Header

UNDER 600 KRONER

Jeg elsker virkelig tasker. Tasker kan løfte hele dit outfit. Jeg har fundet 6 helt fantastisk flotte tasker, der passer perfekt til vinterens mange arrangementer. Jeg har desværre ikke en eneste taske, som jeg rent faktisk synes er glad for... Det er lidt øv. Jeg ønsker mig især nr. 5. Knus

1. ASOS // 2. Topshop // 3. & Other Stories // 4. Zara // 5. Zara // 6. ASOS

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Så er der lige et lille indlæg til jer inden jeg smutter i seng. Jeg er simpelthen begyndt at gå såååå sent i seng. Det er ikke helt sundt. Jeg tror aldrig, at jeg har haft så mørke render under mine øjne før. Jeg vil allerhelst kunne lægge mig i min seng klokken 22, men den ender altid med at blive lidt i elleve, hvilket - for mit vedkommende - er alt for sent. I kender det helt sikkert.

Her er lige noget musik, I kan lytte lidt til. Knus.

1. Call Your Girlfriend - Robyn

2. Kære Mor - NOAH

3. Pour It Up - Rihanna

Likes

Comments

Min søndag har bragt på fødselsdagsbrunch, arbejde, familie og Netflix. Jeg er såååå træt i dag. I går var jeg i København sammen med de skønneste håndboldtøser. Først havde vi lige en kamp, som skulle spilles og bagefter skulle vi Tivoli. Der simpelthen så flot i Tivoli med alle lysene. Vi var først hjemme ved 00.30-tiden, mener jeg. Så ja, der er en grund til, at jeg er så træt.

Herunder kan I shoppe behageligt søndags tøj. Knus.

Likes

Comments

BIG SHOPPING GUIDE

1. Zara // 2. M Missoni // 3. & Other Stories // 4. Acne Studios // 5. Mads Nørgaard // 6. Weekday // 7. H&M // 8. Ganni // 9. Mango // 1o. Ganni // 11. New Look // 12. Ganni // 13. Mads Nørgaard // 14. Cheap Monday // 15. Envii (buksedragt) // 16. Moss Copenhagen // 17. Weekday (buksedragt) // 18. Zara // 19. H&M // 20. New Look // 21. Monki // 22. ASOS // 23. Mango // 24. Ganni // 25. H&M // 26. Samsøe Samsøe // 27. House of Dagmar // 28. Zara // 29. New Look // 30. & Other Stories

Ihhh, hvor har det taget lang tid at lave dette indlæg. Først og fremmest skal jeg bruge tid på at finde 30 helt fantastiske kjoler. Derefter skal billederne gemmes og laves til collager. Det er nok den del, der tager allerlængst tid. Så skal der gemmes og sættes links ind. Så I kan godt lidt fornemme, at sådan et indlæg tager en del tid. Men, men, men jeg synes nu, at det i sidste ende er arbejdet værd. Jeg håber I kan lide det. Knus.

Likes

Comments

CHRISTMAS EDITION

1. Champion X Weekday sweatshirt (lander snart) // 2. & Other Stories jeans // 3. Weekday bluse // 4. Alexander Wang taske // 5. Envii nederdel // 6. Zara jakke // 7. Pernille Corydon halskæde // 8. New Balance sneakers // 9. Zara jakke // 10. Ganni sweatpants

Jeg vil allerførst starte med at ønske jer en glædelig første december! For mit vedkommende kunne jeg slet ikke mærke, at det er december. Men altså, det kan jeg vel på et tidspunkt - forhåbentligt. Midt i november var jeg meget i julestemning, men det er jeg overhovedet ikke længere. Det er lidt øv. Anyway. Det her er min 100% opdaterede ønskeliste til jul. Jeg håber, at I (måske) kan finde lidt inspiration, hihi. Knus.

Likes

Comments

Åh, hvor jeg elsker Pinterest! Jeg er totalt obsessed. Jeg gemmer næsten 20 pins, hver eneste dag. Herover har jeg lige hurtigt samlet 10 af de billeder, som jeg har gemt i dag på min opslagstavle 'DAILY INSPIRATION'. Jeg håber virkelig, at I kan lide de her indlæg, da jeg synes de er ret fede at lave. Knus.

Likes

Comments

I et af mine forrige indlæg skrev jeg om to items i leopardprint (læs det her), som jeg ønskede mig. Jeg har været så heldig at få denne lækre sag fra Ganni. Efter to hele dage med fremlæggelser, så tog Carla og jeg lige hurtigt ind til byen. For noget tid siden blev jeg totalt forelsket i denne her halskæde. Den er så fin! Jeg er allerede mega glad for den. Den kostede 350 kroner, hvilket jeg synes er en helt fair pris. Halskæden er fra Pico og kan købes lige her. Jeg var i dag iført disse to ting sammen med mine elskede jeans fra ASOS.

Likes

Comments

Jeg bliver altid helt forelsket i blomstrede kjoler, men jeg har aldrig købt en eneste. Jeg synes, at det er noget af det flotteste, men hvis jeg havde en, så ved jeg, at jeg aldrig ville komme i den. Når man ser billeder af streetstyle, er der faktisk er mange, som er iført sådan en kjole. Jeg ser så meget op til de personer, som kan finde ud af at bære det. Jeg er i dag kommet med et bud på et outfit, der er bygget op omkring den blomsterede (næsten) maxikjole. Jeg synes, at et par sneaks gør det ellers meget feminine udtryk meget mere "sporty". Knus

Likes

Comments

Jeg eeelsker den stemning, der er omkring og op til julen. Vinterens fine og festlige outfits er også bare også lidt mere elegante end sommerens. Selvom sommer er totalt skøn og alt det der, så er der bare noget specielt ved vinterens charme. Nå, men i hvert fald er julefrokostsæsonen så småt igang. Jeg ved, hvor svært det kan være at vælge outfits til sådanne arrangementer. Jeg har i dag lavet en stor guide til dig, der mangler inspiration til vinterens mange events. Hvad end det er med familie eller venner. Knus.

Likes

Comments

Lige en lille update på, hvad der sker for mig lige pt. Som I nok har lagt mærke til, er der ikke kommet noget op her på bloggen siden tirsdag, hvilket er virkelig skidt. Jeg stræber jo normalt efter at ligge noget op hver eneste dag. Min grund til, at det ikke er lykkedes i denne uge er fordi jeg simpelthen har haft så travlt med projektopgave. I går fik vi endelig (thank god) afleveret til tiden. Vi fremlægger på tirsdag, så helt slut er det ikke desværre.

Og så lige en lille anden ting. I mit forrige indlæg skriver jeg om denne her turtleneck i leopardrprint fra Ganni. Den har jeg så sent som i dag bestilt hjem. Jeg krydser fingre for, at den passer. Jeg var nemlig lidt i tvivl om jeg ville have den løs eller tætsiddende.

Nu til musikken. Jeg er totaaaalt in love med Bruno Mars' nye album '24K Magic'. Jeg er specielt forelsket i sangen 'Versace On The Floor', som også er med i dette indlæg. Ellers lytter jeg til danske artisters musik.

1. So Faded - Phlake

2. Fade In - Scarlet Pleasure

3. Versace On The Floor - Bruno Mars

Likes

Comments

Instagram@matildestottrup