Header

Hej piger - og velkommen tilbage!

I dag har jeg stillet smukkeste Michelle Shee, som lige nu er mode assistent hos Alt for Damerne, om en masse fashion-spørgsmål. Der er knald på farver og print i MIchelles garderobe - og det er så fedt! Jeg er kæmpe fan. Herunder kan du læse om blomsterprint og tern, en vild vinterjakke og et beauty produkt, som reder dagen. Få også nogle gode tips til budgetshopping. Og så kan du selvfølgelig se en masse lækre outfit billeder fra Michelles kamerarulle. Kig med her og lær Michelle og hendes stil at kende! Kyss

1 Beskriv din stil?

Mixet, eksperimenterende og komfortabelt.

Hvor finder du inspiration fra i løbet af en dag?

Instagram er 100 procent min go-to-inspo redskab, hvor jeg ofte fordyber mig i en masse spændende menneskers profiler og stil. Generelt elsker jeg at se mennesker på min vej, der skiller sig ud og er dem selv – også selvom deres stil er langt fra min egen, så lader jeg mig stadig inspirere.

Hvad er dit bedste tip til en pæn instagram?

Varier mellem de posts du ligger op – Tænk dig og din livstil ind og vis hvem du er, hvad du laver, med hvem og hvor. Jeg synes det er lækkert med en insta der udstråler liv og personlighed. Og farver gør kun alting smukkere!

Hvad er dit perfekte go-to outfit, som altid dutter?

En midi-nederdel, statement t-shirt og sneakers. Det ser altid fedt ud uanset hvor lidt tid om morgenen du har til at gøre dig klar.

Læs videre under de smukke billeder...

Mest og flest?

Jakker. Jeg har en del jakker og har altid lyst til at købe flere, hvilket egentlig er irriterende fordi de oftest er lidt dyrere end andet tøj, og fordi de er sæsonpræget.

2 Dit seneste køb?

En cool ternet nederdel fra Zara med knapper – Jeg kan hurtigt røbe at den er min nye yndlings.

3 Dit næste køb?

En lækker strik i en fin farve. Jeg går med overvejelser om den populære Ganni-strik eller denne fra Baum und Pferdgarten, som jeg også har gået og crushet længe på.

4 Årets bedste køb so far?

Da jeg endelig besluttede mig for at købe et par Celine solbriller i modellen Shadow. Jeg har ikke fortrudt en eneste dag, og har gået med dem lige siden. Nu går jeg og planlægger næste solbrille-køb, som jeg forestiller mig skal have en sej farve.

Der er stadig meget mere, hvor det kommer fra...

5 Absolut drømmekøb?

Må jeg kun vælge ét? Valget står mellem en Saks Potts jakke, som jeg skal tulle rundt i hele vinteren eller en designer-taske, som denne fra Gucci.

Har du nogle gode tips til budgetshopping?

Husk pasform og komfort – det skal også se pænt ud og føles godt selvom det er billigt.

Zara, Mango (online), H&M og Gina Tricot er klart de steder jeg shopper de bedste budgetfund, som jeg virkelig bliver glade for.

6 All-time-favorite beauty produkt?

Embryolisse Lait Creme Concentrete. Kultprodukt over dem alle, som både kan bruges til ansigtscreme, fugtmaske og til hudirritation og barbering. Den er uundværlig.

7 Current obsession?

Tern og blomster – og gerne mixet sammen!

Hop ind og følg Michelle på Instagram: @michelleshee

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Heyoooo

Okay, det kan godt være at nogle af jer, synes det her outfit er lidt gakket haha. Det er så fedt joooo. Man kan ikke blive andet end glad i låget af alle de farver. Jeg synes, at det er så fedt bare at skille sig ud engang imellem og det gør jeg helt bestemt i det her outfit. Min kjole er snart et år gammel - og jeg har haft den på alt for sjældent. Jeg synes, at den er så fin med de lyserøde jeans. Et af mine seneste køb er denne smukke og specielle metallic bikerjakke. Der har jeg altså gjort et kup! Jeg har købt den på NastyGal.com for omkring 220 kroner, da den var sat ned til halv pris (de kører med 40% lige nu yeah).

Jeps og som den skarpe seer nok har lagt mærke til, har jeg kun én ørering i. Jeg har mistet mit andet gule kirsebær - det er SÅ øv! Så ja, nu går jeg bare med en enkelt. Det siger måske også noget om, hvor glad jeg er for dem... eller den ://

Apropos alt det der med glade farver, så kommer der snart en kæmpe shoppeguide med en masse efterårsfund i flotte farver. Efterår er altså ikke ens betydning med at farverne skal blive kedelige og grå. Hihi, glæd jer! Kys

Likes

Comments

+ til en ny obsession. Jeg er næsten færdig med serien the 100. Og oooooomg hvor er den god. Mange af mine veninder har allerede set den forlængst, men jeg havde nok aldrig rigtigt fattet, at den var noget værd. Men nu er jeg helt vildt obsessed. Den er enormt spændende og i løbet af et afsnit kommer jeg seriøst hele følelsesregisteret igennem puha wow. Ej piger (og drenge), hvis I ikke har set den, så tag og gør det! Sæson 1 til 3 ligger på Netflix, men der findes flere sæsoner.

- til at jeg bruger alle mine penge på mad og drikke. Det er så dumt, og slet ikke det værd. I den kommende uge må jeg lige oppe mig lidt. Den cookie i kantinen, kan godt undværes...

+ til efterårs tv. Århhhh jeg havde helt glemt noget af det skønneste ved efteråret: Vild med Dans OG Voice Junior. Weekender er meget bedre nu. Det er ren feel good tv. Jeg har set Vild med Dans siden jeg var heeeelt lille. Det er altså definitionen af hygge for mig. Og jeg ved ikke om det bare er mig, men når jeg ser Voice Junior, kan jeg altså ikke komme uden om tårer i øjnene og kuldegysninger over hele kroppen - skøn følelse mmm!

- til blærebetændelse. I mandags fik jeg blærebetændelse (som om mandag ikke er nederen nok i sig selv). Ej, hvor jeg hader det. Jeg havde det også i sommerferien, hvor at der gik ok lang tid før jeg kom i behandling. Denne gang fangede jeg det i opløbet, så det var heldigvis ikke ligeså slemt. Men træls er det nu altid.

+ til genopdaget musik. Jeg hører så meget tb musik for tiden. Noglegange er det bare bedre og hyggeligere. Hvis der er noget, som skaber stemning, er det throwback musik. Kender I det ikke godt? hehe

Likes

Comments

Puffer jackets er endnu engang en kæmpe vinter tendens - og det er så fedt! Puffer jackets, dynejakker, dunjakker... kært barn har mange navne (haha). Jeg synes, at dynejakkerne er mega cool og man kan snildt skabe et fedt efterårs/vinter outfit. Puffer jackets kan fungere med alt fra kjole til jeans. Jeg ville elske at tilsætte en fed og farverig hue for at gøre outfittet endnu mere street hihi. Jeg er så heldig at have en dunjakke fra sidste år, som stadig er helt vildt in. Glæder mig til at det bliver koldt nok til at hoppe i den. De er jo såååå behagelige. De er - navnet tro - som en dyne haha. Håber I kan li indlægget og denne her tendens, kys

1 jakke WEEKDAY / 2 jakke ZARA / 3 jakke H&M / 4 jakke WEEKDAY / 5 jakke ZARA / 6 jakke GANNI

Likes

Comments

eller rettere just bought...

Heyo piger

Jeg var i dag et smut i H&M, hvor jeg fik fundet mig den fiiiiineste kjole, som har det flotteste og mest elegante fald. Jeg var ellers noget i krise over, at jeg ikke kunne finde noget pænt. Har haft tøjkrise i såååå lang tid, føler jeg. Altså jeg har nærmest mental breakdowns hver morgen haha. Ej okay, dog ikke. Jeg var egentligt på udkig efter overdele, men nu fandt jeg altså denne her superlækre kjole, som jeg glæder, glæder, glæder mig til at have på. Jeg står nemlig og skal til min lille kusines barnedåb på søndag. Det bliver så hyggeligt - og lillepigen er så sød, selvfølgelig! Jeg glæder mig til at se hele min familie. Det føles som længe siden hihi.

Nå, men i dag har jeg lavet mig et lille drømme outfit. Jeg elsker, hvordan de her farver spiller sammen (nu har jeg jo billedkunst, så jeg har styr på det med farver haha not really). De komplimenterer hinanden så godt. Især det lilla og røde med karryfarven som prikken over i'et. Jeg vil selvfølgelig allerhelst have kjolen på uden strik udenover, men der er åh så koldt på skolen. Det er helt umuligt at have tshirt på seriøst. Det er så træls faktisk. Haha kys

1 kjole H&M / 2 øreringe MONKI / 3 strik GANNI / 4 sneakers ADIDAS

Likes

Comments

Halløj

Lørdag aften var jeg for første gang på Storms Pakhus, som officielt åbnede den 1. september. Og jeg må sige, at det var laaaaangt bedre end forventet. Jeg kan lige hurtigt fortælle til jer, som ikke kender det: Storms Pakhus er Odense Street Food hehe. Hvis jeg skal starte med at sige noget om bygningen og stemningen, så er der simpelthen så flot og gennemført. Som I kan se på et af billederne er det et gammelt pakhus med det fineste træværk. Stemningen var så hyggelig. Der var selvfølgelig rimelig crowded på en lørdag aften, men jeg synes ikke at det var stresset overhovedet. Der er faktisk en del madboder og barer og sådan. Det er sååå hipt! Det er nok det hippeste i Odense so far haha. Jeg fik indisk og det smagte vildt godt. Min søster derimod fik noget lækkert and og pommes fra "The Duckie Style". Det var lækkert og ikke mindst insta-værdigt haha.

Så hvis du bor i Odense eller du engang kommer forbi, så er det altså et must at besøge Storms Pakhus. Hvad end det er til frokost eller aften (pssst det skal lige siges, at i weekenden starter det ud som spisested og så senere ud på aftenen, bliver det til bar og "fest" med dj og det hele. Så nice!).

Kys kys

Storms Pakhus - Odense Street Food

Seebladsgade 21, 5000 Odense C

stormspakhus.dk

Likes

Comments

Heyo piger

Jeg håber, at I nyder jeres weekend. Det gør jeg i den grad. Lige nu sidder jeg dog og kæmper lidt med nogle latin lektier, som jeg fatter brik af seriøst. Er helt lost haha. Nå, men i hvert fald har jeg lavet et lille inspirations indlæg til jer. Jeg kan mega godt lide det der sådan simple og "natur-agtige" udtryk med en masse planter og natur farver. Nøjjjj hvor måtte mit værelse gerne se sådan ud! kys

Billeder fra Pinterest (psst.. følg mig på pinterest;))

Likes

Comments

Hey gutterrr

så er det lige pludselig gået hen og blevet weekend! Det er sååååå skønt. Siden at jeg startede på gym for en god måneds tid siden, har der ikke været en weekend uden fest. Puhhhaaaa, det har været tiltrængt med en weekend med absolut ingen planer. Forstå mig ret, jeg elskeeeeer at være social og være til fest, men det er virkelig også bare skønt at slappe af derhjemme sammen med min familie. Seriøst, jeg ved næsten ikke noget bedre end at stene Vild med Dans og Voice Junior - det er max hygge jo haha!

Men der er sikkert en del af jer derude, der ligesom mig normalt har mange weekend planer. Derfor har jeg samlet en masse læks items, som jeg i hvert fald ville elske at have på til fest/hygge-noget. Kys kys

1 bluse TOPSHOP / 2 øreringe MONKI / 3 nederdel H&M / 4 bh H&M / 5 kjole GANNI / 6 nederdel & OTHER STORIES / 7 bluse H&M / 8 sneakers ADIDAS / 9 skjorte GANNI / 10 hoodie WEEKDAY / 11 taske GANNI / bordeaux nederdel uden nummer (ups) H&M

Likes

Comments

Fotoserie af Veneda Budny

Helloooo - og velkommen tilbage til et 'Eyes on'-indlæg, det er faktisk længe siden, at jeg sidst har lavet sådan et. Så keep reading ;)

Jeg har faktisk aldrig rigtigt forstået, når Veneda Budny fortæller om, at hun tror at Adidas Campus modellen er en sko, der holder ved (læs artikel ovenfor). Jeg har først nu fået øjnene op for den fine sneaker-model. Den er nu kommet i de fiiiineste farver. Jeg er især fan af den flotte koboltblå og selvfølgelig også de lækre karryfarvede mmmmm. Jeg vil SÅ gerne eje et par! Shop den lækre sneaker herunder og hop med på den tidløse trend, kys

Likes

Comments

Halløj igen - håber at I nød gårsdagen spændende indlæg (psst, hvis I endnu ikke har læst det, så klik her)!

I dag har jeg samlet denne måneds allerstørste ønsker. Jeg er blandt andet helt forelsket i en beige wrap nederdel med flæser og adidas modellen 'Campus'. Jeg var så sent som i eftermiddags inde og prøve de fedeste brede jeans fra Weekday, som til min store overraskelse var at finde i butikken. Jeg havde nemlig kigget efter dem på nettet, hvor de bare var udsolgt OVERALT. Men ja, jeg skal virkelig have købt noget nyt tøj. Har seriøst tøjkrise hver evig eneste morgen.

Jeg håber, at I kan lide det - kys

1 hættetrøje STÜSSY / 2 strik VILA / 3 halskæde VERAMEAT / 4 dunjakke WEEKDAY / 5 nederdel TOPSHOP / 6 taske MADS NØRGAARD / 7 jeans WEEKDAY / 8 strik & OTHER STORIES / 9 sneakers ADIDAS

Likes

Comments

Instagram@matildestottrup