I går var jeg til gymfest på Århus Akademi med min nye klasse, og det var en mega god aften. Wow jeg er glad for min klasse! Festen på skolen startede egentligt kl 18.00 med spisning, men vi havde aftalt, at vi skulle holde en lille forfest sammen, så vi ankom først på skolen omkring kl 21.00. Det var en virkelig god ide, fordi så havde vi lige mulighed for at hygge os sammen som klasse inden, at vi kom op på skolen, fordi da vi først kom op på skolen, blev vi hurtigt spredt til alle sider. Så det var en mega hyggelig aften, hvor vi spillede beerpong, snakkede og bare hyggede os mega meget sammen.

Før sommerferien havde jeg det virkeligt stramt med at skulle gå på HF et år mere end normalt, og jeg spekulerede over, om det ville blive svært at være med i fællesskabet, når jeg havde så få timer med min stam klasse. Men efter at jeg har mødt min klasse, så er jeg nærmest helt glad for at skulle gå på HF et år mere! Og det her år er ikke længere et år "der bare skal overståes", hvilket er sygt dejligt!


Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Forleden var min familie og jeg hjemme ved en familie, som vi er blevet gode venner med igennem foreningen for medfødt knogleskørhed, da deres datter har samme handicap, som jeg har. I stuen spottede jeg, at hun havde en gangwalker stående. Lige sådan en, som jeg kører rundt og drømmer om at kunne bruge!

Jeg vil så gerne kunne gå med en gangwalker! Det kunne være det sejeste i hele verdenen. Virkelig! Jeg mangler bare den gangwalker... Og så mangler jeg også lige kræfterne til at kunne gå med den (vigtig pointe). Førhen tænkte jeg, at jeg først skulle få opbygget nogle kræfter, så jeg kunne bruge den, og så efterfølgende begynde at kigge efter en gangwalker. Men jeg har ændret min plan. Nu går jeg all in for at få fat i en gangwalker!

Jeg tror på, at jeg kan komme til at gå med en gangwalker, og jeg tror, at det ville være mega smart at have den selvom, at jeg ikke kan bruge den fuldt ud. På den måde kan jeg øve mig i at bruge den. Min krop blev fyldt med glæde, da jeg prøvede at komme over og stå i den, og det var som om, at målet kom lidt tættere på, så nu er jeg fastsat på, at jeg skal have mig en gangwalker!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Min første skoledag gik MEGA godt! Wow folk var søde!

Da jeg mødte i morges var der kun kommet 1 udover mig, og det er altid lidt nervepirrende i starten, fordi hvad skal man lige snakke om? Men det viste sig, at hun også havde gået på Århus efterskole bare nogle årgange efter mig, hvilket var ret sjovt, og så kunne man jo snildt finde noget at snakke om. Herudover, så fandt jeg ud af, at vi er tre, der har taget vores HF på 3 år, og nu er på vores sidste år, hvilket at jeg synes er mega rart! Så jeg ikke er den eneste.

Det var faktisk også ret hyggeligt at se lærerne igen. Mht. mine timer, så ligger de knap så godt, og som det ser ud lige nu, så skal jeg have en del frimoduler, hvor jeg måske har nogle timer tidligt på dagen og en time sent på dagen, hvilket er monster træls. Men det overlever jeg nok, så kan jeg lave mine lektier i den tid. Det vigtigeste er, at jeg er kommet i en god klasse. Jeg har virkelig en god mavefornemmelse lige nu, og jeg synes, at det er helt rart at være startet i skole igen!

Likes

Comments

I morgen skal jeg starte i skole, og så sætter jeg slutspurten ind på mit SIDSTE år! Jeg plejer jo at være på Smukfest lige nu?? Århh, hvor gad jeg godt, at jeg sad ude på Kærligheden med en øl i hånden og godt selskab lige nu...

Men den går sgu ikke, og i morgen står den på skolestart i stedet for. Så må jeg vende stærkt tilbage på Smuk næste år.

Lige nu har jeg faktisk ikke så mange nerver på over at skulle starte i en ny klasse i morgen. Det kan være, at de kommer snigende i morgen? Jeg synes, at det er meget rart, at jeg allerede kender lærerne og skolen, så er der lidt færre nye ting at skulle forholde sig til i den første periode.

Jeg kommer til at skulle gå på 3 forskellige hold, da jeg har udvidet min HF. Men jeg får heldigvis en "stam" klasse, hvor jeg skal have alle de naturvidenskabelige fag (kemi, biologi og geografi), hvilket udgør størstedelen af mine timer. Herudover skal jeg have matematik på B og et C fag på to forskellige hold. Før sommerferien havde jeg valgt tysk B sammen med de naturvidenskabelige fag, men over sommerferien blev jeg mere og mere fastsat på, at jeg gerne vil læse til lære, og hvis at jeg skal det, så vil jeg gerne være matematik lære. Heldigvis har jeg godt kunne nå at skifte, hvilket at jeg er mega glad for, så jeg ikke skal til at læse på VUC igen

Jeg glæder mig mega meget til at se, hvem at jeg skal gå i klasse med i morgen! :-)

Her er nogle af mine yndlings billeder fra Smuk <33


Likes

Comments

Dengang, hvor jeg var lille havde jeg en drøm. Jeg drømte om, at verden ville ændre sig, så at det var i vandet vi levede, og land det var noget, som man gik på, når man dyrkede sin fritidsaktivitet. I vandet er jeg nemlig på lige fod med alle andre. I vandet er jeg ikke handicappet.

Jeg elsker at være i vandet, og jeg elsker at have mine veninder med ude at svømme, og jeg ved, at de også elsker at være med. Jeg tror, at de synes, at det er ret fascinererende, at jeg kan så meget mere i vandet, end jeg kan på land. Når jeg er på land, så bruger jeg elektronik til at komme rundt, hvilket er mega fedt, at det kan lade sig gøre, fordi ellers så havde jeg sgu nok et problem. Men når jeg er i vandet, så kan jeg bevæge mine arme og ben, og så kommer jeg fremad! Det er så mega befriende! Og det allerbedste det er, når jeg kan bunde, fordi at så kan jeg i vandet. Og jeg kan i vandet uden at være bange for, at jeg lige pludselig brækker en knogle, fordi at vandet ikke belaster kroppen. Nej, vandet er derimod med til at hjælpe mig med med at stå op. Hvis jeg stillede mig op på land uden nogen hjælp, så ville jeg falde sammen med det samme, fordi at jeg ikke har styrke nok, og fordi at jeg ingen balance har. Men det gør jeg ikke i vandet, i vandet bliver jeg stående! Så vandet er med til at fjerne en usikkerhed i forhold til at brække mine knogler, og derudover så giver det mig bare den fedeste følelse af at være uafhængig for en stund.

Jeg kan nok ikke løbe fra, at jeg handicappet, men jeg kan tage et smut i svømmehallen og glemme, at jeg er handicappet, og det er værd at tage med!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Imens, at jeg var på sommerferie, tikkede der en mail ind i min indbakke, om jeg havde lyst til at komme og holde et foredrag om det at være rollemodel og formidle sit liv. Det ville jeg selvfølgelig mega gerne! Jeg elsker nye udfordringer, og jeg tror virkelig, at de er med til at give en ordentlig skudefuld glæde her i livet! Jeg vil få sygt mange sommerfugle i maven op til foredraget og ikke mindst under foredraget! For det første plejer jeg altid at holde foredrag i 1 time, og til dette foredrag er jeg næsten booket i 2 timer. Herudover så er det bare altid lidt nervepirrende, når man skal til at sige noget helt nyt foran andre mennesker. Tænk nu, hvis at de bare synes, at det er død kedeligt?? Det gør de forhåbentligt ikke, og jeg vil gøre mit for at lave et skide godt foredrag! Og den der følelse inden i, når man mærker, at det bare kører mega godt. det er verdens bedste følelse! Jeg har også prøvet, hvor det er gået knap så godt, hvilket er mega surt! Men nogle gange, så går det ikke, som man forventer, og så må man lære af det til næste gang, hvor man kan gøre comeback!

Jeg skal snakke, om det at være rollemodel for andre, som også lever med en funktionnedsættelse. Jeg har selv haft rollemodeller, og det har jeg faktisk stadig. Og hvad har de givet mig? Jeg tror, at det allervigtigeste som jeg har fået med er trygheden og roen i at vide, at jeg ikke er den eneste, som har disse problemer. Bare det at vide, at man ikke er den eneste, som har disse problematikker, det er en kæmpe lettelse i sig selv. Der har været flere, som har skrevet til mig privat om ting, som har været svære, når man lever med en funktionsnedsættelse og efterspurgt råd. Her tror jeg bare, at det er vigtigt, at inden man kaster sig over alle de gode råd, så er det vigtigt at sige: "Jeg kender det godt" eller "Jeg forstår det godt" Eller noget i den retning, så personen der skriver ved, at hun/han ikke er skrupskør, fordi at hun/han går og har de her problemer, men at der faktisk findes andre derude, som har præcist de samme problemer. Herefter kan man så skyde løs med alle de gode råd, som har hjulpet en selv på vej, og så håbe at de bare kan være til lidt hjælp.

Jeg glæder mig mega meget til at skulle ud og holde det her foredrag. Hvis du har interesse i arrangementet, og også lever med en funktionnedsættelse, så kan du læse mere om arrangementet her

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hej med jer! :-)

Som jeg skrev i tirsdags, så var jeg på Grøn koncert i weekenden. Både i fredags og i går. Jeg havde fået lokket krisser til at tage med til Grøn koncert i går, så kunne vi også få en hyggelig tur ud af det.

Jeg kom sammen med Bruger Hjælper formidlingen, og vi startede med at dele flere goodiebags og flyers ud. Det var ret grænseoverskridende at skulle køre hen til fremmede og spørge, om de ville have nogle flyers, men helt sikkert også en god træning, hvis man er lidt genert! Da vi var færdige med det kørte vi ind og hørte noget musik.

Jeg havde fra morgenstunden af haft hovedpine, som kom i små bølger. Så hver gang at den forsvandt, så troede jeg, at den var væk, men så kom den igen. Herefter begyndte jeg også at få ret så meget kvalme. (Det skal lige siges, at dette ikke skyldtes alkohol! :-)) Jeg troede, at jeg havde skjult det godt, at jeg havde det dårligt, men Krisser havde åbenbart godt regnet den ud allerede fra start af. Jeg gad ikke at være en party poober, så jeg havde holdt det for mig selv, og i og med at det kom i bølger, så troede jeg hele tiden, at det ville gå væk. Men da kvalmen pludseligt tog til, så vendte vi snuden hjemad, hvilket også var meget godt, fordi at vi nåede lige hjem inden, at jeg kastede op... Lækkert ik? Men så havde jeg det til gengæld helt fint bagefter! Men det kan jo ske, og vi havde heldigvis også en hyggelig aften på hotellet, hvor vi spiste aftensmad fra Lêlê, og det smager sindssygt godt!

Jeg nåede at høre Scarlet Pleasure begge dage, og det var faktisk dem, som jeg havde glædet mig allermest til at se! Ellers var det en mega god oplevelse at være på Grøn koncert. Der var god stemning og folk var så søde! Der var flere der kom hen og sagde, at de følger mig her på bloggen, og at de synes, at den er mega god. Jeg tror vitterligt, at det er verdens bedste kompliment, jeg kan få! Så tusinde TAK for det!

Jeg skal helt sikkert til Grøn koncert igen næste år, og jeg mødte også søde Antoniett, som spurgte, om jeg ikke ville være frivillig næste år, og det kunne jo godt tænkes :-) Antoniett hun er mega sej! Og hvis i har lyst, så kan i finde hendes blog her.

Her kommer der lige lidt stemnings billeder fra i går :-)


Jeg kørte rundt med disse fine balloner, men eftersom at jeg ikke kunne styre dem og bare ramte folk i hovedet med dem, så var jeg nødt til at lade dem gå :-))

Jeg fik denne spidse skrue op i hjulet, men heldigvis så skete der ikke nået! Det kunne lige var kønt. hvis jeg var punkteret...

Krisser ville gerne tage et selfie, men jeg var mere interesseret i de drinks, som vi lige havde købt fra Nohrlund

Mums de var gode!

Likes

Comments

Contains affiliate linksJeg er arbejdsleder for 5 forskellige hjælpere og nogle vikarer. Og når august måned går i gang, så skal jeg til at finde en ny hjælper. Så skal hele molevitten gentages, og der skal oplæres om, hvordan det er at være hjælper hos mig.

Det at skulle være leder for livet, det er nok noget af det mest ambivalente i mit liv. På den ene side, så elsker jeg mine hjælpere, de er mega sjove, og de vil mig alle sammen det bedste. På den anden side, så ønsker jeg nogle gange så inderligt, at jeg bare kunne klare mig selv, og der følger en del udfordringer og logistik problemer med, men det sidstnævnte er der heldigvis hjælp at hente til. Jeg er meldt ind i Bruger hjælper formidlingen, som står klar til at rådgive og vejlede. Derudover så står de også for flere helt praktiske ting så som løn til hjælperne. Det letter presset på mine skuldre en hel del, og jeg er så glad for, at jeg ikke skal stå for de tunge administrative dele. Så skal jeg kun stå for en god arbejdsplads, men det er til gengæld også ret så vigtigt!

Jeg går meget op i, at mine hjælpere skal være glade for deres arbejdsplads, og det kan rive tænder ud, hvis mit overskud nogle gange er i 0. Den eneste vej der er frem for en god arbejdsplads er kommunikation, kommunikation og KOMMUNIKATION. Den skal selvfølgelig gå begge veje! Det kan være benhårdt, men jeg er sikker på, at jeg får nogle kompetencer med mig videre omkring samarbejde, kommunikation, og det at være en leder, som vil gavne mig, når jeg skal ud på arbejdsmarkedet.

Jeg er blevet en af ambassadørerne for en kampagne, der hedder "Leder for livet", som er sat i gang af Bruger hjælper formidlingen. Derfor har jeg medvirket i en video, som i kan finde nedenunder, og i weekenden tager vi på grønkoncert med kampagnen. Jeg glæder mig! Jeg har aldrig været på Grøn før, så det bliver mega spændende. Vi kommer både til Odense og København, så hvis i tilfældigvis ser mig sidde og dele flyers og goodiebags ud, så kom lige hen og sig hej! Så bliver jeg mega glad :-)


Likes

Comments

Contains affiliate links

Heeeej!

Så er jeg hjemme igen efter to ugers mega dejlig ferie i Sydspanien. Det var virkelig en dejlig tur! Det var tiltrængt lige at få et afbræk og bare kunne slappe helt af!

Jeg elsker ferie, og jeg kunne snildt have taget en uge mere, men jeg er nu også ret glad for at være hjemme igen. Vejret halter måske en anelse, men det er rart at være hjemme i de vante omgivelser. Jeg tillod mig selv at holde HELT ferie imens vi var afsted, så hver gang jeg kom i tanke på noget, som jeg skulle huske at gøre, så kom det på to-do listen, og den er bare blevet LANG. Så den har jeg været igang med at få skåret ned på i dag.

Nu skal jeg bare nyde resten af sommeren her i Danmark, hvilket jeg nu også er helt tilfreds med. Jeg håber, at I nyder jeres ferie. :-)


Her sad min søster, min hjælper og jeg ude ved poolen og holdte poolparty. Det var virkelig hyggeligt! Jeg prøvede at læse min bog, men jeg kunne ikke lade være med at synge med, så jeg tror, at jeg nåede at læse den samme side 5 gange, fordi at der liiige kom en god sang

Jeg elsker bare palmer!

Smukke krisser <33

Her er Jens og jeg. Vi har været venner siden vi blev født, og vores forældre er bedste venner, og det var dem, som vi var sammen med i sidste uge. :-) Det er så hyggeligt!

Her er det smukke hus vi boede i.

Min søster og jeg forlod de andre, og så smuttede vi ud og købte en is

Vi ses :-))

Likes

Comments

Contains affiliate links


Hej med jer!

Jeg håber, at i nyder sommeren Jeg sidder lige nu i Coin, som ligger i Sydspanien og drikker en kold Nestea. Her er monster varmt, og mega lækkert! Jeg ville bare lige tjekke ind her på bloggen, og give jer en lille update. Så her kommer der lige en siden sidst kombineret med nogle billeder fra vores ferie.
Min hjælper har lavet den flotteste hipster knold i mit hår! Det står virkeligt i høj kurs, når man er god til at sætte hår som hjælper!

Min søster har leget min svømmetræner for en dag, og det er ikke for sjovt!


Jeg er blevet kontaktet af hvisk, som har spurgt, om jeg har lyst til at være Hvisk stylist, hvilket at jeg har sagt ja til. Så det er jeg blevet, I kan tjekke min side ud her https://hvi.sk/r/9A45 Det er noget alle kan blive, man skal bare gå ind og lave en profil. Jeg er helt ny i det, så jeg har stadig ikke helt tjek på det. Men det er mega fedt, fordi at jeg i forvejen har mange af deres fine smykker, og det er en af de få forretninger, som laver ringe til mine små fingre.


Vi bor lige nu i det fineste hus, og vores have er fyldt med flotte palmer. Mine planter derhjemme kan på ingen måde hamle op med det her.

Jeg er blevet helt vild med tasseløreringe! De her er fra Kvastdesign. Og så har jeg fået en masse fine fregner :-)

Jeg har købt en mega flot buksedragt fra H&M. Den er vist udsolgt online, men her er den i andre mønstre.

Jeg har nærmest ikke lavet andet end at slappe af ved poolen, og jeg elsker det! Og vi har stadig 5 dage endnu!

Fik i set min video fra i sidste uge? Ellers kan i finde den her .

VI SES :-)


Likes

Comments