skönt med att vi som kan detta ser till så att det sitter riktigt bra i ryggmärken.

Kramar//Emelie och Sarah


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Då var det lite ett dygn kvar tills man ungefär är fram i Lund samt i hallen ungefär. Matchen börjar kl 15.00 och vi lär vara framme till 14 om inte tidigare. Jag (Emelie) måste upp redan 05.30 för att hinna både klä på mig och få i mig frukost sen är det ju bara att åka dit jag blir upphämtad.

Om jag inte minns fel kommer dem som jag ska åka med vid 07.30- 8.00. Fast jag hoppas att dem kommer lite tidigare men det får vi ju se i morgon. Om allt går snabbt och smidigt kommer resan ta 5 timmar och 30 minuter, så sammanlagt kommer jag sitta i en bil i 11 timmar kanske mindre kul.

Men nu blir det fokus till morgondagen. Jag får hoppas att ni få en riktigt bra helg där ute!
Kramar//Emelie


Likes

Comments

View tracker

Jag ska väl börja säga det att det kommer mest bli jag (Emelie) som kommer sköta denna blogg ett tag tills Sarah kommer ihåg denna blogg och det. Jag kommer i stort sätt skriva för oss båda, så bli inte förvånade att jag skriver ut bådas namn i slutet av visa inlägg.

Den senaste veckan har vi/jag i alla fall haft fokus på träningarna, så har inte haft så mycket ork och tid för skrivandet efter träning. Jag hoppas på att det blir bättre med det. I helgen kommer A-laget åka ner till Malmö/Lund för att spela 2 matcher mot FIFH Malmö. Då kommer jag (Emelie) vara med i till dem matcherna mina 2 första borta matcher med A-laget, Jag hoppas på att Sarah kommer vara med så småning om.

Vi får hoppas att det kommer gå bra att åka fram och tillbaka plus på matcherna också, Som tur är vi inte riktigt där ännu, men om 2 dagar i alla fall sitter vi i bilarna ner. Vi får hoppas på en bra träning i kväll inför matcherna. Ni får ha en fortsatt trevlig dag där ute.

Kramar//Emelie

Likes

Comments

Då var dagens träning slut och trots att det gick sådär så fungerade det ändå. Som tur var det inte så mycket trafik då kunde man åka till träningen. Vi båda kan vara riktigt nöjda med våran insats.

Vi kan hoppas på att nästan träningen går mycket bättre. Sedan ska ju snabbheten bli mycket bättre. Nu blir det bara ladda om batterierna till måndag.

Kramar// Emelie och Sarah

Likes

Comments

Igår skulle det ha varit träningen men pga av snökaoset så blev träningen inställt. Vilket man självklart kan förstå.
Trots detta så blir träning ikväll och det ska verkligen bli skönt med 3 timmars träning. Sedan får man ju se hur trafiken är också.

Kramar// Emelie och Sarah

Likes

Comments

I lördags hade vi match och tyvärr var inte Sarah med så detta inlägg kommer handla om mina känslor (Emelies), om hur jag kände det. Många av oss var redan där till 10.30 för att förberedda stolarna och allt runt omkring. Vilket jag tyckte var riktigt bra faktiskt, Alla försökte hjälpas åt så gott det gick, Synd bara att vi förlorade den matchen.

Att få dra på sig A-lagets match tröja kändes hur bra som helst. Det blev ändå premär för min del och jag körde på rätt bra och försökte hjälpa till med pikarna så gott det gick. Det som störde mig lite var att när jag väl kom till skott så ville det inte sitta riktigt. Men det positivt var ändå från visa A-lags spelare och sedan en annan som tränar med oss att jag fick bra feedbeck, men att jag behövde träna på styrkan. Det kan jag faktiskt hålla med om. Det som var lite komiskt var att under uppvärminen gick nästan alla skott i men när det var verkligen läge för att göra mål ville det sig inte. 

Detta är någonting jag kommer ta med mig till nästa match. Det som gjorde mig lite chockad var att jag fick så mycket spel tid. Jag vet inte vad våran coach tänkte där riktigt men var ändå nöjd att jag fick det, Men jag fick ändå till rätt många bra pikar och hjälpte till på det sättet. 

Nu blir det fokusera på kvällens träning vilket jag hoppas går hur bra som helst. 
​Kramar
Emelie

Likes

Comments

Då var den sista träningen klar då innan matchen på lördag. Trots att vi var lite virrig på träningen idag så lyckades vi ändå göra bra i från oss. Vi får hoppas på det bästa.
Nu blir det att ladda batterierna till lördag!

Kramar// Emelie och Sarah

Likes

Comments

Rullstolsbasketen betyder väldigt mycket för oss 2, där vi kan vara oss själva i stort sätt hela tiden. När vi inte mår bra som exempel innan träning, så när vi kommer dit och vi märker att allt det negativa släpper under träningen då mår vi som bäst. Basketen är som en fristad för oss där vi får glömma allt det negativa visa träningar där vi får må bra.

Det ger oss en extra morot att bli bättre på det vi gör och även att uppnå det mål vi har gemensamt. Många gånger vi har velat gett upp och velat kasta in handduken så har vi alltid hittat tillbaka igen. Vi är där varje träning i stort sätt om vi inte är sjuka eller har något annat viktigt. Vi vet att varje träning är så viktigt att vara på. Dels för att kunna bli bättre inom sporten samt att har man ett mål exempelvis A-laget då måste man ge 100 %.

Med detta kan vi säga att rullstolsbasket har betytt mycket för bådas del!
Kramar// Emelie och SarahLikes

Comments

​Japp, i dag är det träning kl 20 och vi/jag vet att detta kommer bli en lååång och seg dag tills träningen börjar. Vi/jag ser fram emot kvällens träning. Jag (Emelie) hoppas att Sarah är med ikväll så att träningen blir ännu mer grymmare.

Jag läste just förra inlägget. Det som gjort mig lite förvirrad var att första meningen. Det jag menade var att ja träningen var grym men det var tråkigt att Sarah inte var med. Det blir att ändra om det efter jag har skrivit detta inlägget. 

Det blir att tagga och ta det lugnt just i dag men även bli lite mer piggare. Ha en bra dag där ute. 
​Ha det bäst
Kramar
E & S


Likes

Comments

I dag var det en riktigt bra träning men synd att
Sarah inte var med pga av sjukdom, men hon var där och hjälpte till. Annars tyckte jag  (Emelie) var en riktigt bra träning.

Visst blev det misstaget från min (Emelie) sida men man fick ju bra med tips på hur mycket man behövde förbättra.

Vi kan var glada över att få riktigt bra råd från riktigt bra spelare, som har eller spelar i landslaget. Nu blir det hem och ta nya krafter.

Kramar// Emelie och Sarah

Likes

Comments