Hej nu har det gått ett tag sen senaste inlägget! Men min födelsedag var dock inte så långt ifrån min semester! Eftersom Jag inte heller var kvar i Umeå under den tiden så kunde man snabbt lista ut att det inte skulle göras många knop den närmaste månaden. Utan den var snarare en hel del solande, snickrande och förstås en massa öl :D 🍻 Det var ju trots allt semester och inte ett träningsläger ;) men nu är man tillbaka i verkligheten, åter på jobbet och i och med det även tillbaka på bodycombat passen på iksu! :) första passet kändes i lederna kan Jag då lova! Andra omgången gick bättre kände dock av lite träningsvärk sen passet innan! Den här veckan har det tyvärr inte blivit någon träning, Då Jag sen i onsdags haft ont i bakre delen av lungorna och lite irriterad i halsen så har inte känts som att det är lämpligt att anstränga sig och förvärra det! Nåväl det börjar sakta kännas lite bättre så veckan som kommer blir kanske lite mer produaktiv! :) passade även på att beställa hem en burk L-glutamin tillsammans med några "hälso"dricker esse :) innehåller tydligen en hel del vitamin b6/12, magnesium, folsyra mm. Om det ger något reslutat återstår att se. :) Om L-glutamin kommer hjälpa något återstår också att se. Om det inte funkar kanske placebo effekten funkar. ;) Testade köra det med esse drickan då Jag läste att besk dryck kan dölja smaken av glutaminet. Det gjorde det iallafall :) Det var nog allt för nu, vi hörs!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja idag var det min och Syrrans Födelsedag! Grattis till oss!

Hur går träningen då? Det rullar på har till och med fått mig en IKSU-kompis! :) Vi har bara hunnit vara på ett pass, då han åkt söderut över sommaren.

Om Jag lyckats hålla räkningen har Jag varit på 9 Bodycombat pass :) mer ska nog hända framöver :)

Nu till min egen present till mig själv. Jag har nu publicera en "före" bild på hur Jag ser ut idag och om ett år så ska Jag fota hur Jag ser ut då. Spännande...

Lite färska mått då: Vikt 69kg, omkrets: bröst 95cm, Mage 90cm, biceps 33,5cm.

Likes

Comments

Då gav man bloggandet ett nytt försök!

Vad har Jag börjat med då tro? Jo Jag har skaffat gymkort på IKSU i Umeå.

För er som inte rör sig i björkarnas stad står IKSU för: Idrottsklubben studenterna i Umeå.

Enligt Wikipedia är IKSU sport Europas största träningsanläggning och enligt en undersökning sägs vara den näst mest besökta i världen.

Nog om bakgrunden om anläggningen..-

Hur var första besöket?

-Lite nervöst men humöret var på topp. Jag valde att testa ett pass med en instruktör, mitt val vart: Bodycombat. passet är ca 1timme långt. Var helt slut efter passet, Jag försökte lära mig koreografin? så gott Jag kunde, men imellanåt tappade Jag bort mig & fläktade mest runt med armar & ben fast med ett stort leende på läpparna.

(tur att man kan vara underhållande åt sig själv)

Eftersom det var första gången så gick förstås inte allt som en dans. Väl klar på passet & tillslut hittat rätt omklädningsrum var det dags att lämna byggnaden..

Ni minns att Jag nämnde att byggnaden var ganska stor.. Jo Jag gick vilsen och hittade inte utgången tillsulut fick Ja fråga en tjej var utgången låg. 😅 Sen så kan det delvist vara mitt lokalsinne men det lämnar vi ur ekvationen.

Traskar sen glatt hemmåt halvvägs hemma tar Jag upp telefonen och ser till min förvåning på Iksu app att det står "ditt kort är spärrat, kontakta Iksu för mer information" Jag hade missat detaljen att "checka in" på passet Jag bokat. så det var bara att vända på klacken och lösa det i receptionen. 🙃

Kommer du gå dit igen? -Redan gjort! Det Jag beskrev ovan var 19dagar sedan, Idag var Jag på mitt 4e Bodycombat pass.


Likes

Comments