Header

Vi ved alle sammen, hvem hun er. Kate Moss er nok den mest ikoniske model nogensinde. Men hvorfor er hun det? Jeg har tre meget ikoniske grunde til, hvorfor hun har fået en særlig plads i modeverdenen for mig.

1. Hvis nogen kan gøre "BED HAIR" cool og moderne, er det Kate Moss. Jeg har efterhånden set rigtig mange billeder af hende. Man lægger hurtigt mærke til, at morgenhåret er én af hendes ikoniske kendetegn. Det er ikke alle, der kan bære et sådant morgenhår uden at ligne en trold. Tro mig, jeg har prøvet, hihi.

2. Kate Moss' første kampagne for Calvin Klein var i den grad imponerende (billeder herunder)! Hun har været kampagnemodel for Calvin Klein op til flere gange, men den første var i 1990'erne og den skiller sig - fra min synsvinkel - virkelig ud. Kate Moss ser så uskyldig og dukke-agtig ud. På den gode måde selvfølgelig. Det har helt klart også noget at gøre med, at hun på det tidspunkt er meget ung.

3. "Never explain, never complain" lød det fra Kate Moss flere gange. Det har i mange år været mottoet for hendes liv. Hun har aldrig rigtigt forklaret noget om hendes privatliv til pressen, men dog har hun heller aldrig klaget over at være kendt og berømt. Jeg har læst i et interview, at hun har fået mottoet fra skuespilleren Johnny Depp, som hun datede i 90'erne. I 2012 fortalte hun til magasinet Vanity Fair, at Depp har lært hende meget om berømthed og at det også var ham, som første gang fortalte hende mottoet. Kate Moss fortalte også, at grunden til, at hun ikke er på de sociale medier, er fordi, at hun på den måde gerne vil beholde lidt mystik omkring hende som person.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Jeg er virkelig fanget i den største tøjkrise, men jeg har en klar idé om, hvad der kan "redde" mig ud af den. Jeg elsker sweatshirts og en hel del af dem herunder har fået en plads højt på min ønskeliste. Ifølge mit hoved skal der ikke meget andet til end en fed sweatshirt, før man har e ret så cool outfit. Jeg har samlet mine 12 favoritter herunder.

1. Topshop // 2.& Other Stories // 3. Double Trouble // 4. BDG // 5. Acne Studios // 6. Gina Tricot // 7. Zara // 8. Zara // 9. Weekday // 10. Mango // 11. H&M // 12. J.W. Anderson

Likes

Comments

Kender I godt de perioder, hvor man egentligt bare er træt af musik, fordi man har hørt de samme sange for meget? Det er efterhånden længe siden, at jeg har fået nyt musik ind på playlisterne. Der er faktisk kun én lige pt, som (for mig) er splinterny (/1.). Jeg er stor, stor fan af Bruno Mars' musik, og endelig er der nyt fra ham.

Jeg mikser altid mine playlister, så der også er lidt "ældre" sange på. Denne uge er det især Selena Gomez og Rasmus Seebach, vis gamle numre jeg hører. Find mine playlister her: Ja tak, Showering, Relaxation.

1. 24K Magic - Bruno Mars

2. Starving - Hailee Steinfeld

3. The Heart Wants What It Wants - Selena Gomez

Likes

Comments

Vinteren er stadig et stykke væk, men jeg synes stadig, at det er vigtigt at være forberedt på den kulde, som den bringer med sig. Jeg er simpelthen faldet over så mange dunjakker, og jeg synes de er så fede. Derfor blev jeg nødt til at have et par stykker af dem med i dette indlæg. Jeg håber, at mine 12 bud på en lækker vinterjakke kan hjælpe jer godt på vej ud i kulden.

1. Balenciaga // 2. Acne Studios // 3. Weekday // 4. Monki // 5. Cheap Monday // 6. Zara // 7. ASOS // 8. Ganni // 9. Ivy Park // 10. Zara // 11. COS // 12. Libertine Libertine

Likes

Comments

Jeg kom tilbage til Odense for snart et par timer siden. Ej, det passer faktisk ikke. Jeg har nået at være i biografen sammen med min familie. Vi så en af de nyeste animationsfilm, der hedder Trolls. Har I hørt om/set den? Jeg synes faktisk, at den var bedre end jeg havde forventet. I den danske version var det Stine Bramsen og Christopher, som lagde stemmer til hovedpersonerne, hvilket de gjorde vildt godt. Nå, nok om det.

Jeg har som nævnt købt en ny jakke fra Zara i camouflage print. Jeg er stor, stor, stor fan af camouflage. Mit drømme-køb lige pt er helt klart jakken fra STAND (nummer /1. nedenunder), som jeg faktisk også har vist jer før her på bloggen.

Shop 9 lækre camou-fund herunder. Jeg er totally in love.

1. STAND jakke // 2. Carhartt bukser // 3. Urban Outfitters makeuppung // 4. Closet London nederdel // 5. GCDS bomberjakke // 6. 81hours sweater // 7. Zara jakke // 8. Gestuz jakke // 9. Acne slippers (det ikke er camouflage, men de SKULLE altså bare med)

Likes

Comments

Jeg er i dag helt nede i det allerlaveste gear. Jeg befinder mig lige pt i vores skønne sommerhus på Langø. Der er tændt op brændeovnen, vi ser flow-tv og strikker karklude (ikke spørg, hvorfor). Det er super hyggeligt, men man kan da ikke lade være med at savne at være iført et "rigtigt" outfit og ikke nattøj. Hele dagen lang. 

Jeg håber, at I nyder ferien i lige så høj grad, som jeg gør. Vi ses!

Likes

Comments

Jeg drømmer om storbyernes natteliv, fede støvler, kinesisk mad midt om natten og fantastiske koncert-oplevelser. Har I stunder, hvor I bare drømmer jer væk fra jeres måske lidt kedelige og grå liv? Det har jeg. Tit, haha.

Nå. Jeg vil lige opdatere jer i, hvad der sker for mig lige pt. Min ferie er som sagt godt i gang. De seneste dage har jeg bare ligget i min (nye) seng all day long. I dag smutter jeg i sommerhus og det betyder intet netværk til mig. Jeg skal nok forsøge at få opdateret bloggen i ny og næ, hvis det bliver muligt. På en eller anden måde glæder jeg mig faktisk til at koble helt af i en dag eller fire. Jeg kommer hjem til nettet igen på lørdag, da jeg skal op og spille kamp søndag (mod AJAX, avav). 

Husk at følg med på min Instagram, der ligger jeg dagligt billeder op. 

Hvad skal I lave i ferien?

Likes

Comments

Zara jakke // Chloé taske // & Other Stories bælte // Vero Moda bukser

Jeg er så småt begyndt nyde-nyde ferien. I går vågnede jeg ved 12-tiden, hvilket er virkelig sjældent sker. Jeg er bare gået 100 procent ned i tempo. Dagen i dag har jeg brugt på at være sammen med min mor og søster. Vi var først lige inde i Odense gågade og senere tog vi bare lige på et kort visit i Rosengårdcentret. Ej, jeg hader virkelig det indkøbscenter. Der er bare slet ikke hyggeligt. Men altså, det er der butikken Zara ligger. Det er så også den eneste grund til at tage derud. Jeg så første gang denne her jakke, da min søde veninde Laura købte den her forleden. Jeg blev bare så forelsket i den, seriøst. Den er SÅ flot. Den kan købes lige her til den lille sum af 549 kroner. Det er i mine øjne et virkelig godt køb?

Likes

Comments

Jeg faldt tidligere i dag over dette skønne og (tror jeg) komfortable outfit på Pinterest. Så derfor kom jeg til at tænke på, at det efterhånden er lang tid siden, at jeg har lavet et "Shop looket"-indlæg. Så det gør jeg i dag, jaii. Det var faktisk ret svært, at finde både trøje og bukser, der lige matchede. Jeg har derfor skabt et look, der har det samme udtryk og samme behagelighed. Jeg er virkelig stor fan er sneakersne fra Ganni. Så fede!

Nyd ferien!

Likes

Comments

Jeg drømmer om lyserøde key items på denne meget grå søndag. Jeg ligger lige nu i min seng, og jeg er så smadret. Jeg er så træt altså. Jeg har ikke så meget andet at skrive end jeg synes, at det her er et vildt fedt outfit, og at jeg i den grad ville elske at have det i min garderobe. 

Likes

Comments

Instagram@matildestottrup