Header
View tracker

Veneda Budny er virkelig ét af mine helt store stilikoner. Jeg synes virkelig, at hendes outfits er fede. Hun er bare én af mange, som mixer det feminine med det cool. Okay måske er hun mere cool og sporty end hun er feminin. Men det er kun fedt. Hvis du spørger mig i hvert fald..

Herunder kan du shoppe et hendes outfits. Det er ret nice faktisk.

Likes

Comments

Jeg har for første gang lavet et collab, og jeg synes faktisk, at det er blevet så godt.

Herover ser I Lines fem favoritter fra denne måned. Det er virkelig nogle lækre sager. Jeg er også ejer af halskæden og jeg er mere end enig i, at den er meget fin og speciel. Den er helt klart også blandt mellem mine favoritter.

I skal endelig hoppe ind på Lines blog, hvor I lige nu kan se mine fem musthaves.

Find Lines blog lige her samt den anden halvdel af samarbejdet.

Likes

Comments

Det nye H&M Trend er SÅÅÅÅÅÅÅ flot. Jeg elsker virkelig det eksotiske print, som er meget gennemgående i den nye kollektion. Jeg kan ikke sige det meget bedre end sådan, som de selv beskriver det: "Denne kollektion er en moderne udgave af looket fra 80'erne med oversize skulderflæser, blanke materialer og smukke dyreprint.". Jeg skal uden tvivl have anskaffet mig skjorten, der står til den lille sum af 349 kroner. Det kan lige gå, haha. Jeg tror ikke, at jeg ville turde gå i kjolen ovenover selvom den er så fed. Den er nok lidt for speciel til, at en almindelig 9. klasser ville kunne troppe op i den i skole. Eller er det bare mig, der synes det?

Likes

Comments

Jeg drømmer om ferie på en eksotisk ø, en gennemsigtig bikerjakke, flot makeup og en masse god mad. Jeg kan faktisk slet ikke beskrive, hvor meget jeg trænger til en ferie sydpå. Jeg ved godt, at det kun er tre uger siden, at jeg sidst havde ferie, men stadig. Ferie skader aldrig. Den gennemsigtige bikerjakke er fra Commes des Garcons, men jeg kan ikke finde den nogle steder. Hvor er det irriterende. De her billeder beskriver mit humør og mine længsler supergodt, hvis I forstår, hvad jeg mener.

Jeg får seriøst den dårligste samvittighed, når jeg ikke får lagt indlæg op til jer. Jeg har bare haft en totalt elendig blogger-perioder efter, at mit PhotoShop abonnement udløb. Nu har jeg så taget mig sammen til at få anskaffet mig det igen. Det er SÅ dyrt. Amen altså. Det er vildt, at man vil kaste så mange penge efter et computerprogram.

Forresten kommer der meget snart et lidt anderledes indlæg op. Et indlæg, som jeg faktisk ikke har prøvet at lave før. Det er et samarbejde mellem mig og så en anden blogger her fra Nouw. Det bliver så fint. I skal glæder jer.

Jeg tør godt love, at den kommende tid her på bloggen bliver god. Så følg med. Gem endelig min side som et bogmærke. Knus.

Likes

Comments

Dette er lige et lille hurtigt indlæg på en travl onsdag. Jeg finder selv de her billeder meget inspirerende. Jeg er stor fan af de små farverige detaljer i de ellers grå vinterdage. De gør dagen en lille smule lysere. Jeg håber, at I har det godt. Knus.

Likes

Comments

The Frankie Shop har virkelig nogle fine ting inde på deres webshop. Den fysiske butik findes desværre kun i Paris og New York. De forhandler blandt andet Ganni samt andre vildt fede brands. Jeg er blevet virkelig forelsket i den lyserøde frakke og "Dior" t-shirten (findes også i Chanel). Hop endelig ind på deres webshop og se hele sortimentet eller smut ind på deres Instagramprofil , hvor de har mange nice billeder.

Likes

Comments

Jeg glæder mig så meget til, at 50 shades darker kommer i biografen. Det er vist i starten af februar. Jeg har lavet en aftale med nogle veninder om at skulle ind og se den, så det er bare skøøønt! Sangen, som Taylor Swift og Zayn har lavet til filmen, har bare gjort, at mine forventninger til filmen er ekstremt høje. Det er et vildt godt nummer, hvis du spørger mig. Traileren er virkelig også god. Jeg har nok set den like 10.000 gange.

1. Don't Leave - Snakehips & Mø

2. Redbone - Childish Gambino

3. I Don't Wanna Live Forever - Zayn & Taylor Swift

Likes

Comments

Min opslagstavle på Pinterest er virkelig præget af lyserød lige for tiden. Jeg synes, at det er sådan en fin farve. Jeg har selv to items i pink. Det er en langærmet t-shirt fra Mads Nørgaard og så min nye hue fra Acne Studios. Jeg bruger aldrig trøjen, og overvejer derfor at sælge den, men huen derimod bruger jeg rigtigt meget.

Jeg er ret forelsket i en lyserød jakke fra Ganni, men den er desværre ikke med i dette indlæg.

Nå, hvor kom vi fra? Farven, lyserød, er så fin. Derfor har jeg fundet nogle lækre items i præcis denne farve.

Likes

Comments

Det er ikke så tit, man ser nogen iført pyjamas til hverdag. Det synes jeg faktisk, er lidt ærgerligt for det ser mega fedt ud. De tre pyjamasser ovenover er mine klare favorittter. Især det fra Ganni. Så fint!

/1. Ganni - /2. For Restless Sleepers - /3. Olivia von Halle

Likes

Comments

Jeg har seriøst kastet min opmærksomhed på den indonesiske ø, Bali. Jeg drømmer så meget om at tage på ferie dertil. Jeg har derfor kigget lidt på hoteller og fly. Det er faktisk ikke ekstremt dyrt at finde et sted at bo på Bali. Hotellerne er sådan ok billige. Det er dog flybilletterne, der er det dyre ved rejsen. Samt den tid det tager. Rejsetiden ligger omkring de 24 timer, hvilket ikke kan betale sig, hvis man kun skal være der i en uge. Man skal være på Bali i mindst to uger før det giver mening. Vi, i min familie, havde overvejet at tage afsted i vinterferien, men det er desværre umuligt for os at holde en ekstra uges ferie. Det er lidt øv, men man har stadig lov at drømme. Ikke sandt?Knus.

Likes

Comments

Instagram@matildestottrup