Header

FANCY DRESSES

Jeg har siddet og kigget lidt på de mega mange fede street style outfits fra London modeuge, som foregik her tidligere i denne uge. Jeg faldt specielt over de mange flotte kjoler, som prægede gadebilledet. Især den blomsterede maxikjole så man mange forskellige udgaver af. Der ses også flere forskellige måder at style den på. Alle måderne synes jeg, er vildt fede. Hvad end om man styler den med sneakers eller spidse støvler.

STATEment COATS

Det er stadig vinter udenfor. Derfor skal man selvfølgelig som modeugegæst have en fed jakke. Det er overtøjet, som skal bære hele outfittet. Det nytter jo ikke noget at have et cool outfit indenunder en helt basic jakke. That kind of kills it. Under London modeuge så man rigtigt mange nice jakker. Der er vildt mange fede måde at bære en jakke på.

STREET COOL

Så er der dem, der bare holder det 100 procent cool. Helt igennem cool. Det er altid godt. Det er lige før, at det er den "stil", jeg holder allermest af. Ej, nu skal jeg passe på, hvad jeg skriver, haha. Hvis der er nogens outfits, jeg virkelig elsker, så er det Thoras (øverste Street cool billede). Jeg synes helt klart, at I skal følge hende på Instagram.


Alle billederne er fra Instyle.co.uk

Likes

Comments

/1. Monki "You go girl" - /2. Lala Berlin "I am jungle" - /3. Gina Tricot "Let's go bananas" - /4. Munthe "Pussy grabs back" - /5. Saks Potts "Saks Potts" - /6. Zara "Alf" - /7. Ganni "Cherry Bomb - /8. Zara (lidt forskelligt) - /9. Maison Kitsuné "Maison Kitsuné"

Statements er at finde hos stortset alle brands. Jeg elsker personligt statement t-shirt. Jeg synes, at de er ret cool, men samtidig kan de nemt dresses op. Jeg har et godt øje til især nummer 2 og 3. Og så også til nummer 7 selvfølgelig, som allerede er en del af min garderobe. Herunder kommer jeg med et bud på, hvordan du styler statement t-shirten, så den er knap så basic.

Vær opmærksom på, at det ikke er tænkt som et outfit, men som fire separate items.

Likes

Comments

Jeg ønsker mig simpelthen så mange par sko. Lige fra New Balance sneakers til Gucci hæle. Det er ikke særligt godt. Især nu, hvor jeg har omkring de 0 kroner på min konto.

Sandalerne fra Zara, synes jeg, er så 90'er-fede og mega chunky. Det er normalt ikke lige mig, men alligevel synes jeg, at det kunne være mega fedt at spankulere rundt i dem til sommer. Pels er også mega gennemgåede blandt mine sko-ønsker. Notabene laver de fedeste slip on loafers. Elsker dem. Elsker prisen knap så meget.

/1. New Balance sneakers 1.900 kr - /2. Notabene slip on loafers 2.095 kr - /3. Zara sandaler 449 kr - /4. Gucci hæle ca. 5.500 kr - /5. Notabene slip on loafers 2.895 kr

Likes

Comments

Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til sommer. Jeg forestiller mig, at det bliver en sommer fuld af sol, hav, natur, tydelige tan lines, venner og lyse nætter. MEN der er desværre stadigvæk lang tid til, at den tid kommer. Jeg misunder virkelig dem, som har været sydpå i den forgangne ferie. Jeg havde - som jeg før har nævnt - drømt om at skulle til Bali her i vinterferien, men det kunne ikke lade sig gøre alligevel. På den lyse side er det snart forår, og det bliver selvfølgelig også mega skønt. Jeg ved endnu ikke, hvilken overgangsjakke jeg skal anskaffe mig. Lige pt har jeg ingen penge, så det er jo så nemt.

Jeg håber, at I har det godt derude. Jeg er lidt presset her for tiden, men det skal selvfølgelig ikke stå i vejen for #nouw30daychallenge. Jeg arbejder på højtryk på at få lavet nogle fede indlæg til jer. Jeg regner med, at der kommer en shopping guide op i morgen og så et outfit op på onsdag. Så keep an eye out her på bloggen. Knus.

Likes

Comments

DAY 1

Så er vinterferien ved at nå sin ende. Jeg har ligget syg med noget influenza i nogle dage (igen, igen. Hvor er det irriterende), da vi var i sommerhus. Men i hvert fald så tog vi til Aarhus i torsdags. Det havde jeg faktisk gået og glædet mig ret meget til. Vi boede på Hotel Royal, som ligger MEGA central. Det lå lige i midten af alt. Alt var i gåafstand.. Skønt. Fra værelset kunne vi se domkirken og gågaden. Min søster og jeg havde vores helt egen suite. Det var ret hyggeligt. Vi sang High School Musical-sange af vores lungers fulde kraft - lige fra morgenstunden af.

Torsdag ankom vi på hotellet ved 14-tiden. Vi anbragte lige vores ting på værelserne og derefter stod det på shopping. Vi var mest i latinerkvarteret, hvor der blandt andet ligger Isabel Marant, By Malene Birger, Ganni, Won Hundred og Stylepaste. Jeg kendte ikke butikken Stylepaste (eller webshoppen for den sags skyld), men jeg elsker den nu. Det var virkelig en oplevelse at være derinde. Der er så flot. Ovenpå er der rum for rum for rum for rum. Hvert af rummene havde forskellige farvetemaer. Det var virkelig pænt. Der er billeder af en meget lille del af butikken herover.

Min mor og jeg havde planlagt, at vi skulle købe Cherry Bomb t-shirten fra Ganni sammen. Men vi kunne desværre ikke passe samme størrelse, da modellen skal sidde lidt til. Den er ikke lige så firkantet som de andre Ganni t-shirts. Jeg blev simpelthen nød til at eje den, så jeg købte den bare selv. 600 kroner for en t-shirt er dog ret meget, hvis du spørger mig. MEN allerede nu kan jeg mærke, at den er det hele værd.

Vi spiste aftensmad på en hyggelig, lille, italiensk restaurant som lå tæt på hotellet (6 minutters gang. Perfekt). Jeg fik en pizza. Jeg glemte desværre at tage et billede af den. Ingen dokumentation til jer, øvøv.

DAY 2

Vi stod op allerede klokken 8, så vi kunne være nede til morgenmad klokken 9. Det var en virkelig lækker buffet, der var. Der var virkelig alt. Ovenidet så var også mega pænt i restauranten. Inde i midten var der et stort træ, og så hang der mange flotte lamper. Der var bare generelt flot på hotellet.

Ved 11-tiden tror jeg, ramte vi ARoS. Jeg havde længe gerne villet opleve udstillingen Textures of Life. Jeg har set og hørt så meget om den. Den var lige så god som forventet. Jeg synes virkelig, at den var flot. Det var ret spændende at læse om de tanker, der var gjort bag værkerne. De fleste af kunstnerens budskaber havde jeg aldrig gættet. Det er desværre udstillingens sidste dag i dag.

Vi spiste frokost i Aarhus Street Food. Jeg synes, at sådan noget er vildt nice. Det er meget ligesom Papirøen i København. Det er en kæmpe hal med en masse små boder med alt muligt mad - og så ENORMT mange mennesker. Det var ret svært at finde et sted at sidde, men da vi så endelig fandt plads var det helt fint. Ikke sådan mega stressende. Jeg fik verdens lækreste fritter med noget pulled duck. Mmmmmm...

Eftermiddagen bød på endnu mere shopping. Denne gang i gågaden. Jeg var egentligt på udkig efter et silketørklæde, men jeg var uden held. Jeg kunne ikke finde noget, som ikke kostede en halv bondegård. Jeg fandt kun et fra Sonia Rykiel og et fra Marc Jacobs. Begge til 1.400, mener jeg. I stedet for faldt jeg for et knaldrød hoodie-kjole fra Monki. Årh, hvor er den flot altså. Jeg er så glad for, at jeg fandt den. Den er ret speciel, synes jeg, men det er kun fedt. Der kommer meget snart billeder op af den. Jeg havde den nemlig på til fødselsdag i går.

Det er SÅ hårdt at shoppe. Virkelig. Det er nok noget af det hårdeste for min krop pga. min ryg (der er lidt problemer med den, som jeg vidst ikke har fortalt jer om). Vi tog tilbage på hotellet allerede ved 17-18 tiden. Jeg skulle lige have lavet lidt blog og sådan noget. Vi endte med bare at hente noget take away og så spise på hotelværelset, mens vi så xfactor. Der findes ikke noget hyggeligere set up.

Alt i alt en ekstremt hyggelig ferie i Aarhus. Det er helt klart én af mine favoritbyer. Det er meget forståeligt, at den bliver kaldt Smilets By. Alle var bare så søde. Ekspedienterne i butikkerne (især på Baresso. De var SÅ søde), receptionisten, tjenerne. ALLE var virkelig flinke og smilende.

Jeg kom hjem med to røde fund. Så hvor perfekt er det ikke lige? Helt perfekt.

Jeg håber, at I har haft en lige så god ferie som mig. Knus.

Likes

Comments

Jeg har været to dage i Aarhus, hvilket der kommer MEGET mere om her på bloggen. Den ene dag var vi blandt andet på ARoS. Det var meget spændende og hyggeligt. Jeg nød især udstillingen, der hedder Textures of Life. Hvis I ikke har set den, så kan I højst sandsynligt ikke nå det, da udstillingen lukker i morgen. Jeg er i hvert fald glad for, at jeg nåede at opleve den. Men der kommer meget mere om hele min "ferie" i Aarhus meget snart. Forhåbentligt i morgen.

Likes

Comments

Man ser flere og flere iført sæt i den ene eller anden form. Jeg har tidligere vist jer et sæt fra Asos, som består af nederdel og jakke. Lidt ligesom nummer 3 herover. Samme princip. De fleste af sættene, jeg har fundet i dag, er med brede bukser. Det er superfedt, synes jeg. Jeg drømmer om at eje et hvidt suit, men jeg har endnu ikke fundet et pænt til en overkommelig pris. The struggle is real.

Hvis jeg skulle vælge ét sæt som favorit ville det nok være det hvide og grønne sæt fra Ganni. Men altså Ganni er jo mit all time favorite brand.

/1. By Malene Birger: vest - bukser /2. Zara: top - bukser /3. Wood Wood: jakke - nederdel /4. Tommy Hilfiger: trøje - bukser /5. Envii: jakke - bukser - /6. Mads Nørgaard: trøje - nederdel /7. Baum und Pfergarten: skjorte - bukser /8. Ganni: trøje - bukser /9. Zara: top - bukser

Likes

Comments

Foråret begynder så småt at titte frem. For nogle dage siden (da jeg lavede dette indlæg) læste jeg det nye Costume. Det vil sige martsmåneds udgave. Jeg ved ikke om I har set forsiden, men den er SÅ flot. Den er præget af de fineste forårsfarver: lilla, gul, grøn og lyseblå. Den er virkelig skøn at kigge på. Det er i hvert fald der, jeg har fået inspiration til det her indlæg. Jeg håber, at I nyder de glade farver og blomsterprint ligeså meget som mig.

Vi er forresten lidt over halvvejs i #nouw30daychallenge, og det går supergodt. Jeg har en masse gode ting planlagt. Blandt andet en megalækker giveaway. Glæd jer til den kommende tid her på bloggen. Det hele begynder at tage form.

/1. Denim nederdel Mango 399 kr - /2. Badedragt Beyoncé ca. 350 kr - /3. Bluse Mads Nørgaard 900 kr - /4. Cover Stine Goya 250 kr - /5. Nederdel Zara 299 kr - /6. Sokker Mads Nørgaard 89 kr - /7. Pyjamasskjorte SAND - /8. Pyjamasbukser SAND - /9. Nederdel Ganni 1.199 kr - /10. Loafers Mango 599 kr - /11. Nederdel IRO 2.250 kr - /12. Pyjamasbukser Zara 449 kr - /13. Badedragt Missoni ca. 2.450 kr - /14. Kjole Zara 299 kr - /15. Loafers Notabene 2.895 kr

Likes

Comments

Jeg er virkelig begyndt at holde af beige. Hvor fedt kunne det ikke lige være at være iført et all beige outfit? Okay, måske ikke 100 procent beige, men tæt på. Jeg synes, at det kunne være superfedt at peppe den meget rolige farve op med pink detajler. Det her outfit er faktisk ikke mega dyrt i forhold til andre, jeg før har lavet.

Likes

Comments

Under Copenhagen Fashion Week har både gadebilledet og catwalken båret præg af røde farver. Det er et absolut must at eje et rødt item eller to. Jeg overvejer kraftigt at købe Cherry bomb t-shirten fra Ganni. Jeg drømmer dog kun om at eje de røde bukser. De er ikke så budgetvenlige desværre. DrømmEN er helt klart tasken fra Boyy.

/1. Ganni strik - /2. Monki kjole 200 kr - /3. Designers Remix pung 500 kr - /4. Ganni sneakers 1.999 kr - /5. Baum & Pferdgarten bukser 2.199 kr - /6. Ganni t-shirt 599 kr - /7. Mango skjorte 449 kr - /8. Boyy taske ca. 6.170 kr

Likes

Comments

Instagram@matildestottrup