Header

GANNI t-shirt - H&M bluse - ENVII jeans (meget gamle) - BAUM & PFERDGARTEN frakke - ETSY øreringe - WEEKDAY strømper

I dag er jeg iført et meget fint outfit, hvis du spørger mig. Jeg er blevet totalt obsessed med farver og jeg kommer faktisk i mega dårligt humør, hvis der ikke er lidt kulør på tøjet. Heldigvis er mine gule cherries endelig kommet og de pifter de meste tøj op. Jeg er mega glad for dem. Det er det første kup, jeg har gjort på Etsy. Jeg skal så meget gøre flere køb derinde - det er helt sikkert.

Lige en lille kort update på min situation ift. min hjernerystelse. Jeg var kort i skole i dag, men blev nød til at tage hjem igen. Det er mildt sagt noget lort.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Gul bliver forårets og sommerens største hit. Det er helt sikkert. Jeg har aldrig rigtigt været fan af lige præcis denne farve. Jeg har altid syntes, at den er pivgrim. Men nu er det altså en kæmpe tendens i modeverdenen, og derfor er den simpelthen ikke til at komme udenom. Jeg indrømmer nu, at farven faktisk godt kan være ret flot (nogen gange). Jeg tror, at det mest gule man kommer til at se mig i, er med mine yndlingsøreringe og evt. et gult net (/9).

Jeg håber forresten, at I har det lidt bedre end mig. Jeg ligger derhjemme med hjernerystelse (STADIG.......). Jeg følte, at jeg blev nødt til at komme med et indlæg i dag, da det er lang tid siden, at der sidst kom et. Jeg må egentligt ikke bruge min computer, så jeg håber, at I nød indlægget rigtigt meget haha.

/1. PETER JENSEN t-shirt - /2. SAKS POTTS skjorte - /3. ZARA bluse - /4. FILIPPA K bukser - /5. MISSONI strømper - /6. JUNIQE.DK iPhone 6/6S cover - /7. MANGO kjole - /8. NUÉ NOTES skjorte - /9. ANNI LU net - /10. MONKI hoodie - /11. ACNE STUDIOS slippers - /12. TOPSHOP blazer

Likes

Comments

Jeg brugte næsten hele min weekend på at lave disse øreringe. Det var faktisk slet ikke så kompliceret og svært, som jeg havde regnet med. Det føles som en evighed, man sidder med det. Ikke, at det ikke er hyggeligt, for det er det. Man kan snildt have en serie til at køre og så sagtens kunne følge med. Jeg brugte den guide, som Costume lagde op. Den er meget simpel og let at følge. Alle "ingredienserne" kan købes i Panduro. Jeg tror, at jeg endte med at skulle af med ca. 230 kr. Hvis I på et tidspunkt har god tid og ingen planer, så vil jeg helt klart anbefale jer at begynde på det her projekt. Det er som sagt vildt hyggeligt og der kommer et par meget smukke øreringe ud af det.

Likes

Comments

En ting, der skriger forår og sommer, er farverig makeup. Jeg ser mega mange billeder på Pinterest af de smukkeste piger iført den smukkeste makeup. Jeg drømmer om en dag at kunne lægge en halvt så flot eyeliner selv. Men jeg bliver nok aldrig lige så smuk som de tøser på billederne. Jeg håber, at I har fået lidt inspiration til sommerens makeup. Det i hvert fald det, der var intentionen bag dette lille indlæg.

Likes

Comments

/1. MONKI strømper - /2. MONKI skjorte - /3. MONKI bukser - /4. HERSCHEL bæltetaske - /5. CÉLINE ballerinaer

Jeg forestiller mig at sættet fra Monki er helt vildt rart at have på. Jeg drømmer om, at jeg kan finde det inde i butikken senere i dag. Hvis sættet er der, skal det 100 procent med hjem. Ellers bestiller jeg det på nettet. Jeg synes, at det minder vildt meget om et sæt fra Kokoon - bare meget billigere. Hver del står til 250 kroner, hvilket jeg synes er mega fair. Sikken et lækkert sæt altsåååå.

For at give det lidt kant kunne det være mega nice at style dem med et par rockede ballerinaer. De er altså også hammerfede. Igen har jeg taget en bumbag med. Denne gang i hvid.

Likes

Comments

NIKE sneakers - LOVECHILD 1979 kjole - SAKSPOTTS skjorte - CÉLINE solbriller

Jeg har lidt nogle dyre ting i kikkerten her for tiden. Derfor er det selvfølgelig kun drømmetænkning. Jeg er begyndt at blive særligt glad for Lovechild 1979, som laver de fineste items. Se hele deres smukke sortiment her. Solbrillerne fra Céline er også gudeskønne. Jeg elsker den blå farve. For mig er farverige sneakers et must dette forår, så Nike sneakersne med røde detaljer er helt klart højt min min ønskeliste.

Likes

Comments

First of all lige en masse nyt musik. Det synes jeg, hører en søndag til. Drake er netop kommet med et nyt album. Det er da supernice, men tvivler på, at det kommer til at køre på repeat hjemme hos mig. Der dog et par af dem, som er helt ok, haha.

Second of all vil jeg lige fortælle, hvad der sker i mit liv lige pt. Den foregående uge har været anderledes end så mange andre uger. I mandags fik jeg op til flere slag i hovedet under en kamp. Man glemmer lidt smerten, når adrenalin pumper, så jeg spillede da bare videre. Det var måske ikke vildt smart. Jeg fandt så ud af. at jeg havde fået hjernerystelse. Det har efterfølgende gjort ugen mega træls. Jeg har hverken kunnet træne, blogge eller gå i skole. Man kan vist godt sige, at det er en stor del af min hverdag, som blev taget fra mig.

Der er sikkert nogle af jer, der har prøvet at have hjernerystelse. Man må ingenting: man må ikke bruge sin mobil og computer (det har så resulteret i færre indlæg her på bloggen), se tv, læse. Generelt bare ikke bruge sin hjerne. Derfor har min kreative side udfoldet sig i løbet af ugen. Jeg var ikke i skole tirsdag og fredag, så de dage brugte jeg på at tegne, lytte til musik, spise og sove. Det lyder måske ret luksus, men det er det slet ikke.

I går (stadig præget af hjernerystelse) begav jeg mig ud i et lidt større kreativtprojekt. Hvis I følger Costume på facebook, opdagede I nok, at de delte en guide til at lave de populære tassel øreringe. Jeg måtte stadigvæk ikke bruge skærme, så det var jo meget perfekt med et sådant projekt. Pyha, det tog lang tid. Det tog cirka 100 år og en weekend. Sådan føltes det i hvert fald. Ej, det er faktisk meget hyggeligt at sidde med, hvis man har en lækker playliste kørende samt godt selskab. Jeg er faktisk ret glad for resultatet. Jeg har lagt blod, sved og tårer i de øreringe (jeg tyede kun til min mor et par gange, ups). Der kommer selvfølgelig et indlæg op, som omhandler øreringene en af de kommende dage.

Third of all tænkte jeg på, om I kunne være interessede i, at bloggen bliver mere personlig. Jeg kan faktisk godt lide at skrive lidt længere indlæg som dette, men det er sjældent, at der sker noget i mit liv, som er værd at dele. Min hverdag er pretty basic. Jeg tænkte på, om jeg skulle lave noget Q&A. Det ville i hvert fald være en god mulighed for jer at lære mig bedre at kende. Jeg har forresten stadigvæk en giveaway rundt om hjørnet, så husk at følg med her på bloggen.

Jeg håber, at I har haft en god uge og en skøn weekend. Like lige min facebookside alsåååå, haha. Knus.

Likes

Comments

Tidligere i dag faldt jeg over den smukke badetøjskollektion fra Ganni, da Ganni selv delte et billede på Instagram. Kollektionen bliver forhandlet eksklusivt hos Mytheresa.com og kan derfor vist ikke købes på Ganni's egen webshop. Jeg er komplet forelsket i det hele. Farverne, mønstrene og modellerne. Det er så pænt. Priserne ligger fra ca. 885 kroner til 1.035 kroner. I kan shoppe alle de ovenstående styles lige her.

Nå, det var bare lige et lille tip, som jeg følte for at dele med jer. Jeg håber, at I nyder weekenden so far.

Likes

Comments

/1. FILA 900 kr - /2. NIKE 980 kr 490 kr - /3. NEW BALANCE 800 kr - /4. ASICS 1150 kr - /5. ACNE STUDIOS 2995 kr - /6. REEBOK 699 kr

De helt klassiske, hvide sneakers er endnu engang en favorit blandt verdens it-girls og modebloggere. Jeg elsker bare helt hvide sneakers. Det er desværre bare ikke lang tid, at de er helt hvide. For mig går der godt nok ikke lang tid, før de er helt slidte og "mudrede". Jeg drømmer om at eje de cool sneakers fra FILA. De er sådan lidt grimme-agtig, men det er det, der gør dem fede. Hvis I kan følge mig lidt i det. Det håber jeg, at I kan, haha.

Længere nede kan I shoppe nogle vildt fede items, som ville gå mere end perfekt sammen med de hvide sneakers.

Jeg er forresten kommet ind i en periode, hvor indlæggene kommer ret sent op (omkring klokken 22). Hope you don't mind. Det er bare sådan min hverdag hænger sammen lige nu. Førhen var det sådan, at der kom indlæg op hver dag klokken 11. Jeg prøver hårdt på, at få det til være sådan igen, men det er ikke helt let.

ETSY øreringe - BAUM & PFERDGARTEN frakke - KOKOON bukser - FENDI taske - PETER JENSEN t-shirt

Psst... Husk at smide et like på min Facebookside, så I bliver opdateret, når der er nye indlæg.

Likes

Comments

Nok nærmere "Tomorrow I would like to wear". Jeg har i dag været hjemme hele dagen, da jeg i går slog mit hoved. Vi mistænker nu, at jeg har fået en mild hjernerystelse. Jeg har bare gået rundt herhjemme med en voldsom hovedpine og en konstant kvalme. Det er jo fedt. Oven i det må jeg ikke bruge min mobil, være på computeren, se tv eller læse. Jeg må ikke bruge min hjerne. Derfor har jeg brugt dagen på at høre musik og tegne. Nøj, hvor er det lang tid siden, at jeg bare har siddet ned og tegnet. Jeg tegnede i mine gamle Topmodel-bøger, haha. Det er altså lidt hyggeligt.

I hvert fald har jeg virkelig fået øjnene op for bum bags. Jeg synes, at de kan give noget vildt cool til et feminint outfit. Ganni kjolen er i sig selv meget feminin, men herover har jeg sat den sammen med nogle meget sporty items, hvilket er vildt fedt.

/1. GANNI kjole - /2. STÜSSY tee - /3. HERSCHEL bæltetaske - /4. ACNE STUDIOS øreringe - /5. NIKE sneakers - /6. GANNI solbriller

Likes

Comments

Instagram@matildestottrup