Header

Lystring Lystring! Nu kan vi äntligen konstatera att sommarens program är färdigt! Var snabb och boka din plats för att garantera att få en plats. Du kommer inte att ångra dig!

-Pippi

Evenemang sommaren 2017:

  • v.18-20 "Pluttifikationstabellen"-läger. Avtog intresset för matematik under vinterhalvårets mörka dagar? Repetera matematikens grunder med oss på ett roligt sätt! v.18 är för 7-8 åringar (åk 1-2), v.19 för 9-10 åringar (åk 3-4) samt v.20 för 11-12 åringar (åk 5-6)
  • v.22-24 Plättkalas! Pippi älskar att steka pannkakor liksom även att äta dem. Vem gör ju inte det?! Under detta läger lär vi oss om olika ingredienser, hur man lagar mat och självklart gräddar vi även pannkakor!
  • v.25-28 Segla på de sju haven med pippi. Grunderna i segling, sjövett och etikett samt seglngsäventyr på havet.
  • v.30-33 Äventyra med Pippi. "Jag älskar att klättra och gå på äventyr", säger Pippi. På Rullgardinas Roliga Resor har vi en trygg och säker äventyrsbana som erbjuder varierande höjder och andra utmaningar. Vi har även klätterväggar, klätterträd samt klättermöbler! v.30 & 31 för 6-8 åringar och v.32 & 33 för 9-11 åringar.
  • v.34 Teater. Vi tränar ihop en kort teater och har sedan uppvisning på sista dagen.


Ännu finns det några luckor som DU har möjlighet att boka! Passar ypperligt för föreningar, skolor och andra organisationer som vill ha ett skojjigt program som skräddarsys just för din grupp.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

På bilden till vänster ser ni Tommy och Annikas hus, det vill säga "lägerhuset". På samma bild kan ni även se sjörövarskeppet. Det rosa huset på bilden till höger är Villa Villekulla, vår huvudbyggnad där reception, matsal, duschrum och gästrum finns.


Nedan har vi slumpmässigt satt ihop bilder från Rullgardinas Roliga Resor.

Likes

Comments

Hejsan!

Hos oss på Rullgardinas Roliga Resor finner ni en personal som består av glada och ivriga personer. Nedan skall ni få en kort beskrivning om var och en som jobbar hos oss.


Herr Nilsson jobbar i receptionen och fungerar som betjänt.

Lilla Gubben har hand om hästarna och är aktivitetsledare för barmgrupper.

Efraim "sjörövarpappa" är husets kock och sköter även om båtarna på Rullgardinas Resor.

Pippi är "allt-i-allo" men har som huvudsyssla att stå för program och evenemangen.

Tommy och Annika är städare och hjälper till i köket. De hjälper även vid aktiviteterna.

Likes

Comments

Hej och varmt välkomna till Rullgardinas Roliga Resor!

Kom och bo på vårt motell Villa Villekulla, här får man leka så mycket man vill och tävla mot Pippi. Herr Nilsson och Lilla Gubben hjälper er vid incheckning och finns på plats under hela vistelsen. Träffa också Tommy & Annika, Fru Prüzelius (Prusseluskan), Kling & Klang m.fl.

Hos oss är alla välkomna, även de lurviga vännerna - husdjuren. Med oss får du vara med om roliga, kreativa och spännande aktiviteter, vi har något som passar hela familjen! Vi erbjuder ett spännande besök i en trevlig tillvaro. Vi ordnar även skolresor, lägerskola m.m., dessa äger rum i Tommy & Annikas hus för att alla ska få plats.

Det finns aktiviteter för hela familjen:

- Tävla mot Pippi (pilkastning, styrkelyft, klättra)

- Äventyrsbana

- Grädda pannkakor

- Segla med sjörövarbestättning

I Tommy & Annikas hus ryms 30 sovgäster, där finns sovsalar tillgängliga. I Villa Villekulla finns 18 rum, 6 av dem är husdjursvänliga.

Vi har familjerum med egen toalett. I rummen finns en dubbelsäng och en våningsäng, det går även att få tilläggsbäddar om ni önskar. Det finns skilda rum för de som har med husdjur. Duschutrymmen finns tillgängliga för alla gäster. Duschutrymmmena är stora och det finns ett för respektive kön. I Tommy & Annikas stuga finns det sovsalar och duschrum, skilt för flickor och pojkar.

I priset ingår alltid frukost. Vår restaurang serverar traditionell husmanskost.

All inclusive: Boende, frukost, lunch, mellanmål, middag, kvällsbit, ledda aktiviteter.

Ifall inte all inclusive betalar man skilt för övriga måltider (förutom frukost), boende och aktiviteterna ingår!

Kom ihåg att respektera de andra gästerna så alla får en trevlig vistelse. Välkomna! :)


Öppet: 1 Maj - 30 September


Likes

Comments