Header

Mango har virkelig ramt plet ift. sommertøjet. Det er spækket med flotte farver, som i den grad skriger sommer. Jeg er specielt vild med slå-om kjolerne og den hvide t-shirt. Det her er blot mine favoritter fra Mango. Hvilke er jeres?

Vejret er rigtigt med os for tiden, hva'? Det er da skønt. Senere i aften smutter jeg i sommerhus. Hele dagen i morgen står på strandstævne, så det er skønt. Der skulle vist blive 26 grader. Det er sgu da lækkert. Husk at nyd vejret så længe det varer. God weekend piger !

Forresten kommer der snart et indlæg om alt fra min sidste skoledag. Det var virkelig en skøn dag. Men meget mere om det snart. Knus

1 baywatch tee MANGO 2 one shoulder top MANGO 3 yellow skirt MANGO 4 clutch MANGO 5 wrap dress MANGO 6 shirt MANGO 7 gingham skirt MANGO 8 top MANGO 9 wrap dress MANGO 10 tropical shirt MANGO 11 platonic love tee MANGO 12 denim shorts MANGO

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Jeg føler, at sommeren er kommet til Danmark sådan for real nu. Hvad skriger mere sommer end en sød denim kjole. Denne her er specielt fin. Jeg kan godt lide, at den er lidt anderledes end de typiske denimkjoler, man ellers ser. Så er jeg også blevet helt obsessed med de nye Wood Wood X Asics-sneakers. Det gør helt ondt indeni, at de er udsolgt i min størrelse. Ved I om de bliver restocked? Og hvornår? Ellers skriv, hvis I ved om der er nogen, der sælger.

Jeg synes i hvert fald, at det her outfit er ret perfekt. Sneakers og en denim kjole er en skøn kombi her op til sommeren. Jeg elsker (stadig) statement t-shirts og den her er virkelig fed. Disse øreringe tror jeg, kunne spice outfittet op. Jo flere farver, desto bedre.

1 future feminist tee MODSTRØM 2 denim dress PULL & BEAR 3 earrings H&M 4 sneakers WOOD WOOD X ASICS

Likes

Comments

Jeg leder flittigt efter kjoler til dimission. Jeg synes, at det er mega svært. Jeg havde efterhånden fundet virkelig mange røde kjoler. Det kan da ikke være tilfældigt? Derfor har jeg nu lavet dette lille indlæg til jer. Jeg synes, at de her kjoler er så fine. Jeg er især forelsket i mærket Réalisation. Lige pt. er den hvide (/3) min dimissions favorit. Den koster 1.200 kroner + noget told. Det er en ok fair pris, synes jeg.

/1. MISS SELFRIDGE ca. 280 kr /2. H&M 199 kr /3. RÉALISATION ca. 1.200 kr /4. GINA TRICOT 249 kr /5. RÉALISATION ca. 1.200 kr /6. MONKI 350 kr

Likes

Comments

Mine tanker er lige pt fokuseret på skole. Både på, at der er synopser, som skal afleveres, men også på sidste skoledag. Vi skal aflevere vores synopsis på tirsdag. Jeg er dog stadig lidt i tvivl om, hvad den skal indeholde. Jeg er så bange for at glemme et eller andet vigtigt. Jeg har sidste skoledag på onsdag og ih hvor jeg glæder mig. Jeg tror, at det bliver en mega fed dag. Krydser fingre for godt vejr. Jeg er lidt på skideren, hvis mine bukser ikke når at komme. Så ved jeg virkelig ikke, hvad jeg skal gøre. Jeg har bestilt dem fra Ebay. Det er måske lidt dumt. Der stod, at de ville komme mellem d. 15. maj og den 23. maj. Onsdag er d. 24. maj....

Nyd vejret i dag. Det skulle vist blive skønt Xx

Likes

Comments

Vanessa Hudgens er noget af det sødeste på Snapchat. For nogle uger siden lagde hun et billede op af denne smukke kjole. Det er næsten kunst altså. Og så lige et billede af en gudeskøn solhat fra Etro. Den er desværre dyr...

Philip Mae er sgu det dejligste og mest positive menneske på jorden, tror jeg. Jeg må indrømme, at jeg blev jaloux, da min mor sendte det her i går. Jeg vil vildt gerne i biffen og se 'Alt eller intet'. Den kommer på torsdag.

Jeg bliver nød til at m eje den her nederdel. Jeg kan godt lide, at det ikke er en helt almindelig denim nederdel. Der er masser af flotte farver og print på Copenhagenshopper's Insta story (elsker insta stories generelt). Jeg blev nød til at tage et screenshot, så fint det ser ud.

Freja Wewer har en vold fed stil. Det samme har Veneda Budny. Sammen er de nok den fedeste mode duo. De så cool. Kjolen her drømmer jeg om at have på tl dimission. Det eneste, der holder mig tilbage er, at der er told på...

Jeg elsker disse Balenciaga stilletter. De er virkelig bling. Bling er godt. Altid. Jeg har grint (måske lidt for meget) over det her meme, haha. Det er bare så relatable.

Læs mine foregående SCREENSHOTS-indlæg her: #1, #2

Likes

Comments

Billeder af Courréges Fall/Winter 2017-kollektion. Taget fra Vogues website.

Jeg har netop fået øjnene op for dette brand kaldet Courréges. Jeg elsker de kraftige farver. Jeg elsker, at det er deres F/W kollektion. Det er fedt, at de kører med mange farver hele året rundt. Det er der altså ikke så mange, der gør. I kan shoppe deres sortiment her. Jeg synes bare lige, at jeg ville dele det med jer + det er mega længe siden, at jeg har lavet et Eyes on-indlæg til jer sidst.

Jeg har nydt det dejlige vejr i dag ved at bruge hele eftermiddagen ude på et tæppe i haven. Så lå jeg bare der og lavede min dansk synopse med god musik i ørene. Det var virkelig skønt. Jeg håber, at I også har nydt det.

Likes

Comments

/1. GANNI - /2. ENVII - /3. ZARA - /4. BALENCIAGA - /5. BAUM & PFERDGARTEN

Så er kjolen fra Baum endelig på deres hjemmeside. Den er sååååååå flot! Det er nok drømmekøbet. Hvis jeg køber den, så bliver den min uniform hele sommeren og efteråret. Jeg forestiller mig, at den kunne se mega fed ud med jeans, sweatshirt og sneakers. Det er nok mere sådan lidt en efterårs styling. Om sommeren kunne den være perfekt sammen med disse fede sandaler. Jeg kan mærke, at dette bliver et af de lidt længerevarende crushes. Ligesom mit crush på Jughead Jones hehe.

Jeg har også samlet nogle items, som ville gå mega godt med kjolerne. God dag, piger!

GANNI jakke / BALENCIAGA taske (jeg er faldet pladask for denne taske. Den fanger mig hvergang) / GESTUZ sweatshirt / MADS NØRGAARD hoodie / NIKE sneakers

Likes

Comments

+

til det sidste afsnit af Riverdale. Jeg har lige set det. Wow, wow, wow. Afsnittet har virkelig slået benene væk under mig. Jeg kan ikke helt finde ud af om det leder op til en sæson 2. Jeg kan ikke gøre andet end at krydse fingre for det. SPOILER ALERT! Jeg synes virkelig, at scenerne er stærke. Ved søen, hvor Cheryl prøver at drukne sig selv, er specielt meget voldsom. Men også smuk på en eller anden måde. Det må være omgivelserne og kontrasterne. Den scene efter jubilæet, hvor Betty og Jughead (looooovveeee Jughead, crusher vold meget på ham) tager hjem sammen, og han fortæller hende, at han elsker hende, er så rørende. Fik næsten tårer i øjnene, fordi det var så cute. Musikken i de efterfølgende scener er altså også bare virkelig powerful. Jeg blev suget helt ind i deres univers. Hvis I endnu ikke har set Riverdale, så kan jeg KUN anbefale jer at gøre det.

-

til min hud for at fucke helt op. Min hud hen over brystet er så irriteret for tiden. Det klør ad helvedes til. Det er til at blive sindssyg af. Jeg var ved lægen i tirsdag. Jeg fik heldigvis en recept til en creme, som meget gerne skulle hjælpe. Men han sagde, at det først ville være helt væk om en måned?!?! Kæmpe minus til det.

+

til vejret for at have været så lækkert i dag. Det har virkelig været dejligt. Vi sad udenfor og foreberedte naturfag. Det er længesiden, at jeg har prøvet at cykle uden at vinden var kold. Jeg har svedt vildt meget haha. No complaints. Det kan godt være, at det kun var 19 grader, men det føltes som mere.

-

til at det er så mega svært at finde en top til sidste skoledag. Jeg skal som sagt være Sporty Spice. Jeg har bestilt et par giant Adidas tracksuit bukser hjem fra Ebay i lyseblå. Jeg vil gerne have en orange eller mørkeblå sports- eller croptop på. Det kan da ikke være umuligt at finde? Hvis I støder på en så skriv, skriv, skriv. Den skal kunne nå at komme frem inden for en uge.

-

til at bladene på vores smukke lyserøde træer er ved at falde af. Der er lige pt sådan en lyserød regn af blade. Det er altså trist. Tænk, at så går der et helt år før, at de blomstrer igen.

+

til denne fede kjole. Den er så lækker. Jeg har den allerede i versionen med lange ærmer. Men what, den er fed uden ærmer. Farven er også bare gudeskøn. Den kunne jeg godt forestille mig at bestille hjem inden for den kommende fremtid.

+/-

til at der kun er én lille uge tilbage af folkeskolen. Onsdag 8 dage har vi sidste skoledag. Ej, jeg synes, at det er så uhyggeligt, at den dag er kommet SÅ tæt på. Det kommer ærligt lidt bag på mig. På den anden side er det jo vildt skønt at afslutte sådan et langt kapitel af mit liv. Jeg har før skrevet en lang smøre om lige præcis dette emne, så det vil jeg ikke gøre igen. I kan læse den her.

+

til Sct. Knuds Gymnasie for at jeg er kommet ind. Jeg glæder mig virkelig meget (!!).

Likes

Comments

Stort tillykke til alle dem, der bliver konfirmeret i denne weekend. Jeg håber, at I får en fantastisk dag sammen med jeres venner og familier. Gid det var mig, der skulle konfirmeres.

Jeg smutter ud på sommerlandet nu, så derfor kommer der ikke nogen indlæg op igen før mandag.

Nyd weekenden og det gode vejr.

Likes

Comments

Jeg regner stærkt med, at jeg snart bestiller den fine off-shoulder skjorte hjem. Jeg elsker den grønne farve. Jeg glæder mig til at få lidt farve på skuldrene, så det bliver mega flot. Jeg er netop faldet over den smukkeste bumbag fra Gucci. Amen altsåååå. Hvor er den flot. Farven, formen, mønstret. Det hele.

God weekend, piger !!

Psst... Husk at smide et like på min Facebookside, så I bliver opdateret, når der er nye indlæg.

/1. ZARA skjorte 299 kr - /2. ZARA jeans 249 kr - /3. GUCCI bumbag ca. 6.300 kr - /4. NIKE sneakers 1100 kr

Likes

Comments

Instagram@matildestottrup