Header

Jeg er fornyligt blevet bekendt med mærket Le Café Noir Studios. Og jeg elsker det! Jeg kan vildt godt lide deres farverige univers. Jeg er især vild med den lyslilla frakke og den heeelt lyse lyserøde tshirt. Og så er leoprint altid et hit hihi. Jeg er sikker på, at det er en god idé at følge tæt med hos det her brand. Det går helt sikkert kun opad for dem fremover!

Shop hele deres cool sortiment her.

Håber I kan lide det xx og undskyld for det meget korte indlæg - jeg har simpelthen så travlt i de her dage!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Halløj og go' søndag!

Julen nærmer sig og jeg glæder mig aaaaalt for meget allerede. Mere og mere for hver dag, der går. Der er sikkert nogle af jer, der har det på samme måde. Jeg har før haft år, hvor jeg ikke anede hvad jeg skulle ønske mig. Men sådan er det langtfra for mig denne jul. Jeg har efterhånden fået lavet mig en ekstremt lang ønskeliste. Puha, det er godt at jeg har fødselsdag kort tid efter jul.

Derfor kan det jo sagtens være, at der sidder nogen derude, som godt kunne bruge noget inspiration til ønskesedlen. Jeg har af samme grund dedikeret dagens indlæg til julegaveidéer. Denne gang med fokus på budgetfund. Jeg håber, at I kan finde noget inspiration her. Hvad end I selv mangler idéer til ønskelisten eller I leder efter en gave til veninden.

Jeg håber, at I kan lide det! Igen, god søndag xx

1 pudebetræk H&M 2 strømper & OTHER STORIES 3 bh WEEKDAY 4 ring WEEKDAY 5 handsker WEEKDAY 6 hue & OTHER STORIES 7 løbetights H&M 8 øreringe PICO 9 lipbalm GLOSSIER 10 strømper ASOS 11 neglelak ESSIE 12 trøje NØRGAARD PÅ STRØGET 13 magasinholder H&M 14 bh & OTHER STORIES

Likes

Comments

Velkommen til et lille hyggeligt weekend-post.

Jeg har i dag startet en ny serie, hvor jeg vil skrive lidt om, hvilket musik der spiller i mine høretelefoner, når jeg hjuler til og fra skole ikke mindst.

Well, jeg vil starte ud med at skrive lidt om Scarlet Pleasures nye udgivelser. De har netop udgivet fem vold gode sange. De er for mit vedkommende en god afveksling til al det julemusik jeg (måske) er begyndt at høre lidt for meget. Ellers hører jeg meget forskelligt faktisk. Nyt og gammelt. Julemusik og sommer-feels. You name it.

Håber at I har en skøn lørdag! xx

Likes

Comments

Contains affiliate links

Da jeg så Emili Sindlev i den smukke, smukke lilla pels var jeg solgt! Ikke til Emili, men til pelsen. Jeg har længe tænkt på, at jeg vildt godt gad at have en farverig vinterjakke i år. De sidste par år har jeg nemlig bare haft en helt almindelig lang sort jakke. Jeg forestiller mig, at det kunne se vildt cool ud, hvis man miksede et outfit sammen af disse farver. Jeg har desuden hørt en lille fugl synge om, at gul kommer til at være OVERALT hele foråret og sommeren. Kæmpe optur! I det tilfælde har jeg i den grad tænkt mig at investere i en masse farverige fund hele vinteren, så jeg er 100% klar til når de lysere tider kommer. Og som jeg nok engang har skrevet før, så er vinter altså ikke ens betydning med sort og gråt tøj!

Hav en skønno weekend til vi skrives igen! xx

1 frakke LE CAFÉ NOIR 2 jeans LEVIS 3 taske GANNI 4 sneakers ADIDAS

Likes

Comments

Hej piger og velkommen til et skønt indlæg.

Det er sjældent, at jeg rent faktisk har fokus på beauty her på bloggen. Det er egentligt heller ikke noget, jeg går specielt meget op i. Og slet ikke i forhold til mode. Men nu har jeg efterhånden en del beauty wishes til jul. Derfor vil jeg selvfølgelig dele dem med jer. Jeg elsker (ligesom enhver pige, går jeg ud fra) at forkæle mig selv med en ansigtsmaske i ny og næ. Og så ELSKER jeg, når jeg lige har lagt neglelak. Det er sådanne små ting, som jeg sætter pris på i hverdagen - og selvfølgelig en masse andre ting.

Hvis jeg lige skal knytte nogle ord til de her produkter, så kan jeg starte med bronzeren. Jeg har brugt EN HEL op allerede. Den er så god. Den ligger virkelig pænt og holder rigtigt godt. Bronzeren ligger til de 375 kroner, hvilket er lidt dyrt, hvis du spørger mig. Derfor er den selvfølgelig på min ønskeliste.

Lige for tiden har jeg forskellige farver på alle mine negle. Jeg har ingen gul! Krise haha. Det kunne se så fint ud med mine andre pastelfarver. Og så er jeg lige pludselig blevet en sucker for lipgloss. Den her fra Clarins har den fineste farve. Her om vinteren kører jeg med bleg hud og en smule highlighting. Jeg gør intet ved mine øjenbryn eller vipper. Jeg synes, at det naturlige look er SÅ fint om vinteren. De shiny læber kunne gøre noget virkelig fint. Prikken over i'et.

Puha hvor blev indlægget langt. Håber det er okay. Jeg har kun en sidste ting at sige: 👇👇

1 bronzer TRYSTAL MINERALS 2 creme EMBRYOLISSE 3 lipgloss CLARINS 4 ansigtsmaske LORÉAL PARIS 5 neglelak ESSIE

Likes

Comments

1 hoodie ADOLESCENT 2 nederdel Y.A.S 3 frakke ASOS 4 strik ASOS 5 bluse SISTER JANE 6 kjole LOST INK

Jeg bliver altid overrasket over, hvor mange fine sager man kan finde på Asos. Mange af tingene er også meget affordable, så det er jo bare vildt skønt. Én anden ting jeg virkelig også synes er et plus ved Asos, er, at det er ikke tøj som ALLE har. Man kan nemt finde lidt specielle og "gakkede" items, hvilket jeg jo elsker. Og igen piger, det er på budget. Så på den måde er det ok at bestille noget, som man måske ikke komme til at bruge helt vildt meget.

you know you love it xoxo (hihihihi)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Lyserød har været et kæmpe hit i lang tid efterhånden. Og det fortsætter! Da Ganni kom med deres pre spring-kollektion forleden blev det i den grad understreget, at den lyserøde tendens langt fra er slut. Jeg synes, at det er overdrevet fedt. Hvis der er en farve, som jeg for altid vil elske, er det netop denne. Som min ønskeseddel ser ud lige nu, er den totalt præget af lyserøde fund. Jeg er til gengæld vildt øv over, at de smukkeste ballerinaer fra Ganni er helt udsolgt samt bukserne, som tilhører den smukke blazer. Jeg krydser fingre for at de kommer tilbage!

masser luftkys fra en lyserøde sky xx

1 kjole GANNI / 2 hårspænde PICO / 3 bluse ARKET / 4 ballerina GANNI / 5 pudebetræk IKEA / 6 bukser H&M / 7 blazer GANNI / 8 sneakers GANNI / 9 strik ONLY / 10 hue GANNI

Likes

Comments

MINUS til at de lyserøde Campus sneakers kun findes i Junior. Det vil sige, at det kun går op til 38 2/3, hvilket lige akkurat er for småt til mig. Jeg skal gerne have dem i 39 1/3… mega nedtur!

MINUS til at jeg lige nu ligger hjemme i sofaen med feber. Jeg endte med at tage hjem fra skole tidligere i dag, fordi jeg havde det så dårligt. Så jeg har brugt eftermiddagen på at sove. Jeg sov fire timer. FIRE timer?! Shit mand.. men jeg havde det endnu værre, da jeg vågnede.

PLUS til at jeg har fået min ønskede studieretning. Jeg endte med – efter ekstremt mange overvejelser – at ønske Biologi A Kemi B. Jeg er kommet i klasse med en MASSE piger. Der er kun fire drenge i klassen ud af 27 i alt. Stakkels drenge haha. Men indtil videre er jeg meget positiv omkring alt det nye. Og forresten tror jeg, at jeg har fået verdens bedste lærere hihi.

PLUS til Riverdale. Holy moly hvor er den nye sæson god! Det er jo helt vildt! Jeg sidder nærmest med munden åben, når jeg ser det. Helt målløs haha. Der sker vildt meget i hver enkelt afsnit. Det er ikke bare en ”kiiiiiigger på rubiner”-historie. Jeps haha, der var lige en reference til Casper og Mandrilaftalen.

PLUS PLUS PLUS! Vi er på vej ind i den allerbedste tid på året. Det kan godt være at sommer er skønt, men juletiden er der intet, der slår. Jeg er en totalt jule-maniac. Jeg tæller ned. Og har nærmest gjort det siden sommerferien. Alt det gode sker bare omkring jul. Først jul, så nytår OG SÅ min føds. Det er plus med plus på. Skide være med kulden, så længe den giver os en hvid jul! et kæmpe ønske fra min side af.

Likes

Comments

Halløjjjj

Jeg ville egentligt bare vise jer min smukke, smukke striktrøje. Det er min mor, der har strikket den. Den er simpelthen så fin! Den minder en del om Gannis stribede strik - og det er helt klart også meningen! haha. Jeg elsker virkelig bordeaux og lyserød sammen. I dag har jeg den på sammen med jeans, men i fremtiden tænker jeg, at jeg vil bruge strikken udover kjoler.

Det var bare det for i dag, håber I kan lide det

sesss

Likes

Comments

Piger jeg har seriøst den vildeste optur på lige nu. Og jaja, jeg ved godt at alle bloggere garanteret skriver om netop dette. Det er altså nærmest obligatorisk!

Piger, piger, piger! Ganni er allerede landet med deres Pre-Spring 2018 kollektion. Og nøøøøøøj, hvor er den smuk! Jeg er totalt forelsket i farverne. De har lavet de fineste items i henholdsvis lyserød, gul og lyseblå. Jeg glæder mig sindssygt meget til at foråret indtræffer (selvom der dog er rimelig lang tid til). Jeg venter spændt på, at deres ikoniske sneaker kommer i lyserød. Den er nemlig ikke på nettet endnu.

Jeg har samlet mine ABSOLUTTE favoritter fra kollektionen herunder og se kollektionen her. Jeg er tæt på målløs!

Jeg er sikker på, at I også er vilde med det, kyss

1 kjole GANNI 2 strik GANNI 3 kjole GANNI 4 blazer GANNI 5 taske GANNI 6 (de fiiiiineste) sko GANNI 7 hue GANNI

Likes

Comments

Instagram@matildestottrup